PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای کامل برای تنظیم Gprs ایرانسل



bashirsh
07-05-2008, 13:32
سلام به دوستان
چون من خودم برای تنظیمات GPRS ایرنسل کلی گشتم تا فهمیدم چطوری باید عمل کرد، این تاپیک را زدم تا اگه کسه تازه کار دیگه ای بود مثل من کلی سر در گم نشه!

راه اول: یکی از شماره های زیر را (از راست به چپ) شماره گیری کنید: (اکثرا کار نمیکنه!!)
*130*3*5#
یا
*130*3*6#
یا
*140*3*6#

راه دوم: یه پیامک حاوی یکی از نوشته های زیر به شماره 2225 بفرستین:
S NOKIA 6630 (به جای NOKIA برند گوشی خودتون و به جای 6630 مدل گوشیتون را بنویسین)
یا
S 111111111111111 (به جای اعداد 1، IMEI گوشیتون را بنویسین)
بعد از یه نیم ساعت یه پیامک براتون میاد، پیامک را با پسورد 0000 باز کنین و بعد از Option گزینه Save را انتخاب کنین.

راه سوم: از تصویر زیر برای تنظیم دستی استفاده کنین:

http://i23.tinypic.com/sfze5d.jpg

راه چهارم: تنظیمات زیر را انجام بدین: (این تتنظیمات مربوط به 6630 است)
Tools-> Settings-> Connection->Access points
از option گزینه Edit را انتخاب کنین و تنظیمات زیر را انجام بدین:
Connection name: Irancell-GPRS2.0
Access point name: mtnirancell
Homepage: www.googl.com (انتخابی)

اگر استفاده کردین تشکر فراموش نشه و التماس دعا!

bashirsh
07-05-2008, 13:42
اینها هم چند براوزر برای موبایل:

operamini (http://www.operamini.com/download/pc/)

Firefox (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=512296&highlight=firefox)

Morange (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=39044)

Teashark (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=37195)

BAD BOY 2
22-05-2008, 15:33
مرسی و خسته نباشید همشهری.

BAD BOY 2
22-05-2008, 15:37
یکی از دوستان ثبت نامش را کامل نکرده و تنظیمات جی پی آر اس را هم تنظیم نکرده ولی میره تو اینترنت و مهمتر از اون بدون پرداخت یک ریال پول.من خودم چک کردم.چجوری میشه اینکار کرد؟

BAD BOY 2
22-05-2008, 15:42
کسی نبود جواب ما را بده

ossi
22-05-2008, 19:02
اقا واقعا دمت گرم
من اصلا نمیتونستم از gprs استفاده کنم ولی تو حال دادی اساسی
جدا مرسی
ایشالا خدا عوضت بده

khiaboni
22-05-2008, 19:50
اقا واقعا دمت گرم

ALFEX
23-05-2008, 03:19
یکی از دوستان ثبت نامش را کامل نکرده و تنظیمات جی پی آر اس را هم تنظیم نکرده ولی میره تو اینترنت و مهمتر از اون بدون پرداخت یک ریال پول.من خودم چک کردم.چجوری میشه اینکار کرد؟

رمز خاصی وجود نداره اشکال از سیم کارته ولی اینکه بدون ثبت نام نکردن یکم تعجبیه

bashirsh
07-06-2008, 11:13
عزیزان لطفا از دکمه تشکر به جای زدن پست تشکر استفاده کنند، مخلص همگی!

parsianhelper
27-06-2008, 16:18
bashirsh عزيز لطفا طريقه تنظيم در گوشي نوكيا 6120 آموزش بدين

fard
21-07-2008, 12:14
سلام
اقا ماجرای این تنظیمات gprs-2 که ایرانسل به صورت اتوماتیک می فرسته چیه؟
من قبل اینکه گوشیمو فرمت کنم این تنظیماتو داشتم.احساس می کنم تنظیماتی که از *140*3*6* میگریم یا همون gprs معمولی سرعتش خیلی کمتر
البته من با 140 تماس گرفتم و تنظیمات gprs-2 خواستم گفتن ما در کل یک نوع تنظیمات داریم
حلا از دوستان میخوام که اگر راه بدست آوردن این تنظیمات رو میدونن منم راهنمایی کنن
با تشکر

bashirsh
24-07-2008, 11:46
bashirsh عزيز لطفا طريقه تنظيم در گوشي نوكيا 6120 آموزش بدين
یه پیامک به شکل زیر به 2225 بفرستین و پیامکی که میاد را با 0000 باز کنین و ذخیره کنین:
S nokia 6120

hamidzich
17-08-2008, 08:13
تنظیم گوشی سامسونگ: Samsung GPRS

Set name: Irancell-GPRS
Access name: mtnirancell
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Home URL: http://vitrin.irancell.ir
..... adress: 10.131.26.138
Port: 8080

hamidzich
17-08-2008, 08:14
تنظیم گوشی سامسونگ:
Set name: Irancell-GPRS
Access name: mtnirancell
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Home URL: http://vitrin.irancell.ir
..... adress: 10.131.26.138
Port: 8080

