PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی و مشخصات گوشی KE990 Viewty از شرکت ال جی



MOHAMMED
01-04-2008, 17:37
LG KE990 Viewty

http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/08/03/lg-ke990-viewty/gsmarena_001.jpg

امروز این گوشی معرفی شد ، و با نسخه قبلی Ku990 فرقش این هست که 3 جی نداره .

امکانات :

دوریبن 5 مگاپیکسل با اتوفوکس ، و قابلیت تنظیم فوکوس به صورت دستی

فیلمبرداری با 120fps

صفحه نمایش لمسی 3 اینچی با 256 هزار رنگ

بلوتوث نسخه 1.2

قابلیت اجرای برنامه های Java MIDP 2.0


برای مطالعه کامل امکانات گوشی :

http://www.gsmarena.com/lg_ke990_viewty-2332.php

RЄΖA
03-04-2008, 01:08
خوب با اين اوصاف Ku990 كه خيلي بهتر از اين يكي بود !

h_r_v
04-05-2008, 20:57
سيستم عامل داره!!!؟؟‌ولي حيف كه ال جي ها توي ايران زياد براشون نرم افزار و بازي گير نمياد

MOHAMMED
11-05-2008, 19:44
نه خیر سیستم عامل نداره .

فقط برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه !

R.E.Z.A
13-05-2008, 00:52
ال جی هم که تو جاوا افتضاحه ...................

sonynokia
23-08-2008, 12:54
توی سایت GSMARENA نوشته این گوشی TV out داره ولی یه فیلم که باز کردن باکسش رو نشون می داد دیدم کابل تلوزیون نداشت
کسی می دونه TV out داره یا نه؟ در ضمن اومده اگه آره قیمتش چنده؟

PEYMAN
23-08-2008, 15:53
توی سایت GSMARENA نوشته این گوشی TV out داره ولی یه فیلم که باز کردن باکسش رو نشون می داد دیدم کابل تلوزیون نداشت
کسی می دونه TV out داره یا نه؟ در ضمن اومده اگه آره قیمتش چنده؟

نه.تا اونجایی که من اطلاع دارمtv-outنداره.توی ایران که هنوز نیومده.

amirshop
23-09-2008, 02:06
البته اين مدل لنزش كاور داره

ReZa
23-09-2008, 02:20
البته اين مدل لنزش كاور داره


باتشکر از محمد رضا جان عزیز با راهنمایی خوب محمد رضا جان در این قسمت میتوانید مراجعه فرمایید |/ :54:

برای مطالعه کامل امکانات گوشی :
http://www.gsmarena.com/lg_ke990_viewty-2332.php

meteor95
11-10-2008, 10:14
از کجا میتونم بخرم ؟

illia2007
15-10-2008, 03:08
این گوشی وارد ایران شده؟ اگه شده قیمتش چنده؟؟؟



سپاس

sonynokia
14-11-2008, 09:48
این گوشی هم وارد بازار شده . قیمتشم حدود 440 هست
واقعا گوشی بی نظیری هست. تنها عیبش البته نه برای همه نداشتن سیستم عامله

amf14c
08-12-2008, 22:12
قیمت ku990 و ke990 رو میشه بگید؟

™SINAXEX
08-12-2008, 22:47
فیلمبرداری با 120fpsحالا واقعا این گوشی 120 فریم در ثانیه فیلم برداری میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت ku990 و ke990 رو میشه بگید؟در تاپیک زیر درخواست قیمت بدید به جواب اتون میرسید.http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=18739

m3hiran
08-12-2008, 22:55
نه خیر سیستم عامل نداره .

فقط برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه !

خسته نباشه

hpz2943
13-12-2008, 20:28
نصب برنامه های جاوا روش چطوره ؟
کسی تا حالا خریده ؟
نخریم مثل این گوشی های چینی هیچی روش نصب نشه ؟ !

hpz2943
14-12-2008, 08:43
یک سوال دیگه :
به نظر شما چرا در معایب نوشته فیلمبرداری کیفیت نامطلوبی دارد در حالیکه نوشته ها چیز دیگه ای رو میگن و حتی سایت ....... در صفحه سومش کلی از فیلمبرداری تعریف کرده ؟ !!!!!!!!!!!!!

