PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک فارسی ساز عالی برای نوکیا سری 60



ALI MOBILE
30-06-2006, 17:46
--------------------------------------------------------------------------------

با این برنامه گوشی میتواند سه زبان فارسی ، عربی و اردو را هم ساپورت میکند

با فارسی ساز آن به راحتی میتوان هم دفترچه تلفن فارسی داشت و هم مسیج فارسی و هم جاههای دیگر که مورد نیاز است فارسی تایپ کنیم
http://satsat.net/attachment.php?attachmentid=21926&d=1151578165

speco
04-08-2006, 06:02
سلام

اين لينك سالم هستش: البته اگه تو سايت SATSAT.NET عضو هستيد از اين لينك استفاده كنيد.
http://www.satsat.net/attachment.php?attachmentid=22675&d=1153130093

با توجه به اينكه بعضي از شما ممكنه كه تو اين سايت عضو نباشيد من اون رو دانلود كردم و تو آپلود سنتر موبايلستان گذاشتم. بنابراين اگه عضو موبايلستان هستين از لينك زير استفاده كنيد:


http://www.mobilestan.net/downloads.php?do=file&id=496&act=down


اين موضوع از سايت SATSAT.NET گرفته شده است. در باره كار با اين برنامه بد نيست توضيحات مدير بخش موبايل WWW.SATSAT.NET رو براتون در اينجا بزارم:

" فقط به کاربرانی که این برنامه را دانلود می کنند می گویم حتما روی مموری کارت برنامه نصب شود.
راه کار این برنامه هم اینگونه می باشد:
ابتدا با نصب برنامه روی مموری کارت وارد برنامه شده و اپشن را باز کرده و گزینه ی اول را که نوشته شده است enable Arabic،farsi.... فعال می کنید و گوشی را خود برنامه با اجازه ای که از شما می خواهد ریست می کند.شما هم yes را زده و منتظر باشید تا گوشی ریست شود و بعد از آن شما وارد بخش new message شوید و به بعد از وارد شدن در جایی که sms های خود را می نویسید آپشن را باز کرده
در بالای صفحه 3 گزینه جدید باید ظاهر شده باشد
Enable arbic
Enable urdu
Enable farsi
شما هم enable farsi را انتخاب کرده و به راحتی در بخش مسیج یا هر جای دیگر می توانید فارسی بنویسید
برای غیر فعال کردنش هم شما باید به همان قسمت مسیج رفته و آپشن را باز کرده و حالت فعال برنامه را به حالت غیر فعال در بیاورید و روی گزینه ی diable farsi کلیک کنید "


موفق و پيروز باشيد.

shervin1358
04-08-2006, 22:40
سلام Speco عزيز..نرم افزار روي N70 تست شد و درست كار ميكنه...دستت درد نكنه...

alvanweb
04-08-2006, 23:48
اینی که معرفی کردین با برنامه معروف Smart.Settings مشکل داره و عملکرد این برنامه رو مختل می کنه. فارسی نویس دیگری ترجیحا برای 6630 سراغ ندارید؟

keivan
08-08-2006, 13:54
من روی N70 نصب کردم کار میکرد اما الان سریال نامبر میخواد
اگر دارید لطفا بذارید
ممنون

hs1385
26-09-2006, 05:40
دوستان من روي نوكيا 6630 امتحان نمودم جواب داد ولي بعد از 24 ساعت برنامه غيرفعال ميگردد وبه هيچ عنوان كار نميكند روي گوشي ديگري هم چك نمودم همين مورد پيش اومد ويك گوشي هم پسورد ميخواست لطفا يكي راهنمايي كند

elmas
05-10-2006, 05:44
من در مدل 6260 امتحان کردم نصب نشد

ایا من نتونستم یا در مدل فوق کار نمیکنه اگه کار نمی کنه لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید که بد جوری لازم دارم در ضمن در روی صفحه کلید مدل 6260 حروف فارسی فابریک است اونها مال چی است

