PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه نهایی فارسی ساز p990



x-r
05-05-2008, 18:27
با سلام

بالاخره فارسی ساز تکمیل شد و نسخه نهایی اون اماده شد البته هیچ چیز بدون عیب نیست.

و اما خود برنامه این برنامه فقط و فقط با اخرین cda p990 CXC162036 R6E28 سازگار هست و با سایر cda ها کاملا ناسازگار .

و همینطور هم برنامه برای یک کوشی کار میکنه برای یک گوشی دیگه نه مثلا توی گوشی من خوب کار میکنه ولی دوستم خیر این هم ایراد از من نیست از کیفیت خوب این گوشیهاست.

و پیشنهاد میشه کسانی که گوشی خود را با xs تغییر cda دادن و r6e28 را روی گوشی ریختن این برنامه رو استفاده نکنن

دوستانی هم که گوشی چینی دارن دیگه اصلا سمتش نرن .

در اخر هم هیچگونه تضمینی برای درست کار کردن این برنامه روی گوشی به کسی نمیدم .

با مسئولیت خودتان می توانید برنامه رو نصب کنید حالا اگر از شانس شما برنامه رو ریختید و گوشی ایراد پیدا کرد و احتیاج به اپدیت و فلش شده ویا هر اتفاق دیگه دیگه پای خودتون !
خوب تمام نصیحتها رو هم انجام دادم.

اما جزئیات برنامه .

1)با فرمت داخلی -اپدیت-فلش پاک میشه.
2)با مستر ریست پاک نمیشه تازه بهتر هم میشه.
3)کمی سرعت گوشی کم میشه.
4)برای نصب باید گوشی در حال هک باشد
5)برنامه دارای 5 فولدر apps feps help power tele هست که باید در ریسورس گوشی یعنی در c:\resource کپی شوند .

6)توصیه میکنم ابتدا شاخه apps , feps کپی کنید (مجموعه برنامه های کیبرد و تنظیمات داخلی گوشی هستند که فارسی میشن )و گوشی را خاموش و روشن کنید .
7)بعد اگر مشکلی نبود شاخه های tele . help (راهنمای فارسی گوشی و key lock که فارسی شده)دوباره روشن و خاموش.
8)و در نهایت power (که گزینه روشن و خاموش گوشی فارسی نشان میدهد)

در هرصورت اینها روی گوشی خودم همش کار کرد ولی روی گوشی بعضی از دوستان کار نکرد.

باز هم میگم ممکنه برای گوشیتان مشکل پیش بیاد که مسئولیتش پای خودتون هست.

.


فونت p1 قرار دادم شاخه fonts داخل مموری کارت d:\resource کپی کنید.



**** دانلود (http://rapidshare.com/users/JIVP09) ****

اگر مشکلی بود و قرار شد که تغییراتی انجام شود در فولدر rapidshare ورژن جدیدتر قرار میگییرد.[/COLOR]

x-r
05-05-2008, 18:35
در ادامه به قول یکی از دوستان که کفته بود اول چندتا حرفه ای امتحان کنند بعد به همه خبر بدن .
خوب پیشنهاد خوبیه اول چند نفر که دسترسی به اپدیت و .. دادن بریزن بعد نظر خود رو بگن .. اما اگر هم برنامه به درد دوستان خورد و خواستن مرام بزارن .

همون تشکر کافیه
و
این بخش فوق تخصصی برای ما باز کنین خوشحال میشم!!!

Mohammad62
05-05-2008, 18:41
:183: این هم فایل ضمیمه برای کسانی که نمیتونن از رپید دانلود کنن

.:H2O:.
05-05-2008, 20:15
ممنون و یک سوال آقا اینو روی قبلیه بریزیم مشکل حل می شه یا نه باید حتما آپدیت بشه

.:H2O:.
05-05-2008, 21:35
جناب Mohammad62 دانلودش مشکل داشت واسه من

mojtaba.pp
05-05-2008, 22:13
جناب Mohammad62 دانلودش مشکل داشت واسه من

من حالا download کردم مشکلی نداره.
دوباره سعی کن

x-r
06-05-2008, 09:44
ممنون و یک سوال آقا اینو روی قبلیه بریزیم مشکل حل می شه یا نه باید حتما آپدیت بشه

نه .قبلیه باید اپدیت بشه.

