PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Wooden World Fix Icons - Hot style



alirastakhiz
16-09-2008, 16:35
Wooden World fix version - Wood style for UIQ3. In this Mod Icon you 'll have:
- Wooden Theme. ( For P990i & M600 )
- Media Player Skin was fix to Support P990i in Flip Close. (very Cool)
- Full Icons was fixed by At007. ( 34 Icons )
- Status Bar.
Original was made by AmMo and "Fix version was made by members Pdaviet.net/forum"


http://upload.parsimages.com/original/1221570873/43178.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1221570873/43178.html)

http://upload.parsimages.com/original/1221570873/43177.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1221570873/43177.html)

Wooden Skin for Power MP3:
http://upload.parsimages.com/original/1221570874/43179.png (http://www.parsimages.com/uploads/1221570874/43179.html)

Radio skin G900 for P990i with Wood Skin:
http://upload.parsimages.com/original/1221570942/43180.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1221570942/43180.html)

MOHAMMAD_0624
16-09-2008, 22:11
پک بصورت sis کاری ازgnolay

bezi71
17-09-2008, 11:27
علی آقا دمت گرم کارات حرف نداره::merci:41::41::41::merci:
میشه یه لطفی کنی آیکون های این کار و کار vista رو بصورت PNG بزاری:001:

mohammad-a604
17-09-2008, 11:48
علی جان تمش تو بستش نیست. یه زحمت بکش تمشم بذار.(با تشکر بی نهایت)
در ضمن یه سوال: می شه بهم بگی دلیل اینکه بعد استفاده از این آیکونا همه آیکونای main menu
سایزشون 60*60 می شه و دیگه به حالت اولیه بر نمی گرده *چیه؟؟؟
البته خیلی قشنگ می شه ها. فقط می خواستم اگه یه وقت بخوایم آیکونای main menu رو از نو
48*48 کنیم چی کار باید بکنیم؟؟؟

MOHAMMAD_0624
17-09-2008, 12:33
علی جان تمش تو بستش نیست. یه زحمت بکش تمشم بذار.(با تشکر بی نهایت)
در ضمن یه سوال: می شه بهم بگی دلیل اینکه بعد استفاده از این آیکونا همه آیکونای main menu
سایزشون 60*60 می شه و دیگه به حالت اولیه بر نمی گرده *چیه؟؟؟
البته خیلی قشنگ می شه ها. فقط می خواستم اگه یه وقت بخوایم آیکونای main menu رو از نو
48*48 کنیم چی کار باید بکنیم؟؟؟

این احتمالا بخاطراینه که بعضی از پکها همراه Big Menu هستن وسایز اونها بزرگ میشن.فک کنم اسم فایلش Aulanch.rsc باشه .که شما برای پاک کردنش باید با Swiss Mngr تمام رم را ازاد کنی
بعداز همونجا وارد درایوc بشی وفایل رو پاک کنی.

alirastakhiz
17-09-2008, 13:37
این احتمالا بخاطراینه که بعضی از پکها همراه Big Menu هستن وسایز اونها بزرگ میشن.فک کنم اسم فایلش Aulanch.rsc باشه .که شما برای پاک کردنش باید با Swiss Mngr تمام رم را ازاد کنی
بعداز همونجا وارد درایوc بشی وفایل رو پاک کنی.

دوست عزیز محمد جون کاملا درست گفتن ، دلیلش همین Big Menu هست و راه حلشم همین فرمایشات آقا محمد هست .

:merci:

ali_crown
17-09-2008, 13:50
دوست عزیز محمد جون کاملا درست گفتن ، دلیلش همین big menu هست و راه حلشم همین فرمایشات آقا محمد هست .

:merci:

دوستان درست اشاره کردن و من هم تایید میکنم ( چون قبلان واسه خودم این اتفاق افتاده بود )

علی جان پک گرافیکی کامل نیست لطفا تمش رو بزار تا بریزیم ببینیم دیگه چی کمه.:30::003:

miki-amir
17-09-2008, 14:22
دوستان درست اشاره کردن و من هم تایید میکنم ( چون قبلان واسه خودم این اتفاق افتاده بود )

علی جان پک گرافیکی کامل نیست لطفا تمش رو بزار تا بریزیم ببینیم دیگه چی کمه.:30::003:

اینم تم برای شما با اجازه دوستان
یکی برای p990 ویکی هم برای بقیه
:003:

mohammad-a604
17-09-2008, 17:56
دوست عزیز محمد جون کاملا درست گفتن ، دلیلش همین big menu هست و راه حلشم همین فرمایشات آقا محمد هست .

:merci:
از دو تا دوست خیلی خوبم "آقا محمد و علی آقا" از صمیم قلب تشکر می کنم که انقد زیاد به فکر
دوستای موبایلستانیشون هستن.

mohammad-a604
18-09-2008, 00:47
بچه ها مشکلم حل نشد. حتی وقتی رم رو خالی میکنم اون فایل پاک نمی شه:46:
کلا swiss mngr رم آزاد گوشی رو 73 مگ اعلام می کنه. ینی این مقدار رم کافی نیست؟:37:
به هر حال من کلا از 30 مگ phone memory استفاده میکنم. ینی از 128 مگ فقط حدود 70 مگ رم آزاد اونم تو حالت stand by باید داشته باشم؟؟؟:33:
می شه یه خرده بیشتر راهنماییم کنید؟:13::13::13:

MOHAMMAD_0624
18-09-2008, 07:05
بچه ها مشکلم حل نشد. حتی وقتی رم رو خالی میکنم اون فایل پاک نمی شه:46:
کلا swiss mngr رم آزاد گوشی رو 73 مگ اعلام می کنه. ینی این مقدار رم کافی نیست؟:37:
به هر حال من کلا از 30 مگ phone memory استفاده میکنم. ینی از 128 مگ فقط حدود 70 مگ رم آزاد اونم تو حالت stand by باید داشته باشم؟؟؟:33:
می شه یه خرده بیشتر راهنماییم کنید؟:13::13::13:

سلام محمدجان
اقا شرمنده که توضیحاتم کامل نبود.مشکل شما مربوط به همون ایکونهای بزرگ هست که بعداز نصب پاک نمی شن.
چاره کار:شما بوسیله swiss mgr در قسمت سیتینگ Memory reclamin: را روی Level 3 میذارین.
بعد اون پایین گوشه سمت راست که ایکون سبز داره رو اجرا کن.بعداز اجرا از برنامه خارج نشو ووارد
درایو C/RESOURCE/APPS/شو وفایل ALAUNCH.RSC رو پاک کن .
موفق باشی.:41:

mohammad-a604
18-09-2008, 17:40
تو خيلي ماهي محمد جون. ولي ديشب يه اتفاقي واسه گوشيم افتاد كه مجبور شدمگوشي رو
format internal كنم. حالام ديگه جرات ندارم alaunch.rsc رو تو apps اضافه كنم:55:
ولي راهنماييت خيلي كامل بود. يه دنيا ممنون:003:

MOHAMMAD_0624
18-09-2008, 19:10
تو خيلي ماهي محمد جون. ولي ديشب يه اتفاقي واسه گوشيم افتاد كه مجبور شدمگوشي رو
format internal كنم. حالام ديگه جرات ندارم alaunch.rsc رو تو apps اضافه كنم:55:
ولي راهنماييت خيلي كامل بود. يه دنيا ممنون:003:

محمدجان شمابه بنده لطف دارید.:merci:
خب شما تمام فایلهات رو بریز به غیراز این فایل مشکلی هم پیش نمیاد.:30: