PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستارت کردن گوشی که شمارا با بلوتوث سرچ میکند



farshad_aff68
25-05-2006, 20:39
برای این کار در کامپیوتر خود ک نرم افزار ویرایش متن مثلا
notepad
را نصب کنید سپس یک حرف وارد کنید یک بار
tab
را بزنید
حرف بعدی را وارد کرده تب را بزنیدبعد حرف سوم را وارد کنید(سه حرف کافی است)
حال با پسوند
txt
زخیره کرده و به موبایل خود انتقال دهید و از این متن به عنوان نام بلوتوث خود استفاده کنید
اگر گوشی نوکیایی سرچ کند ریست میشود
من خودم امتحان کردم

Arash66
25-05-2006, 21:07
مرسي
ولي تكست رو به گوشيهاي سوني ميشه وارد كرد نميشه ديگه...نميشناسه ساپورت نميكنه...
بعد نام فايلو به نام گوشي تو بلوتوث بديم...آره
جالبه...

mohammad_xlr
25-05-2006, 22:40
اسم بلوتوث رو دستي هم ميتونيد تغيير بديد
به اين صورت كه به جاي هر tab
8 كاراكتر خالي بذاريد

farzin666
25-05-2006, 23:05
يعني اگه اسم بولوتوس رو بكنم
q w r
(هر جاي خالي 8 تاس) گوشي طرف ريست ميشه؟

m007
27-05-2006, 08:20
يعني ما داخل متن نوت پد اسم بلوتوث با يك tab بين هر حرف درست؟پس اسم خود نوت پد بايد چي باشه و بايد اين متن رو به كدام قسمت موبايل انتقال داد؟

mohammad_xlr
27-05-2006, 11:31
دوست عزيز منظورتون رو متوجه نميشم
ولي خيلي ساده ميگم خدمتتون
اسم بلوتو ث از 3 حرف تشكيل ميشه كه بين حروف 8 فاصله خالي ميديد
حالا اين كار رو ميتونيد تو كامپيوتر و تو برنامهي نوت پد انجام بديد يا يان كه تو خود موبايل
tab در واقع در كامپوتر 8 فاصله ي خالي ايجاد ميكنه.
كار خاصي نميكنه!!

e_hsan
27-05-2006, 11:42
فقط برای نوکیاالبته

در ضمن اگر گوشی قبلا تو سرچ طرف باشه امکانش نیست

farshad_aff68
27-05-2006, 11:43
با هر اسمی که میخواهید save کنید بعد به گوشی انتقال بدبد اصل محتوای نوشته شده است نه اسم فایل
بعد اگر با بلوتوث یا اینفرارد کار میکنید در قسمت مسیج شما ذخیره میشه و اگر از کارت ریدر استفاده کنید هرجا که بخواهید ذخیره میشه بعد از اینکه در گوشی فایل را باز کردید دکمه مداد را بگیرید متن را انتخاب کنید و کپی کرده و به جای اسم بلوتوث استفاده کنید

m007
27-05-2006, 18:49
خوب در اسم بلوتوث فقط يك كاراكتر ميشه داد و بيشتر اگه بديم بازهم يكي حساب ميكنه...؟

mohammad_xlr
27-05-2006, 18:54
يعني چي فقط يه كاراكتر ميشه داد؟
ببين مثل اين:
A********B********C
الان بين هر كدوم از 3 تا حرف 8 كاراكتر خالي يا Blank وجود داره
به همين راحتي
البته من ستاره گذاشتم چون تو فروم فاصله ي خالي برداشته ميشه

imported_x_boy
27-05-2006, 19:16
البته در ادامه حرفهاي دوستمون كه اين تاپيك رو شروع كرد بايد بگم كه اين شيوه به نام شيوه bad character معروف هست كه البته روي تمام گوشيها كار نميكنه.
براي مثال ميشه گفت رو گوشيهاي مثل 6600 به طور كامل رو گوشيهاي مثل 6260 بطور نصفه و روي گوشيهاي مثل 6270 اصلا كار نميكنه(منظور از كار نميكنه اينه كه نميتونه ريستشون كنه)
مثلا اگه گوشي طرف مقابل 6260 باشه و bluetooth name اون هم همين جوري باشه گوشيش ريست نميشه و شما رو هم نميتونه پيدا كنه ولي رو گوشه مثل 7610 يا تو اون لول گوشي حتي طرف مقابل bluetooth name شما رو هم ميبينه.
در باره درست كردن اين bad character هم فقط نكته مهم او tab‌هست كه حتما بايد از دو طرف با دو حرف بسته بشه و به دوستان كه ميخوان اين كارو بكنن توصيه ميكنم بيشتر از دو تا tab استفاده نكنن چون اگه بشه سه‌تا بلوتوث پيفام app.closed ميده.

amanita
03-06-2006, 00:13
هر گوشي كه سيمبين سري 60 باشه ميشه ريستش كرد

rebel
04-06-2006, 16:57
خب ما مستقيما اسم بلوتوث رو همسن بزاريم يا قابلا با نوت پد بنويسيم بعدا اسم بلوتوث رو تغيير بديم؟