البته یک راه دیگه هم هست ولی ممکنه مشکلات شما زیاد بشه.اونهم اینه که lanuage pack مثلا زبان امریکایی رو از سونی اریکسون بگیری و روی گوشی اینستال کنی. ممکنه جایگزین بشن و موقع انیستال کردن پاک بشن اما تضمینی وجود نداره ممکنه بدتر بشه.

mojtabasam
06-05-2008, 14:01
دوست عزيز ازشما خيلى متشکرم براى اين کار عالى .براى ريختن فونتهاى جديد فونتهاى قبلى بايد پاک بشن يا نه.باز هم از شما متشکرم

x-r
06-05-2008, 14:25
نه مشکلی نیست فونتهای قدیم هم میتونن باشن.

راستی شاخه rapide share اپدیت شد.(بخش help و فایلهای هک قرار دادم)

soolisooli55
06-05-2008, 14:38
دوستان با خیال راحت رو گوشیتون فایلها رو طبق مسیر بریزین هیچ مشکلی پیش نمیاد .کل گوشی با این پک فارسی میشه.سرانجام زبان p990 فارسی شد

raminrt_2006
06-05-2008, 20:51
اولین مشکلاتی که پیدا کردم:
در داخل مسیج قسمت های creat new message و call voicemail که تو ورژن های قبلی فارسی بودن الآن انگلیسی شدن.
گوشی خود به خود ریستارت میشه.

x-r
06-05-2008, 21:21
اولین مشکلاتی که پیدا کردم:
در داخل مسیج قسمت های creat new message و call voicemail که تو ورژن های قبلی فارسی بودن الآن انگلیسی شدن.
گوشی خود به خود ریستارت میشه.


دوست عزیز شما فایلهای قبلی روی گوشیتون بوده یا خیر!

اگر فایلهای جدید رو روی قدیمیها ریختید فکر کنم مشکل پیش بیاد.

ولی اگر نه فقط فایلهای جدید روی گوشی هست سایر دوستان هم این مشکل را دارند یا خیر!

البته این بخش بجز محتویات smssetting فارسی هست.

هر دو بخش من امتحان کردم مشکلی نبوده .در هر صورت 2 بخش مهم هست بیشتر بررسی میکنم و جواب میدم.

ولی اگر برای سایر دوستان هم این مشکل هست حتما اطلاع بدن.

raminrt_2006
06-05-2008, 21:43
نه.
واسه فایلهای قدیمی مجبور شدم گوشی رو آپدیت کنم و فایلهای قبلی رو گوشی نبود

raminrt_2006
06-05-2008, 22:07
اینم چندتا عکس از مسیج ها.
ولی باز هم خیلی از قسمت ها انگلیسیه.
آیا میشه این فارسی یاز رو روی گوشی های دیگه uiq3 نصب کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟

raminrt_2006
06-05-2008, 22:08
اینم چندتا عکس از مسیج ها.
ولی باز هم خیلی از قسمت ها انگلیسیه.
آیا میشه این فارسی ساز رو روی گوشی های دیگه uiq3 نصب کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟

x-r
06-05-2008, 23:28
فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست.

بله بعضی جاها رو نمیشه کاری کرد و انگلیسی کردم .
مثل contact.rsc که به فایل qcontactui.rsc وابسطه بود که یکی رو ایراد میگرفت و اگر حذف میشد یک مشکل دیگه ایجاد میشد. که این دو فایل به صورت حلقه با هم در ارتباط بودن که در نهایت هردو حذف کردم.
امیدوارم که این مشکل جدید اینطوری نشه.


فایل qmapp.rsc

در اخرین لحظه حذف کردم به من گفتن ایراد داره البته خودم درست نفهمیدم کجا ایراد داره .بخاطر همین حذف کردم.

در نهایت
این فایل قرار میدم که باید در شاخه apps کپی بشه .
تمام این مشکلات حل میشه

فقط وقتی ریخته شد با del پاک نمیشه اگر بخواهیید پاک کنید باید گوشی فرمت داخلی بشه .

البته میتونید فایل
qmapp_loc.rsc هم پاک کنید که کلا اینگلیسی میشه.