Der.TITAN
14-09-2008, 18:58
آقا دمت گرم ولی یک مشکلی برای من به وجود آمده و اون این هست که بعد از یک مدتی ( 1 دقیقه ) این ارور را می ده:
web Connection time - out
کمکم کنید

MZFE
16-09-2008, 12:14
دوستان کسی تنظیمات k850 رو بلده؟
یه سری اضافات داره مثل dns
کسی تنظیمش کرده ؟

MZFE
17-09-2008, 19:48
یعنی کسی بلد نیست ؟

mbzadegan
20-09-2008, 06:50
چرا جديدا هرچه كد #6*3*140* يا #6*3*141* را براي راه اندازي gprs مي زنيم پيام عدم ارتباط مي ده ؟!؟!
ضمنا sms هم به 2225 نمي فرسته !!! آيا راهي هست كه بتونم gprs را با ايرانسل روي گوشي نصب كنم ؟؟

mbzadegan
20-09-2008, 21:49
دوستان عزیز , جواب ما چی شد ؟!؟

AlirezaDvD
20-09-2008, 23:10
من با خط اعتباریم همیشه #5*3*130* و #6*3*130* رو میزنم و خیلی راحت برام تنظیماتشو میفرسته.تا حالا هم با 140 اصلا نگرفتم(با اینکه خطم اعتباریه)

ReZa
20-09-2008, 23:28
دوستان عزیز , جواب ما چی شد ؟!؟




mbzadeganجان برای گوشی N95 احتیاجی به تنظیمات نیست شما در قسمت Tools\Settings\Connection\Access points یک new access pont ایجاد میکنی ویک Connection ایجاد میشود وشما در قسمت Web بروید و می توانید Connect شوید با Connection که ساخته اید |/ :4:


| موفق باشید |

MoHaMaD
21-09-2008, 05:34
بابا چرا اين همه كار ؟؟ خوب مدل گوشي رو يه S بزار اولش و بفرست واسه شماره 2225 . مثلا :
S Nokia N95

mbzadegan
21-09-2008, 09:53
mbzadeganجان برای گوشی N95 احتیاجی به تنظیمات نیست شما در قسمت Tools\Settings\Connection\Access points یک new access pont ایجاد میکنی ویک Connection ایجاد میشود وشما در قسمت Web بروید و می توانید Connect شوید با Connection که ساخته اید |/ :4:


| موفق باشید |

Reza جان , خدائيش يه بار زدن دگمه تشكر راضي ام نمي كنه چون يك ماهي هست كه سر كار اين مورد بودم و هر SMS اي هم به 2225 با هر محتوائي مي زدم نمي تونستم كانكت بشم .
:merci::merci::merci::merci::merci:

dynasty
21-09-2008, 10:34
سلام
دوستان من یه 3250 دارم که حدود 2 یا 3 ماه پیش قشنگ راحت باهاش به اینترنت کانکت میشدم ولی الان یکی 2 ماه که هر وقت میخوام کانکت شم تو اون قسمت که مینوسه conecting هر چقدر صبر کنی کانکت نمیشه باز.
اس ام اس هم به ایرانسل زدم تنظیمات اونم save کردم بازم اینطوری میشه
خواهشا کمکم کنید خیلی حیاتیه
ممنون

MZFE
21-09-2008, 17:05
کسی با k850 کار نکرده یعنی ؟؟؟
من حتی گوشی چینی ها رو هم خودم کشفیدم بدون کمک کسی ولی الان وقت کار روی این k850 رو ندارم چون مال مشتریه

mehdi67
22-09-2008, 16:55
من با گوشی w810 میتونم برم تنظیماتو دستی انجام میدم ولی با n95 8gb هر کار کردم نشد سایت نیاورد
ثبت نام رو کامل نکردم

aliball
26-09-2008, 11:59
aziz roye goshihaye pda ham amozesh bede

Admiral-sale-13
02-10-2008, 18:57
کسی با گوشی 3120 classic به اینترنت وصل شده؟

البته 5310 هم فکر کنم مثل 3120 classic باشه

این گوشی ها و چند تا دیگه از gprs class 32 استفاده میکنن بخاطر همین

فعلا با ایرانسل مشکل دارن و چون تنظیم دستی برای دادن ip , portو ....چیزهای دیگه ندارن

با ایرانسل کار نمیکنن ولی خوب اگر کار کنه سرعت بالاتری باید داشته باشه


Class 10: 40kbps max upload/60kbps max download
class 32: 64.2kbps max upload/107kbps max downlaod

دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.البته من پستهای قبلی رو خوندم.با اون روشها نشد.

reborn
03-10-2008, 18:25
man sabte nam nakardam baraye internet bayad inkaro bokonam

MoHaMaD
03-10-2008, 18:28
دوستان ديگه واسه چي دستي ؟؟ بديد خودش براتون بفرسته !!!

