PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Fee Jeibi Ein Version 6.1 Build 26.03.08



A L I R E Z A
01-08-2008, 23:22
Fee Jeibi Ein Version 6.1 Build 26.03.08



ورژن جدید FJE 6.1 کاملا سازگار با wm6.1 ,wm6 و wm5
در این ورژن لیست Exclude به خوبی کار میکند و برنامه ای که در این لیست بگزارید دیگر FJE روی آن اثر نمیگزارد و فونت به صورت لالالالالا نمیشود



این ورزن با wm6.1 هم سازگار شده



Requirements: WM2003, WM5, WM6, WM6.1
Overview: Full Arabic support to all of your Pocket PC applications


Full Arabic synchronization with MS Office (Word, Excel, Notepad, etc.)
Full Arabic synchronization with Microsoft Outlook (Calendar, Contacts, Tasks, E-mail, Notes, etc.)
Full Arabic support to Internet Explorer, MSN Chat, and SMS/MMS
On-screen keyboard layout for Arabic and English text input
Right-to-left and left-to-right alignment
Arabic, Farsi, and Indian numerals
Farsi keyboard support
Ability to disable Arabic in some apps


بعد از نصب با هر سریالی نصب رجیستر میشود و کافیست به
Start-> Settings -> System -> In4Mobility Fee Jeibi Ein -> About رفته و با سریال دلخواه رجیستر بکنید
حتما توجه بفرمایید که برنامه بایستی روی Main memory نصب بشود نه Storage Card


راستی این کیبورد نداره می تونید از کیبورد هایی که در سایت هست استفاده کنید.


دوستان کسایی که تایتن 2 دارن اینی که اپلود کردم استفاده نکنند چون چیزی که من اپلود کردم به همراه کرک هست ولی این نرم افزار برای اجرا در تایتن 2 به کرک نیاز نداره تایتن 2 یی ها از اینجا اپلود کنند اگر هم کسی تونست در سایت اپلود کنه


http://rapidshare.com/files/127154206/KAISER_Fee_Jeibi_Ein_Version_6.1_Build_26.03.08.CA B


ولی برای بقیه گوشیها به همراه کرک اپلود شده



منبع : فالز ( lover )

ARASH
02-08-2008, 00:18
Fee Jeibi Ein Version 6.1 Build 26.03.08


برای Tytn 2 یا همون قیصر


آپلود شده در سایت

A L I R E Z A
02-08-2008, 19:12
بچه ها لطفا تست کنند ببینند روی Diamond اجرا میشه یا نه ؟؟؟

Behnood
02-08-2008, 19:24
یه چیزی بگم قبل از اینکه این ورژن برنامه رو بریزید ورژن قبلی رو حتما پاک کنید.روی هم نریزید.

mf2fx
02-08-2008, 22:17
چرا این نسخه برای تایتن 2 متفاوت است ؟
مگه تایتن 2 چشه ؟
مشکلی هست ؟
ممنون

Behnood
02-08-2008, 23:02
علیرضا جان رو دیکشنری برای من همون لالالالالالالالال نشون میده...

Behnood
02-08-2008, 23:06
در ضمن دیگه از روی گوشیم پاک نمیشه.
حتی رو حالت disable

A L I R E Z A
02-08-2008, 23:08
چرا این نسخه برای تایتن 2 متفاوت است ؟
مگه تایتن 2 چشه ؟
مشکلی هست ؟
ممنون

نه برای این که برای تایتن 2 نیازی به رجیستر نداره


در ضمن دیگه از روی گوشیم پاک نمیشه.
حتی رو حالت disable

نمی دونم در نهایت پاک نشد فایلهاش رو پاک کن

Behnood
02-08-2008, 23:15
همین کارم کردم ولی بازم برنامه سره جاشه....

Monk
02-08-2008, 23:57
بچه ها لطفا تست کنند ببینند روی diamond اجرا میشه یا نه ؟؟؟
علی رضا عزیز اجرا میشه اما اصلا کامل نیست و مشکل داره .:(

bozorgzadeh
03-08-2008, 08:22
من يه نسخه از في جيبي داشتم كه كيبرد خارجي گوشي رو هم عربي مي كرد . آيا اين هم همين كار رو مي كنه ؟

A L I R E Z A
03-08-2008, 10:01
نمی دونم ولی می تونی کیبورد فارسی رو جدا بگیری

totti_mmp
03-08-2008, 11:41
سلام متاسفانه فونت ها رو قاطی نشون میده و صفحات وب هم با فونت عجیب غریب برنامه هم پاک نمیشه مجبور شدم دوباره ریست کنم چه حالی میده ریست کردنش دوستم از گوشی زده شد میخواهد بفروشد بهم میگه 600 بهت میدم میخواهم بخرم.

A L I R E Z A
03-08-2008, 12:23
فقط 600 تومن خیلی میارزه فوق العادست بگیرش دوستت هم عجب ادمیه حتما از اونایی که فقط برای قیافه خریده خواستی بگو چند تا برنامه بهت بدم خراب شه نصف قیمت بهت بده ؟؟(شوخی کردم)

bozorgzadeh
03-08-2008, 12:40
نمی دونم ولی می تونی کیبورد فارسی رو جدا بگیری

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی . من میتونم با رسکو کیبورد فارسی بنویسم . مهم واسه من اینه که آیا کیبرد خارجی رو عربی و فارسی می کنه یا نه ؟

الان بهترین فارسی ساز روی گوشی من نصب هست و تنها مشکلاتش اینه که کیبرد خارجی فقط انگلیسیه و عربی رو پشتیبانی نمی کنه و در یکی از دیکشنری هام کلمه فارسی برای ترجمه به انگلیسی رو باید برعکس بنویسیم تا درست نوشت بشه . برای مثال اگر بخواهیم معنی کلمه باران به انگلیسی رو بدونیم باید بنویسیم ناراب تا در دیکشنری نوشته بشه باران .

نسخه ای از فی جیبی رو نصب کرده بودم که کیبرد خارجی عربی ( یا فارسی ) شده بود . ولی توی دیکشنری ها خیلی از ترجمه ها رو لالالالالالالالالالا نشون میداد . از محتوای پست اول تاپیک این جور برداشت میشه که باید این مشکل حل شده باشه .
البته یه مشکل دیگه فی جیبی این بود که اعداد فارسی یا عربی رو نداشت . آیا در این ورژن این مشکل هم حل شده ؟
خوشحال میشم کسی جوابش رو به من بده

A L I R E Z A
03-08-2008, 12:48
اره تا اونجایی که معلومه اره ولی قبلی ها رو پاک کن

mf2fx
03-08-2008, 13:13
در ضمن دیگه از روی گوشیم پاک نمیشه.
حتی رو حالت disable

سلام آقا بهنود این مشکل به راحتی قابل حله
پس مراحل زیر را Step By Step برو جلو :mdr:
1- با یک برنامه ای که بتونید دسترسی به رجیستری داشته باشید را باز کنید
2- به پوشه اصلی HKEY_LOCAL_MACHINE بروید
3- پس از آن به SoftWare
4- حالا این گزینه این جاست به نام Informobility این پوشه مربوط به برنامه Fee Jibi Ein است
5- بعد از پاک کردن دز Add/Remove Programs بیایین اینجا این پوشه را پاک کنید
6- و در نهایت بدلیل وجود در System باید به پوشه Windows حافظه داخلی رفته و سپس پوشه In4Mobility ( یا Informobility ) را پاک کنید
7- اگه هم خواستید یک سری هم به Windows > Startmenu > Settings بزنید اگه بود اونجا هم پاک کنید.
من با این روش البته بدون بند 7 پاکش کردم.
موفق باشید.
:110: :loveit: :flower:

mf2fx
03-08-2008, 13:16
این را هم اضافه کنم که :
اونایی که هنوز این جدیده را نصب نکرده اند توجه داشته باشند مراحل بالا را برای پاک کردن نسخه قبلی اجرا کنند.
:flower::flower::flower::flower::flower::flower::f lower: :123:

mf2fx
03-08-2008, 13:30
آقا الان واسه من داره توپ کار میکنه خیلی عالیه
مشکلات > لالالالالالا و اینترنت و sms حله و کیبورد همچنان میشه فارسی نوشت ( واسه tytn ii )
به tytn ii دارها پیشنهاد میکنم
recommended for tytn ii users

Behnood
03-08-2008, 14:06
منصور جان بازم پاک نشد.
من همون یه hard reset کنم بهتره.

bozorgzadeh
03-08-2008, 14:20
دوستانی که تست کردن این نرم افزار رو لطف کنن و توضیح بدن آیا مشکلاتی که توی پست شماره 15 در خصوص نرم افزار فی جیبی عرض کرده بودم حل شده یا نه ؟ البته گوشی من k-jam هست

totti_mmp
03-08-2008, 15:52
فقط 600 تومن خیلی میارزه فوق العادست بگیرش دوستت هم عجب ادمیه حتما از اونایی که فقط برای قیافه خریده خواستی بگو چند تا برنامه بهت بدم خراب شه نصف قیمت بهت بده ؟؟(شوخی کردم)

اما من تا مشکلم با gps حل نشه نمیخرم شاید مشکل داشته باشه

Behnood
03-08-2008, 16:35
دوست عزیز این تاپیک مربوط به برنامه ی فی جیبی است.
لطفا بحث خود را در جای دیگه ای ادامه دهید.

totti_mmp
03-08-2008, 19:55
دوست عزیز این تاپیک مربوط به برنامه ی فی جیبی است.
لطفا بحث خود را در جای دیگه ای ادامه دهید.

فکر نمیکنم شوخی کردن در تاپتیک ایرادی داشته باشه:177:

Behnood
03-08-2008, 20:55
شوخی که نه بابا!
من خودم پایه ی اصلی شوخیم...!(شوخی کردم)
خواستم بگم سعی کنید که تاپیک از مسیر اصلیش منحرف نشه...

mf2fx
03-08-2008, 23:52
منصور جان بازم پاک نشد.
من همون یه hard reset کنم بهتره.

سلام
والا بهنود جان من خودم چون قبلا با Arabizer روی S200 این مشکل را پیدا کرده بودم
برای پاک کردن این هم از این ترفند استفاده کردم و مال خودم را هم با این مورد پاک کردم
حالا اگه نشد مشکلی نیست یک Clear Storage ( Hard Reset که ضرری نداره :huh:
موفق باشی :177:

mf2fx
03-08-2008, 23:57
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی . من میتونم با رسکو کیبورد فارسی بنویسم . مهم واسه من اینه که آیا کیبرد خارجی رو عربی و فارسی می کنه یا نه ؟

الان بهترین فارسی ساز روی گوشی من نصب هست و تنها مشکلاتش اینه که کیبرد خارجی فقط انگلیسیه و عربی رو پشتیبانی نمی کنه و در یکی از دیکشنری هام کلمه فارسی برای ترجمه به انگلیسی رو باید برعکس بنویسیم تا درست نوشت بشه . برای مثال اگر بخواهیم معنی کلمه باران به انگلیسی رو بدونیم باید بنویسیم ناراب تا در دیکشنری نوشته بشه باران .

نسخه ای از فی جیبی رو نصب کرده بودم که کیبرد خارجی عربی ( یا فارسی ) شده بود . ولی توی دیکشنری ها خیلی از ترجمه ها رو لالالالالالالالالالا نشون میداد . از محتوای پست اول تاپیک این جور برداشت میشه که باید این مشکل حل شده باشه .
البته یه مشکل دیگه فی جیبی این بود که اعداد فارسی یا عربی رو نداشت . آیا در این ورژن این مشکل هم حل شده ؟
خوشحال میشم کسی جوابش رو به من بده

دوست عزیز من این را 100% تست کردم روی HTC TYTN II و بدون مشکلات قبلی کار داد/
1- SMS ها مشکلی نداره
2- UNICODE اینترنتی مشکلی نداره ( کاراکتر فارسی در اینترنت )
3- کیبورد عربی تایتن 2 را به راحتی پشتیبانی برای تایپ می کنه
4- مشکلی در دیکشنری نمیبینم ( در صورتیکه در نسخه قبلی همه را الالالالالاللا میزد )
5- دیگه چی سلامتی دوستان موبایلستانی

پیروز و سربلند باشید :mdr:

bozorgzadeh
04-08-2008, 06:50
دوست عزیز من این را 100% تست کردم روی htc tytn ii و بدون مشکلات قبلی کار داد/
1- sms ها مشکلی نداره
2- unicode اینترنتی مشکلی نداره ( کاراکتر فارسی در اینترنت )
3- کیبورد عربی تایتن 2 را به راحتی پشتیبانی برای تایپ می کنه
4- مشکلی در دیکشنری نمیبینم ( در صورتیکه در نسخه قبلی همه را الالالالالاللا میزد )
5- دیگه چی سلامتی دوستان موبایلستانی

پیروز و سربلند باشید :mdr:

بالاخره منم مجبور شدم تستش کنم
1- اس ام اس مشکلی نداره
2- یونیکد خوبه ( نه که مشکلی نداره )
3-کیبورد عربی پشتیبانی میشه
4-دیکشنری افتضاحه . همه اش لالالالالالالالا . حتی وقتی در لیست اکسکلودش هم هست
5-سلامتی همه شما . مجبور به هارد ریست و نصب 60 تا نرم افزار شدم !!!!!!!!!!!!!!