اما فارسی ساز روی دیگر uiq3 اصلا نصب نکنید.باعث ایراد میشود.

mojtabasam
07-05-2008, 00:01
دوست همه چيز عاليه حتى سرعت ولى يک مشکل داره به هيچ عنوان نميشه وارد web barozer (اينترنت) نميشه. لطفأ راهنمايى کنيد . با تشکر فراوان

x-r
07-05-2008, 00:10
دوست همه چيز عاليه حتى سرعت ولى يک مشکل داره به هيچ عنوان نميشه وارد web barozer (اينترنت) نميشه. لطفأ راهنمايى کنيد . با تشکر فراوان

دوست عزیز شما مشکل
raminrt_2006
ندارید


برای اینترنت اسم error بگید برسی میکنم.

اگر نتونستید error بگید.

نهایت گوشی فرمت کن و

برای اطمینان این شاخه apps رو میزارم یکم از لحاظ فارسی توی چندتا اسم کمتره ولی در رابطه با اینترنت.روی web مشکلی نداره.

mojtabasam
07-05-2008, 01:05
دوست عزیز باز error میده و میگه برنامه کاربردی بسته شده و کد علت را میزنه user و شماره علت رو میزنه 30

raminrt_2006
07-05-2008, 06:04
واسه من تو هیچ جای برناکه Error نزد.
ولی فقط اون مشکلاتی رو که توی پست 14 و 17 گفتم رو داره

x-r
07-05-2008, 08:54
دوست عزیز شما فایل qmapp رو ریختید.؟

اگر ریختید و باز هم کل مسیجها فارسی نشدن احتمالا گوشی شما روی این موضوع جواب نمیده.
نمیدونم چرا یکی درمیون کار میکنه.

دوست عزیز جناب مجتبی شما مشکلی در مسیجها ندارین؟

در رابطه با اینترنت فقط بگم من چند جا هم با اینترنت گوشی رفتم.

اگر هم درست نشد فایل web.rsc پاک کن


یک فایل web_loc هم داره که احتیاجی نیست .

راستی اگر درست شد حتما بگو.

در هر صورت
دوستان دیگه هم اگر 2 مشکل زیر دارند اعلام کنند و اگر هم ندارند اعلام کنند.

1)در داخل مسیج قسمت های creat new message و call voicemail که تو ورژن های قبلی فارسی بودن الآن انگلیسی شدن.
گوشی خود به خود ریستارت میشه

2)ولى يک مشکل داره به هيچ عنوان نميشه وارد web barozer (اينترنت) نميشه. لطفأ راهنمايى کنيد . با تشکر فراوان

mojtabasam
07-05-2008, 11:47
دوست عزيز مشکل باز نشدن مرورگر گوشى من با پاک کردن فايل.RSC حل شد وديگه همه چيز عاليه از شما بخاطر تمام زحماتتون متشکرم. واقعأ گل کاشتى opermodel

raminrt_2006
07-05-2008, 21:04
دستت در د نکنه.قسمت مسیج ها کامل فارسی شد.البته بجز SMS Setting.
الآن فقط قسمت Camera و Log فارسی نشدن.به نظر من بهتره شما فایل qmapp را به مجموعه ی apps اضافه کنه.
یه سوال:
برای کیبورد فارسی چی کنیم.(البته بجز برنامه ی difep_none که به ساین نیاز داره.)

x-r
07-05-2008, 22:50
sms setting کاری نمیشه کرد.

اگر داخل camera رو میگید اونهم کاری نمیشه کرد فقط اسمش میشه تعقییر داد که شده دوربین. این موضوع برای رادیو هم صادق هست.


و اما کیبرد این بحث که در بخش هک هم داشتیم.

شاخه fep که داخل فایلها هست اگر کپی کرده باشید کی برد فارسی میشه.

منتها شما باید بری توی بخشیdevice که الان شده (دستگاه) بخش text option در انتخاب layout کیبرد گزینه فارسی تیک بزنید.

و یک مسئله برای حذف متن پیش خوان یا همون predective text قبلا از 3 راه امکان داشت الان شده 2 راه
که یکی وقتی که کیبرد میاد یک علامت فلش کوچک کنار ان قرار دارد و اگر روی ان امده و زده یک پبجره باز میشود و داخل textoption گزینه predective text غیر فعال کنید.