Admiral-sale-13
04-10-2008, 22:12
کسی با گوشی 3120 classic به اینترنت وصل شده؟

البته 5310 هم فکر کنم مثل 3120 classic باشه

این گوشی ها و چند تا دیگه از gprs class 32 استفاده میکنن بخاطر همین

فعلا با ایرانسل مشکل دارن و چون تنظیم دستی برای دادن ip , portو ....چیزهای دیگه ندارن

با ایرانسل کار نمیکنن ولی خوب اگر کار کنه سرعت بالاتری باید داشته باشه


Class 10: 40kbps max upload/60kbps max download
class 32: 64.2kbps max upload/107kbps max downlaod

دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.البته من پستهای قبلی رو خوندم.با اون روشها نشد.

مشکل حل شد:103:

بعد از کلی جستجو در اینترنت و در سایت ایرانسل هیچ نتیجه ای بدست نیاوردم

تا اینکه pdf خود گوشی رو دانلود کردم واز اون طریق مشکل حل شد

تنظیم گوشیهای جدید نوکیا مثل :
Nokia 3120 classic
Nokia 2630
Nokia 3110
Nokia 6212 classic
Nokia 5310
Nokia 6301
Nokia 6300i
,......

از قسمت
1-setting
2-configuration
3-personal accounts
4- option
5- new add
در این قسمت web , access point
رو انتخاب کنید در قسمت نام هر دو mntirancell رو وارد کنید
حالا از منوی option هر دو رو active کنید
تنظیمات به اتمام رسید حالا هر وقت وارد web میشید و به طور مثال nokia.com رو انتخاب میکنید حرف E گوشه صفحه ظاهر میشه
اگر به طور همیشگی میخواهید ارم E در گوشه صفحه باشه دز منو setting قسمت connectivity
گزینه packet data , سپس packet data connection mode , گزینه always online رو انتخاب کنید
از قسمت packet data settings هم میتونید برای تنظیمات access point استفاده کنید

unixp
15-11-2008, 19:43
سلام به دوستان
چون من خودم برای تنظیمات GPRS ایرنسل کلی گشتم تا فهمیدم چطوری باید عمل کرد، این تاپیک را زدم تا اگه کسه تازه کار دیگه ای بود مثل من کلی سر در گم نشه!

راه اول: یکی از شماره های زیر را (از راست به چپ) شماره گیری کنید: (اکثرا کار نمیکنه!!)
*130*3*5#
یا
*130*3*6#
یا
*140*3*6#

راه دوم: یه پیامک حاوی یکی از نوشته های زیر به شماره 2225 بفرستین:
S NOKIA 6630 (به جای NOKIA برند گوشی خودتون و به جای 6630 مدل گوشیتون را بنویسین)
یا
S 111111111111111 (به جای اعداد 1، IMEI گوشیتون را بنویسین)
بعد از یه نیم ساعت یه پیامک براتون میاد، پیامک را با پسورد 0000 باز کنین و بعد از Option گزینه Save را انتخاب کنین.

راه سوم: از تصویر زیر برای تنظیم دستی استفاده کنین:

http://i23.tinypic.com/sfze5d.jpg

راه چهارم: تنظیمات زیر را انجام بدین: (این تتنظیمات مربوط به 6630 است)
Tools-> Settings-> Connection->Access points
از option گزینه Edit را انتخاب کنین و تنظیمات زیر را انجام بدین:
Connection name: Irancell-GPRS2.0
Access point name: mtnirancell
Homepage: www.googl.com (انتخابی)

اگر استفاده کردین تشکر فراموش نشه و التماس دعا!


نوکرتم.خیلی حال دادی...

paymanpt
06-12-2008, 15:02
سلام دوستان. من در مورد انجام تنظيمات smart phon-windows mobile 6 مثل motorola q9h كمك لازم دارم. شدييييييييييد!!!! مرسي

Cabire
05-01-2009, 14:34
آقا شماره 2225 کار نمی کنه چی کار کنم؟

Der.TITAN
06-01-2009, 20:04
آقا شماره 2225 کار نمی کنه چی کار کنم؟

کار می ده فقط بعضی از ساعت های سرویسش قطع می شه!

