PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : G700 menu



M¤haMad®£zA
23-04-2008, 16:49
این منو هم برای همه ی گوشی ها !
پلایر نداره ها !
فقط منو هست دوستان !

برای همه ی گوشی های Uiq3 درست شد ! :183: :1:

موفق باشید !

ما بریم که کار داریم ... :183:

anjexe
29-05-2008, 05:27
بايد تو c ريخت يا d

Armin1370
29-05-2008, 13:30
بايد تو c ريخت يا d

دوست عزیز تو C بریزین فایل ها رو.