PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پک شبیه ساز واکمن برای p990



Mohammad62
26-04-2008, 18:08
با سلام
این هم پک شبیه ساز واکمن برای p990

فایلهای داخل فلدر c رو در درایو c بریزید
gdesk رو نصب کنید
اسکین gdesk رو لود کنید
بوت من رو هم نصب کنید


http://img30.picoodle.com/img/img30/4/4/26/f_deskanimm_31fe9ce.gif

mbm60
13-05-2008, 19:25
مرسی عزیز ولی انگار یادت رفته پسووردش رو بذاری...

petro_shahab
18-05-2008, 23:29
پسوردش www.mobilestan.net مي باشد mbm خان

Monk
19-05-2008, 10:31
محمد عزیز اول ممنون و دوم این پک برای W950 هستش . . . .:cryani:

™SIAMAK
19-05-2008, 10:47
محمد عزیز اول ممنون و دوم این پک برای W950 هستش . . . .:cryani:
مطمئني براي W950 هستش ؟
فكر نكنماااااا:169:

Monk
19-05-2008, 18:11
سیامک جان مطمئنم :cry:اینم مدرک
و به نظر من چون تم برای W950 هستش تمامیه تغییرات بر پایه تم صورت میگیره .

amir3416
20-05-2008, 15:18
دوست عزيز حالا قابل استفاده براي 990 هست يا نه ؟

مشكلي براي گوشي پيش نمي ياد؟

Mohammad62
21-05-2008, 08:41
احسان جان روی 2 تا 990 نصب کردم
مشکلی نداشته
همه قسمتها کامله

Monk
23-05-2008, 09:48
نمیدونم محمد عزیز خودم هم به چشمام دارم شک میکنم .
تمی که درون پک هست مربوط به W950 هستش و روی P990 ناقص نصب میشه در (Today view , Flip Close , Home Screen)
محمد جان لطف کنید با برنامه Themes Creator تم رو تست کنید .
من هم با همون برنامه تست کردم .

M¤haMad®£zA
23-05-2008, 12:29
احسان عزیز بعضی وقتا اگه تم قبلی که بازش کردی یا ادیتش کردی (برای مثال W950 باشه) اگه تم دیگه ای که واسه گوشی دیگه ای هست رو باز کنی رو قبلیه سوار میشه !

مثلا اگه تم P990 رو باز کنی این تم رو برای W950 میاره واستون ...
شما هم که ماشالا همش در حال تم سازی هستی و ما از کارای زیبات بهره میبریم و احتمالا بخاطر همین theme creator یه خورده قاط زده ...! (چاکر داش احسان گل)
مشکلی نیست !
خودمم بارها تجربه کردم...

Monk
23-05-2008, 15:58
احسان عزیز بعضی وقتا اگه تم قبلی که بازش کردی یا ادیتش کردی (برای مثال W950 باشه) اگه تم دیگه ای که واسه گوشی دیگه ای هست رو باز کنی رو قبلیه سوار میشه !

مثلا اگه تم P990 رو باز کنی این تم رو برای W950 میاره واستون ...


سلام رضای جان ، بله دوست خوبم به این مشکل واقفم و در تست تم مراقب این مورد بودم .
اما بازم تست کردم همون W950 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:113:

Mercedes-Benz
28-05-2008, 16:30
مرسی واقعا زیبا بود ممنونم یه دنیا.....