RoJBoY
14-01-2009, 00:59
یکی هم برای گوشی ان 73 را توضیح بده .....

Mona-M
23-01-2009, 13:51
سلام دوستان ،
یکی لطف کنه و تنظیم w950 رو بذاره . خیلی ممنون می شم .:merci:

mrhellboy86
30-01-2009, 13:06
این روش برای n95 ورژن 31 کار می کنه؟

masih2007
08-02-2009, 13:12
سلام،من یه سوال داشتم.از طریق موبایلم 6300 می تونم با خط ایرانسل وارد سایتها بشم.ولی وقتی می خوام از یه نرم افزاری استفاده کنم که نیاز به متصل شدن به اینترنت داره نمشه.یعنی برنامه از من می پرسه:allow network access? و هنگامی که من می گم yes متاسفانه error می ده.دلیلش چیه.چیکار باید کرد.؟ممنون می شم اگه جواب بدین

ahmadzadeh
15-02-2009, 17:13
سلام دوستان
يه گوشي نوکيا 5610 دارم
هم تنظيمات دستي رو انجام دادم و هم به 2225 پيامک فرستادم و هم با ستاره 140و ....
همه کارها رو کردم ولي وصل نميشه


البته تو سايت ايرانسل نوشته :

متاسفانه تلفن همراه درخواستی در لیست دستگاه‌های پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمی‌باشد. هم اکنون یک پیام برای همکاران ما در بخش فنی gprs ارسال گردید و پس از بررسی لازم، به زودی مدل تلفن همراه شما به فهرست موجود اضافه خواهد شد


ميشه بفرماييد بايد چيکار کنم ؟

peyehs
19-02-2009, 09:51
:40:گوشی من 6500 اسلاید هستش 2250 هم اس ام اس دادم چیزی نیومد واسم....میشه بگین چه جوری تنظیم دستی انجام بدم؟خواهش میکنم جواب بدین حیاتیه:17::4:

nima_2030
19-02-2009, 18:05
من سیم کارت دایمی ایرانسل داشتم که با GPRS آن کار می کردم حالا که اعتباری گرفتم هر کار می کنم GPRS آن وصل نمیشه ریست کارخاه ای کردم تنظیمات آن را پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نمیشه اگه ممکنه کمک کنیدو گوشی من هم E90 است. حتی به کامپیوتر هم وصل می کنم بازم کانکت نمیشه.
این ارور را میدهد:
pocket data is not available chek network service!

katibe222
19-02-2009, 18:25
سلام
فعال كردن اينتر نت ايرانسل براي ويوتي رو هم ميتونيد بگيد؟

shoeib
19-02-2009, 18:26
:40:گوشی من 6500 اسلاید هستش 2250 هم اس ام اس دادم چیزی نیومد واسم....میشه بگین چه جوری تنظیم دستی انجام بدم؟خواهش میکنم جواب بدین حیاتیه:17::4:
به 2225 باید اس ام اس بدید!

من سیم کارت دایمی ایرانسل داشتم که با GPRS آن کار می کردم حالا که اعتباری گرفتم هر کار می کنم GPRS آن وصل نمیشه ریست کارخاه ای کردم تنظیمات آن را پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نمیشه اگه ممکنه کمک کنیدو گوشی من هم E90 است. حتی به کامپیوتر هم وصل می کنم بازم کانکت نمیشه.
این ارور را میدهد:
pocket data is not available chek network service!

شما از وصل بودن gprs محل سکونت مطمئنید؟ کس دیگه ای هست که بتونه اونجا وصل بشه؟
تنظیمات رو دوباره گرفتید؟
دست آخر به 140 زنگ بزنید مشکل رو بگید

nima_2030
19-02-2009, 19:16
به 2225 باید اس ام اس بدید!


شما از وصل بودن gprs محل سکونت مطمئنید؟ کس دیگه ای هست که بتونه اونجا وصل بشه؟
تنظیمات رو دوباره گرفتید؟
دست آخر به 140 زنگ بزنید مشکل رو بگید

بله- با سیم کارت ذایمی ایرانسل وصل میشه ولی سیم کارت اعتباریه روی یک گوشی دیگه هم انداختم کار نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست. 140 هم زنگ زدم فایده نداشت.

shoeib
19-02-2009, 19:27
بله- با سیم کارت ذایمی ایرانسل وصل میشه ولی سیم کارت اعتباریه روی یک گوشی دیگه هم انداختم کار نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست. 140 هم زنگ زدم فایده نداشت.