و یا اینکه در قسمتی که دارین مسیج می نویسید بالای صفحه که محل اپشنها قرار دارد در انجا textoption ,[,n وجود دارد
.

و اما قسمت log

یک ایراد داره .

فارسی میشه و مثلا misscall میشه تماسهای از دست رفته .و تمام گزینه هاش هم فارسی است


منتها داخل گزینه ها 2 گزینه و جود داره که وقتی روی انها رفته گوشی ری استارت میشه یکی گزینه اطلاعات کل تماسهاست . اون یکی هم یادم نیست .

در هر صورت برای علاقه مندان فایل call log قرار میدم.

در شاخه tele کپی شود.

mojtabasam
08-05-2008, 07:31
دوست عزيز وقتى داخل فايل منيجر از سر برگ گزينه خصوصيات (peropertis) را انتخاب ميکنم eror ميده و فايل منيجر را ميبنده من فايلى که باعث اين موضوع ميشه را پيدا کردم (qfils.RSC) ولى وقتى اون را پاک ميکنم کلأ سر برگ فايل منيجر انگليسى ميشه . لطفأ راهنمايى کنيد

x-r
08-05-2008, 08:43
کاریش نمیشه کرد حتی اگر از فایلهای w960 یا ورژنهای دیگه p1 هم استفاده کنم.باز همین مشکل هست .
نهایت اینه که فایل qfile.rsc پاک بشه.تا درست کار کنه که اونوقت انگلیسی میشه.

در رابطه با error های که پیش میاد.

اکثر مواقع اول اسم فایل مورد دار مینویسه مثل contact.rsc وبعد دلیل و شماره دلیل مینویسه که برای رهای از فایل خراب فقط میشه پاک کرد.

قبلا یکسری توضیحات در اینجا دادم



اموزش تغییرات در uiq (فارسی سازی. برنامه ها.ایکونها) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40204)


البته احتیاجی نیست که qfiles_loc.rsc رو پاک کنید.

به طوری کلی ساده ترین و بدون مشکل ترین فایلها این 121 فایل هستند.

که فقط پوسته گوشی فارسی میکنن.

mojtabasam
08-05-2008, 10:05
دوست عزيز فايلهاى قبلى را پک کنم و اينها را قرار بدم

x-r
08-05-2008, 10:28
حتما پاک کن .

فقط اینهارو ریختی بگم روی هر چیزی بری اسمش فارسی هست ولی داخلش انگلیسی.

در واقع (پوسته تو خالی) :3:

اگر هم از اینها خوشت نیومد فقط قبلیها رو روی اینها کپی کن .

هر جای هم که overwrite خواست skip کن.

mojtabasam
08-05-2008, 12:06
تشکر دوست عزيز.راستى از وقتى گوشى فارسى شده صداى اون دو برابر شده.

x-r
08-05-2008, 13:12
البته صدا دو برابر شده من که فکر نمیکنم به نظر خودم که معمولیه .حالا اگر هم شده که چه بهتر.

SEMPITERNAL
08-05-2008, 13:49
هيچوقت چنين چيزي امكان نداره! هيچ راهي براي افزايش صداي گوشي نيييييييييييييييست!
جز تعويض بازر گوشي (فقط فقط همين)! كه اين كارم به درد بخور نيست!
والا بايد با همين صدا بسازيم!
اه!
اونم با فارسي كردن گوشي! (هه)

x-r
08-05-2008, 13:57
البته اینجا بحث صدا نیست فکر کنم یک جایی برای درایو صدا بود.
در هر صورت نظری بود که گفته شد .

و باتشکر از دوستان .

raminrt_2006
09-05-2008, 15:06
اگه ميشه فايل مربوط به فارسي سازي Contacts رو بهم بديد.اين قسمت هم انگليسيه.

x-r
10-05-2008, 08:04
فایل این قسمت یک ایراد بزرگ داره

مشکلات گروه جدید مخاطبین و مخاطب سریع حل شد.