SoLTaN
06-11-2006, 02:08
توصيه ميكنم اين برنامه رو اصلا دانلود نكنيد! تمام برنامه هاي گوشيتونو به هم ميريزه و احتمالا كارتون به ماستر ريست ميكشه.

bartender
06-11-2006, 23:41
کسی بلده از توی نسخه کرک نشده اون فونت هاشو بیرون بکشه ؟ این نسخه های کرک شده فونت فارسی را درست نصب نمیکنند در نتیجه بعضی از حروف دارای اشکال هستند

ht9797
07-11-2006, 16:58
کسی بلده از توی نسخه کرک نشده اون فونت هاشو بیرون بکشه ؟ این نسخه های کرک شده فونت فارسی را درست نصب نمیکنند در نتیجه بعضی از حروف دارای اشکال هستند
بله نسخه کرک شده با چند تا از حروف فارسی مشکل داره رو n70 تست کردم

Donald
08-11-2006, 21:36
منم حرف soltan11 رو تاييد ميكنم.
خودم قبلاَ از اين نرم افزار استفاده ميكردم حداكثر يك هفته واب ميداد بعدش ديگه گوشيم بالا نميومد.

hadi-m
17-11-2006, 15:58
بچه ها من با این برنامه کار کردم انصافا خوب جواب میده....شمام دانلود کنین

bozorgzadeh
18-11-2006, 12:06
روی ان 90 هم جواب می ده ؟

kevin_d
01-06-2007, 21:42
آقا جون یه برنامه گذاشتی که خودتم درست نمیدونی چطور کار میکنه. اگه یه برنامه رو گوشی تو کار میکنه دلیل نمیشه که روی همه گوشیا کار بکنه. این یه برنامه بسیار خطرناکه که روی گوشیایی مثل 6630 جواب میده ولی اگه رو گوشیایی که ورژن سیمبیانشون بالاتره(مثل 7610 ویا N70) نصب کنی وقتی گوشی رو ری استارت کردی گوشیت میپکه و فقط با فلش کردن درست میشه. وقتی یه برنامه میذاری به ملت بگو که من روی فلان گوشی امتحان کردم جواب داده روی بقیه رو نمیدونم. مردم که گناه نکردن شما هرچی دلت میخواد میتونی اینجا آپلود کنی. نمیدونم پس این مدیرا ایجا چکارن؟

raminrt_2006
02-06-2007, 17:00
من این برنامه رو قبلا یه جایی تو سایت دیدم.

موبایل باز
04-06-2007, 16:32
این یه برنامه بسیار خطرناکه که روی گوشیایی مثل 6630 جواب میده ولی اگه رو گوشیایی که ورژن سیمبیانشون بالاتره(مثل 7610 ویا N70) نصب کنی وقتی گوشی رو ری استارت کردی گوشیت میپکه و فقط با فلش کردن درست میشه. وقتی یه برنامه میذاری به ملت بگو که من روی فلان گوشی امتحان کردم جواب داده روی بقیه رو نمیدونم. مردم که گناه نکردن شما هرچی دلت میخواد میتونی اینجا آپلود کنی. نمیدونم پس این مدیرا ایجا چکارن؟
كاملا تاييد مي شه ; اين برنامه رو چند ماه پيش نصب كردم زبون فارسي و دري و آنگولايي پيشكش ,فونتهاي انگليسي گوشي رو بهم ريخت شانس آوردم backup داشتم وگر نه ....
به هيچ عنوان رو n70 نصبش نكنيد

Iman7228
05-06-2007, 15:45
سلام دوستان
من این برنامه رو قبلا روی n70 تست کردم البته ورژن 1.31 که توسط امروزی کرک شده هست
وقتی که این نرم افزار رو نصب و اجراش کردم گوشیم ریستارت خواست منم ریستارت کردم بعدش فونت گوشیم بهم ریخت ولی بهترین کاری که میشد انجام بدم این بود که برم تو برنامه Fxplorer و فونتی که این برنامه نصب کرده بود رو حذف کنم.

C:\System\Fonts
الان این برنامه خیلی خوب داره رو گوشیم جواب میده فقط حروف " پژگچ " باید به حرف بعد یا قبل خودش چسبیده باشه و گرنه مربع میندازه.
شما قبل از اینکه گوشی رو ریستارت کنین برین تو مسیر بالا و فونت نصب شده رو حذف کنین اگه نشد برین تو برنامه Fxplorer و دونه دونه پوشه ها بشمارین مثلا تو گوشی من پوشه System چهارمی هست
بعد برین تو پوشه System و پوشه Fonts رو پیدا کنین و ببینین چندمی؟
حالا گوشی رو ریستارت کنین .بعد از ریستارت که فونتها بهم ریخت خیلی راحت با شمردن پوشه ها میشه فهمید که تو کدوم پوشه هستید.حالا فونت رو حذف کنین و گوشی رو ریستارت کنین.
اگه این کاری که گفتم رو مو به مو انجام بدین مطمئنم که هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگه جواب داد تشکر یادتون نره !

BluePhoenix
13-06-2007, 17:21
گمون میکنم بدون نصب این برنامه هم به هیمن صورته! قراه این برنامه امکان تایپ رو بده ها! و همینطور گچپژ عزیز هم سالم باشن!

AMIR
14-06-2007, 00:01
آقايون خواهش مي كنيم كه روي N70 نصب نكنيد .خواهر و مادرش رو با هم پيوند مي ده . من رو دوتا گوشي نصب كردم صلوات شون داد. نصب نكنيد و اگر نصب كنيد گوشي رسيت نمي شه به هيچ عنوان رسيت نمي شه بايد با واسط فلشش كنيد.
حالا ديگه خود داني . رو بقيه گوشي ها مثل 7610_ 6630 _6680 جواب ميده امتحان شده
خدا نگهدارتان

Iman7228
14-06-2007, 01:08
آقايون خواهش مي كنيم كه روي N70 نصب نكنيد .خواهر و مادرش رو با هم پيوند مي ده . من رو دوتا گوشي نصب كردم صلوات شون داد. نصب نكنيد و اگر نصب كنيد گوشي رسيت نمي شه به هيچ عنوان رسيت نمي شه بايد با واسط فلشش كنيد.
حالا ديگه خود داني . رو بقيه گوشي ها مثل 7610_ 6630 _6680 جواب ميده امتحان شده
خدا نگهدارتان
نه آقا
همون کاری که گفتم رو اگه انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد
من روی ان70 به نتیجه کامل رسیدم

JoinArnold.Com
14-06-2007, 15:48
فارسي ساز چيزه به درد بخوريه ولي از نظر من به درد نمي خوره كاملا سيستم گوشي مسخره ميشه.
ولي درست كردن همين برنمه و ترفند كار بزرگيه

Game Over
05-08-2007, 00:50
اولا خيلي قديميه
دوما رو ان 70مشكل داره
سوما سيستم ارور ميده
چهارما تا مياي فارسي رو از داخل خود برنامه روشن كني بيرون اومدي درخواست ري استارت كردن گوشي رو ميخواد كه اگر ري استارت كني فونت گوشي به هم ميريزه و اگر نكني گوشيت به دلياه ديگه اي ري استارت بشه هم بازم فونت گوشي رو به هم ميريزه و اگه احيانن گوشي شما فونتش به هم خورد بايد برين دوباره داخل همون برنامه و دوباره گوشي رو ري استارت كنين تا درست بشه
بنجم اينكه اگه هم درست كار كنه چند روز ديگه كد رجيستر ميخواد

naser6600
05-08-2007, 01:39
اولا كه فلش كردن يه قصه قديميه شما اگه گوشيتون دراثر نرم افزار قاطي كنه تنها با يك مستر ريست كوچولو ميتوني اونو به حالت فابريك برگردوني چون با اينستال كردن درايو z گوشي شما هيچ مشكلي پيدا نميكنه (rom =Read Only Memory ) پس فلشو بيخيال شيد

اما اينكه با ان 70 مشكل داره درش شكي نيست چون نسخه 1.31 براي سري 60 نسخه يك بود پس روي ان 70 كه سري 60 نسخه دوم و از نوع نگارش دوم است نبايد كاركند

حالا براي فارسي نويسي در اين سري از گوشيها يا از روشي كه يكي از دوستان در بالا اشاره كرد استفاده كنيد يا اينكه از فارسي نويس مجازي مثله نيا خودمون كه الان نسخه ان 70 هم اومده

انشاالله موفق باشيد

ahmad0551
05-08-2007, 04:28
این فارسی نویس نیاکجامیشه گیرش آورد

naser6600
05-08-2007, 04:51
احمد جون از اينجا:


اين فارسي نويس ولي مال نيا نيست

برنامه ارسال SMS فارسی با ورژن جدیدتر.

This App can write & send Farsi Language words SMS's
-send sms with farsi
-Copy & Past farsi Language words
- Cracked Bye emroozi
Supported phones:
-6600
-6680
-7610
-6630
-6260
http://emroozi.persiangig.com/fsms.jpg





دانلود (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1907&d=1130153475)


موفق باشيد .....فراموش نشه

ahmad0551
05-08-2007, 05:29
ممنون ناصرجون محبت کردی.دست دردنکنه.خداقوت

arafi1011
05-08-2007, 13:03
سلام
خسته نباشي
برا 3250 فارسي ساز سراغ نداري؟
ممنون از لطف شما

www.ehsan1372
05-08-2007, 15:51
آقا اين برنامه اي كه باهاش فارسي مي نويسن رو ان 70 تست كردم بعد از چند ثانيه صفحه اون ميره . تو write language هم كه مي رم خبر خاصي نيست . دليلش چيه ؟

naser6600
06-08-2007, 04:03
سلام
خسته نباشي
برا 3250 فارسي ساز سراغ نداري؟
ممنون از لطف شما


دوست عزيز به تاپيكه 9.1 برو اونجا مطرح كن حتما گير مياد نسخه جديد فارسي نويس بش ميخوره

حتما اونجا هست..

naser6600
06-08-2007, 04:06
آقا اين برنامه اي كه باهاش فارسي مي نويسن رو ان 70 تست كردم بعد از چند ثانيه صفحه اون ميره . تو write language هم كه مي رم خبر خاصي نيست . دليلش چيه ؟

براي ان 70 ورژن جديدش با نگارش جديد اومده كه اگه پيدا نكردي بگو لينك بدم تو gsm هم ميتوني پيدا كني

موفق باشي....

ahmad0551
06-08-2007, 04:33
احمد جون از اينجا:


اين فارسي نويس ولي مال نيا نيست

برنامه ارسال SMS فارسی با ورژن جدیدتر.

This App can write & send Farsi Language words SMS's
-send sms with farsi
-Copy & Past farsi Language words
- Cracked Bye emroozi
Supported phones:
-6600
-6680
-7610
-6630
-6260
http://emroozi.persiangig.com/fsms.jpg





دانلود (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1907&d=1130153475)


موفق باشيد .....فراموش نشهناصرجون نصب کردم.نصب هم شدولی اجرانمیشه.میگه کلوز اپ....مشکل کجاست.درضمن گپژهم مینویسه یانه آیاهمچین برنامه ای هست برای6600نوکیا.باتشکر

poorahmad
06-08-2007, 09:53
برنامه بسیار خوبی است که ورزن 1.41 ان روی گوشی خودم که 7610 است بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه اما کسانی که برنامهSmart.Setting نصب شده در گوشی دارند این برنامه سبب میشود که دیگر پس از خاموش کردن گوشی سیستم بالا نیاید که کسانی که به ای مشکل بر خورده اند باید بدون مموری گوشی را روشن کنند ودوباره پس از خاموش کردن گوشی مموری را جا زده وسیستم بالا میاید .

meti_filth
21-08-2007, 17:38
لطفا یک برنامه خوب برای فارسی ساز نوکیا 6260 که همه چیش فارسی بشه بذارید چون شدیدا نیاز دارم

rimatala6600
21-08-2007, 18:11
عزيز دل برادر اين فارسي ساز نيست.اين اس ام اس فارسيه
لطفا موقع نوشتن عنوان برنامه دقت كنين.اين برنامه رو من يك ساله دارم الان ميزاريش اينجا؟

مهدی خیری
22-08-2007, 20:39
این برنامه باعث تداخل در سیستم شما می شود.و ریختن این برنامه کاری عبث و بیهوده است.

sami2
23-08-2007, 17:31
hoooooooooooooooo to ke hichi balad nisty chera .................. my khory
ali mobile

meysamn4o
26-08-2007, 16:58
N70 که خودش فارسی مینویسه دیگه چه احتیاجی به این برنامه هستش؟

علی علی
20-09-2007, 21:14
منم ان 70 دارم کار نکرد وتوی هر برنامه ای که میرم می آید بیرون
خودم یه دونه واستون میزارم برین حال کنید رو گوشیم متحان کردم ولی فقط فارسی داره آسون هم است بعد از نصب برین تو برنامه و bakeبزنین خودش فعال میشه حجمشم کمه 79 کیلو:180:

علی علی
20-09-2007, 21:17
می خواستم تو همون صفحه ی اول بزارم یادم رفت دانلودش کن

JoinArnold.Com
20-09-2007, 22:05
عزيز اين برنامه كه شما گذاشتين دمو هست ؟

نسخه كامل نيست ؟!

علی علی
21-09-2007, 03:48
این نسخه پسورد میخواد که کل گوشی را فارسی میکند وبرای پسورد باید پول داد من واستون میزارمش ولی دارم کرکش میکنم چند روز دیگه کرک شده شو واستون میزارم
همینشم خوبه خواستی دانلودش کن

Game Over
21-09-2007, 05:37
این نسخه پسورد میخواد که کل گوشی را فارسی میکند وبرای پسورد باید پول داد من واستون میزارمش ولی دارم کرکش میکنم چند روز دیگه کرک شده شو واستون میزارم
همینشم خوبه خواستی دانلودش کن


اخه این که تا کد شرکت همراه نرم افزار رو نخریده باشی کار نمیکنه

ramtin2007
21-09-2007, 18:44
vaghean ke , in chi bood?? , aval test konid badan bezarin.... roO n72 emtehan kardam zabane gooshio kollan beham zadeeeee

JoinArnold.Com
21-09-2007, 19:19
كدوم رو اگه اين آخري رو نصب كردين كه نوشته مخصوص N70 !!

ایرانیم
19-10-2007, 23:58
من رو گوشیم نصب کردم اولش چند روزی جواب داد اما دیگه باز نمی شد هر کاری کردم دیگه فعال نمی شه اصلا مموری رو فرمت کردم اما باز نمی شه چرا 6630 دارم

negar_shyton
23-01-2008, 02:30
kevin_d دستت درد نکنه با این توضیح خوبی که دادی . من شانس اوردم نزدیک بود روی گوشیم که ان 70 هست بریزم نابود می شد

Rubina
23-01-2008, 05:14
این برنامه تکراریه.ولی دوستانی که با این ورژن مشکل دارن یکی دیگشو از لینک زیر پست6 دانلود کنن ببینن مشکل حله یا نه.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=350309#post350309.
ضمنا روی 6680 و 6600 و 7610 بدون مشکل جواب داده.روی سریN تست نکردم.
N70 دارهاش اگه نصبیدن و گوشیشون قاط زد هیچ مسئولیتی به گردن بنده نیست.
اخرین و مهمترین نکته اینکه اگه از قبل برنامه هایی با پیشوند Psiloc یا psint روی گوشیتون داری حتما حتما حتما اونو remove کنید وگرنه توی گوشی واویلایی به راه میفته که نگو و نپرس.