PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش حذف کردن لوگوی شبکه در 1 ثانیه !!!



Milo.Metallboy
02-06-2008, 12:09
دوستان این رو خودم کشفش کردم
فقط کافیه فایل رو دانلود کنید و بعد از extraxt دقیقا فولدر رو به مصیر زیر بریزید و اگه پیغامی اومد yes بزنین. هم لوگوی irancell حذف میشه و هم tci و mci
c:/private
میدونین که باید گوشیتون هک شده باشه

PEYMAN
02-06-2008, 12:17
این که از دو ساعت بیشتر میشه.
منظورم هک گوشیه

Milo.Metallboy
02-06-2008, 12:25
این که از دو ساعت بیشتر میشه.
منظورم هک گوشیه

دوست خوبم هک کردن از طریق برنامه ی hello carbide که فقط 1 ثانیه طول میکشه
حتما این حذف logo رو انجام بده چون themes هات خیلی خیلی قشنگ به نظر میرسه

Milo.Metallboy
03-06-2008, 08:40
دوستان این رو خودم کشفش کردم
فقط کافیه فایل رو دانلود کنید و بعد از extraxt دقیقا فولدر رو به مصیر زیر بریزید و اگه پیغامی اومد yes بزنین. هم لوگوی irancell حذف میشه و هم tci و mci
c:/private
میدونین که باید گوشیتون هک شده باشه



va dar akhar yadam raft ke az (amirhalgord) e aziz ke tunestam be yarie un in matlab ro benevisam tashakor konam
پست ارسال شده توسط موبایل

nokiaq
03-06-2008, 09:04
رو n70 جواب نداد

Count Dracula
03-06-2008, 09:30
دوست خوبم ممنون ولی اینم کاشکی میگفتی بعد از اتمام کار گوشی رو یه بار خاموش روشن کنن تا لوگو حذف بشه و دیگران اشتباه نکنند . من این کارو کردم جواب گرفتم
و در مورد این دوستمون که گفتش رو ان70 جواب نداد باید بگم اینجا انجمن سری 9.1 و 9.2 هستش گوشی شما سری 8 هست هیچ نرم افزاری در این انجمن به گوشیه شما نمیخوره . موفق باشید

pedram_noei_a
03-06-2008, 12:04
عزیز بدون دانلود هم اون فایل داخل پوشرو پاک و پوشرو read only کن حل شه!!

Milo.Metallboy
03-06-2008, 14:38
دوست خوبم ممنون ولی اینم کاشکی میگفتی بعد از اتمام کار گوشی رو یه بار خاموش روشن کنن تا لوگو حذف بشه و دیگران اشتباه نکنند . من این کارو کردم جواب گرفتم




mamnunam azat duste khubam ke tozihat ro kamel kardi. Tnx u
پست ارسال شده توسط موبایل

Milo.Metallboy
03-06-2008, 14:40
عزیز بدون دانلود هم اون فایل داخل پوشرو پاک و پوشرو read only کن حل شه!!



WHAT ??????
پست ارسال شده توسط موبایل

mobnet
03-06-2008, 16:18
راستي اين كار يعني پاك كردن كامل لوگو اپراتور باعث سردرگمي كسايي ميشه كه از كيت two sim (قرار دادن دو سيم كارت توي گوشي‌هاي معمولي ) استفاده ميكنن ميشه ! دقيقا نميدوني كه رو كدوم سيمكارت هستي و بايد حتما به برنامه سويچر مراجعه كني .
در هر حال ممنون دوست عزيز

Milo.Metallboy
03-06-2008, 20:09
راستي اين كار يعني پاك كردن كامل لوگو اپراتور باعث سردرگمي كسايي ميشه كه از كيت two sim (قرار دادن دو سيم كارت توي گوشي‌هاي معمولي ) استفاده ميكنن ميشه ! دقيقا نميدوني كه رو كدوم سيمكارت هستي و بايد حتما به برنامه سويچر مراجعه كني .
در هر حال ممنون دوست عزيز



vao
tahala behesh fekr nakarde budam duste aziz
vali ye rahe hal daram
uni ke shomareye 35 tushe male irancele va unke 11 tushe male tci va mci e
shoma faghat yekisho copy ... unvaght karet rah miofte ok ?
پست ارسال شده توسط موبایل

mobnet
04-06-2008, 20:31
ممنون دوست عزيز !‌آره فكر كنم با اين روش بشه يه كاريش كرد .

alfa24nano
04-06-2008, 22:15
کار نکرد n95 8gb

HusseinR
05-06-2008, 06:18
برای برگشت به حالت اولیه دو فایل رو از همون مسیر 10000850/c:/private پاک کنید:
Logo_432_11_OTA.mbm
Logo_432_35_OTA.mbm

