PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : walkman player 3 mod sis



alirastakhiz
29-08-2008, 13:54
دوستان اینم walkman player 3 به صورت sis .

تشکر یادتون نره !

m_salimi
29-08-2008, 14:10
سلام عليرضا جون مرسي از لطفت فقط يه سوال دارم اين واسه p1 هست اگه هست تست شده ؟ چون من بابت اون ئخي تغيير صدا گوشيم با لا نيومد و مجبور به فلش بشم ضمنا ابديت هم كردم و منو هام الان فارسيه سوال اخر براي نصب حتما بايد رو phone memori نصب بشه يا رو مموري كارت هم ميشه
در كل مرسي از فعاليت هاي سازندت

alirastakhiz
29-08-2008, 14:43
سلام عليرضا جون مرسي از لطفت فقط يه سوال دارم اين واسه p1 هست اگه هست تست شده ؟ چون من بابت اون ئخي تغيير صدا گوشيم با لا نيومد و مجبور به فلش بشم ضمنا ابديت هم كردم و منو هام الان فارسيه سوال اخر براي نصب حتما بايد رو phone memori نصب بشه يا رو مموري كارت هم ميشه
در كل مرسي از فعاليت هاي سازندت

سلام دوست عزیز .

1 . اسم من علی هست نه علیرضا :mdr:
2 . بله تست شده .
3 . روی p1 تست شده بقیه ی گوشیها به عهده دوستان هست .
4 . اگه روی Phone Memory نصب کنی بهتره .

موفق باشی .

m_salimi
29-08-2008, 16:18
مرسي علي جان اشتباه تايپي بود مرسي

dead_makers
29-08-2008, 23:36
کسی رو m600 تست نکرده!؟!؟

mehdi124
30-08-2008, 09:10
walkman player 3 برای اجرا شدن نیاز به رم بالا داره، یعنی به غیر از 960 که این برنامه مربوط به خودش می شه بر روی p1 هم عملیه و روی 990 اصلا جواب نمی ده روی 950 با مشکل اجرا می شه روی m600 هم من تست نکردم ولی بعید می دونم جواب بده

m_salimi
30-08-2008, 13:50
روي p1 منم جواب نداد وسط اينستال مياد بيرون و اصلا اينستال نمي شه ضمنا اخرين ورژن هم روش ابديت شده

alirastakhiz
30-08-2008, 13:55
روي p1 منم جواب نداد وسط اينستال مياد بيرون و اصلا اينستال نمي شه ضمنا اخرين ورژن هم روش ابديت شده

دوست عزیز این mod روی گوشی خودم امتحان کردم هیچ مشکلی نداره الانم روی گوشیم هست .:mdr:

Armin1370
31-08-2008, 06:35
دوستان کسی روی w950 تست نکرده؟

m_salimi
01-09-2008, 18:09
علي جان ما هنوز تو كفيم reset inter national هم كردم باز نصب نشد
من گوشي رو هك ميكنم بعدش برنامه رو نصب مي كنم وسطش مياد بيرون
ضمنا در خصوص اون استارت اپا بگم كه بعضي از ادرسا تو cنيست بلكه تو z هست ممكنه مشكل از اون باشه و نتو نه ادرس درايو رو درست تشخيص بده؟

alirastakhiz
01-09-2008, 21:25
علي جان ما هنوز تو كفيم reset inter national هم كردم باز نصب نشد
من گوشي رو هك ميكنم بعدش برنامه رو نصب مي كنم وسطش مياد بيرون
ضمنا در خصوص اون استارت اپا بگم كه بعضي از ادرسا تو cنيست بلكه تو z هست ممكنه مشكل از اون باشه و نتو نه ادرس درايو رو درست تشخيص بده؟

دوست عزیز شما sis instaler رو هم نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه !

استارت اپا رو هم همشو تو C کپی کن .:mdr:

hamidelpiero
01-09-2008, 22:46
سلام
رو p1 منم کارنکرد
(آخرین update)

anjexe
02-09-2008, 05:03
ببخشيد ورژن 3 چه مزيت خاصي داره؟

من كه از 2 استفاده ميكنم با اسكين 3 خيلي هم خوبه چرا به گوشيمون فشار بياريم؟

AlirezaDvD
04-09-2008, 03:45
روی p1 منم کار نکرد.گوشیمو همین دیروز آپدیت کردم.

mohammad-a604
26-09-2008, 13:01
متاسفانه رو گوشی منم تا نصف لود می شه بعد می پره بیرون.
مجبور شدم از نو همون فایلای قبلی رو کپی کنم.

MOHAMMAD_0624
26-09-2008, 14:23
بله ظاهرا فایل ایرادداره مال منم تا نصفه میاد وقطع میشه.
باید از همون روش قدیمی استفاده کرد.

wblack2
16-10-2008, 22:21
من فایل هاش رو با هک توی Pone Memory ریختم.بدون هیچ مشکلی دره کار میکنه.راستی گوشی من p990 هست

mohammad-a604
17-10-2008, 00:55
دوست خوب از اولم که کسی با اون فایلا مشکل نداشت:45: فقط چون کپی کردنشون یه کمی وقت گیر بود علی جون زحمت کشید و اون رو به صورت یه فایل نصبی در اختیار بچه ها گذاشت.
حالا مشکل در مورد این پک سیس هستش که موقع نصب تا نصف لود می شه و می پره بیرون002:

alirastakhiz
17-10-2008, 10:15
من از همه ی دوستان عذرخواهی می کنم به خاطره این Sis که مشکل داره .

mh_tohi
17-10-2008, 13:24
علي آقا اگه ميشه فايل سالم sis رو قرار بدهيد تا همه ي بچه ها فايل رو دانلود كنند

mohammad-a604
17-10-2008, 14:54
علی جون با این کولاکی که تو سایت به پا کردی مطمئنم هیچکی ازت شاکی نیست. این حرفا چیه که می زنی؟؟؟ ما خیلی بیشتر از اینا به شما مدیونیم

m_salimi
17-10-2008, 15:26
علي جان دستت درد نكنه
لبته من از اون تغيير لوگوي ويستا استفاده كردم و گوشيم ديگه بالا نيومد و دارم ميرم فلشش كنم (فداي سرت) دمت گرم همچنان به كارت ادامه بده
در جواب اون دوستمون هم بگم wallkman 3 خيلي با حالتره من جفتشو داشتم اما اين يكي يه چيز ديگس خيلي خوشگلتر و محيط جذابتري داره

soheyl4
18-10-2008, 09:53
با سلام
روی گوشی من(p1) بعد از اینکه دکمه install را می زنم یک پیغام میاد که این برنامه قبلا روی گوشی شما نصب شده و میاد بیرون درصورتی که اصلا من walkman و هیچ مدی دیگری را روی گوشیم نصب نکردم. گوشیم هم آخرین آپ دیت هستش.
با تشکر

alirastakhiz
18-10-2008, 10:22
علي جان دستت درد نكنه
لبته من از اون تغيير لوگوي ويستا استفاده كردم و گوشيم ديگه بالا نيومد و دارم ميرم فلشش كنم (فداي سرت) دمت گرم همچنان به كارت ادامه بده
در جواب اون دوستمون هم بگم wallkman 3 خيلي با حالتره من جفتشو داشتم اما اين يكي يه چيز ديگس خيلي خوشگلتر و محيط جذابتري داره

دوست عزیزم منظورت از تغییر لوگوی ویستا چیه ؟:45:

alirastakhiz
18-10-2008, 10:28
با سلام
روی گوشی من(p1) بعد از اینکه دکمه install را می زنم یک پیغام میاد که این برنامه قبلا روی گوشی شما نصب شده و میاد بیرون درصورتی که اصلا من walkman و هیچ مدی دیگری را روی گوشیم نصب نکردم. گوشیم هم آخرین آپ دیت هستش.
با تشکر

دوست عزیز اصلا از این فایل Sis استفاده نکن مشکل داره .

