PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و درخواست های خود را درباره فارسی ساز ها اینجا مطرح کنید



hassanmonzavi
30-08-2008, 11:44
لطفا یه فارسی ساز کم حجم که حافظه گوشی رو خیلی اشغال نکنه و بی دردسر هم باشه به من معرفی کنید.
خودم Arbizer Suite دارم ولی 10 مگ از حافظه گوشی رو اشغال می کنه.
خیلی ممنون:merci:

ARASH
30-08-2008, 13:40
این لینک فارسی ساز
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=47433

تذکر: دوست عزیز چنانچه قصد ادامه فعالیت در انجمن پاکت پی سی را دارید حتما قوانین را مطالعه کنیداین تاپیکی که شما باز کردید خلاف قوانین سایت هست
تاپیک قفل و بزودی منتقل خواهد شد

blue6630
01-09-2008, 08:29
سلام من HTC Touch Diamond دارم. وقتی که با گوشی وارد اینترنت میشم و یا اس ام اس فارسی میاد حروف فارسی رو به صورت مربع نشون میده. برای حل این مشکل چه کار باید بکنم در ضمن اگه فارسی ساز باید نصب کنم نمیخوام منو ها فارسی بشه

biodread
01-09-2008, 08:52
برای حل این مشکل باید یه فارسی ساز نصب کنی ولی نه هر فارسی سازی
من برای گوشی تو این برنامه رو پیشنهاد میدم
sunnysoftکه میتونی از سایتش DLکنی
www.sunnysoft.com

ARASH
01-09-2008, 11:22
دوست عزیز این دومین تاپیکیه که شما بی مورد زدید چنانچه قصد ادامه فعالیت در انجمن پاکت پی سی را دارید حتما قوانین رو مطالعه کنید

تاپیک قفل شد

ARASH
02-09-2008, 09:58
این تاپیک برای جلوگیری از ایجاد تاپیک های اضافی در بخش فارسی ساز ها ایجاد شده است پس کلیه سوالات و درخواست های خود را در این تاپیک مطرح کنید

amirhalgord
03-09-2008, 22:13
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم من رو تايتن 2 م برنامه في جيبي مخصوص قيصر ريختم ولي حالا زبان
كيبورد خوده گوشي فقط و فقط عربيه هركاريش مي كنم اينگليسي تايپ نمي كنخ لطفا منو راهنمايي كنيد وگرن
مجبورم فقط با قلم اينگليسي تايپ كنم پس كمكم كنيد .
ممنون از جواباتون .

hamaghosh
06-09-2008, 11:38
سلام . من motorola razr v3x دارم. اس ام اس های فارسی که دریافت میکنم به صورت مربع نشون میده.لطفا من را برای دانلود فایلهای لازم و نحوه نصب فارسی ساز راهنمایی کنید. در ضمن ترجیحا برنامه سبک و کم حجمی باشه و منو ها را فارسی نکند.
:question::question:

ARASH
06-09-2008, 12:40
سلام . من motorola razr v3x دارم. اس ام اس های فارسی که دریافت میکنم به صورت مربع نشون میده.لطفا من را برای دانلود فایلهای لازم و نحوه نصب فارسی ساز راهنمایی کنید. در ضمن ترجیحا برنامه سبک و کم حجمی باشه و منو ها را فارسی نکند.
:question::question:

دوست عزیز اینجا انجمن پاکت پی سی هست
لطفا سوال خود را در انجمن مربوطه مطرح کنید و قوانین سایت را مطالعه کنید

ferrari_sh14
24-09-2008, 07:19
دوستان برای 6680 nokia فارسی ساز می خوام لطفا معرفی کنید . . .http://ferrari-sh.blogfa.comبا تشکر . . .

ARASH
24-09-2008, 11:02
دوستان برای 6680 nokia فارسی ساز می خوام لطفا معرفی کنید . . .http://ferrari-sh.blogfa.comبا تشکر . . .

دوست عزیز اینجا انجمن پاکت پی سی هست
لطفا سوال خود را در انجمن مربوطه مطرح کنید و قوانین سایت را مطالعه کنید

zahstar
01-10-2008, 16:06
من i900 گرفتم چطور بايد زبان فارسي براي تايپ كردن به اون اضافه كنم .البته من از AlirezA_Multilingual_Support_3.0 استفاده كردم كه هنگام تايپ كاركتر ها قابل خواندن نبودن و از MOBiDIV استفاده كردم كه كاركترها به هم چسپيده نبودن .حالا من موندم و i900 شما به من كمك كنيد:020:

mehrdadghm
04-10-2008, 16:10
با سلام و خسته نباشيد. من HTC Touch دارم. بعد از اينكه فارسي ساز رو با موفقيت! نصب كردم، متاسفانه ديكشنري Lingvosoft بهم ريخت. از اونجاييكه هم فارسي ساز احتياج دارم و هم ديكشنري خيلي به كارم مياد، كمكم كنيد و يه راه حل خوب ارائه كنيد. قبلاً از زحمات همتون كمال تشكر را دارم.

majid_masnavi
22-10-2008, 05:56
دوست عزیز من این برنامه رو تست کردمAlirezA_Multilingual_Support_3.0 و پیغامis not a valid Windows CE setup fileداد.گوشی من EVEREX E900هست.ممنون میشم مشکل منو حل کنید.در ضمن موقع اجرای فایل تصویری پیغامrun the application first,then open this file from within the applicationمیده مرسی.

ARASH
22-10-2008, 09:44
دوست عزیز من این برنامه رو تست کردمalireza_multilingual_support_3.0 و پیغامis not a valid windows ce setup fileداد.گوشی من everex e900هست.ممنون میشم مشکل منو حل کنید.در ضمن موقع اجرای فایل تصویری پیغامrun the application first,then open this file from within the applicationمیده مرسی.

فارسی ساز علیرضا با دستگاه شما سازگار نیست
و برای ویندوز 6.1
فارسی ساز های قدیمی تر رو که در قسمت فارسی ساز هاست امتحان کنید

kamancheh
27-10-2008, 12:06
دوستان خواهشمندم راجع به سامسونگ i900 با ورژن ویندوز6.1 بهترین فارسی ساز رو معرفی کنید که دیکشنری رو هم به هم نریزه

jalilian
30-10-2008, 20:24
با سلام من وقتی برنامه فارسی ساز روی موبایل طاها نسب می کنم سریع شارژ خالی میکنه برای حل این مشکل باید چیکار کنم ممنون میشم یکی کمکم کنه روح اله

Log Mag
01-11-2008, 08:52
چرا در مورد i900 فارسی ساز معرفی نمیکنید؟
آیا میشه بدون نصب فارسی ساز فقط SMS های فارسی رو به روشی دید؟
متشکرم:39:

makrain
04-11-2008, 17:00
با سلام و خسته نباشید

مدل گوشی بنده htc p 3400 میباشد

حال برای این مدل گوشی شما چه فارسی سازی را پیشنهاد میکنید

با تشکر

fxtester
09-11-2008, 09:59
باسلام
عربایزر رو چجوری میتونم ریموو کنم تو لیست برنامه های اکتیو سینک دیده نمی شه ؟ (ویندوز 6.1 اومنیا

ARASH
09-11-2008, 10:32
دوستان خواهشمندم راجع به سامسونگ i900 با ورژن ویندوز6.1 بهترین فارسی ساز رو معرفی کنید که دیکشنری رو هم به هم نریزه


چرا در مورد i900 فارسی ساز معرفی نمیکنید؟
آیا میشه بدون نصب فارسی ساز فقط SMS های فارسی رو به روشی دید؟
متشکرم:39:

دو فارسي ساز در اين زمينه معرفي شده
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=53376
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=55312

imported_amir_70
11-11-2008, 18:48
من یه فارسی ساز برای viva میخوام که فارسی رو بشه باهاش خوند و هیچ چیزی رو هم خراب نکنه !

speeeed
12-11-2008, 16:55
دوستان برای 6680 nokia فارسی ساز می خوام لطفا معرفی کنید . . .http://ferrari-sh.blogfa.comبا تشکر . . .


سلام دوست عزیز شما به تذکرات مدیر انجمن :atten:نمیکنید دوست محترم این جا فارسی ساز پاکت پی سی است نه نوکیا:19:

miticomon
17-11-2008, 16:43
سلام دوستان
من یه samsung g810 دارم . لطفاً یه فارسی ساز رو معرفی کنید که بتونم از اون تو browser اینترنت استفاده کنم. راستی من فارسی ساز crystal رو می خوام نصب کنم که متاسفانه پیغام application not supported میده. لطفاً کمک کنید.

ARASH
17-11-2008, 22:09
سلام دوستان
من یه samsung g810 دارم . لطفاً یه فارسی ساز رو معرفی کنید که بتونم از اون تو browser اینترنت استفاده کنم. راستی من فارسی ساز crystal رو می خوام نصب کنم که متاسفانه پیغام application not supported میده. لطفاً کمک کنید.

دوست عزیز اینجا انجمن پاکت پی سی هست لطفا قوانین سایت را مطالعه کنید و درخواست های خود را در انجمن مربوطه مطرح کنید
با تشکر

easasha
18-11-2008, 14:49
سلام يه فارسي ساز براي تاچ كروز ميخاستم.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

samirjuve80
19-11-2008, 11:16
من عربایزر 407 Mobidiv رو روش نصب کردم و مشکل خاصی نداره .فکر نمی کنم ورزن های بعدیش هم رو تاچ کروز مشکلی داشته باشه . می تونید تو قسمت برنامه های فارسی و فارسی ساز پیدا کنید .

easasha
19-11-2008, 16:33
ممنون همين ورژن رو نصب كردم مشكلي نداره

MOHAMMED
19-11-2008, 16:54
اينم ميتونيد نصب كنيد :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=52793

shdwhacker
24-11-2008, 20:09
برای htc touch hd فارسی ساز میخواستم. اگه ممکنه کمکم کنید.

ARASH
26-11-2008, 13:27
salam
dostan man farsi saze sonyericsson w950i mikham faghat bara s.m.s ham bashe kafiee...mamnon misham rahnamaee konid...

دوست عزیز:
1- اینجا انجمن پاکت پی سی هست و شما باید درخواستتون رو در انجمن مربوطه مطرح کنید
2- لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید

fxtester
27-11-2008, 09:09
باسلام
عربی ساز سالم برای اومنیا اگه سراغ دارید ممنون خواهم شد که اعلام کنید از فارسی ساز گذشتیم

shdwhacker
27-11-2008, 17:55
سلام برای htc تاچ اچ دی هم یه فارسی ساز معرفی کنید

sooskebanafsh
29-11-2008, 19:34
سلام من می خواستم بدونم چه فارسی سازی واسه Samsung i780 بهتره اخه صفحه ی LCD مربع 320*320 داره خیلی از برنامه ها رو ساپورت نمی کنه
ممنون !

ahwaztaxi
30-11-2008, 00:49
من تمام فارسی ساز های سایت رو بررسی کردم.
لطفا یک فارسی ساز و کیبرد برای jamin معرفی کنید
ممنون

amirmyway
10-12-2008, 01:07
سلام برای htc toch HD win 6.1 pro هم یه فارسی ساز معرفی کنید

eyneto
24-12-2008, 10:36
سلام به دوستان عزیز من فارسی ساز AlirezA_Multilingual_Support_3.0_Hybrid_Edition رو نصب کردم اما تو OPERA تمام حروفو بزرگ مينويسه مثل: س ل ا م خ و ب ي
ميشه راهنمايي كنين چجوری میتونم درستش كنم؟ با ie اين مشكلو ندارم ولی با اپرا چرا.

hamed57
26-12-2008, 17:48
سلام به همه دوستان.
من همه فارسی سازها رو امتحان کردم ولی همه اونها ایراد دارند بهترین را حل دریافت رام عربی از سایت htc هستش که همه ایرادها رو حل میکنه و فابریک خود دستگاه هست و فارسی رو ساپورت میکنه. درسته حدود 100 مگابایت هستش ولی ارزششو داره.
دوستانی هم که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند و در تهران زندگی میکنند میتوانند به من ایمیل بزنند و فایل رو دریافت کنند.
ایمیل من hamed_abedi@yahoo.com

x_zarbat
27-12-2008, 19:19
واقعا فارسي داره؟ تو اپرا ميني درست نشون ميده؟ بعد انگليسي هم ميشه ؟

hamed57
27-12-2008, 21:52
بله عزیزم فارسی داره یعنی گ پ ژ چ نشون میده البته کیبرد عربی داره که با ریختن کیبرد رسکو کامل میشه هیچ چیزش هم با رام انگلیسی فرق نمیکه فقط باید بری داخل setting بعد system بعد regional setting اینجا تنظیم کن روی انگلیسی همه چیز مثل ویندوز اصلی میشه با ساپورت فارسی
تو اپرا مینی سایت موبایلستان رو که من نگاه کردم همه چیز درسته فقط ی رو بعضی جاها نمیچسبونه

CAMEL
28-12-2008, 08:33
hamed57 عزیز درصورت امکان فایل مربوطه را به من email نمایید با تشکر javid.email@yahoo.com

hamed57
28-12-2008, 08:54
اقا جاوید عزیز فایل حجمش زیاد نمیشه آپلود کردش میتونی از سایت htc دانلود کنی

vahid_invisible
07-01-2009, 17:57
دوستان واسه سونی اریکسون x1 هم اگه هست قرار بدین.. ممنون

javad571
08-01-2009, 23:52
سلام دوستان
فارسی ساز برای اچ تی سی اس710 وجود داره اگه داره لطف کنید راهنمایی کنید

ARASH
09-01-2009, 03:44
سلام دوستان
فارسی ساز برای اچ تی سی اس710 وجود داره اگه داره لطف کنید راهنمایی کنید

دوست عزیز شما باید به انجمن Smart phone مراجعه کنید
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=84

cradle00
10-01-2009, 18:12
سلام
من يك گوشي htc touch hd گرفتم ولي فارسي نداره و sms هاي فارسي كه مياد رو نشونه نميده.چي كار كنم؟آيا برنامه اي هست كه درستش كنه؟خيلي ممنون

hamhami_333
10-01-2009, 21:34
سلام
من يك گوشي htc touch hd گرفتم ولي فارسي نداره و sms هاي فارسي كه مياد رو نشونه نميده.چي كار كنم؟آيا برنامه اي هست كه درستش كنه؟خيلي ممنون
دوست عزیر جوابتو تو تاپیکی که زده بودی دادم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=773003&posted=1

mgps
12-01-2009, 16:24
با توجه به اینکه تمام فارسی سازها یک مشکلی ایجاد می کنند .

آیا می شود برنامه نصب نکرد . و فقط فونت فارسی اضافه کرد ؟
که حداقل پیامک فارسی را بشود خواند .

xxl2005
12-01-2009, 19:31
دوستان عزیز , آیا راهی هست که بشه با کیبرد سخت افزاری x1 فارسی تایپ کرد ؟

می دونم که میشه کیبرد نرم افزاری نصب کرد و فارسی تایپ کرد , اما می خوام که با همون کیبرد سخت افزاری خودش فارسی هم بشه تایپ کرد !!!

میشه ؟

ممنون

saber110
12-01-2009, 20:04
سلام
من imate مدل smart filip دارم
فارسی سازش رو سراغ دارید
همه فارسی سازای این فروم رو تقریبا تست کردم نتیجه ای نداشت

javad571
14-01-2009, 15:21
سلام دوستان
من K-jam با win5 دارم میخواستم ببینم میشه با کیبورد سخت افزاری جانبیش فارسی تایپ کرد؟
اگر میشه چطوری ؟
پیشاپیش از تمام عزیزان تشکر میکنم

xxl2005
16-01-2009, 10:13
یه عربی ساز پیدا کردم که قابلیت Enable hardware keyboard support داره و فکر کنم بشه با استفاده از این نرم افزار با کیبرد سخت افزاری X1 عربی تایپ کرد

اینم لینک دانلودش از یکی از فروم های خارجی !!!


http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?p=2240040

دوستان اگر لطف کنن و تست کنن و نتیجه رو اعلام کنند ممنون میشم

javad571
22-01-2009, 16:16
مرسی از اینکه این لینکو دادی منتها برای دانلود یوزر نیم و پسورد میخواد که من ندارم

msmiran
23-01-2009, 12:48
سلام خدمت دوستان عزیز
در سایت HTC یک Update برای Rom گوشی Touch Pro گذاشته که میتونید از اینجا (http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=140&cat=2&dl_id=404)برای دانلود اون اقدام کنید.

پس از دانلود، و نصبش بر روی گوشی، کافیه یه Hard Reset انجام بدید، بعد از اون زبانهای فارسی و عربی به گوشی اضافه میشه و دیگه نیاز به نصب فارسی ساز جداگانه ندارین.

