PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منبع انواع Startup & Shutdown



alirastakhiz
31-08-2008, 13:57
دوستان از این به بعد Startup & Shutdown هاتونو اینجا قرار بدید .:mdr:

:atten: : دوستان برای استفاده از این Startup & Shutdown ها باید فولدر 102030FD را در مسیر : کپی کنید .C/Private/
و فایل system_animation_player را در C/Sys/Bin و C/Sys/Hash کپی کنید .
دوستان این فایل system_animation_player رو در همین پست قرار دادم و در پست های بعد فقط Private رو براتون می زارم چون این فایل system_animation_player به همش می خوره .


http://upload.parsimages.com/original/1220179617/40302.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179617/40302.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 13:59
http://upload.parsimages.com/original/1220179617/40303.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179617/40303.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 14:01
http://upload.parsimages.com/original/1220179618/40304.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179618/40304.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 14:02
http://upload.parsimages.com/original/1220179725/40306.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179725/40306.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 14:06
http://upload.parsimages.com/original/1220179725/40307.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179725/40307.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 14:08
http://upload.parsimages.com/original/1220179725/40308.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179725/40308.html)

alirastakhiz
31-08-2008, 14:10
http://upload.parsimages.com/original/1220179957/40310.gif (http://www.parsimages.com/uploads/1220179957/40310.html)

Alone Man
01-09-2008, 10:17
alirastakhiz عزیز از کارهای قشنگت ممنونم.
اگه می شه یک startup & shutdown مشکی برای p990 بزار.
ممنون می شم.

mehdi124
01-09-2008, 11:09
سلام علی جون
ای ول پست به موقعی بود من که خیلی حال کردم
دست درد نکنه خیلی جالب بودن مخصو صا اون اولی!!!!!!!!!!!!!

alirastakhiz
01-09-2008, 12:24
alirastakhiz عزیز از کارهای قشنگت ممنونم.
اگه می شه یک startup & shutdown مشکی برای p990 بزار.
ممنون می شم.

چشم !:mdr:

alirastakhiz
01-09-2008, 12:25
سلام علی جون
ای ول پست به موقعی بود من که خیلی حال کردم
دست درد نکنه خیلی جالب بودن مخصو صا اون اولی!!!!!!!!!!!!!

داش مهدی من مخلصتم .:177:

i_am_megateron
01-09-2008, 12:41
علی جون واقعا دمت گرم خیلی قشنگن ولی راستش من میترسم از اینا استفاده کنم یعنی هیچ مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد؟؟؟
میترسم گوشیم بالا نیاد و مجبور به فلش و اپدیت و اینجور چیزا بشم.

alirastakhiz
01-09-2008, 21:28
علی جون واقعا دمت گرم خیلی قشنگن ولی راستش من میترسم از اینا استفاده کنم یعنی هیچ مشکلی برای گوشیم پیش نمیاد؟؟؟
میترسم گوشیم بالا نیاد و مجبور به فلش و اپدیت و اینجور چیزا بشم.

سعید جون خیالت راحت . اینا فقط 2تا فایل mp4 و 2تا mp3 هست که باید کپی کنی .:icon_hug:

همش هم خودم امتحان کردم هم روی p900 و هم p1 .:yipi:

بزن حالشو ببر .:mdr:

alirastakhiz
01-09-2008, 21:48
http://upload.parsimages.com/original/1220294511/40681.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1220294511/40681.html)

alirastakhiz
01-09-2008, 21:53
http://upload.parsimages.com/original/1220294511/40682.png (http://www.parsimages.com/uploads/1220294511/40682.html)

MOHAMMAD_0624
01-09-2008, 22:11
http://upload.parsimages.com/original/1220294511/40682.png (http://www.parsimages.com/uploads/1220294511/40682.html)
علی اقااین که خیلی قدیمیه اینجا گذاشتم.:mdr:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=46585


http://upload.parsimages.com/original/1220294511/40681.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1220294511/40681.html)
اینم من شات دانش XP روسی بود به VISTA تغییرش دادم.
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=49849

alirastakhiz
01-09-2008, 22:21
Sorry

saeed.d
02-09-2008, 16:57
آقا می شه محبت کنین بگین روی گوشیم اگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد که .
من گوشیم آپدیت نکردم منظورم ورژنش آیا کسی امتحان کرده مواردی که منجر به فلش کردن بشه بین کاربران داشتیم یا نه

alirastakhiz
02-09-2008, 21:16
تا حالا که نداشتیم .