A L I R E Z A
04-08-2008, 07:04
دوست عزیز همونطوری که در پست اول گفته شده عمل کردید؟

bozorgzadeh
04-08-2008, 09:12
دوست عزیز همونطوری که در پست اول گفته شده عمل کردید؟

سلام دوست عزیز . اگه منظورت من هستم ؛ آره . اما افاقه نکرد . شاید هم من اشتباه کرده باشم چون توی خونه اینترنت نداشتم و دقیق توی ذهنم نمونده بود اون نوشته ها . به هرحال چیز خاصی نشد . هر چند وقت یه بار هارد ریسیت یه حالی به گوشی میده . مگه نه ؟؟؟؟؟؟:mdr::mdr:

mf2fx
04-08-2008, 13:44
اخه Clear Storage برای چی ؟ روشی که نوشتم تست شده است.
در ضمن من با دیکشنری هیچ مشکلی ندارم
البته گوشی من سلطان پاکت پیسی hTC TYTN II است ( قیافه گرفتم ) :surprised:
ولی خیلی گوشی توپی است مخصوصا صفحه اش هم کیفیت داره هم حساس به TOUCH و انگشت است. :yipi:

BeH ZaD
04-08-2008, 14:08
من روی diamond ریختم ولی از چپ به راست مینویسه

bozorgzadeh
04-08-2008, 14:37
من روی diamond ریختم ولی از چپ به راست مینویسه

دوست عزیزم
برو توی تنظیماتش توی سیتینگ و رایت تو لفت رو انتخاب کن

BeH ZaD
04-08-2008, 16:54
امتحان کردم نمیشه

mf2fx
14-08-2008, 02:06
دوستان بالاخره توی یک قسمت کم آوردم !!!
کمک کنید !
-> نرم افزار Lingvo را نصب کردم توی فارسی هاش ( ترجمه ) همه را بصورت لالالالالالالالا می زنه
حتی توی تنظیماتش در قسمت Exclusive هاش هم نرم افزار را انتخاب کردم هیچ اتفاقی نیافتاد.
به نظر دوستان چیکار کنم ؟
ممنون

MOHAMMED
15-08-2008, 09:50
منصور جان وقتی که من تایتن 2 داشتم ، Lingvo نصب کردم اصلا درست کار نمیکرد .

ظاهرا با عربایزر فی جیبی مشکل داره .

البته من عربی - انگلیسی رو نصب کردم ، ولی اینجوری نبود که بخواهد عربی ها رو لا لا لا لا لا لا نشون بده !!!!

Behnood
16-08-2008, 20:34
من دوباره hard reset کردم و برنامه رو ریختم ولی دوباره لالالالالالالال نشون میده.در ضمن توی input فارسی هم دیگه نداره.

mf2fx
17-08-2008, 10:33
نه همون عربایزر توپه اصلا کیبورد فارسی (عربی نخواستیم )
همه چیزش کاملا کار میده دوستان تایتن2 دار کدوم نسخه عربایزر را پیشنهاد میکنن که فضای زیادی اشغال نکنه و توپ مثل ساعت کار کنه
به تاپیک عربایزر رفتم ولی نظر همگی را واسه تایتن 2 ( قیصر خان ) میخواستم. :177:

Behnood
19-08-2008, 13:38
همون عربایزر بهتره بابا.
من روی رام اصلی گوشیم قبلا عربایز بود نکته جالب:کیبورد فارسی هم ساپورت میکرد!!(کیبورد مکانیکی)همون کشوش

mf2fx
21-08-2008, 11:43
همون عربایزر بهتره بابا.
من روی رام اصلی گوشیم قبلا عربایز بود نکته جالب:کیبورد فارسی هم ساپورت میکرد!!(کیبورد مکانیکی)همون کشوش

نه بابا من فقط English كار ميكنم فارسي با صفحه كار ميكنم ( بيكاري بابا )
روي رام TYTN II من نرم افزار Fee Jibi Ein است با اون كيبورد فارسي است ولي من نميپسندم چون نرم افزار هاي فارسي + Unicode اينترنت (وب ) را ندارم همون عربايزر 411 عاليه

amirhalgord
03-09-2008, 22:21
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم من رو تايتن 2 م برنامه في جيبي مخصوص قيصر ريختم ولي حالا زبان
كيبورد خوده گوشي فقط و فقط عربيه هركاريش مي كنم اينگليسي تايپ نمي كنخ لطفا منو راهنمايي كنيد وگرن
مجبورم فقط با قلم اينگليسي تايپ كنم پس كمكم كنيد .
ممنون از جواباتون .

amirhalgord
05-09-2008, 11:09
ممنون از راهنمايي دوستان از اينكه منو راهنمايي كرديد ممنونم .

alireza_69
16-09-2008, 19:53
سلام
من اين برنامه رو نصب كردم ولي فقط وقتي sms مي زنم متني رو كه تايپ مي كنم نشون نمي ده.چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:39:

amirhalgord
29-09-2008, 14:01
منم اين مشكلو داشتم با عربايزر حل شد از اين يكي خوشم نيومد .

start66a
10-10-2008, 16:50
داداش این کیبورد برنامه " گ ج پ ژ " نداره...اون ورژن قبلیشم رو جسجار حروفش جدا جدا میاد...چیز دیگه ای سراغ نداری؟؟؟اربایزرها هم همش افتضاحه!!!تا حالا بهترینی که داشتم رو گوشیم همینه که شما زحمتشا کشیدی