™SINAXEX
14-12-2008, 21:34
نصب برنامه های جاوا روش چطوره ؟
کسی تا حالا خریده ؟
نخریم مثل این گوشی های چینی هیچی روش نصب نشه ؟ !
دوست عزیز این گوشی مشکلی در اجرا و نصب برنامه های جاوا ندارد و مطمئن باشید گوشی ایی با این امکانات همانند گوشی های چینی نمیباشد.



یک سوال دیگه :
به نظر شما چرا در معایب نوشته فیلمبرداری کیفیت نامطلوبی دارد در حالیکه نوشته ها چیز دیگه ای رو میگن و حتی سایت ....... در صفحه سومش کلی از فیلمبرداری تعریف کرده ؟ !!!!!!!!!!!!!

والا نمیدونم چرا در قسمت معایب گوشی دوربین آن ذکر شده اما برای اطلاع شما این دوربین در حالت فیلم برداری از 30 فریم در ثانیه فیلم برداری میکند که خود در ضبط تصاویر با وضوح بالا و با کیفیت mp4 میباشد پس عیبی در آن نیست و مزیت است.

saee_0068
26-12-2008, 00:08
من این گوشی رو ku990r رو دارم شاهکاره بازی براش براحتی گیر می یاد دوربینش فوق العاده است تازه جدیدا تم ایفون روش نصب می شه وهزاران تم دیگه صداش شاکاره البته بازدن کد در حد n81 است مععرککککککککککککه است
برای نصب تم وافزایش صدا به این سایت مراجعه کنید
http://bsbn.blogsky.com/1387/10/01/post-1/

saee_0068
26-12-2008, 00:10
دوربینش تو مقایسه 5 مگا پیکسلی ها از کانون و n95 8gig ,.................برد

sooroosh
26-12-2008, 13:26
سیستم عاملش چه ke990

sooroosh
26-12-2008, 14:21
سیستم عامل ke990 چیه

™SINAXEX
26-12-2008, 15:02
ا
سیستم عامل ke990 چیه
ارسال 2 پست با یک محتوا خلاف قوانین ارسال پست در سایت است تکرار نشود!!


اما در مورد سوال اتون این گوشی سیستم عامل ندارد و فقط برنامه های جاوا را اجرا میکند.

sooroosh
28-12-2008, 12:32
ا
ارسال 2 پست با یک محتوا خلاف قوانین ارسال پست در سایت است تکرار نشود!!


اما در مورد سوال اتون این گوشی سیستم عامل ندارد و فقط برنامه های جاوا را اجرا میکند.

گوشیه ای که سیستم عامل نداره برای چی تولید میشه اخه؟
گوشی بدون سیستم عامل مثل ادم بدون موبایل میمو نه.:021::41::4:

majid_0919
04-01-2009, 16:59
سلام دوستان این گوشی زبان فارسی ساپورت میکنه یه نه؟

ninjon
05-01-2009, 10:46
سلام دوستان این گوشی زبان فارسی ساپورت میکنه یه نه؟
بله دوست من مثل ماه ساپورت میکنه!!

zimka_1127
06-01-2009, 00:25
آیا برنامه های جاوا روش نصب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرین قیمت 350 هستش واقعا افت کرده گوشی زیبایی هستش با امکانات خوب
از نظر صدا کسی چیزی ازش میدونه؟توی ج س م ارنا رتبه ی خیلی عالی رو بهش دده

S@NDMAN
24-01-2009, 05:15
JAVA روش نصب ميشه.البته اگه صفحه نمايش 16m رنگ بود ويك سيستم عامل هم داشت مهشر ميشد

maaroo24
26-01-2009, 23:41
با سلام. دوستانی که این گوشی رو دارن ازش راضین؟ با توجه به قیمتش(300 تومن) و رقباش که اکثرا" سیمبین هستن و اینکه برام کیفیت فیلمبرداری و پخش موزیک مهمه ارزش خریدن و داره؟ باطریش با استفاده از ام پی تری چقدر جواب میده؟

maaroo24
27-01-2009, 19:05
با سلام. دوستانی که این گوشی رو دارن ازش راضین؟ با توجه به قیمتش(300 تومن) و رقباش که اکثرا" سیمبین هستن و اینکه برام کیفیت فیلمبرداری و پخش موزیک مهمه ارزش خریدن و داره؟ باطریش با استفاده از ام پی تری چقدر جواب میده؟

چقد جواب واقعا"..!