بعد از Hard Reset میتونید از منوی Start برین توی Program و در فولدر MOBiDIV تنظیمات مربوط به زبان رو انجام بدین.

در ضمن پس از اون میتونید از پکیج اسلامی HTC که در زیر مشاهده میکنین نیز بدون هیچ مشکلی استفاده کنید :
Added Value Arabic Applications for HTC Touch Pro with Arabic Support (http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=140&cat=3&dl_id=428)

توجه داشته باشید که اگر Rom خودتون رو Update نکرده باشید، پس از نصب این پکیج پیام "لایسنس شما به پایان رسیده است" را مشاهده خواهید کرد. پس حتما ابتدا Update را انجام داده و سپس اقدام به نصب این برنامه کنید.

خودم این گوشی رو دارم و روش تست کردم.
مطمئن باشین جواب میده.

azadimob
24-01-2009, 23:58
عزیزم نحوه ابدیتشو توضیح میدی ممنون میشم.

ARASH
25-01-2009, 09:33
نحوه نصبش توضیح داده شده
فایل رو نصب میکنید و سپس هارد ریست میکنید.
به همین سادگی

shafizadeh
25-01-2009, 11:25
سلام
با تشكر لطفاً روش آپ ديت گوشي را كوتاه توضيح دهيد يا آدرس قبل آن را بگيد ممنون ميشم لازم به ذكر است كه گوشي من نرم افزار MOBiDIV را روي گوشي داره آيا نياز به نصب هست

xxl2005
25-01-2009, 23:25
مرسی از اینکه این لینکو دادی منتها برای دانلود یوزر نیم و پسورد میخواد که من ندارم
بایت توی اون سایت خارجی عضو بشی , عضویتش هم راحته , ولی برای راحتی کارتون من اونو دوباره آپلود کردم . می تونید از لینک زیر دانلود کنید .


http://rapidshare.com/files/189349873/Sunnysoft.InterWrite.Fullscreen.v9.5.full.rar

xxl2005
25-01-2009, 23:26
مرسی از اینکه این لینکو دادی منتها برای دانلود یوزر نیم و پسورد میخواد که من ندارم

باید توی اون سایت خارجی عضو بشی , عضویتش هم راحته , ولی برای راحتی کارتون من اونو دوباره آپلود کردم . می تونید از لینک زیر دانلود کنید .


http://rapidshare.com/files/189349873/Sunnysoft.InterWrite.Fullscreen.v9.5.full.rar

msmiran
26-01-2009, 20:27
سلام
با تشكر لطفاً روش آپ ديت گوشي را كوتاه توضيح دهيد يا آدرس قبل آن را بگيد ممنون ميشم لازم به ذكر است كه گوشي من نرم افزار MOBiDIV را روي گوشي داره آيا نياز به نصب هست

سلام
از لینک زیر میتونید Update Rom رو دانلود کنید :
http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=140&cat=2&dl_id=404
پس دانلود گوشی خودتون رو در حالت Active Sync به کامپیوتر متصل کنید و سپس برنامه رو نصب کنید. به طور خودکار برنامه شروع به Update میکند. پس از پایان هم گوشی رو Hard Reset کنید:
Enter+VolumeDown+ فشار دادن دکمه Reset با قلم
بعد هم یه نوشته میاد که باید VolumeUp رو بزنید.
حتما قبل از Hard Reset از اطلاعات گوشیتون Backup بگیرید.
----------------------------------------------
با این Update دیگه برای همیشه زبان فارسی به گوشیتون اضافه میشه و دیگه نیازی به نصب این برنامه نیست.

موفق باشید.

javad571
31-01-2009, 18:53
xxl واقعا لطف کردی
اگر چکش کردم و جواب گرفتم حتما به شما خبرشو میدم
بازم تشکر میکنم

Mr.Mobile
02-02-2009, 16:07
فارسی سازی که من روی touch dual نصب کردم با کیبورد خود گوشی سازگاری نداره میشه یه فارسی یاز مخصوص این گوشی بذارین؟

**Arsham**
03-02-2009, 22:57
درود بر عزیزان.

من پس از جستجوی بسیار i780 سامسونگ رو خریدم. واقعا گوشی توپیه. ولی فارسی نداره.
ببینید اکثر بچه های اینجا دنبال این می گردن که ویندوزشون تنها اس ام اس فارس رو بخونه. حالا نوشتن پیش کش. فقط خوندن. میشه اینکار رو بدون این عربایزر و علیرضا و .... انجام داد؟ منظورم اینه که چیزی نصب نکنیم که حافظه اشغال بشه. (من الان از 128 تنها 80 مگابایت رو دارم).
ببینید ما داخل بخش windows گوشی، فولدر Fonts رو داریم. میشه که فونت فارسی اضاف کرد( مثلا times new roman) تا گوشی بخونه؟ این کلکی بود که من قبلا سر W950 گور به گور شدم در میووردم. حالا در کل نظر شما چیه؟
مرسی!

**Arsham**
03-02-2009, 22:59
درود بر عزیزان.

من پس از جستجوی بسیار i780 سامسونگ رو خریدم. واقعا گوشی توپیه. ولی فارسی نداره.
ببینید اکثر بچه های اینجا دنبال این می گردن که ویندوزشون تنها اس ام اس فارس رو بخونه. حالا نوشتن پیش کش. فقط خوندن. میشه اینکار رو بدون این عربایزر و علیرضا و .... انجام داد؟ منظورم اینه که چیزی نصب نکنیم که حافظه اشغال بشه. (من الان از 128 تنها 80 مگابایت رو دارم).
ببینید ما داخل بخش windows گوشی، فولدر Fonts رو داریم. میشه که فونت فارسی اضاف کرد( مثلا times new roman) تا گوشی بخونه؟ این کلکی بود که من قبلا سر W950 گور به گور شدم در میووردم. حالا در کل نظر شما چیه؟
مرسی!

