PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اينهم برنامه تك زنگ زدن و مزاحم شدن براي سري 9.1 ! Ringer By Zix_Zixi



JoinArnold.Com
12-05-2008, 19:34
اين برنامه رو به صورت پايتون در آووردم تا شما هم بتونيد تك زنگ بزنيد !

براي اجرا نياز به پايتون داريد . از اينجا بگيريد.... (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40073&highlight=python)

فايل رو دانلود كرده و ضميمه رو "Ringer.py" به آدرس C:\Python منتقل كنيد !

سپس پايتون رو اجرا كنيد و از منو option گزينه runs Script بزنيد و ليست اسكريپت ها براتون نمايش داده ميشه !


http://www.filehive.com/files/080512/1Screenshot0001.jpg
http://www.filehive.com/files/080512/1Screenshot0002.jpg

سپس فايل ringer.py رو اجرا كنيد ...

در مرحله اول شماره طرف مورد نظر رو به برنامه ميديد :


http://www.filehive.com/files/080512/Screenshot0003.jpg

سپس تعداد زنگ خوردن رو بهش ميديد كه اين قسمت بدون محدوديت تعداد هست :


http://www.filehive.com/files/080512/Screenshot0004.jpg

سپس مدت زمان زنگ خوردن رو ميديد... بهتره 1 باشه !


http://www.filehive.com/files/080512/Screenshot0006.jpg

حالا كار شروع ميشه و برنامه به صورت اتوماتيك انجام ميده !


http://www.filehive.com/files/080512/Screenshot0005.jpg


اين كار اونقدر تكرار ميشه تا طرف گوشيشو خاموش كنه !

آقا فقط اگه شماره منو داريد منو اذيت نكنيد :merci:

* من اين پست رو در سايت هاي مرجع خارجي هم زدم و گفتم ذكر و كپي برداري از مطلب فقط و فقط با ذكر نام نويسنده و سايت موبايلستان مجاز هست ! موفق باشيد.

pedram_noei_a
12-05-2008, 19:43
برا من با ورژن 1.4.3 کار نکرد
این مشکلو کسی داره؟؟

JoinArnold.Com
12-05-2008, 19:51
اتفاقا من ورژن 1.4.3 رو دارم و بدون مشكل جواب داد..

موفق باشيد.

SAM
12-05-2008, 20:29
یه کاربری این برنامه رو میخواست که در تاپیک درخواستها بهش لینک دادم . مرسی این برنامه به موقع بود .

A7X
12-05-2008, 20:41
خيلي ميخوامت حاجي.
خيلي حال ميده به جون خودم و خودت.چقدر حال ضعيفه ها رو گرفتم.
آهاي ملت بياين تشكر كنين ديگه بيمعرفتا.

NaserKhan
12-05-2008, 20:55
آیا کسی به نتیجه ی نهایی یعنی زنگ زدن پشت سرهم رسیده؟
در این مورد شماره تلفن تماس گیرنده می افته یا نه؟
اگه فرد مورد نظر ما تلفنش رو روشن گذاشت یعنی جواب زنگ ما رو داد و گوشی رو قطع نکرد اون وقت چی میشه پول بی زبون بدون هیچ مکالمه ای به جیب مخابرات میره؟

ajpt
12-05-2008, 21:18
روی n73me جواب داد و هیچ مشکلی نداشت

{sAeeD Wistful}
12-05-2008, 21:36
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟؟

amin_sh825
12-05-2008, 22:37
اخه دیر قطع میکنه واسه همین طرف میتونه بگیرتش و دیگه ...

phalls
12-05-2008, 22:54
مشابه این برنامه برا ما (uiq3) دارها نبست؟؟؟؟؟؟؟

JoinArnold.Com
13-05-2008, 02:56
براي uiq3 اگه پايتون داريد كه ميتونيد استفاده كنيد !

در ضمن من تست كردم زنگ ميزنه و سر همون زمان سوم كه ميديد دقيقا قطع ميكنه...

درضمن براي اونهايي كه همراه اول دارند 1 تا 3 ثانيه او مجانيه ...

خودتونم ديگه پاي گوشي هستيد سريع قطعش كنيد ...

ولي نميتونه وصل هم كنه قطع ميشه سريع...


خيلي حال ميكنم كه خوشحاليد.

yaser00897
13-05-2008, 06:10
ممنون از برنامه ي خوبت خيلي توپه ...مي خواستم بدونم اسكرين شات از گوشيه خودته ؟ تم iphone قشنگيه اگه مال خودته زحمت ميكشي اونم بذاري ....
زنده باشي عزيز.

JoinArnold.Com
13-05-2008, 06:59
درخواست شمارو انجام دادم ولي طبق قوانين در بخش مربوطه آپلود كردم !