PEYMAN
28-01-2009, 02:38
چقد جواب واقعا".
نه مناسب نیست.کلی گوشی سیمبیان تو این رنج قیمت وجود داره

maaroo24
29-01-2009, 09:39
اگه فقط دیکشنری داشته باشه یا بشه روش ریخت برام کافیه. این قابلیتو داره؟؟

MOHAMMED
29-01-2009, 13:40
اگه فقط دیکشنری داشته باشه یا بشه روش ریخت برام کافیه. این قابلیتو داره؟؟
وقتی که برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه باید دیکشنری های جاوا رو هم ساپورت بکنه قاعدتا !

فقط نمیدونم ریختن برنامه روش اسونه یا نه

maaroo24
29-01-2009, 16:39
فقط نمیدونم ریختن برنامه روش اسونه یا نه

ممنون از جوابت اما دقیقا" به همین خاطر این سوال و پرسیدم. دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

reza_asil
01-02-2009, 00:34
سلام دوستان
من میخوام یکی از مدل های ویوتی رو بگیرم کدوم رو پیش نهاد میکنید ( ke990 ku990 ku990r
یک از دوستان گفته که مدل ku990r تکمیل شده مدل های دیگر این کلاس هست میشه بگین چه تعقیراتی ایجاد شده

باسپاس فراوان

MOHAMMED
01-02-2009, 13:51
والا تا اونجا که میدونم فقط ke990 ku990 هست توی بازار !

اولی 3 جی داره دومی نداره


اصلا توی جی اس ام ارینا همچنین مدلی نیست ku990r

majid_0919
09-02-2009, 12:08
سلام دوستان یک سوال عجیب ! ! ! ! !
من یک ke990 ویوتی برای یکی از دوستام گرفتم ولی زمانی که می خواد sms بنویسه (در حالت کیبرد-طولی) حرف د توی اون کیبرد نیست باید چه کار کرد تا حرف د هم باشه!
با تشکر

Maz!ar
10-02-2009, 00:46
به نظر من lg‏ از همه چیز بیشتر به ظاهر و زیبایی گوشی اهمیت میده

™SINAXEX
15-02-2009, 02:57
به نظر من lg‏ از همه چیز بیشتر به ظاهر و زیبایی گوشی اهمیت میده

پلتفرم این گوشی شبیه n97 نوکیا و x1 سونی اریکسون است اما هر دو مدل مشابه از این گوشی خوشکل تره هست حالا ال جی هرچه قدر هم به ظاهر گوشی توجه کرده باشه!!

™SINAXEX
15-02-2009, 03:01
ممنون از جوابت اما دقیقا" به همین خاطر این سوال و پرسیدم. دوستانی که این گوشی رو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

البته اکثر گوشی های جاوا ساپورت محدودیت حجم در نصب برنامه دارند اگر حجم دیکشنری ای زیاد نباشد مشکلی ایی در مورد نصب نخواهد بود!

sajjad_3p2p
16-02-2009, 22:52
:atten: آقا من می خوام برا عید بخرمش. یکی نظر بده بگه بخم یا نه؟؟؟؟؟ :atten:


:020: دارم دیوونه میشم تورو خدا جواب بدین مگرنه از حال میرم:ambulance:



:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: :103::103::103::103::103::103:

pooyanleft
22-02-2009, 16:50
با سلام
آيا روي اين گوشي ميشه تم نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

™SINAXEX
22-02-2009, 19:17
با سلام
آيا روي اين گوشي ميشه تم نصب كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله فکر کنم نصب بشه اما تم های بسیار محدود . در بخش lg باید دنبال اش بگردید.

zimka_1127
26-02-2009, 00:35
هدفونش چه شکلیه؟از این گنده ها هستش که گوشو اذیت میکنه؟نمیشه یه هدفون دیگه بهش وصل کرد؟دوتیکه هستش؟
یه عکس از پک گوشی رو میشه بذارید

masoud_gh
04-03-2009, 01:07
آقا نخرید من میگم
در ضمن حرف د توی اون کیبرد نیست, کاریشم نمیشه کرد

Shahab.ƒ
07-03-2009, 12:07
دوست عزیز این گوشی مشکلی در اجرا و نصب برنامه های جاوا ندارد و مطمئن باشید گوشی ایی با این امکانات همانند گوشی های چینی نمیباشد.


یعنی از این بابت که فقط 12 مگابایت حافظه داخلی داره دچار مشکل نمیشه ؟ آخه 6300 نوکیا به خاطر همین موضوع برنامه های جاوای بیش از یه مگ رو نصب نمیکنه .

PEYMAN
03-04-2009, 13:29
یکی از اقوام ما این گوشی رو خریده/دوربین خوبی داره و عکس ها رو پر رنگ میندازه/توی فیلمبرداری هم هیچ مشکلی نداره.کیفیت اسلایدش خوبه(از همتاهای نوکیای خودش بهتره)من که نتونستم برنامه جاوا روش بریزم.ایندفعه اگهcdرو برام اورد ببینم شاید از طریق اون شد/بلندی صدا و کیفیت در خروجی اسپیکرش به عت اینکه یدونه اسپیکر در پشتش قرار داره در جد متوسطه(از 6220بهتره)کیفیت و بلندی هندزفریش هم عالیه.

ایندفعه سعی میکنم تو بخش عکاسی یه مقایسه ای بین دوربین این گوشی و دوربین اینوو8انجام بدم.

kjavidan
05-04-2009, 09:05
سلام دوستان من یک ku990r دارم که خیلی هم از کارکردش راضی هستم . و در زمان تایپ حرف د نیز هست .

hitman67
30-04-2009, 14:16
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
من تصمیم دارم گوشی ke990 رو بگیرم گوشی خودم k810 هستش از یکی پرسیدم گفت خوبه بگیر از یکی از مغازه ها پرسیدم گفت نه نگیر lg باتری واسش پیدا نمیشه و وسایل جانبی و یدکی تو بازار نداره حالا من موندم این گوشی رو بگیرم یا نه؟خیلی به دلم نشسته
و به نظر شما KE990 رو بگیرم یا KU990
خواهش میکنم کمک کنید.

™SINAXEX
30-04-2009, 16:13
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
من تصمیم دارم گوشی ke990 رو بگیرم گوشی خودم k810 هستش از یکی پرسیدم گفت خوبه بگیر از یکی از مغازه ها پرسیدم گفت نه نگیر lg باتری واسش پیدا نمیشه و وسایل جانبی و یدکی تو بازار نداره حالا من موندم این گوشی رو بگیرم یا نه؟خیلی به دلم نشسته
و به نظر شما ke990 رو بگیرم یا ku990
خواهش میکنم کمک کنید.
اگر از گوشی خوشتون آمده به آن حرف ها توجه نکنید دوست عزیز!!
در مورد فرق اشون هم محمد عزیز در چند پست قبل گفتند:


والا تا اونجا که میدونم فقط ke990 ku990 هست توی بازار !
اولی 3 جی داره دومی نداره

hitman67
30-04-2009, 17:34
ممنون ولی منظور از اینکه 3 جی داره یعنی چی؟
در ضمن راست میگن باتریش پیدا نمیشه؟

A7X
30-04-2009, 20:31
ممنون ولی منظور از اینکه 3 جی داره یعنی چی؟
در ضمن راست میگن باتریش پیدا نمیشه؟

نسل سوم شبكه هاي مخابراتي كه امكان استفاده بيشتري از گوشي به كاربر ميدهند.

از جمله مكالمه ويديويي اينترنت پرسرعت و....

كه البته ايران رو مستثني بدونيد.:55::31:

hitman67
30-04-2009, 23:15
سوال دومم مهم بود راسته که باتریش پیدا نمیشه؟

A7X
30-04-2009, 23:20
سوال دومم مهم بود راسته که باتریش پیدا نمیشه؟

عمر باتري كه يه ماه دو ماه نيست.يكي دوساله.

در ضمن الانم اگه نباشه مطمئنا بزودي مياد.

