PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Diamond TF3D Config



Monk
03-08-2008, 17:49
بوسیله این برنامه شما میتونید تب های خود را مدیریت کنید (جابجا کردن نوبت نمایش حذف کردن) و همچنین میتونید فرمت نمایش تاریخ رو در صفحه خانه تغییر دهید و ............
فقط مخصوص HTC Diamond میباشد .

totti_mmp
03-08-2008, 22:20
دوستان من 3 روز گوشی دیاموند رو گرفتم و gps مشکل داشتم اما هیچکس نتونست کمکم کنه به آقا محمد هم که نرم افزار گرمین رو گذاشته بود کمک خواستم اما حتی جواب پیام خصوصی من هم نداد اما من بالاخره مشکلم رو حل کردم حالا به همه شما دوستان گلم این راه رفتم رو میگم تا شما مثل من 3 روز دنبالش نگردید.
1- برنامه گرمین رو از اینجا (http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-00579-00) میگیرید (مخصوص ویندوز موبایل)
2-ازاینجا (http://rapidshare.com/files/83418598/gk.rar) برنامهKeygen رو بگیرید اگیر من یکیش همین برنامه بود که نسخه قدیمیش کدش به ورزن جدید گرمین نمیخوره اما با این درست شد که این لطف رو مدیون lover عزیز در phalls هستم رمز فایل زیپ هم lover هست
حالا از اینجا (http://smtaheri.persiangig.com/other/gmapsupp.img) نقشه تهران رو میگیرید
3-حالا شما برنامه گرمین رو تو گوشی خود اجرا کنید به setting رفته سپس به قسمت about شمارهCard ID را یادداشت کنید.
4-(من اینجا کار سوتی داده بودم پس دقت کنید)در قسمت اول Card ID را وارد کنید و از فهرست کرکره ای Select Map Product، custom mapset را انتخاب کرده و کد 2562 را وارد کنید و هر دو دکمه ی Generate را فشار دهید.
5-Map Unlock Code ساخته شده را در Notepad کپی کرده و آن را با نام GMAPSUPP و پسوند UNL به صورت GMAPSUPP.UNL در پوشه ی Garmin در مموری کارت ذخیره کنید.
6-Device Unlock Code ساخته شده را در Notepad کپی کرده و آن را با نام SW و پسوند UNL به صورت SW.UNL در پوشه ی Garmin در مموری کارت ذخیره کنید.
حالا برنامه گرمین را اجرا کنید خود به خود سرچ میکنه و پیدا میکنه gps انفدر قوی هست که زیر سقفم کار میکنه خدایی عجب گوشی این دیاموند اگه سوالی داشتید در خدمتم موفق باشید:flower:

ARASH
04-08-2008, 19:01
سلام دوست عزیز
ممنون از آموزش خوبت
لطف کنید پست هاتون رو در جای مناسب خودش قرار بدید تا استفاده بهتری بشه ازش کرد (مثلا جای این پست اینجا نیست شما باید در قسمت مطالب کاربردی یک تا پیک جدید باز میکردید و این آموزش رو اونجا میذاشتید)
با تشکر

ARASH
05-08-2008, 01:00
احسان جان شما هم یک بار دیگه قوانین مربوط به پست زدن رو بخونید
برنامه ها باید در تاپیک های مجزا گذاشته بشه حتی اگر فقط ورژنشون فرق بکنه


برنامه منتقل شد

Monk
05-08-2008, 05:45
حتما آرش جان چون قبلا در قسمت uiq از اون روال پیروی میکردیم گفتم شاید اینجا هم اینگونه باشد و خواستم برای جلو گیری از شلوغی ورژنهای مختلف یک برنامه خاص را در یک تاپیک قرار دهم اما از این به بعد حتما در تاپیک جدا خواهم گذاشت .