Mehdi Sharifi
04-02-2009, 05:16
سلام
spb keyboardخوب است
trial? شماره

geshvad
07-02-2009, 21:07
اگر کسی از دوستان برنامه ای برای تایپ و خواندن متن فارسی در Qtek s200 سراغ داره لطفا معرفی کنه.

123456a
10-02-2009, 01:12
با سلام خدمت همه دوستان.من ویوا خریدم.اما اس ام اس فارسی رو مربع مربع نشون میده.می خواستم بپرسم که آیا برنامه ای هست که فقط و فقط بتونم باهاش اس ام اس فارسی رو بخونم.نمی خوام گوشیم فارسی بشه.من توی تاپیک ها گشتم اما برای ویوا هیچی ندیدم.لطفا راهنمایی کنین.

123456a
11-02-2009, 11:27
کسی نمی دونه که باید چه کار کنم؟

msz
11-02-2009, 12:45
سلام دوست عزیز. من هم تازه ویوا خریدم و مشکل شما را داشتم.با نصب فارسی ساز علیرضا می توان فارسی خواند اما با نوشتن انگلیسی در تنظیماتی مثل owner و ... چیزی دیده نمی شود.
پس بی خیال علیرضا شو!
برو سراغ mobidiv 416 که گمان می کنم در همین سایت موجود باشه. آدرسش دقیقا یادم نیست. یه سرچ بزن، یادمه دوستی که زحمتش رو کشیده بودن نوشته بودن (سورپرایز عید فطر!) با این کلید جستجو راحت پیداش می کنی.
دعای برای ظهور امام زمان یادت نره.
یا علی

123456a
11-02-2009, 15:20
ممنون.اما یه سواله دیگه.من تو سایت htc یک رام عربی برای ویوا دیدم.می خوایتم بپرسم اگه رامم رو عربی کنم می تونم از interface انگلیسی هم استفاده کنم؟یعنی فقط قابلیت عربی (فارسی) خوندن به گوشی اضافه شه و گوشیم انگلیسی بمونه؟
یه سواله دیگه اینکه عربیازر برای ویوا کار می کنه؟سازگارترین نرم افزار فارسی ساز برای ویوا کدومه؟

mosab99
11-02-2009, 21:42
سلام دوست عزيز من مبايلم كاملن فارسي ساز شوده اما بغير از opera browser كلامات رو جدا جدا نشون ميده اكه ممكنه كمك كنين ممنون ميشمز
تشكر

123456a
12-02-2009, 10:07
لطفا راهنمایی کنین.

omidkameli
13-02-2009, 11:13
تقويم 1388 بي زحمت............

sanrez
13-02-2009, 22:53
اگه کسی داره منم می خوام

123456a
15-02-2009, 21:06
با سلام. mobidiv416 خیلی عالی جواب داد.هیچ مشکلی نداره.ممنون.

k_asg
16-02-2009, 01:15
با کیبورد این گوشی میشه فارسی تایپ کرد ؟

IRANIRAN2000
23-02-2009, 21:04
بهترین فارسی ساز برای touch hd ؟

hossein73
23-02-2009, 22:28
سلام دوست عزيز من مبايلم كاملن فارسي ساز شوده اما بغير از opera browser كلامات رو جدا جدا نشون ميده اكه ممكنه كمك كنين ممنون ميشمز
تشكر
دوست عزيز با كمك برنامه RescoExplorer به مسير زير برو و فايل encoding را پاك كن

Application Data > Opera9 >

موفق باشي

imanali
24-02-2009, 07:20
شما اگر کاری که گفته ام در {حل مشکل پچزگ} را انجام بدین بعد{ اسکین کیبرد زیبا }را نصب کنید مشکلتان حل میشود

imanali
24-02-2009, 08:03
این هم یک روش نصب یک کم مشکله اما من روی qteks200 انجام دادم جواب داد منبع:
http://www.centralclubs.com/palm-pda-f31/pocketpc-t15417-348.html

اما روش نصب :
نصب نرم افزار ساده است ، اما روش كرك كردنش :
قبل از هر چيز نرم افزار 2.5 Kilmist Registry Editor رو نصب كنيد .
يادتون نره حتما رجيسترش كنيد . اينم رجيستري كدش : :grin: DANK-E4NH-BYIM-ASCH-JACK

ميتونيد اين برنامه رو از اينجا دانلود كنيد .

[url=http://www.4shared.com/file/34887162/d358fc0d/Kilmist_Registry_Editor_25.html?dirPwdVerified=8d9 9fb3f]Kilmist Registry Editor 2.5.rar

اينم لينك دانلود فارسي ساز :

[url=http://www.4shared.com/file/34887858/17717d5f/Farsi_Saz__Farsi_Dic_-_Shahab_Hamidi_Rad_setup.html?dirPwdVerified=8d99f b3f]Farsi Saz & Iranian Caleander & Farsi Dic - Shahab Hamidi Rad setup.rar

حالا فارسي ساز رو نصب كنيد ، ( باقي نرم افزارها هم خودشون نصب ميشن )
توجه داشته باشين كه فارسي ساز حتما بايد در Main Memory دستگاه نصب بشه .