خیالت راحت باشه تست شده .

mehdi124
02-09-2008, 21:29
یه سوال دارم علی جون اینا هم روی 990 و هم p1 کار می کنه ؟؟ روی p990 تست کنم؟

alirastakhiz
02-09-2008, 22:06
آره مهدی جون روی دوتاش خودم تست کردم هیچ مشکلی نداره . خیالت راحت .

adel_dandyboy39
03-09-2008, 13:06
علی جان من استفاده کردم الان گوشیم بالا نمیاد چکار کنم؟

alirastakhiz
03-09-2008, 13:30
دوست عزیز از پست اول شما ان 2تا فایلی رو که باید بریزین داخل فولدر sys ، انجام دادین ؟

adel_dandyboy39
03-09-2008, 17:08
علی جان همه کارهایی رو که گفته بودید دقیق انجام دادم ولی گوشی بالا نمیاد، آپدیت کنم درست میشه؟

MOHAMMAD_0624
03-09-2008, 19:54
علی جان همه کارهایی رو که گفته بودید دقیق انجام دادم ولی گوشی بالا نمیاد، آپدیت کنم درست میشه؟

عادل جان شما کدوم استارت اپ رو ریختی؟اگه گوشیت بالا نیاد فقط اپدیت یا فلش:113:
مشکلی داشتی بگو

adel_dandyboy39
03-09-2008, 20:31
محمد جان استارت اپ tennis

MOHAMMAD_0624
03-09-2008, 21:02
محمد جان استارت اپ tennis

عادل جان من اینوریختم موردی نداشت!!!درست کار میکنه.
حتما جایی رو اشتباه کردی.
گوشیت اخربن فریم وره؟

alirastakhiz
03-09-2008, 23:19
عادل جان جتما یک آپدیت بزن درست میشه مشکلت .

independent
03-09-2008, 23:42
با سلام
اگه تونستين يه استارت اپ و شات دان هم از لوگوي اپل بذارين. هموني كه واسه ايفونه:merci:

adel_dandyboy39
04-09-2008, 09:58
علی و محمد عزیز راستش من همه چیز رو درست انجام داده بودم، نمیدونم مشکل کجاست! گوشیم هم آخرین فریموره. حالا مشکل اینجاست که آپدیت هم نمیشه، وقتی کلید c رو میگیرم بعد کابل رو وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه!

MOHAMMAD_0624
04-09-2008, 12:02
شما باید دکمه c راتازمانیکه گوشی رو بشناسه نگه داری.
اگه برای اپدیت مشکل داری اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=49791) رو یه نگاهی بکن امیدوارم مشکلت حل بشه.

adel_dandyboy39
04-09-2008, 13:15
محمد جان قبلا آپدیت کردم، ولی الان اگه 1 ساعت هم نگه داری نمی شناسه. به هر حال ممنون از کمکتون.

MOHAMMAD_0624
04-09-2008, 13:47
اخرین ورژن اپدیت سرویس رو دانلود ونصب کن
ویندوزت چیه ویستا یاxp

adel_dandyboy39
04-09-2008, 13:57
آخری نصبه، ویندوز هم xp هستش.

MOHAMMAD_0624
04-09-2008, 14:03
دوست عزیز اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40329) هم یه سری بزن شاید مشکلت حل شه!!!!

alirastakhiz
04-09-2008, 17:38
عادل جان cd گوشیت رو هم که نصب کردی آره ؟ (Pc Suite)

independent
06-09-2008, 05:31
با سلام
اگه تونستين يه استارت اپ و شات دان هم از لوگوي اپل بذارين. هموني كه واسه ايفونه:merci:

adel_dandyboy39
06-09-2008, 07:43
سلام علی جان، آره Pc Suite هم نصبه. بالاخره به هر زحمتی بود آپدیتش کردم. محمد و علی عزیز از شما هم ممنونم.

alirastakhiz
06-09-2008, 11:04
خب خدارو شکر .

adel_dandyboy39
06-09-2008, 13:08
ای خدا، علی جان حالا که آپدیت کردم دیگه فایلهای sis نصب نمیشه! چکارش کنم؟

alirastakhiz
06-09-2008, 13:35
ای بابا . چرا ؟

ارور میده وقت نصب ؟

adel_dandyboy39
06-09-2008, 13:58
آره، نمیدونم چرا اینجوری شده!

alirastakhiz
06-09-2008, 14:08
خب چه اروری میده ؟

adel_dandyboy39
06-09-2008, 14:15
این ارور رو میده : component failed security check cannot install

alirastakhiz
06-09-2008, 14:16
آهان از SiS Instaler استفاده کن مشکلت حل میشه .

adel_dandyboy39
06-09-2008, 14:20
میشه بگی چطوری علی جان؟

adel_dandyboy39
06-09-2008, 14:34
علی جان من نمیتونم x-plore رو نصب کنم.

alirastakhiz
06-09-2008, 14:38
ok
تو سایت هست ولی همینجا برات می زارمش با توضیح کوچیک .:mdr:

یک فایل exe به نام (installserver) برات می زارم اونو کپی کن به این آدرس : C:Sys/Bin

و در آخر گوشیتو ریستارت کن .

و بعد هر نرم افزاری که خواستی نصب کن بدون اینکه ارور بده .:177:

karenina
09-09-2008, 20:54
سلام دوستان

من میخواستم یه نکته ی جالب بهتون بگم

شما میتونین startup و shutdown های مختلف رو با هم ترکیب کنید.

