PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SoftMaker Office 2008



MOHAMMED
14-06-2008, 15:09
SoftMaker Office 2008

این رو خودم تست کردم 100 % کار میکنه...
( هم روی VGA و هم روی QVGA )
براتون تو سایت آپ می کنم حالشو ببرین :183:

روش نصب:

اول 3 تا فایل رو دانلود کنید که جمعا میشه : MB 10.1
بعد 3 تا فایل دانلود شده رو کنار هم بزارین و رو یکدومشون راست کلیک کنید و روی ... Extract Files کلیک کنید ...
( فایل extract شده حدود 16 مگابایت هستش )
حالا به داخل فولدر extract شده برین و فایل توش رو به پاکت پیسیتون انتقال بدین...
حالا اون رو از طریق خود پاکت پیسی نصب کنید...

:atten:این شامل سه برنمامه ی
1) TEXT MAKER یا همون Word
2) Peresentations که همون power point هست
3) Plan Maker که همون Exel هست...



http://www.softmaker.com/english/images/prp08.gif



برای ویندوز موبایل 2002 , 2003 , 5 , 6 , 6.1

tighoor
14-06-2008, 20:30
دوستان این یه نوع برنامه ی office برای ویندوز موبایله که از office خود ویندوز موبایل خیلی خیلی بهتره...
1000 برابر امکاناتش بیشتره...
بر روی تغریبا همه ی pocketpc ها قابل نصبه...
حجم دانلودش حدودا 98 MB !
موفق باشید...

:na: :na: :na:

MOHAMMED
14-06-2008, 20:51
متاسفانه هنوز نتونستم از این ریپد شیر داونلود بکنم !

Moosina
14-06-2008, 21:43
آره منم خیلی تلاش کردم اما نمیشه!!!

zadeh
16-06-2008, 09:30
دانلود نمیشه

MOHAMMED
16-06-2008, 13:39
دوستان من یه نسخه دیگه پیدا کردم حجمش هم کمتره ، اما نمیدونم کامله یا نه .

این هم اسکرین شات از برنامه :

http://www.softmaker.com/english/images/prp08.gif

اینم سایت اصلیشون :

http://www.softmaker.com/english/

این نسخه ایگزه :
http://www.zshare.net/download/13621444265ba0ba

این هم نسخه کب :

http://www.zshare.net/download/13621444265ba0ba

tighoor
20-06-2008, 18:58
دوستان من خودم اینو تست کردم...
کاملا ریجیستر شدست و حجمشم حدوده 11 MB هست..
به نظز من این برنامه یکی از شاهکاراست که با سی پی یو های پایین هم کار میکنه... :oh:

http://www.softmaker.com/english/images/prp08.gif

http://rapidshare.com/files/122437027/my_cat.rar.html
Password=Zeno-PPCWarez

A L I R E Z A
21-06-2008, 11:56
متاسفانه هنوز نتونستم از این ریپد شیر داونلود بکنم !

برای چی نتونستی خوب کار می کنه که

MOHAMMED
21-06-2008, 15:37
اخه همه کد ها شبیه هم هستند میگه اون هایی که عکس گربه داره وارد بکن ، همه اشون عکس گربه داره اخه !

نمیدونم این چه مسخره بازیه ریپدشیر راه انداخته اخه !!!

tighoor
21-06-2008, 15:47
اخه همه کد ها شبیه هم هستند میگه اون هایی که عکس گربه داره وارد بکن ، همه اشون عکس گربه داره اخه !

نمیدونم این چه مسخره بازیه ریپدشیر راه انداخته اخه !!!


:mdr::mdr::mdr:
نه بابا اشتباه می کنین...
همشون عکس گربه نیست... فقط 4تاشون عکس گربست ... بقیشون یه چیز دیگست...
اونایی که کپل ترن ... نشستن ، دمشون بلندتره گربه هستن...
بعدش دیگه اون فایل 98 MB رو دانلود نکنید... همین لینک 11 MB رو دانلود کنید که یه فایل cab هست که فقط اون رو میریزین تو گوشیتون و اینستال میکنین.. و نیازی به ریجیستر نداره... خودمم تستش کردم... کامل کامل هست.... :na:

saber nokia
21-06-2008, 15:59
خب پس آخه با اون اولی که هستش چه فرقی میکنه ؟
اون 100 مگ اینم که 11 مگ!!!!!!!!!!
امکاناتش یکی هست ؟

tighoor
21-06-2008, 16:13
خب پس آخه با اون اولی که هستش چه فرقی میکنه ؟
اون 100 مگ اینم که 11 مگ!!!!!!!!!!
امکاناتش یکی هست ؟