منتها یک مشکلی باقی موند اونهم اینه که شما اگر شماره گوشی به صورت مثلا. رامین (محل کار).علی(موبایل محل کار). و مانند این توی گوشی سیو کنی نمیتونی تماس بگیری و هر چه دکمه call بزنی باز هم کار نمیکنه. به خاطر همین حذفش کردم.

M¤haMad®£zA
10-05-2008, 21:08
دوست عزيزم ! آيا اين فارسي ساز بطور كاملا صحيح عمل ميكنه؟ اگه نميكنه ه اينطور هم هست لطفا دوستان ريسك نكنن !
امروز رو 1 P990 و M600 زدم و گوشي ديگه بالا نيومد ! (كاملا اصل بودن...)
خلاصه پدرم حسابي در اومد ...

ممنون !


به نظرم ميشه بيشتر روي چيزي كار كرد و يهو كاملش رو گذاشت !
عجله اي كه نيست ...

موفق باشيد !

.:H2O:.
11-05-2008, 01:19
دوست عزيزم ! آيا اين فارسي ساز بطور كاملا صحيح عمل ميكنه؟ اگه نميكنه ه اينطور هم هست لطفا دوستان ريسك نكنن !
امروز رو 1 P990 و M600 زدم و گوشي ديگه بالا نيومد ! (كاملا اصل بودن...)
خلاصه پدرم حسابي در اومد ...

ممنون !


به نظرم ميشه بيشتر روي چيزي كار كرد و يهو كاملش رو گذاشت !
عجله اي كه نيست ...

موفق باشيد !
:atten:
دقیقا چون اینجوری که معلوم هنوز یک سری اشکالات ریز داره که خوب البته باید روی p990 های مختلف چک بشه و اشکال گیری بشه.بهتره سایر دوستان نصب نکنند تا یک کار تکمیل و بی نقص ایجاد بشه

x-r
11-05-2008, 08:35
سلام دوستان تو تاپیک اول هم گفتم فقط p990 و دیگه بیشتر از این کاریش نمیشه کرد نهایت همین بود .من هم دیگه به این گوشی دسترسی ندارم.و تمام کارهایی که تا اینجا انجام دادم در اختیار دوستان به طور کامل گذاشتم .با راهنمایی و توضیحات.

اما در رابطه با اینکه توی یکی میخوره توی یکی نه. این برنامه توی گوشی خودم جواب داد قبل از گذاشتن در اینجا به 2 نفر داده بودم اونها هم مشکلی نداشتن .البته روی یکی ریختیم با یک فریمور دیگه بالا نیومد بعد اپدیت کردیم و دوباره ریختیم شد!


ولی باز هم این ایراد هست من تمام انچه را که بود و از دستم بر میومد گذاشتم.

یک راهنما هم قرار داده بودم.

اموزش تغییرات در uiq (فارسی سازی. برنامه ها.ایکونها) (http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=40204)

دوستان راهی بیشتر از این هم نرفتم . داخل فایلهای rsc هم نتونستم برم چون کد شده هستند.

دیگه بقیه این کار بستگی به شما دوستان دارد که چقدر علاقه به ادامه این کار دارید.

البته در خدمت دوستان هستم سوالی بود اگر جواب سوال بدونم حتما جواب میدم.

در هر صورت موفق باشید .

siwa
11-05-2008, 09:05
دوستان خسته نباشین، میگم منم میتونم رو گوشی خودم که W950 هستش، ازش استفاده کنم ؟

mojtabasam
11-05-2008, 15:23
دوستان فارسى ساز ى فقط و فقط روى آخرين ورژن يعنى R6e28 جواب ميده . اول گوشى را آپديت کنيد و بعد فارسيش کنيد در غير اينصورت فارسى نکنيد چون به مشکل برميخوريد

raminrt_2006
11-05-2008, 15:32
من روی ورژن های خیلی قدیمیتر از این هم ریختم و به هیچ مشکلی برنخوردم.عالی کار میکنه.

raminrt_2006
12-05-2008, 11:17
من فایل contacts را از ورژنهای قبلی پیدا کردم.اون رو ریختم توی گوشی.
یه مشکل اساسی داره که وقتی گوشی زنگ میخورد گوشی ریست میکنه.راه حلی برای این مشکل ندارید؟

x-r
12-05-2008, 13:40
فقط contacts.rsc رو ریختی یا به همراه اون فایل دیگه ای هم ریختی؟

فایل qcontacui.rsc رو هم باید اضافه کنی.