اطلاعات دقيق رو دوستان بهتون ميدن.

grn1355
25-05-2009, 12:02
با درود به همه دوستان
من lg viewty ke990 دارم اما 2 مشکل با اون پيدا کردم:
1)ايکونهاي لبخندSmile رو بصورت کاراکتر نشون ميده(مثلا لبخند رو بجاي يک صورت گرد زرد رنگ با يک لبخند مليح بصورت :-) نشون ميده) چه بايد کرد؟
2)از Sony ericson k800 يک مسيج باانيميشن فرستادم جالب اينه که انيميشن ها رو قشنگ تر نشون ميده اما هر چه گشتم امکان درج انيميشن توي sms در viewty پيدا نكردم چه بايد کرد؟

اما يه نکته جالب:
دوستاني که viewty دارند در بازي کماندو ليست بازکنهايپيش فرض رو بنويسند.من در گوشيم به اسم عجيبي برخورد کردم که فکر مي کنم گوشيم نو نبوده و کسي حداقل با اون بازي کرده(راستي چجوري ميشه فهميد کوشي قبلاکارکرده يا نه؟)

s_danial_a
14-06-2009, 10:56
:atten: سلام من گوشی ام رو حک کردم که تم بریزم .. وسط بک آپ گرفتن پیغام داد وبعدش هم صفحه زرد باقی موند و ... الان هم همین طوری مونده
من اسم پوشه رو هم از toto به lgapp تغییر می دم ولی فرقی نمی کنه ...
گوشی رو که از کامپیوتر میکشم .. چند لحظه صفحه اش زرد می مونه بعدش مرتب ریستارت می شه .. ممنون می شم راهنماییم کنید ..

A7X
14-06-2009, 12:48
دوست عزيز چه پيغامي داد؟فكر كنم اگه تو بخش خودتون مطرح كنيد زودتر به نتيجه برسيد.

mahdi1356
08-07-2009, 23:59
سلام به همه دوستان من گوشی ke990 خریدم اما پس از نصب نرم افزار آن روی کامپیوتر با اینکه کامپیوتر گوشی را می شناسد اما نمیتوانم هیچ چیزی را از کامپیوتر به گوشی و برعکس انتقال بدهم در واقع فرمان paste غیرفعال است . حتی نمی توانم یک عکس را از کامپیوتر به گوشی انتقال دهم . لطفا دوستان من را راهنمایی بفرمایند. با سپاس

PEYMAN
09-07-2009, 00:12
سلام به همه دوستان من گوشی ke990 خریدم اما پس از نصب نرم افزار آن روی کامپیوتر با اینکه کامپیوتر گوشی را می شناسد اما نمیتوانم هیچ چیزی را از کامپیوتر به گوشی و برعکس انتقال بدهم در واقع فرمان paste غیرفعال است . حتی نمی توانم یک عکس را از کامپیوتر به گوشی انتقال دهم . لطفا دوستان من را راهنمایی بفرمایند. با سپاس

دوست من در بخش ال جی بپرسید بهتره ولی بهرحال از کلید ترکیبی ctrl+vبرای pasteاستفاده کنید شاید جواب داد

hesam68
10-07-2009, 03:17
سلام
دوستانی که این گوشیو دارن لطف کنن یک توضیح کلی دربارش بدن
منتظریم

ali1376
24-07-2009, 00:07
+طراحی جذاب
+قیمت مناسب 225 تومانی با گارانتی اصلی ( پارس کامتل)
+اندازه و قطر کم
+دوربین عکاسی عالی (در نور مناسب)
+فیلم برداری عالی (در نور مناسب)
+موزیک پلیر خوب با هدفون های نرم تو گوشی به همراه مبدل جک 3.5

- آنتن دهیش از گوشیهای دیگه یه کمی ضعیفتره ولی چندان محسوس نیست
- یک کم چرخ زدن تو منوهاش کنده ولی آزار دهنده نیست
- PC suite (برنامه اتصال به کامپیوتر همراهش) پر از باگه

در مجموع با کسب امتیاز خیلی خوب توصیه میشه!