آخه اون لینک اولیه روش نصبش یکمی سخته ... فکر کنم باید چند تا فایل replace شه...
برای همین حجمش اومده بالا..
این فایل 11 mb هم فقط یه فیل install هست... و وقتی exract بشه حدود 17 mb میشه و توی پاکت پیسی حدود 20MB جا میگیره...

mf2fx
22-06-2008, 00:15
من ScreenShot اون 100 مگابایتی را خیلی وقت پیش ها دیده بودم از بس شبیه Office کامپیوتر بود فکر کردم واسه Palm است و حتما CPU , RAM زیادی می خواهد بی خیالش شدم
اصلا امکاناتش زمین تا آسمون فرق داره

samirjuve80
23-06-2008, 15:30
سلام دوستان.من این برنامه رو نصب کردم و مشکل خاصی توی نصب نداشتم و ظاهرا رجیستر هم هست.اما هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.نه فایلی باز می کنه نه save می کنه.اگه می شه یکم توضیح بدید.من البته 11 مگابایتی رو نصب کردم.

vahidk20
24-06-2008, 01:32
این برنامه رو گوشی منم کار نکرد وقتی یه صفحه جدید برای تایپ باز میکنم فوری اون صفحه بسته میشه و وارد یه صفحه دیگه میشه که هیچی توش تایپ نمیشه

ARASH
28-06-2008, 17:09
دوستان من خودم اینو تست کردم...
کاملا ریجیستر شدست و حجمشم حدوده 11 MB هست..
به نظز من این برنامه یکی از شاهکاراست که با سی پی یو های پایین هم کار میکنه... :oh:

http://www.softmaker.com/english/images/prp08.gif

http://rapidshare.com/files/122437027/my_cat.rar.html
Password=Zeno-PPCWarez



این فایل از روی rapid share حذف شده.

triangels
06-07-2008, 13:52
من برای 2006 رو دارم که حجمش 16 مگابایت بود دانلود کردم -
2008 این برنامه که نسخه 11 مگابایتی داره شاید beta
اما یهو اومده شده 100 مگابایت !!!!! (من دانلود میکنم ببینم چه خبره !)

triangels
06-07-2008, 16:16
من گرفتم اما برای نصب احتیاج به Serial Number داره ؟ کسی نمیدونه ؟

tighoor
06-07-2008, 16:41
SoftMaker Office 2008

این رو خودم تست کردم 100 % کار میکنه...
( هم روی VGA و هم روی QVGA )
براتون تو سایت آپ می کنم حالشو ببرین :183:

روش نصب:

اول 3 تا فایل رو دانلود کنید که جمعا میشه : MB 10.1
بعد 3 تا فایل دانلود شده رو کنار هم بزارین و رو یکدومشون راست کلیک کنید و روی ... Extract Files کلیک کنید ...
( فایل extract شده حدود 16 مگابایت هستش )
حالا به داخل فولدر extract شده برین و فایل توش رو به پاکت پیسیتون انتقال بدین...
حالا اون رو از طریق خود پاکت پیسی نصب کنید...

:atten:این شامل سه برنمامه ی
1) TEXT MAKER یا همون Word
2) Peresentations که همون power point هست
3) Plan Maker که همون Exel هست...



http://www.softmaker.com/english/images/prp08.gif



برای ویندوز موبایل 2002 , 2003 , 5 , 6 , 6.1

triangels
06-07-2008, 19:43
trial version این برنامه 54 مگه - مطمئنی فرقی نداره ؟

tighoor
06-07-2008, 22:01
آقا من فهمیدم قضیه چیه...
اونایی که بالای 50 مگابایت هستن یه برنامه دیگه دارن که برای ppc نیست و برای PC هست...
که این 16 مگابایتیه اون برنامه ی PC رو نداره...
کاملا هم مطمئن هستم که full version هست... همچیش هم به خوبی کار میکنه...
.(به جز یه چیزش که حتی اون 90 مگابایتیه هم این مشکل رو داره... مشکل: export کردن با پسوند pdf ... که این سیستمش یکمی مشکل داره)

ksheibany
25-12-2008, 12:46
سلام،
من دل اکسیم دارم با وين موبايل 6.1 ، اين برنامه رو بطور کامل نصب می کنم اما وقتی که تکست میکر و پلن میکر رو اجرا می کنم هر دوی اینها کا نمی کنن.( اجرا می شه اما کار نمی کنه)

ksheibany
25-12-2008, 12:51
سلام،
من دل اکسیم دارم با وين موبايل 6.1 ، اين برنامه رو بطور کامل نصب می کنم اما وقتی که تکست میکر و پلن میکر رو اجرا می کنم هر دوی اینها کا نمی کنن.( اجرا می شه اما کار نمی کنه)

tighoor
25-12-2008, 14:20
سلام،
من دل اکسیم دارم با وين موبايل 6.1 ، اين برنامه رو بطور کامل نصب می کنم اما وقتی که تکست میکر و پلن میکر رو اجرا می کنم هر دوی اینها کا نمی کنن.( اجرا می شه اما کار نمی کنه)