حالا فايل validate2.reg دانلود و اون رو به دستگاهتون منتقل كنيد . ( ولي اجراش نكنيد ) :-o
لينك دانلود :

[url=http://www.4shared.com/file/34888032/f78e7229/validate2.html?dirPwdVerified=8d99fb3f]validate2.rar

برنامه Kilmist Registry Editor رو اجرا كنيد و به اين ترتيب عمل كنيد :
Registery / Import Registery File
بعد به آدرس جايي كه فايل validate2.reg رو كپي كرديد بريد و اونو انتخاب كنيد .
پيغامي كه داده ميشه رو قبول كنيد و دستگاهتون رو Soft-Reset كنيد .

اگر كار رو درست انجام داده باشيد بايد Product Id شما بايد به اين صورت باشه : :smile: JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI

اگه بعد از بالا اومدن ويندوز ديديد كه تاريخ رو بصورت مربع ، مربع نشون ميده :? خب به اين صورت عمل كنيد :

اگه ويندوز دستگاهتون WM2002 يا WM2003 يا WM2003 SE باشه :
فايل زير رو دانلود كنيد و فونت هارو در پوشه Windows دستگاهتون كپي كنيد ( دقت كنيد فقط محتواي پوشه كه 2 تا فونت هست ) و دستگاهتون رو Soft-Reset كنيد .

[url=http://www.4shared.com/file/34888147/c9677a56/Font.html?dirPwdVerified=8d99fb3f]Font.rar

اگه ويندوزتون WM 2005 باشه اين Cab فايل رو به دستگاهتون منتقل كنيد و نصبش كنيد و دستگاهتون رو Soft-Reset كنيد .

[url=http://www.4shared.com/file/34888330/1bc6ad5c/Font_Patch_WM2005.html?dirPwdVerified=8d99fb3f]Font Patch WM2005.CAB

kourosh1344
04-03-2009, 18:02
دوست عزیز منم ویوا دارم میتونی با ویوا اس ام اس فارسی بدی؟
هوشمنده ؟
یعنی بزنی س میزنه سلام
مال من هوشمند نیس
میشه راهنمایی کنید
متشکرم

tanaka
15-03-2009, 08:18
دوست عزیز لطفا یک فارسی سازخوب برای toch hd معرفی کنید که واقعا خوب کارکنه،من جائی هستم
که دسترسی به نرم افزارندارم.
این دستگاه رو هم تو ایران خریدم وفروشنده یه برنامه فارسی سازبرام ریخته بود که موقع نوشتن عربی
مینوشت ولی برنامه های فارسی رو کاملا میشد خوند،مجبورشدم دستگاه روهارد ریست کنم واون برنامه
هم پاک شد حالا نمیدونم ازکجا بیارم وبازنصبش کنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

rebvarekord
20-03-2009, 17:53
سلام دوستان
من در به در دنبال فارسی ساز برای ای 300 هستم سراغ دارین بهم بگین تورو خدا
اجرتون با خدا

MoharramEshgi
20-03-2009, 19:12
سلام دوستان...آقا من اس ام اس ام فارسی نمیشه!.اینو هم بگم که گوشی من 6630 هستش که عربی رو هم داره و فقط 4 حرف رو نداره خواهش می کنم بگین من چه کار کنم!..اینو هم بگم که یه روشی رو توی این سایت گفته بودند که اونم نشد و اسم فارسی رو توی رایتینگ آورد ولی نه اسم فارسی رو بلکه بجای نوشتن فارسی فقط چند تا مربع می اندازه!.و همین طور برای آن 4 حرف هم که توی عربی نیست هم مربع می اندازه!.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
موفق باشید.

SCORPION2010
26-03-2009, 00:26
(مدیریت محترم بخش در صورتی که تاپیک مشابه وجود دارد تاپیک انتقال داده شود)


با سلام خدمت همه اساتید

مشکل چپ چین نشون دادن اس ام اس های فارسی در HD چطور برطرف میشه?

نوع فارسی:TSD_MOBiDIV_416_AR_JAN3rd

ROM:1.14.488.3 (22273) WWE

arefi47
09-04-2009, 21:59
گوشی omnia i900 دارم.تمام نرم افزارهای فارسی ساز دارای setup.xml هستندکه موقع نصب فقط دراینترنت اکسپلورر متن آن باز میشود لطفآ مرا راهنمایی کنید چطور نصب کنم.

arvinivra
11-04-2009, 08:36
درخواست بهترین برنامه برای دیاموند که اس ام اس فارسی دریافت کنه ( اگه نفرسته اشکالی نداره )

Peiman_Pn
12-04-2009, 06:55
MOBiDIV.416
سلام
من اينو واقعا شاهكار ميدونم خيلي كارش درسته و هنگ و غيره هم تو كارش نيست

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=52793

b_ahmadi80
14-04-2009, 16:02
میخوام اس ام اسای فارسیمو بخونم نمیتونم
هر چقدرم که search کردم نتونستم نرم افزار فارسی سازشو پیدا کنم .
کمکم کنین لطفا :ambulance:

b_ahmadi80
14-04-2009, 16:11
من یه فارسی ساز برای گوشیم میخوام HTC touch 3G
Please Help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b_ahmadi80
14-04-2009, 16:16
میخوام اس ام اسای فارسیمو بخونم نمیتونم
هر چقدرم که search کردم نتونستم نرم افزار فارسی سازشو پیدا کنم .
کمکم کنین لطفا

Hamid@1386
19-04-2009, 19:48
من تاچ اچ دی رودادم شرکت یاس برام برنامه مولتی لنگویچ ساپورت ریخت.خیلی عالی کارمیکنه.پ چ ژ گ روهم داره

safir933
19-04-2009, 22:56
نرم افزاری می خواستم برای پاکت پیسی که تاریخ گوشی رو کلا شمسی کنه.
گوشی: HTC TyTN II

peter-se
05-06-2009, 08:05
سلام ایا نمیشه از از فارسی ساز alireza که واقعا عالیه روی ای 900 استفاده کرد؟ اگه میشه من به دوستانی که در خواست فارسی ساز دارن اونو پیشنهاد کنم برای من رو پرو مثه بنز کار میده