براي دانلودش به لينك روبرو بريد : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41118

mratabak
13-05-2008, 08:54
ای بابا


با این وضع مخابرات که این برنامه به درد نمی خوره

همون 100 بار رو باید بگیری تا طرف رو بگیره

تک زنگم کجا بود

amin_sh825
13-05-2008, 09:45
براي uiq3 اگه پايتون داريد كه ميتونيد استفاده كنيد !

در ضمن من تست كردم زنگ ميزنه و سر همون زمان سوم كه ميديد دقيقا قطع ميكنه...

درضمن براي اونهايي كه همراه اول دارند 1 تا 3 ثانيه او مجانيه ...

خودتونم ديگه پاي گوشي هستيد سريع قطعش كنيد ...

ولي نميتونه وصل هم كنه قطع ميشه سريع...


خيلي حال ميكنم كه خوشحاليد.

کی گفته 1 تا 3 ثانیه مجانیه حتی اگه دکمه قرمز هم بزنه یه پالس حساب میشه عزیزم چه برسه به 3 ثانیه در ضمن من امتحان کردم قشنگ میشه بگیریش فایده نداره اگه یه برنامه هم میزارید دقیق و کامل بزارید نه نفتی باشه

ahmadn73
13-05-2008, 13:22
دوست عزیز . جای تشکرتونه ؟ من امتحان کردم رو n73 . جواب داد و خوب کار کرد و اگه زمان مکالمه رو روی 0 ثانیه قرار بدی حداکثر ، 0 ثانیه طرف مقابل ازت میگیره که هیچی حساب نمی شه . چون مکالمات همراه اول بر اساس ثانیه حساب می شه ....

symbianmobiles
13-05-2008, 14:21
من متن برنامه رو نگاه کردم اون Random second فکر کنم اصلا نقشی تو برنامه نداره!
الان بهتون توضیح میدم که سیستمش چجوریه

yaser00897
13-05-2008, 14:28
درخواست شمارو انجام دادم ولي طبق قوانين در بخش مربوطه آپلود كردم !


براي دانلودش به لينك روبرو بريد : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41118
بسيار ممنون از لطفت ..... خيلي آقايي
در ضمن دوستان zix zixi عزيز زحمت ميكشه هر برنامه اي مياد براي همه مي ذاره .... كاره بدي ميكنه ؟ من اين برنامرو امتحان كردم و خوبم كار كرد رو 73 .... عوضه تشكرتونه !
zix zixi جان دستت درد نكنه زنده باشي عزيز.

symbianmobiles
13-05-2008, 14:32
این متن برنامه هست:


#Edit And Change With Zix_Zixi For Symbian 9.1,9.2 Phone's#
import appuifw
import telephone
import e32
import random

no = appuifw.query(u"Enter the phone no:","text")
nm = appuifw.query(u"Number of calls:","number")

rn = appuifw.query(u"Random second:","number")

for i in range(nm):
print "call remain %d"%(nm - i)
telephone.dial(no)
e32.ao_sleep(10)
telephone.hang_up()
e32.ao_sleep(random.randrange(rn+1))
print "done\n %d call"%nm

اگر دقت کنید Random second بعد از این که از ما پرسیده می شه و عددش به متغیر rn داده می شه بعد از قطع شدن مکالمه (telephone.hang_up) استفاده می شه که نقشی در روال برنامه فکر نکنم داشته باشه
و نکته دیگه اینجاست که زمان رو از زمان شروع به شماره گیری محاسبه می کنه نه از زمان برقرای تماس


و اما تغییر زمانی که طول می کشه تا تماس قطع بشه:

این زمان در خط:
e32.ao_sleep(10)
هست که 10 ثانیه در نظر گرفته شده
حالا می تونید با x-plore و زدن دکمه 8 روی فایل برنامه (Ringer.py) هر زمانی که خواستید رو به جای 10 اضافه کنید و بعد از Save کردن دوباره برنامه رو از طریق Python اجرا کنید :)
در ضمن روی N82 تست کردم و جواب داد
از zix zixi عزیز هم به خاطر برنامه تشکر می کنم:merci:

hossein.hasanpour
13-05-2008, 15:17
تست شد جواب میده البته به نظر من اگه مقدار e32.ao_sleep(10)کمش کنید مثلا نه بهتر جواب میده من که کردمش 9 خیلی خوب بود ممنون اینم بگم گوشی من بعد از هر بار اجرا وقتی که تموم میشه و گوشی قفل میشه دیگه قفل کلا گوشی هنگ میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه مگر اینکه باطریو در بیارم

JoinArnold.Com
13-05-2008, 16:18
اگر بهتر هم ميخواهيد ببينيد درسته يا نه اون قسمت random براي اينه كه بعد از يه تماس چقدر طول ميكشه تماس بعدي رو بگيره...