بدین صورت که از بین فایل های ضمیمه شده توسط دوستان فایل های مربوط به startup مورد

علاقه تون رو از شاخه ی private (از یک ضمیمه) جدا کرده و فایل های مربوط به shutdown مورد

علاقه تون رو هم از شاخه ی private (از یک ضمیمه ی دیگه) جدا کرده و در کنار هم تو c:\ private

گوشی خودتون بذارید.

البته فایل های sys دقیقا" باید مربوط به گوشی خودتون باشه.

من فایل های sys برای p990 رو ضمیمه کردم.

و در start up گوشیم از Fox 20th century و در shutdown گوشیم از

What_I_ve_Done_on_of استفاده کردم.:boulay:

alirastakhiz
09-09-2008, 21:45
سلام دوستان

من میخواستم یه نکته ی جالب بهتون بگم

شما میتونین startup و shutdown های مختلف رو با هم ترکیب کنید.

بدین صورت که از بین فایل های ضمیمه شده توسط دوستان فایل های مربوط به startup مورد

علاقه تون رو از شاخه ی private (از یک ضمیمه) جدا کرده و فایل های مربوط به shutdown مورد

علاقه تون رو هم از شاخه ی private (از یک ضمیمه ی دیگه) جدا کرده و در کنار هم تو c:\ private

گوشی خودتون بذارید.

البته فایل های sys دقیقا" باید مربوط به گوشی خودتون باشه.

من فایل های sys برای p990 رو ضمیمه کردم.

و در start up گوشیم از Fox 20th century و در shutdown گوشیم از

What_I_ve_Done_on_of استفاده کردم.:boulay:

tمرسی . ولی فکر کنم اینو همه می دونستن .:na:

karenina
10-09-2008, 13:07
سلام.

کسی میتونه برنامه ی ساخت startup و shutdown رو بزاره؟

آخه shutdown.mpg4 و startup.mpg4 کلیپ های معمولی mpg4 نیستند.

اصلا" میشه با کلیپ های دلخواهمون startup و shutdown بسازیم یا نه اینکه همش

باید عده ای ! ! ! از سایت های خارجی کف برن و از اونا استفاده کنیم؟

alirastakhiz
10-09-2008, 17:15
چرا نمیشه بیا اینجا هست : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=49946

Naviiiid
25-01-2009, 12:51
C دراىو كوشئ يا ممورى؟

MOHAMMAD_0624
25-01-2009, 13:03
C دراىو كوشئ يا ممورى؟

درایوگوشی هست وگوشیتون بایدهک شده باشه.
درضمن جدیدترینش رو میتونی ازلینک امضای من بگیری.:merci:
:atten:به دستورالعملهادقت کن.:ambulance:

pcboysir
07-02-2009, 21:00
سلام من هم طبق دستورات داده شده انجام دادم ولی بعد از ریستارت گوشی حدود 2 ثانیه از استارت آپ رو نشون میده و بعد هنگ میکنه و بالا نمی یاد :020::14:
رفتم برای آپدیت ببینم چی میشه:ambulance:

fci
19-02-2009, 10:22
--------------------------------------------------------------------------------

سلام.

کسی میتونه برنامه ی ساخت startup و shutdown رو بزاره؟
اون قبلی ها اپ نمی شن(منظورم http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=49946 هستش)
متشکرم

noorbakhshamin
19-02-2009, 14:43
اینها فقط برای P1 , P990 هستن. اگه درخواست کنین واسه m600 و w950 هم میزارم:6:

mahdi arab
01-12-2009, 20:34
اقا عكس هاي اين تاپيك چرا همه حذف شده
هيچ كدوم لود نمي شه

alimasoudi
11-09-2010, 22:44
علی و محمد عزیز راستش من همه چیز رو درست انجام داده بودم، نمیدونم مشکل کجاست! گوشیم هم آخرین فریموره. حالا مشکل اینجاست که آپدیت هم نمیشه، وقتی کلید c رو میگیرم بعد کابل رو وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه!

سلام منم قبلا با این مشکل روبرو شدم فقط با فلش حل میشه و اشکال موقعی رخ میده که sys کامل به محلش کپی میشه ولی فایل های mp3 یاmpg4 ناقص هستن و در این حال restart گوشی رخ بده دیگه فقط فلش درستش میکنه که همه اطلاعات از دست میره:123:

dj-hatef
30-04-2011, 17:38
کمک
اقا من اومدم اون فولدرو که توی c ریخته بودیم و استارت اپ و شات دان عوض شده بود رو پاک کردم تا استارت اپ و شات دانم همون لوگوی اصلی خود گوشی بشه اما الان گوشیم بالا نمیاد.در واقع هیچ فایل استارتاپ نداره که لود کنه. چطوری میتونم همینطوری که گوشی بالا نمیاد فایل مربوطه رو جایگزین کنم؟برنامه ای هست که با کامپیوتر بشه فایلای گوشی رو تغییر داد؟ مثلا یه برنامه تو مایه های xs؟
نمیخوام گوشیو اپدیت یا فلش کنم اخه اطلاعات note زیاد دارد و برای مهمه

dj-hatef
05-05-2011, 12:22
اپدیت کردم و همه اطلاعاتم بگا رفت