PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : iPhone red icons & NIKE theme



MASOUD
04-05-2008, 10:53
با سلام
پک کامل به رنگ قرمز . فقط برای P990
شامل آیکون های آیفون و تم NIKE به رنگ قرمز .
دوستان در این پک آیکون های WEB و WALKMAN و Control Panel عوض شده .
اسکرین شات از گوشی خودم :

http://i26.tinypic.com/241mayx.png http://i26.tinypic.com/2m7gfhl.png

http://i25.tinypic.com/t5gdia.png http://i30.tinypic.com/2rprxad.png

A1Elements
18-05-2008, 19:50
اخوي من فايل feps رو تو پوشه ي c:\resource كي كردم ولي تغييري ايجاد نشد:-(

MASOUD
19-05-2008, 09:06
اخوي من فايل feps رو تو پوشه ي c:\resource كي كردم ولي تغييري ايجاد نشد:-(

دوست عزیز پوشه feps مربوط به کیبورد فارسی هست .
اگر کپیش کردی به آدرس زیر برو :
Tools\Control panel\Device\Text input\Virtual keyboard
بعد Setup رو بزن و Farsi رو انتخاب کن .

soroosh_1988
09-06-2008, 18:23
چرا فقط برای p990 ؟
روی p1 نمی شه ریخت ؟

soroosh_1988
09-06-2008, 18:25
چرا فقط برای p990 ؟
روی p1 نمی شه ریخت ؟

MASOUD
09-06-2008, 20:08
چرا فقط برای p990 ؟
روی p1 نمی شه ریخت ؟

خیر دوست عزیز
تم و آیکون ها فقط برای P990 هستن .

alirastakhiz
09-06-2008, 23:29
با سلام
پک کامل به رنگ قرمز . فقط برای P990
شامل آیکون های آیفون و تم NIKE به رنگ قرمز .
دوستان در این پک آیکون های WEB و WALKMAN و Control Panel عوض شده .
اسکرین شات از گوشی خودم :

http://i26.tinypic.com/241mayx.png http://i26.tinypic.com/2m7gfhl.png

http://i25.tinypic.com/t5gdia.png http://i30.tinypic.com/2rprxad.png

جون هرکی دوست داری این استاتوس بارتو برام بزار :114:

MASOUD
10-06-2008, 10:40
جون هرکی دوست داری این استاتوس بارتو برام بزار :114:

خدمت شما دوست عزیز .
تو resource کپی کن .

Mercedes-Benz
10-06-2008, 13:11
اینم عالیه
بابا من نمیدونم کدومو استفاده کنم:mdr:

ممنون دوستم:mach::flower:

alirastakhiz
10-06-2008, 22:12
خدمت شما دوست عزیز .
تو resource کپی کن .

مرسی استاد :177:

DJcoral
13-06-2008, 10:29
آقا من هرکاری میکنم نمی تونم فایلهارو کپی کنم
اگه میشه کمکم کنید

http://i27.tinypic.com/2wf8shc.jpg

™SIAMAK
13-06-2008, 10:52
آقا من هرکاری میکنم نمی تونم فایلهارو کپی کنم
اگه میشه کمکم کنید

http://i27.tinypic.com/2wf8shc.jpg
دوست عزیز اگه شما گوشیتون رو هک کردین ؟
اگه هک کردین اینگونه که عکسها نشان میدن باید Caps Switch رو Off کنید :27:

DJcoral
14-06-2008, 14:17
دوست عزیز اگه شما گوشیتون رو هک کردین ؟
اگه هک کردین اینگونه که عکسها نشان میدن باید Caps Switch رو Off کنید :27:

چی رو Off کنم

http://i32.tinypic.com/28utf76.png

MASOUD
15-06-2008, 15:28
چی رو Off کنم

http://i32.tinypic.com/28utf76.png

دوست عزیز شما مراحل هک رو به طور کامل انجام ندادین .
فایل AppTRK رو نصب کنید .

imported_reza_007
26-06-2008, 15:39
دوست عزیز شما مراحل هک رو به طور کامل انجام ندادین .
فایل AppTRK رو نصب کنید .

اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین برا من هم دقیقا به همین صورت هستش تو قسمت آموزش هک گفته بودن که CapsSwitch رو نصب کنید و trkdriver.ldd رو در C:\sys\bin کپی کنید اما تو گوشی من bin\ وجود نداره و نمی تونم بسازمش باید چکار کنم..............

MASOUD
27-06-2008, 12:55
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین برا من هم دقیقا به همین صورت هستش تو قسمت آموزش هک گفته بودن که CapsSwitch رو نصب کنید و trkdriver.ldd رو در C:\sys\bin کپی کنید اما تو گوشی من bin\ وجود نداره و نمی تونم بسازمش باید چکار کنم..............

مراحل هک رو از اول انجام بده .

http://i31.tinypic.com/2h2qr7r.png

imported_reza_007
27-06-2008, 14:30
مراحل هک رو از اول انجام بده .

http://i31.tinypic.com/2h2qr7r.png

نمی دونم شاید باورتون نشه من از صبح تا حالا 10 -15 بار کل مراحل هک رو انجام دادم ودر آخر هم end and exit رو به من داده ولی بعد از این که capsSwitch رو نصب میکنم اون فایلی رو که باید کپی کنم تو c:\sys\bin رو نمی تونم چون مثل عکسی که اون دوستمون گذاشت c:\sys و مثل عکس شما دایرکتوری bin رو نداره من دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم حسابی کلافه شدم چون این پک ها واقعا جالبه لطفا کمکم کنید.
ممنون.:183:

wayzed
29-06-2008, 19:58
نمی دونم شاید باورتون نشه من از صبح تا حالا 10 -15 بار کل مراحل هک رو انجام دادم ودر آخر هم end and exit رو به من داده ولی بعد از این که capsSwitch رو نصب میکنم اون فایلی رو که باید کپی کنم تو c:\sys\bin رو نمی تونم چون مثل عکسی که اون دوستمون گذاشت c:\sys و مثل عکس شما دایرکتوری bin رو نداره من دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم حسابی کلافه شدم چون این پک ها واقعا جالبه لطفا کمکم کنید.
ممنون.

اُ..اُ
دوست گلم ميشه يه بار ديگه تست كني ولي قبل از اينكه capswich رو نصب كني فايل trkdriver.ldd رو تو يه پوشه با نام bin بذار بعد پوشه رو با explore پوشه bin رو كپي كن
:question: شايد شد نه....؟