شابندر
16-06-2009, 08:46
لطفاً اگه امکان دارد فارسی ساز اچ تی سی دیاموند 2 را بزارید ممنون میشم

jra_cp
04-07-2009, 17:40
با سلام خدمت دوستان عزیز
من نمیتونم هیچ کدوم از برنامه های فارسی ساز Arabzier و AlirezA (هیچ ورژنی ) را نصب کنم، وقتی فایل CAB را اجرا میکنم، مکان نصب رو می خواد، بعد از انتخاب مکان نصب و زدن Install مینویسه :
Installation of Arabzier.cab was unsuccessful. میشه راهنمایی بفرمایید؟
ممنون

jra_cp
11-07-2009, 16:29
لطفا یکی به من جواب بده.

hamedit
22-07-2009, 21:21
سلام من تازه ویندوز xplod 6.5 نسب کردم ولی براش فارسی ساز پیدا نمی کنم

S I N A
23-07-2009, 09:26
با عرض خسته نباشید به دوستان

میخواستم ببینم برای HD چه فارسی سازی رو توصیه میکنن. من هم alireza multilingual support, mobidiv رو نصب کردم و مشکلی با حروف فارسی نداشتم اما بعد از نصب تمام نوشته ها بی رنگ شده و اصلاً نتونستم چیزی رو تایپ کنم. مثلاً وقتی میخوام rename کنم.

کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟؟

ممنون

JALIL1990
04-08-2009, 11:15
سلام دوستان گرامی
گوشی من تاچ پرو 2 هست
بنده تمامی فارسی سازهای موجود در سایت را امتحان کردم فارسی سازی بعضا درست انجام میشه ولی مشکلی هست اون هم اینکه نمیتونم نوشته های داخل box ها را ببینم ولی به محض پاک کردن برنامه مشکل بنده حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و یا برنامه ای معرفی نمایید که این مشکل در آن مرتفع شده باشه .

masseeh
04-08-2009, 14:45
سلام دوستان گرامی
گوشی من تاچ پرو 2 هست
بنده تمامی فارسی سازهای موجود در سایت را امتحان کردم فارسی سازی بعضا درست انجام میشه ولی مشکلی هست اون هم اینکه نمیتونم نوشته های داخل box ها را ببینم ولی به محض پاک کردن برنامه مشکل بنده حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و یا برنامه ای معرفی نمایید که این مشکل در آن مرتفع شده باشه .

با سلام و تشکر :
من هم همین مشکل رو دارم و علاوه بر این مشکل کانتکت گوشی رو هم از دست میدم اگه که راهنمایی کنید ممنون میشم

resiverq
22-08-2009, 13:05
با سلام لطفاٌ براي گوشي x1 سوني يك فارسي ساز معرفي كنيد و طريقه نصب آن را آموزش دهيد با تشكر فراوان

M @ J ! D
22-08-2009, 16:40
نرم افزاری مثل mobidiv Multi Language Support برای گوشی htc tuch viva هستش که اس ام اس های فارسی رو بصورت کامل ساپورت کنه؟
منظورم حروفی مثل گ ژ پ چ ؟
چون نرم افزاری که در حال حاضر نصب هست برای کیبرد فارسی این حروف رو شامل نمیشه

resiverq
23-08-2009, 01:29
با سلم من نرم افزار mobidiv_411.cab روي گوشي x1 سوني نصب كردم كار كرد ولي ديگر در ie و جاهاي ديگر غير از messaging تايپ انگليسي را نشان نمي دهد مشكل من كجاست با تشكر كارم خيلي گير است

resiverq
23-08-2009, 01:31
سلام دوستان گرامی
گوشی من x1 هست
فارسی سازی بعضا درست انجام میشه ولی مشکلی هست اون هم اینکه نمیتونم نوشته های داخل box ها را ببینم ولی به محض پاک کردن برنامه مشکل بنده حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و یا برنامه ای معرفی نمایید که این مشکل در آن مرتفع شده باشه .

ehsan.f
27-08-2009, 11:53
سلام...
من گوشی HTC Touch Cruise 09 دارم
ویندوز 6.1 هم روش نصبه
وقتی عربایزر mobidiv یا علیرضا نصب میکنم همه چی خوبه و به خوبی کار میکنه
فقط پیامک های که تو inbox دارم جدا جدا میاد و دیگه مثل یک ایمیل همش توی یه صفحه یا Conversation نمیاد و گروه بندی بر اساس شماره نمیکنه
قبلا وقتی روی sms توی inbox کلیک میکردم در زیر جایی برای تایپ بود و جواب دادن به طرف
اما حالا باید حتما replay رو از منو انتخاب کنم برای جواب دادن
ممنون میشم کمکم کنید

master_master2
28-08-2009, 15:14
یه فارسی ساز با حجم کم و بدون اختلال با همه برنامه ها ساختم اگه امکان ایجاد موضوع جدید به من بدن میزارم.عربایزر 2009 بدون افت سرعت و 1.4 mb حجم.

arinboy
29-08-2009, 00:21
داداش مام آدمیم چرا یه فارسی ساز خوب برا دایموند 2 نمیزارید ؟؟؟؟ جون هرکی دوس دارید بزارید دیگه