فكر ميكنم...

symbianmobiles
13-05-2008, 19:27
دقیقا همین طوره zix zixi جان چون من اون خطو کلا حذف کردم و بعد از تموم شدن اولین تک زنگ دیگه دفعه دوم تک زنگ نزد

ParsiKade
13-05-2008, 20:13
ایول بابا خداست !! :D

فقط یه چیزی، این ao.sleep چی شد دقیقا ؟! کمش کنم چی میشه ؟!

AGHIASY
13-05-2008, 20:43
مثل اینکه فقط روی مخابرات جواب میده ( مخابرات مکالمات کمتر از 2 ثانیه را حساب نمیکنه)
جون من روی ایرانسل امتحان کردم و با گوشی دیگر تا زنگ خورد دکمه پاسخ را زدم و 2 ثانیه هزینه انداخت و بلافاصله از حساب کم کرد

symbianmobiles
13-05-2008, 21:57
اینجا گفتم که چیکارش کنید:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=526985&postcount=19

AGHIASY
13-05-2008, 22:14
اینجا گفتم که چیکارش کنید:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=526985&postcount=19

اتفاقا این روش را هم انجان دادم و 10 را به 8 تبدیل کردم ولی اگر طرف تیز باشه و خیلی سریع جواب بده هزینه مکالمه میفته(من شخصا امتحان کردم)
البته باید بگویم زمانی که عدد را به 8 تبدیل کردم درصد خطا کمتر شد(از 5 تا زنگ 2 تا را درست درآمد)

ParsiKade
13-05-2008, 22:32
یعنی چی از 5 تا 2 تا درست در اومد ؟!
بعد اگه اون ao.sleep رو بکنم 8، امکان داره اصلا زنگ نخوره ؟ :D

AGHIASY
13-05-2008, 22:43
دوستان اگر عدد 10 را به 7 تغییر دهید دیگر غیر ممکنه که طرف بتواند کاری کند که برای شما هزینه بیافتد .
من چندین بار خودم امتحان کردم
برای من عدد 7 کاملا جواب داد حالا شاید این عدد بستگی به تلفن هم داشته باشد و برای دیگران عدد 8 خوب باشد

mahyar_handsome
13-05-2008, 23:52
به جون خدم پایتون رو گوشیم نصبه تازه رو مموری گوشی هم نصبش کردم ولی عمرا" اگه بتونم پیداش کنم :mdr:

پیلیز هلپ می :praying: :1:

JoinArnold.Com
14-05-2008, 05:40
به جون خدم پایتون رو گوشیم نصبه تازه رو مموری گوشی هم نصبش کردم ولی عمرا" اگه بتونم پیداش کنم

پیلیز هلپ می

رو مموري گوشي نه !

شما بايد روي Phone Memory نه Memory Card نصب كنيد و پس از نصب يك فولدر در آدرس C:\Python ايجاد ميشه كه فايلتون رو اونجا منتقل ميكنيد با فايل منيجر...

اگه نتونستيد بگيد تا تصويري توضيح بدم...

ParsiKade
14-05-2008, 05:57
پس من روی 8 تنظیم کنم، باز هم زنگ می خوره روی گوشی شخص مورد نظر که ؟ آخه یه جا یکی گفت 2 بار از 5 بار کار داد ... من هنوز تو کف معنی این جمله ام :mdr:

AGHIASY
14-05-2008, 07:32
پس من روی 8 تنظیم کنم، باز هم زنگ می خوره روی گوشی شخص مورد نظر که ؟ آخه یه جا یکی گفت 2 بار از 5 بار کار داد ... من هنوز تو کف معنی این جمله ام :mdr:

پس فعلا تو کف معنیش باش :mdr::merci:

ParsiKade
14-05-2008, 13:15
ای بابا خوب یکی بگه دیگه -.-

اگه روی 8 تنظیم کنم، 100% زنگ می خوره روی گوشی ؟ معنی اون جمله رو هم بگید !!!

symbianmobiles
14-05-2008, 20:06
خودتون باید امتحان کنید چون نسبت به شبکه شهرتون و این که با چه نوع تلفنی (ایرانسل،خونه،همراه اول) بخوای تماس بگیری زمان وصل شدن فرق داره

ehsaN95
14-05-2008, 20:35
بیشتر از اینکه مزاحم دیگران بشه یه مزاحمت شد واسه خودم !!! پس چرا زنگ نمیزنه ؟!!