IMEI گوشی رو بیارین (#06#*) و یه جا بنویسین.
بعد یه اس ام اس حاو متن زیر به 2225 بفرستین:
S IMEI
دقت کنین که IMEI رو بدون فاصله یا خط تیره وارد کنین.
بعد تنظیمات میاد که save کنین

ینی واقعا به 140 زنگ زدین هیچ کاری نکردن؟!!!!

nima_2030
20-02-2009, 07:49
مشکل از تنظیمات که نیست.تنظیمات را دارم سیم کارت دایمی ایرانسل را که می اندازم کار می کنه با اعتباری مشکل داره زنگ زدم 140 گفت مشکل از گوشی و تنظیماته!

nima_2030
20-02-2009, 07:53
اینم عکس اروری که میده:
http://irapic.com/thumbs/1235161977.jpg (http://irapic.com/view/موبایل-98670.html)

Salsakke
20-02-2009, 14:18
آخرین تعرفه ی gprs ایرانسل چنده؟
این اولین پستمه لطفا جواب بدین

shoeib
20-02-2009, 15:39
آخرین تعرفه ی gprs ایرانسل چنده؟
این اولین پستمه لطفا جواب بدین
در روزهای عادی 7 ریال
و روزهای تعطیل 5 ریال

مشکل از تنظیمات که نیست.تنظیمات را دارم سیم کارت دایمی ایرانسل را که می اندازم کار می کنه با اعتباری مشکل داره زنگ زدم 140 گفت مشکل از گوشی و تنظیماته!

منم برای همین میگم تنظیمات رو دوباره بگیرین. من یه چیزایی از ایرانسل دیدم که شما باور نمیکنید.
من برای mms تنظیمات رو از قدیم داشتم. با اون تنظیمات نتونستم بفرستم. بعد تنظیمات جدید رو گرفتم و کار کرد. جالب اینجاست که اون تنظیمات از نظر ظاهری هیچ فرقی با هم ندارن.
شما هم اگه امتحان نکردی، امتحان کن ضرری نداره و تنظیمات جدید بگیر
ایشالا درست میشه.
اعتباری با دائمی کلی فرق داره!

katibe222
20-02-2009, 16:06
سلام
من از شما خواهش كردم طرزفعال كردن اينتر نت ايرانسل براي ويوتي رو هم بگيد

shoeib
20-02-2009, 16:39
سلام
من از شما خواهش كردم طرزفعال كردن اينتر نت ايرانسل براي ويوتي رو هم بگيد

شما سرور مایی اما والا تا حالا با ویوتی کار نکردم
ایرانسل تنظیمات نمیده مگه؟
IMEI گوشیتون رو بگیرید(#06#*) و یه جا بنویسید
بعد یه اس ام اس با متن زیر به 2225 بفرستید:
S IMEI
IMEI رو بدون فاصله و خط تیره وارد کنید.

اگه نشد این کد رو بزنید:
#5*3*130*
اگه گفت تنظیمات گوشی شما موجود نیست باید دستی تنظیم کنی.
تنها نکته مهم در تنظیم GPRS چیزی هست به نام APN یا access point name. اینو بگردین و پیدا کنید. وقتی پیدا شد اینو توش وارد کنید: mtnirancell
نکته بعدی آدرس ..... هست. که باید اینو وارد کنید: 10.131.26.138
پورت رو هم بزنید 8080
امیدوارم موفق بشید

nima_2030
20-02-2009, 17:02
در روزهای عادی 7 ریال
و روزهای تعطیل 5 ریال


منم برای همین میگم تنظیمات رو دوباره بگیرین. من یه چیزایی از ایرانسل دیدم که شما باور نمیکنید.
من برای mms تنظیمات رو از قدیم داشتم. با اون تنظیمات نتونستم بفرستم. بعد تنظیمات جدید رو گرفتم و کار کرد. جالب اینجاست که اون تنظیمات از نظر ظاهری هیچ فرقی با هم ندارن.
شما هم اگه امتحان نکردی، امتحان کن ضرری نداره و تنظیمات جدید بگیر
ایشالا درست میشه.
اعتباری با دائمی کلی فرق داره!

همه این کار ها رو انجام دادم حتی روی یک گوشی دیگه انداختم وصل نمیشه!

shoeib
20-02-2009, 20:04
همه این کار ها رو انجام دادم حتی روی یک گوشی دیگه انداختم وصل نمیشه!

به خدا شرمندم. من راه دیگه به ذهنم نمیرسه!:027:
یه سیمکارت اعتباری دیگه بذار تو گوشیت ببین وصل میشه؟
اگه شد زنگ بزن 140 هرچی از دهنت در میاد بگو! چون مشکل فقط میتونه از خط شما باشه.
همه کارایی که کردی بگو تا بفهمه.

peyehs
21-02-2009, 18:56
به 2225 باید اس ام اس بدید!