راستی اگر خواستی contact.rsc پاکش کنی شما یکبار به داخل منو کانتکتها برو بعد بیار برون و توی تسک منیجر end all کن و بعد توی fxplor پاکش کن .(چون بعضی وقتها برای من پاک نمیشد حتی وقتی که بدون استفاده بود).

ولی اگر qcontactui بریزی با del پاک نمیشه فقط باید فرمت داخلی کنید.

به نظر من نریزی بهتره.

راستی دوستان کسی این فایلها رو نریزه اینها رو برای دوست عزیز ramin گذاشتم .


یک سوال دیگه هم یکی از دوستان کرده بود روی w950 میشه ریخت.

جواب نه نمیشه شاید اونی که پوسته گوشی فارسی میکنه بشه اما باید از بین _loc فایل pvcamera و bcr پاک بشه باز هم مشخص نیست بشه.چون اصلا امتحان نشده.

raminrt_2006
12-05-2008, 20:56
ممنون.در اولین فرصت تست میکنم و خبرشو بهتون میدم.

mojtabasam
12-05-2008, 22:49
دوست عزيز من هم مشکل ريسيت شدن دارم يعنى وقتى يک نفر به من زنگ ميزنه اگه جواب ندم گوشى همزمان با آخرين زنگ ريستارت ميشه. اين مشکل قبل از فارسى شدن دفتر تلفن contact هم وجود داشت فکر ميکنم از قسمت کال لوگ calllog باشه چون من همزمان با فارسى کردن اين قسمت به مشکل برخوردم و هنوز نتونستم فايل مربوط به اون را پاک کنم

x-r
13-05-2008, 09:37
منطقی هست وقتی که اخرین زنگ زده میشه و تماس قطع باید گوشی تماس از دست رفته رو نمایش بده که چون همخوانی ندارد ریست میشود.

siamak18
15-05-2008, 08:53
سلام آقایX-rنمیتونید یک پکیج تهیه کنید که هیچ گونه مشکلی برای گوشی پیش نیاره حتی اگه شده 50% گوشی رو فارسی کنه ولی مطمئن باشیم که مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟

x-r
15-05-2008, 09:42
تهیه شده. داخل فولدر رپید شیر هست . (در توضیحاتش نوشتم که فقط پوسته گوشی فارسی میکنه)

ولی در کل من 100% تضمین نمیکنم دوست عزیز.

mehrdd_samavat
17-05-2008, 18:35
آقايون يكي به من كمك كنه . ميخوام فارسي p990 رو بگيرم نميشه توي rapidshare.com قسمته Four letters with a 4تا بيشتر نميشه نوشت ولي حروف رمز دار 7 عده چي كنم خواهشا

mehrdd_samavat
17-05-2008, 19:32
خيلي منونم از دوستان

k_one
17-05-2008, 19:42
آقايون يكي به من كمك كنه . ميخوام فارسي p990 رو بگيرم نميشه توي rapidshare.com قسمته Four letters with a 4تا بيشتر نميشه نوشت ولي حروف رمز دار 7 عده چي كنم خواهشا

روی حروفی که باید وارد کنی یه سری عکس هست.اونایی که عکس گربه داره وارد کن

.:H2O:.
17-05-2008, 21:49
خيلي منونم

Mercedes-Benz
02-06-2008, 11:36
ممنون دوست عزیز

hossein457
20-06-2008, 11:34
سلام اساتید محترم.
یک مشکل داشتم و اونم اینه که من نمیتونم این فایلها را داخل درایو گوشیم کپی کنم.
اگه میشه راهنمایی کنید که چطور باید فایلها را کپی کنم . یا منظورتون از اینکه گوشی باید در حالت هک باشه چیه؟
با تشکر

Mercedes-Benz
20-06-2008, 17:08
به این تایپیک مراجعه کنید تا در مورد هک توضیحات کاملی داشته باشی دوست عزیزم
که توسط دوست خیلی گلمون محمد رضا آموزش داده شده
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41302

x_zarbat
10-08-2008, 14:08
رو فریمور قدیمی هم کار میکنه؟

masoud_pc2007
23-08-2008, 13:11
salam bacheha man ye p990i daram vaghti sms baram miyad tarikhe smsam ba saat fargh dare bebakhshid az hame tanzimat dare baraye in kar ya na
?