Pc Games
29-08-2009, 23:33
سلام...
من گوشی htc touch cruise 09 دارم
ویندوز 6.1 هم روش نصبه
وقتی عربایزر mobidiv یا علیرضا نصب میکنم همه چی خوبه و به خوبی کار میکنه
فقط پیامک های که تو inbox دارم جدا جدا میاد و دیگه مثل یک ایمیل همش توی یه صفحه یا conversation نمیاد و گروه بندی بر اساس شماره نمیکنه
قبلا وقتی روی sms توی inbox کلیک میکردم در زیر جایی برای تایپ بود و جواب دادن به طرف
اما حالا باید حتما replay رو از منو انتخاب کنم برای جواب دادن
ممنون میشم کمکم کنید

با سلام:

در عربایزر علیرضا و موبی دیو این مورد جدا بودن حروف در باکس وجود داره و همینطور کانورسیشن (البته در علیرضا مطمئن نیستم) به هر حال اگر گوشی شما به اندازه 6 مگ حافظه داخلی داره عربایزر رسمی 2009 رو دانلود کنید که بدون ایراد هستش!

Pc Games
29-08-2009, 23:35
سلام دوستان گرامی
گوشی من x1 هست
فارسی سازی بعضا درست انجام میشه ولی مشکلی هست اون هم اینکه نمیتونم نوشته های داخل box ها را ببینم ولی به محض پاک کردن برنامه مشکل بنده حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و یا برنامه ای معرفی نمایید که این مشکل در آن مرتفع شده باشه .

با سلام:

اگر قبلآ از عربایزری استفاده کرده باشید این مشکل پیش می آید!از اطلاعات خود بک اپ بگیرید گوشی رو هارد ریست کنید!و مجدد عربایزر مورد نظر را نصب کنید!

istains
05-09-2009, 11:15
با سلام خدمت دوستان .من htc hd گرفتم و فارسي ساز alireza 416 رو نصب كردم عالي و بدون مشكل بود بعدش چند تا نرم افزار نصب كردم مثل gps,dictionary,ماشين حساب و . . .الان فارسي ساز به طور كامل كار مي كنه اما ديگه تو تاچ فلو sms هاي فارسي رو نشون نمي ده يك بار به زحمت فارسي ساز و پاك و دوباره نصب كردم ولي درست نشد.چه كار كنم؟ممنون

amin_fatmi
11-09-2009, 14:52
سلام من گوشیه i-mate jamin دارم برای فرستادن اس ام اس فارسی باید چیکار کنم؟

hapal1370
11-09-2009, 17:08
سلام
من میخوام گوشیم فارسی بخونه یعنی فقط فنت فارسی میخوام
با این حال اگر باید فارسی ساز بریزم
اگر این طور هست فارسی سازه کامل با حجم کم به هم معرفی کنید
من فقط میخوام بخونم اس ام اس ها رو و صفحات وب
مبایلمم diamondهست

SuperStar1633
15-09-2009, 12:16
سلام
من يه مشكل درست و حسابي دارم

گوشي من همه چيزش درسته هم فارسي تايپ مي كنه و خلاصه كامله

اما مشكل اصلي من اينه كه در برنامه هاي جاوا ديگه از صفحه كليد خبري نيست

منم بدجور نياز به يه صفحه كليد در برنامه هاي جاوا دارم
نيازي نيست فارسي باشه
حتي اگه مثل ساير موبايل ها يه صفحه كليد عددي هم باشه خوبه
يعني از عدد0 الي 9 و دوكليد بالا و ستاره و مربع

اگه كسي لطف كنه و راهنمايي كنه دعاش مي كنم
ويندوزم هم 6

aqmehdi
28-09-2009, 12:13
دوستان سلام برای فارسی سازی گیگابایت باند چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟

AMIRVAJD
14-10-2009, 19:57
سلام من htc tuch 3g دارم علیرضا رو نصب کردم 1 ایرادش این هست که وقتی تایپ می کنم تایپ میشه ولی نمیبینم چی تایپ می کنم

saeidonline
16-10-2009, 15:43
سلام دوستان یه فارسی ساز یا حداقل یه برنامه با کاراکترهای عربی برای HTC S740 wm6.1 standard میخواستم . بهترین برنامه ی فارسی ساز برای tytn 2 هم اگه میشه بگین و لینکشو بذارین واسه دانلود . ممنون

saeidonline
18-10-2009, 00:09
سلام دوستان یه فارسی ساز یا حداقل یه برنامه با کاراکترهای عربی برای htc s740 wm6.1 standard میخواستم . بهترین برنامه ی فارسی ساز برای tytn 2 هم اگه میشه بگین و لینکشو بذارین واسه دانلود . ممنون

دوستان چیزی رو پیشنهاد نمیکنید ؟

saeidonline
18-10-2009, 20:37
سلام دوستان یه فارسی ساز یا حداقل یه برنامه با کاراکترهای عربی برای HTC S740 wm6.1 standard میخواستم . بهترین برنامه ی فارسی ساز برای tytn 2 هم اگه میشه بگین و لینکشو بذارین واسه دانلود . ممنون

جواب میده :

Tohfeye natanz
24-10-2009, 23:49
سلام
آقا من touch2 گرفتم ویندوزش 6.5 ، حسابی با فارسی سازش مشکل پیدا کردم
هیچ فارسی سازی روش جواب نمیده،
اینجا کسی پیشنهادی نداره؟

rangtab2005
28-10-2009, 14:58
با سلام
من يک دستگاه گوشي موتورولا qگرفتم هيچ فارسي سلزي رو جواب نميده
يا نصب نميشه
يا وسط نصب گير ميکنه
ويا بعد از نصب باز فونتها درست نيست
ممنون ميشم راهنماييم کنيد
در ضمن سيستم عامل گوشي هم ويندوز موبايل 6.1استاندارد هست