فعلا از همون روش قبلی استفاده کن تا ببینیم چی میشه .:003:

alirastakhiz
18-10-2008, 10:47
علي آقا اگه ميشه فايل سالم sis رو قرار بدهيد تا همه ي بچه ها فايل رو دانلود كنند

چشم . پگیرش هستم:003:

alirastakhiz
18-10-2008, 10:54
علی جون با این کولاکی که تو سایت به پا کردی مطمئنم هیچکی ازت شاکی نیست. این حرفا چیه که می زنی؟؟؟ ما خیلی بیشتر از اینا به شما مدیونیم

محمد جون من نوکرتم . نظر لطفتونه:003:

m_salimi
18-10-2008, 11:06
دوست عزیزم منظورت از تغییر لوگوی ویستا چیه ؟:45:

سلام منظورم اون استارت اپ وشات دان هاست البته همراهش والكمن 3 و يك پك صدارو هم نصب كرده بودم

alirastakhiz
18-10-2008, 18:32
سلام منظورم اون استارت اپ وشات دان هاست البته همراهش والكمن 3 و يك پك صدارو هم نصب كرده بودم

از بابت استارت آپا خیالت راحت چون هیچ مشکلی ندارن.:003:

amin-mafia
27-10-2008, 18:59
روی p1 r9k009 نمیاد:020:

ای کسایی که تونستن از این mod استفاده کنن...
یه سوال داشتم
میشه رو مموری کارد نصب کرد؟
تا حالا رو چه گوشی هایی جواب داده؟

amin-mafia
27-10-2008, 19:07
دوست عزیز اصلا از این فایل Sis استفاده نکن مشکل داره .

فعلا از همون روش قبلی استفاده کن تا ببینیم چی میشه .:003:


همون mod قدیمی رو میشه به جای درایو c
روی درایو d (مموری کارد )
ریخت (بدون caps ) ?
کسی آزمایش کرده تا به حال؟

alirastakhiz
27-10-2008, 20:25
همون mod قدیمی رو میشه به جای درایو c
روی درایو d (مموری کارد )
ریخت (بدون caps ) ?
کسی آزمایش کرده تا به حال؟

فکر نمی کنم بشه .:010:

mf2fx
27-10-2008, 21:38
دوستان منم روی P990i انجام دادم نشد .
عملیاتش مگه مثل بقیه هک ها نیست ؟
میشه یکی کامل بگه باید چیکار کرد ؟
یعنی اول Capswitch به حالت Off بره و بعد برنامه را نصب کنیم که مینویسه :
This Program Already Installed On This Device

MOHAMMAD_0624
28-10-2008, 06:50
دوستان منم روی p990i انجام دادم نشد .
عملیاتش مگه مثل بقیه هک ها نیست ؟
میشه یکی کامل بگه باید چیکار کرد ؟
یعنی اول capswitch به حالت off بره و بعد برنامه را نصب کنیم که مینویسه :
This program already installed on this device

این برنامه مال p1 هست وتوصیه شده روی p990 نصب نشه!!!!!!!!!!

mf2fx
28-10-2008, 11:05
خیلی ممنون MOHAMMAD_0624 (http://www.mobilestan.net/member.php?u=181703) عزیز میخواستم بدنم روش آن در P1 چطوریه ؟
چون ما خانوادگی جنسمون جوره ...

MOHAMMAD_0624
28-10-2008, 12:46
خیلی ممنون MOHAMMAD_0624 (http://www.mobilestan.net/member.php?u=181703) عزیز میخواستم بدنم روش آن در P1 چطوریه ؟
چون ما خانوادگی جنسمون جوره ...

سلام:merci:
البته این پک که علی جون زحمتشو کشیدن مشکل دارهو ونصب نمیشه.:14:
اما پک بصورت باز رو هم توی قسمت هک میتونی پیدا کنی.که باید فلدرهارو توی مسیرهای موردنظر کپی کنید.:001:

mf2fx
28-10-2008, 14:28
ای جان Mohammad جان زودتر میگفتی بابا من روی P1 هم کردم نشد پس بگو واسه چی این پیغام را میده
ممنون