shayan0731
04-08-2009, 14:28
با سلام به تمام كاربران و مديران عزيز.
من يه ke990 دارم كه با برنامه efs كار كردم و در حالت زرد مانده.
من يه اشتباه كردم پوشه lgapp كه بعد از تغيير اسم به toto دوباره ظاهر ميشود رو پاك كردم حالا بايد چيكار كنم و نميخوام دوباره ببرم:42::42::42:

shayan0731
04-08-2009, 14:30
با سلام به تمام كاربران و مديران عزيز.
آقا داريوش من يه ke990 دارم كه با برنامه efs كار كردم و در حالت زرد مانده.
من يه اشتباه كردم پوشه lgapp كه بعد از تغيير اسم به toto دوباره ظاهر ميشود رو پاك كردم حالا بايد چيكار كنم و نميخوام دوباره ببرم:42::42::42:

daynakopak
04-08-2009, 14:57
یه لحظه فکر کردم بخش ال جی هست!
دوستان سوالات در مورد هک و فلش و مشکلات گوشی رو باید در بخش ال جی و تاپیکهای مناسب بپرسید
هر جا که نمی شه سوال پرسید
اونایی که مشکل دارن باید به بخش مراجعه کنن و تاپیکهای تخصصی درباره هک رو بخونن
البته به نظرم باید بدین گوشیتونو براتون فلش بزنن اونم فقط نمایندگی چون تعمیرکارها زیاد با این گوشی آشنا نیستن
توصیه هم اینه که تا به اندازه کافی درباره هک گوشی اطلاعات ندارید اقدام به هک نکنید

makhmalbaf22
13-09-2009, 01:10
لطفا یکی بگهددانلود برنامه برای گوشی ال جی ke990 کجا برم

دمتون گرم......................

A7X
13-09-2009, 01:15
لطفا یکی بگهددانلود برنامه برای گوشی ال جی ke990 کجا برم

دمتون گرم......................

به بخش ال جي مراجعه كنيد.

ilgesias
18-09-2009, 01:56
سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ویوتی مدل ke990 دارم. چند روز قبل از می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها و شروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان

A7X
18-09-2009, 03:25
سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ویوتی مدل ke990 دارم. چند روز قبل از می خواستم چندتا تم بریزم روی گوشیم . بعد از گرفتن کدها و شروع مراحل که از طریق دوستان در همین گروه گرفته شده بود انجام دادم که تا مرحله آخر که کپی شدن تم ها بود رفتم ولی متاسفانه کد آنرا دانلود نکرده بودم و خواستم اینکار را انجام بدم که کارت اینترنتم تمام شد وصفحه گوشی به رنگ زرد مونده ونمی تونم وارد اون بشم و نیز دیگه اون مراحل رو هم ندارم من از دوستانی که در این مورد سر رشته دارن خواهش می کنم که به بنده کنک نمایند به همراه توضیح مفصل ممنون از همه دوستان

دوست عزيز اينجا بخش معرفيه و اگه پرسش تخصصي داريد بايد توي بخش تخصصي ال جي مطرح كنيد.

چون اونجا ميتونند كمكتون كنند.