Milo.Metallboy
05-06-2008, 09:58
کار نکرد n95 8gb



duste aziz mahale kar nakone yebar gushito offline ... ya yebar khamusho roshan ...
پست ارسال شده توسط موبایل

Milo.Metallboy
05-06-2008, 09:59
برای برگشت به حالت اولیه دو فایل رو از همون مسیر 10000850/c:/private پاک کنید:
Logo_432_11_OTA.mbm
Logo_432_35_OTA.mbm



mamnunam duste khubam,daghighan 2rost mifarmaeid
پست ارسال شده توسط موبایل

alfa24nano
05-06-2008, 23:30
من دو فایل
Logo_432_11_OTA.mbm
Logo_432_35_OTA.mbm
رو در مسیر
c:/private
ریختم
گوشی رو هم آفلاین کردم و هم خاموش و روشن .
باز هم نشد که نشد!!

Milo.Metallboy
06-06-2008, 08:18
من دو فایل
Logo_432_11_OTA.mbm
Logo_432_35_OTA.mbm
رو در مسیر
c:/private
ریختم
گوشی رو هم آفلاین کردم و هم خاموش و روشن .
باز هم نشد که نشد!!



duste aziz shoma foldere havie in 2 file ro beriz dar un masir na khode un 2 file ro
movafagh bashi
پست ارسال شده توسط موبایل

amirsardar
16-06-2008, 13:21
من پوشه رو در مسير مورد نظر ريختم و ريستارت كردم ولي نشد . گوشي من n95 و تازه آپديتش كردم و سيمكارتمم mci

ReZa
19-06-2008, 21:55
براي برگشت به حالت اولي احتياجي به پاکردن اين دو فايل
Logo_432_11_OTA.mbm
Logo_432_35_OTA.mbm
نيست. شما ميتوانيد از اين مسير
Menu\Tools\Settings\General\Personalisation\Standb y mode\Operator logo
با On/Off کردن,آن را به حالت اوليه يا از بين بردن لوگو به دلخواه خود در آوريد.
(خالي از لطف نباشد,فقط براي گوشيهاي هک شده)
موفق باشيد |/ :trolll:

Milo.Metallboy
21-06-2008, 07:43
من پوشه رو در مسير مورد نظر ريختم و ريستارت كردم ولي نشد . گوشي من n95 و تازه آپديتش كردم و سيمكارتمم mci


Akhe chetor momkene man khodam ruye n95 emtehan kardam,duste man hatman khode folder ro beriz va overwritesh ...

پست ارسال شده توسط موبايل

ReZa
21-06-2008, 21:12
Akhe chetor momkene man khodam ruye n95 emtehan kardam,duste man hatman khode folder ro beriz va overwritesh ...

پست ارسال شده توسط موبايل

hajibyboجان لطفا پستهای که میزنی فارسی تایپ کن.

متشکرم |/ :trolll:

IMAN
29-06-2008, 11:39
و اگه بخوایم لوگو بررگده چی؟راهش چیه؟

Count Dracula
29-06-2008, 11:48
و اگه بخوایم لوگو بررگده چی؟راهش چیه؟
فایل هایی رو که در پوشه private-10000850 کپی گرفتید رو حذف کنید
یا گوشی رو ریست کنید

ReZa
29-06-2008, 13:30
و اگه بخوایم لوگو بررگده چی؟راهش چیه؟



بهترين راه ساده که بخوايم لوگو بررگده شما ميتوانيد از اين مسير

Menu\Tools\Settings\General\Personalisation\Standb y mode\Operator logo

با On/Off کردن,آن را به حالت اوليه يا از بين بردن لوگو به دلخواه خود در آوريد.

(خالي از لطف نباشد,فقط براي گوشيهاي هک شده)

موفق باشيد |/ :trolll:

mydsoftware
05-08-2008, 05:49
با اين برنامه ها مي توانيد لوگوي گوشي خود را عوض يا حذف كنيد
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=47115

maz1141
04-03-2010, 10:39
با سلام , روی 5800 تست شد . با تشکر موفقیت آمیز بود

jimi kocholo
04-03-2010, 12:15
سلام
با HELOOX میشه یا نه؟

:merci::19::19:

sajadtbt23
04-03-2010, 20:33
سلام دمت گرم جواب داد
ولی یه سوال
چطور میشه این لوگو را عوض کرد؟
یعنی مثلا irancell را به ir-tci تغییر داد
ممنون میشم:16:

Milo.Metallboy
21-03-2010, 21:15
شما باید یک فایل mbm بسازی با همون نامی که میخوای
البته باید ترنسپرت باشه که زیباتر بشه
موفق باشی