ParsiKade
14-05-2008, 20:58
فکر کنم بهترین حالتو پیدا کردم :D

Random timeـش روی 0 هست.
ao.sleepـش هم 8 هست.

با این تنظیمات، واسه گوشی من خیلی خوب شد دیگه طرف اگه گوشیش 1100 باشه که زود نشون بده تماسو، شاید بتونه بگیرتش :P

kazem3300
15-05-2008, 11:19
اقا من رو 4 گذاشتم عجب حالی داد به تلفن ثابت که شماره نمی اندازه به موبایلم طرف اصلا حالیش نمیشه فقط تعداد زنگای جواب نداده اش میره فضا

ParsiKade
16-05-2008, 02:13
اصلا می خواید روی 0 بگذاریم ... :mdr:

AGHIASY
16-05-2008, 10:16
اصلا می خواید روی 0 بگذاریم ... :mdr:

آنوقت با سرعت نور شماره میگیره و طرف نمیفهمه که از کجا ... خورده :mdr:

JoinArnold.Com
16-05-2008, 10:19
دوستان پس اون مشكل برداشتن تلفن حل شد؟ منظورم با دستكاري اون كد؟

AGHIASY
16-05-2008, 10:24
دوستان پس اون مشكل برداشتن تلفن حل شد؟ منظورم با دستكاري اون كد؟

بله تقریبا 7 یا 8 بگذاری مسئله کاملا حله
فقط یادت باشه که اگر کمتر این بگذاری دیگه زنگ نمیخوره فقط بعدا طرف میفهمه که بهش زنگ زدی

JoinArnold.Com
21-05-2008, 00:12
اينم به صورت Sis شده و راحت فقط نصب كنيد و اجزا كنيد.

البته پايتون بايد روي گوشي باشه.

HusseinR
21-05-2008, 06:25
اينم به صورت Sis شده و راحت فقط نصب كنيد و اجزا كنيد.

البته پايتون بايد روي گوشي باشه.

certificate رو خطا میگیره. پایتون هم نصبه.

FARID
21-05-2008, 07:22
certificate رو خطا میگیره. پایتون هم نصبه.

فکر کنم باید ساین کنید.

JoinArnold.Com
21-05-2008, 16:11
با Self Sign مشكل حل ميشه.

HOPER
27-05-2008, 13:53
با Self Sign مشكل حل ميشه.

عزیز اینو از کجا بگیرم
:169::177::mdr:

S_T
16-06-2010, 21:29
سلام
آقا برنامه ی خیلی باحالیه
فقط برا میس کال انداختن حال میده زمانش بزای 6.6 که هم میس کال بندازه و هم نیمچه زنگی بخوره اینجوری بیشتر حال میده.:021:

hiva_lovely1370
11-07-2010, 01:34
دستتون درد نکنه ولی پایتونی که رو گوشیهای uiq3 نصب میشه ماژول واسه ساپورت این برنامه رو نداره منم هرچی گشتم ماژول واسه uiq3 پیدا نکردم,اگه یکی کمک کنه ممنون میشم

sdssdssds
20-04-2011, 13:06
این برنامه غیر از مزاحمت فكر نكنم فایده ی دیگری داشته باشه. دوستان اگر هم برنامه میسازن سعی كنن یك برنامه پر فایده بسازن. مثلا ارسال عكس یا صوت با sms البته گوشیهای نوكیا عكس رو ازطریق تماسها میفرستند. اما شما صوت رو درست كنید كه الته گوشی های قدیمی نوكیا از طریق آهنگ ساز اون رو هم میفرستند. با تشكر sdssds

soheil.sh
30-04-2011, 22:33
باحاليييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييي

henry_j_f
02-05-2011, 10:20
thanks

N906270
06-05-2011, 21:13
روی 5800 نصب میشه

davood1365
27-09-2011, 21:01
سلام
من پایتون v4 نصب کردم اما اصلا ایکونش توی برنامه ها نمیاد که بخام کارهایی که گفتین رو انجام بدم
لطفا راهنماییم کنین

snip3rb0y
14-10-2011, 20:13
آقا دمت گرم خيلي برنامه باحاليه:4:،رو 6120 به راحتي آب خوردن جواب داد حتي يك آخ هم نگفت!

snip3rb0y
14-10-2011, 20:15
سلام
من پایتون v4 نصب کردم اما اصلا ایکونش توی برنامه ها نمیاد که بخام کارهایی که گفتین رو انجام بدم
لطفا راهنماییم کنین

به اينجـــا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=83307) يه سر بزن!!

nimavaa
18-10-2011, 01:20
دوستان اگه امکان داره از حالت فشرده خارج شده اش رو هم ضمیمه کنید بی زحمت...
عده ای با موبایل دانلود می کنند...