RASOOL AMIRI
18-12-2009, 00:54
سلام من امروز با اين گوشي كار كردم يعني به چشم خريدار يه يكي دو ساعتي باهاش كار كردم چون گوشي مال داييم بود گوشي رو همين 10 روز پيش از مشهد خريده بود 200 تومان با گارنتي بدون رم صفحه لمسيش محدوده در حد موزيك پلير و عكسها و راديو
واما مي دونم سوال همه مثل من درباره ساپورت برنامه هاي جاواست البته من روي kf755 امتحان كردم محدوديت تو ساپورت برنامه هاي جاوا نداره من يه قرآن 3 مگابايتي روش انداختم و قشنگ جواب دادنصبشم خيلي راحت
اما سوال ديگه در مورد دوربين 5 مگاپيكسليش اينه كه كيفيتش چطور من تو شب امتحانش كردم چون فلش هم داره اما كيفيتش در حد بقيه 5 مگاپكسلي ها نيست نبايد با اين قيمت هم انتظار زيادي داشته باشيد بد نيست عكساش ولي مثلا نبايد با 5 مگاپيكسلي هاي نوكيا مقايسش كنيد رو هم رفته نسبت به قيمتش واقعا دوربينش عاليه
واما سوال ديگه در مورد صداش همو نطور كه مي دانيد اين گوشي بلندگوي جداگانه نداره و من هميشه فكر مي كردم كه صداش نبايد زياد جالب باشه ولي واقعا وقتي صداش شنيدم نظرم عوض شد صداش با اينكه مونو ولي در حد n97 نوكياست بدون اغراق مي گم رو هم رفته لنگ نمي زارتتان فقط اون چهارتا نقطه جهت نما كه حالت تاچ دارن واقعا بي نظيرن خساسيتشان خيلي بالاست بطوريكه بعضي وقتها ناخواسته داخا منو روي گزينه هايي مي رفت كه نمي خواستي يعني شايد بگم حتي زياد نياز به فشار نداشت
فيلم 3gp هم كه براش فرستادم تمام صفحه پخش شد و صداشم راضي كننده بود و چرخش صفحه از حالت عمودي به افقي بدليل وجود خاصيت چرخش صفحه فقط با افقي گرفتن موبايل فيلم به حات افقي درميامد ديگه نشد امتحان كنم ببينم پسوند mp4 يا avi رو مي خونه يانه ولي دموش اگه اشتباه نكنم avi بود ولي شك دارم مطمئن نيستم
ايرفون گوشي خوبه ولي در هنگام حرف زدن طرف مقابل صدا بم نه اينكه بد باشه نه ولي چون با n958gig خودم مقايسه كردم كيفيتش فرق مي كرد ولي صدا بلند و واضح بود
يه سي دي نرم افزاري با يه دفترچه راهنما روش بود كابل usb براي كامپيوتر و شارژر هم داشت باتريش 800 ميلي آمپر ولي خوب جواب مي ده يعني وقتي پرسيدم با يه استفاده معمولي تا سه روز هم يا يه خورده يشتر شارژ هندسفريشم كه با واسطه به همون قسمت شارژر موبايل وصل مي شه يعني جك 3.5 نداره رم و سيمكارت پشت درب باتري موبايل كنار هم قرار مي گيرن البته باتري مانع عوض كردن رم نميشه چون باتري پايينتر
درب پشتش خيلي باحال باز مي شه حالت فنري داره شماره گيريشم جالب واقعا مختص خود ال جي من چون تا حالا سوني و نوكيا داشتم برام جالب بود
لك رو شيشش خيلي خود نمايي مي كنه
در كل موبايل خوش دستي و باريك هست من خودم بعد از امتحان كردنش مي خوام شنبه برم اگه گير آورم يكي بخرم من واقعا سختگيرم ولي اين گوشي واقعا بي نظير دم ال جي گرم

Amir_dre
22-12-2009, 00:46
منم 2 ماه دارم
محدودیت برنامه های جاوا رو نداره(از نظر حجم)
کیفیت و بلندی صدا تو هندزفریش خیلی خوبه (بهتر از N78 که قبلا داشتم) اما صدا ی خود گوشی کمه اما واضحه
divx(vga+1500kbps) ,mp4,3gp رو میخونه حتی یه تیکه فیلم که با N95 8gb گرفتیم رو ریختیم توش و خوند
وقتی تو فیلم برداری زوم میکنی کیفیت تصویر کم نمیشه و اینکه موقع فیلم برداری میتونه فلش روشن بمونه
عکسبرداریش هم تو نورکم مشکل داره و با فلشش زیاد خوب نمیندازه(در کل باید با تنظیماتش ور بری )
باتریش هم نسبت به سایر الجی ها خوبه 3 روز با استفاده متوسط نگه میداره
در کل گوشی بسیار خوش دست و زیبایی هست
سوالی بود درخدمتیم

hovakhshatar
13-01-2010, 00:42
سلام دوستان ... اگه کسی میدونه شیوه نصب تم رو توضیح بده ... یا علی

agh11
19-01-2010, 15:07
با سلام، یه نقشه تهران بذارید که روش نصب بشه . ممنون از همه دوستان

.R.E.Z.A.
06-03-2010, 14:41
کسی قیمت این گوشی رو میدونه؟

leo_sh
06-03-2010, 20:28
در مورد paste نشدن باید فایل ی رو که میخواید کپی کنید از ستون سمت چپ به محل مورد نظر بروید بعد کپی کنید و سپس به گوشی رفته paste کنید و بر عکس

K I N G
06-03-2010, 21:44
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=93338&page=12
تو تاپیک بالا میتونید سوالتون رو مطرح کنید .
خیلی سریعتر هم جوابتون رو میگیرید .
با تشکر