شما از وصل بودن gprs محل سکونت مطمئنید؟ کس دیگه ای هست که بتونه اونجا وصل بشه؟
تنظیمات رو دوباره گرفتید؟
دست آخر به 140 زنگ بزنید مشکل رو بگید
سلام همه کارایی که گفتین انجام دادم بازم نشد:17:..140 هم که مثل همیشه ....:022:
منم می خوام با گوشیم وصل بشم002::29:

Ma3ouD
17-06-2009, 08:31
برای 5800 این تنظیمات را کجا باید وارد کنم؟
مرسی

morteza_maz
24-06-2009, 11:58
دوستان برای اسمارتفون everex sp360 چی باید بزنم؟

L.S.K
24-06-2009, 13:10
ممنون از همگی!!!!!!!!!!!:merci::merci:

omid405
04-07-2009, 16:40
میخواستم بدونم gprs ایرانسل قطع هست یا نه؟
من تنظیماتو save کردم.ولی میخوام وصل شم میگه connection not available
ممنون اگه راهنماییم کنید.

.::ALI.0MRANI::.
04-07-2009, 17:00
من شیراز هستم و واسه من بدون مشکل وصل میشه...

mirzaeish
04-07-2009, 17:21
اصلا امکان اتصال به اینترنت نیست چون .....پاه بستش.

mahmood0098
04-07-2009, 17:33
سلام می تونی با 140 تماس بگیری و به اپراتور وصل بشی از اونا تنضیمات گوشی تو بخوای

asgar_s
08-07-2009, 11:58
سلام
کسی برای نوکیا 5800 تنظیم کرده ؟ لطفآ منو راهنمایی کنین.

behnam_iran99
09-07-2009, 18:43
اگه کسی اس ام اسی که ایرانسل میفرسته مبنی بر تنظیمات gprs روی سایت بزاره ممنون میشم . چون تو ولایت ما دیگه با *130*3*6مربع اتظیمات ارسال نمیشه

masood.sal
27-07-2009, 09:18
ممنون

seebzamini_n80
01-08-2009, 14:48
من n79 دارم ایرانسل مدل گوشی رو نمیشناسه . اگه یکی تنظیمات gprs n79 رو بگه ممنون میشم .

maysam maghami
30-06-2010, 18:33
باسلام خدمت اساتید

دوستم یه گوشیه سامسونگ 2 سیم کارته مدل b5722 خریده روز اول یه پیامک به *140*3*6# دادم و تنظیمات انترنت رو فرستادن و روی گوشی ذخیره کردم و خیلی راحت مثل تمام گوشیها به اینترنت کانکت شدم بعد از گذشت چند هفته دوستم گوشیه خودشرو اشتباهی ریست کرد و اینترنتش از کار افتاد باز هم همون مراحل رو برای تنظیمات اینترنت به ایرانسل پیامک زدم ولی پاسخی که شنیدم این بود که متاسفانه تنظیمات گوشیه خود تکمیل نمیباشد یه سری به سایت ایرانسل زدم ولی اونجا هم در قسمت تنظیمات گوشی همچیم مدلی رو نشناخت حالا من باید چطوری دستی اونو تنظیم کنم

در صفحه دوم همین بخش یه تنظیماتی پیدا کردم آیا با این تنظیمات درست میشه

Samsung GPRS

Set name: Irancell-GPRS
Access name: mtnirancell
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Home URL: http://vitrin.irancell.ir
..... adress: 10.131.26.138
Port: 8080

:8::8::003:

maysam maghami
30-06-2010, 22:41
باسلام خدمت اساتید

دوستم یه گوشیه سامسونگ 2 سیم کارته مدل b5722 خریده روز اول یه پیامک به *140*3*6# دادم و تنظیمات انترنت رو فرستادن و روی گوشی ذخیره کردم و خیلی راحت مثل تمام گوشیها به اینترنت کانکت شدم بعد از گذشت چند هفته دوستم گوشیه خودشرو اشتباهی ریست کرد و اینترنتش از کار افتاد باز هم همون مراحل رو برای تنظیمات اینترنت به ایرانسل پیامک زدم ولی پاسخی که شنیدم این بود که متاسفانه تنظیمات گوشیه خود تکمیل نمیباشد یه سری به سایت ایرانسل زدم ولی اونجا هم در قسمت تنظیمات گوشی همچیم مدلی رو نشناخت حالا من باید چطوری دستی اونو تنظیم کنم

در صفحه دوم همین بخش یه تنظیماتی پیدا کردم آیا با این تنظیمات درست میشه

Samsung GPRS

Set name: Irancell-GPRS
Access name: mtnirancell
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Home URL: http://vitrin.irancell.ir
..... adress: 10.131.26.138
Port: 8080