mohamad_skiller
24-08-2008, 11:06
باید از برنامه mcleaner استفاده کنی سرچ کن پیداش میکنی

alirezavahedi
24-08-2008, 11:30
سلام اگه بخوام پاکش کنم باید چه کار کنم ؟

emehdi666
24-08-2008, 22:49
حالا فارسی شدنش چه مزیتی داره؟

pooyait
17-10-2008, 00:23
سلام

آقا دستت درد نکنه
خیلی خوب کار می کنه
سرعت هم اصلا کم نشد

zahedy2006
17-10-2008, 14:27
سلام

آقا دستت درد نکنه
خیلی خوب کار می کنه
سرعت هم اصلا کم نشد

من رو دوتا firmware تست كردم. هم يكي مونده به آخري هم بعد از آپديت كه آخرين فريم وير رو گوشيم بود. در هر دو حالت نصب ميشه و كار مي كنه اما باعث ريستارت شدن گوشي ميشه. براي دوستم هم همين طور شد


حالا فارسی شدنش چه مزیتی داره؟

همه با انگليسي حال نمي كنند


سلام اگه بخوام پاکش کنم باید چه کار کنم ؟

مثل ساير برنامه ها uninstall كنيد فقط قبلش زبان رو انگليسي كنيد

sandbadblue
29-11-2008, 19:23
سلام دوستان
من اول گوشی رو به ورژن مورد نظر رسوندم
بعد فارسی کردم خیلی باحاله تمام مسیجینگ گوشی
حتی تنظیمات و هلپش کامل فارسی شده .
فقط مشکلم کیبورد که فارسی نشده
فایلها رو کامل و درست کپی کردم.
اون فولدر فونت پی وان که ضمیمه بود روی مموری گذاشته
الان که مموری رو در میارم و گوشی رو روشن میکنم
بجای فارسی فقط مربع مربع هست و هیچ چیز خونده نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

MOHAMMAD_0624
29-11-2008, 23:34
شمافونت رو داخل درایو c/resource بریز حله.

sandbadblue
30-11-2008, 18:35
سلام دوستان
لطفا بفرمایید از کجا باید unistall کنیم؟

MOHAMMAD_0624
30-11-2008, 20:12
سلام دوستان
لطفا بفرمایید از کجا باید unistall کنیم؟

اگه منظورتون زبان فارسی هست باید اول زبانتون روی انگلیسی باشه بعد از قسمتی که برنامه های نصبی رو پاک میکنی حذفش کنی.:003:

adnanadib
22-12-2008, 23:03
گوشی من شاخه ریسورس نداره چطوری ÷یداش کنم

online_on
21-02-2009, 20:01
بنده با خطای زیر برخورد کردم . هر وقت میخوام sms بزنم و مخاطبین رو میزنم و گزینه انتخاب مخاطب رو انتخاب میکنم پیغام زیر میدهد
برنامه کاربردی messaging
کدعلت KERN-EXEC
شماره علت 3

حالا از دوستان طلب یاری دارم . کدام فایل رو حذف یا اضافه کنم.

ahooramazda
21-05-2009, 16:30
دانلودش مشکل داره داداش

malip
14-08-2009, 14:28
هیچ راهی برای فارسی کردن صفحه کلید خود گوشی وجود نداره ؟؟ کاشناساش یه تکونی بخورن حیف p990که بخوایم ازش بگذریم !!

malip
14-08-2009, 14:29
:46:هیچ راهی برای فارسی کردن صفحه کلید خود گوشی وجود نداره ؟؟ کاشناساش یه تکونی بخورن حیف p990که بخوایم ازش بگذریم !!

ram ram
08-10-2009, 17:56
سلام من قبلا این کارو کردم اگه احل رفیق بازی وتک زنگ هستید بیخیال بشید چون موقع تک نگ گوشی ریستارت میشه
اما شاید این یکی نشه با این حال مشکلی نیست امتحانش ضرری نداره
رامین