دوست عزیز شما کدوم رو نصب کردین؟ یعنی شماره پست رو بگین...
تو این تاپیک 3 4 تا soft maker 2008 هست...

ksheibany
26-12-2008, 18:24
سلام،
من هم 11 مگابایتی که شما رو سايت گذاشتین و هم از خود سایتش Trail ورژن رو گرفتم، خیلی راحت نصب میشه اما وقتی که اجرا می شه کار نمی کنه و مجبورم با تسک منیجر ببندمش. من قبلا این برنامه را با وین موبایل 6 خیلی راحت نصب کرده بودم و خوب هم کار می کرد، حتی PDF هم می ساخت. الان هم وین موبایل 6.1 برای LennySH L11 را نصب کرده ام.

mehdi83
23-09-2009, 23:57
سلام دوست عزیز من نسخه 11مگابایتی شمارو روی امنیا نصب کردم
ولی علیرغم اینکه برنامه اجراشد,عملاهیچی روبازنمیکنه و عملکردی نداره,
ممنون میشم راهنمایی کنید

mehdi83
01-10-2009, 13:15
من رو امنیانصب کردم,فقط یک صفحه سفیدمیاد که گوشش ضربدر داره ونوشته welcome textmake
وبسته هم نمیشه باید اندتاسک کنمش! لصفاراهنمایی کنیدخیلی لازمش دارمr

mohammadj54
27-10-2009, 00:27
وقتی من در text maker تایپ می کنم جمله را از راست به چپ درست نمی نویسه من تمام تنظیمات هم دستکاری کردم ولی جواب نگرفتم. به عنوان مثال :
من کشورم را دوست دارم
که موقع تایپ به صورت زیر در می آید :
دارم دوست را کشورم من

لطفا" راهنمایی بفرمایید.

Peyman_cz
06-11-2009, 09:41
من دانلود کردم همون سه قسمتی رو اما موقع ذخیره کردن میگه
cannot Read/Write illegal Copies
کرک نداشت این برنامه ؟

alinuri2002
09-12-2009, 13:57
وقتی من در text maker تایپ می کنم جمله را از راست به چپ درست نمی نویسه من تمام تنظیمات هم دستکاری کردم ولی جواب نگرفتم. به عنوان مثال :
من کشورم را دوست دارم
که موقع تایپ به صورت زیر در می آید :
دارم دوست را کشورم من

لطفا" راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز این برنامه با اینکه بهترین برنامه از این دست هست ولی متاسفانه زبان فارسی و عربی و کلا زبانهای راست به چپ را ساپورت نمی‌کنه. داخل سایتش هم همین مطلب را نوشته.
من چند سال هست دنبال یک چنین برنامه‌ای هستم که فارسی را درست ساپورت کنه (از سال 1383) ولی تا حال گیر نیاوردم.
خیلی ممنون می‌شم یک حرفه‌ای بتونه کمکم کنه.
حتی حاضرم بابتش پول هم بپردازم.

LEO K
15-04-2012, 18:23
لینک صحیح به پست اول اضافه شد

shahe bi dast
31-10-2013, 20:34
سلام:

باتشکر.برنامه نصب شدولی جزتایپ کردن کاردیگه ای انجام نمیدهد.لگفاراهنمایی کنید.

یاعلی(علیه السلام)

Mr.Mobile
31-10-2013, 23:49
سلام:

باتشکر.برنامه نصب شدولی جزتایپ کردن کاردیگه ای انجام نمیدهد.لگفاراهنمایی کنید.

یاعلی(علیه السلام)

از دل تاریخ تاپیکو کشیدی بیرون ها. هر سه تا نصب شدن؟ الان سه تا برنامه داری رو گوشیت؟

shahe bi dast
22-11-2013, 07:17
سلام:
بله هر3برنامه نصب شدولی جزتایپ کردن کاردیگه ای انجام نمی دهد.لطفاراهنمایی کنید.

یاعلی(علیه السلام)