:8::8::003:
کمک کنید لطفا

maysam maghami
30-06-2010, 22:42
باسلام خدمت اساتید

دوستم یه گوشیه سامسونگ 2 سیم کارته مدل b5722 خریده روز اول یه پیامک به *140*3*6# دادم و تنظیما ت اینترنت رو فرستادن و روی گوشی ذخیره کردم و خیلی راحت مثل تمام گوشیها به اینترنت کانکت شدم بعد از گذشت چند هفته دوستم گوشیه خودشرو اشتباهی ریست کرد و اینترنتش از کار افتاد باز هم همون مراحل رو برای تنظیمات اینترنت به ایرانسل پیامک زدم ولی پاسخی که شنیدم این بود که متاسفانه تنظیمات گوشیه خود تکمیل نمیباشد یه سری به سایت ایرانسل زدم ولی اونجا هم در قسمت تنظیمات گوشی همچیم مدلی رو نشناخت حالا من باید چطوری دستی اونو تنظیم کنم

در صفحه دوم همین بخش یه تنظیماتی پیدا کردم آیا با این تنظیمات درست میشه

Samsung GPRS

Set name: Irancell-GPRS
Access name: mtnirancell
Auth type: Normal
Protocol: HTTP
Home URL: http://vitrin.irancell.ir
..... adress: 10.131.26.138
Port: 8080

:8::8::003:
کمک کنید لطفا

maysam maghami
02-07-2010, 16:09
[QUOTE=maysam maghami;1427028]کمک کنید لطفا[/QUO


:atten:با سلام گه تو این سایت که 3 روزه جوابی به ما نمیده
ابنو نوشتم تا بهتون بر بخوره تا جوابمو ندین

mohsen_sniper
04-07-2010, 09:33
من مشكل وصل شدن به GPRS رو دارم (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=106252)

زنگ زدم شماره 700 بهش ميگم تظيمات GPRS من مشكل داره يارو ميگه برو از menu و . . . . بهش گفتم گوشي من منو نداره Start داره . همه پاكت پي سي ها استارت دارن برگشته ميگه مگه گوشيتون چيه ؟ گفتم I8000 سامسونگ . ميگه چنين گوشي در ليست سامسونگ ثبت نشده و گوشيتون قلابي هست ما خدماتي براي شما ندارم !!!

يخورده خنديدم و بهش گفتم باشه پس يه وقت نري اين گوشي رو بخريا !

زنگ زدم اينبار به يه اپراتور ديگه ميگم GPRS گوشي من وصل نميشه ميشه راهنماييم كنين ؟ ميگه يعني صفحه خالي باز ميشه براتون ؟ ميگم صفحه خالي چيه ديگه ؟ وصل نميشه اصلا ! گفت كه گوشيتون چيه ؟ منم گفتم Samsung I800 گفت اين گوشي در ليست ما نيست و قابليت GPRS رو هم نداره بايد از گوشي هاي مجهز به GPRS استفاده كنين !!!!!!!!

خداييش نميدونستم شاخ دربيارم يا بازم بخندم :021:

باز هم زنگ زدم به 700 و اينبار يخورده با اپراتور صحبت كرديم و گفتم كه تنظيمات رو دقيقا از روي سايت شما برداشتم باز هم بهم گفتن كه گوشيت GPRS نداره !!!!! اينبار ديگه نه شاخ درآوردم نه خنديدم بهش گفتم دخترم گوشي من Pocket Pc هست و ويندوز هم داره و GPRSش هم همه ملت دارن استفاده ميكنن ! ميگه آقا ويندوز چيه ؟ شما بايد از گوشي وصل بشين به GPRS :13:

آخريش رو هم كه باور ميكنين چيا بهم گفت ! فقط اين يه جملش رو دقيقا نقل قول ميكنم كه بدونين چه خبره :

" آقاي كوهي شما مطمعنين دارين از GPRS استفاده ميكنين براي وصل شدن ؟ GPRS يا GPS فرق ميكنه ها !!! "‌

هردفعه هم كه زنگ ميزني به 700 و منظر وصل شدن به اراتور ميشي بايد چنددقيقه صبر كني تا تبليغات مضخرفشون رو بشنوي و از اعتبارت كم بشه ! تازه اين دختراي بي سواد هم اولش همه مشخصات آدم رو تا پلاك منزل ميپرسن و آخرش همن همشون ميگن كه آقاي فلاني كار ديگه اي ندارين كه كمكتون كنم ؟؟؟؟؟

معلوم نيست ايرانسل اين اپراتور ها رو با قلاب گير آورده يا با تور صيد كرده ؟؟؟؟ يه مشت دختر بي سواد رو گذاشتن كه مثلا به مردم پشتيباني فني بدن !

نميدونم در دلم رو به كي بگم :46::022:

vmoghiti
04-07-2010, 12:23
سلام خدمت تمامی دوستان
دیروز یه سیم ایرانسل گرفتم که بلکه اینترنتشو تست کنم
همه چیز درست و بدون عیب پیش رفت تا جایی که نتونستم با pc-suite به اینترنت گوشی وصل بشم
وقتی کانکت میزنم تو مرحله checking login & password میمونه
جالبی موضوع اینجاست که با خود گوشی میتونم وصل بشم
و از اون جالبتر این که با همراه اول این مشکل ندارم

ahmads
08-07-2010, 00:22
دوستان الان 2روزه برای من وصل میشه ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه ! مشکل از ایرانسل هست ؟ هر کاری میکنم کانکت میشه صفحه باز نمیکنه !

mansour51
15-08-2010, 00:40
سلام به همه. گوشی منlg ks 660. یه سیم کارت طلائی ایرانسل هم تازه گرفتیم. به شماره 2525 پیغام میدم فایده نداره . رمز *130*3*5# رو هم میفرستیم میگه گوشی شما توی سیستم شناسائی نمیشه. چیکار کنیم بتونیم gprs استفاده کنیم. یک در دنیا هزار در آخرت

mansour51
15-08-2010, 00:44
لطفا برای راه اندازی gprsایرانسل روی گوشی lg. Ks 660 حقیر بی ستاره رو راهنمائی کنید.آدرس ایمیل:rastakhiz_870302@yahoo.com. خدا عوضتون بده!!!!!!

abolfazl13633
15-08-2010, 00:55
لطفا برای راه اندازی gprsایرانسل روی گوشی lg. Ks 660 حقیر بی ستاره رو راهنمائی کنید.آدرس ایمیل:rastakhiz_870302@yahoo.com. خدا عوضتون بده!!!!!!


سلام به همه. گوشی منlg ks 660. یه سیم کارت طلائی ایرانسل هم تازه گرفتیم. به شماره 2525 پیغام میدم فایده نداره . رمز *130*3*5# رو هم میفرستیم میگه گوشی شما توی سیستم شناسائی نمیشه. چیکار کنیم بتونیم gprs استفاده کنیم. یک در دنیا هزار در آخرت

منم یه سیم کارت طلایی گرفتم تا 5-6 روز اول نه mms و نه gprs فعال میشد گوشیم هم 8910 هست ولی بعد 5-6 روز درست شد
برای شما هم اگه درست نشد به 700 بزنگید تا مشکلتون رو حل کنن

nima2pac
08-09-2010, 00:56
برای HDmini چرا نصب نمیشه رو HD2 مشکلی ندارم ولی این .....؟

Arminentezari
12-05-2011, 02:12
تنظيمات استفاده از سرويس GPRS ایرانسل در گوشیهای آندروید XPERIA X10:
connection name گزينه اجرايي براي اين آيتم : Irancell_GPRS
apn گزينه اجرايي براي اين آيتم : mtnirancell
home page گزينه اجرايي براي اين آيتم: htt://mci.ir
wap ..... گزينه اجرايي براي اين آيتم: 10.131.26.138
port گزينه اجرايي براي اين آيتم: 9201


آموزش قدم به قدم

اتصال به اینترنت یا همان GPRS برای ایرانسل و همراه اول :
برای فعال کردن اینترنت ابتدا نیاز به ساختن یک APN جدید دارید برای این کار باید مراحل زیر رو انجام بدید :
به آدرس Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point Names برید .
با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید.



حالا برای همراه اول اطلاعات زیر را وارد کنید :

* Name : MCI-GPRS
* APN : mcinet
* .....: 192.168.194.73
* port: 8080
* و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .


و برای ایرانسل از این تنظیمات استفاده کنید :

* Name : Irancell_GPRS
* APN : mtnirancell
* ..... : 10.131.26.138
* Port : 9201
* و بقیه تنظیمات رو به حال خود رها کنید .


و فقط گزینه Mobile Network را از قسمت Setting > Wireless Controll فعال کنید و گوشی را یک بار ریبوت کنید .

m_rr
09-01-2012, 12:01
من ال جی ks660 دارم برو تو سایت ایرانسل تنظیمات lg kp500بریز حل میشه

m_rr
09-01-2012, 12:18
مهندس تنظیمات ام ام اس رو باید چی و کجا وارد کرد:ax:

m_rr
09-01-2012, 12:20
مهندس تنظیمات ام ام اس رو باید چی و کجا وارد کرد x10