PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vista System Graphics for P990



alirastakhiz
16-09-2008, 16:44
This is the P990 version of Vista System Graphics with Big Icons, Statusbar ,Startup & Shutdown Animation and Theme.


If you want to install SIS file :
There is two SIS file in the package. First you must install "Part1" and after that install "Part2".
If you want "Light Iconpack" (like gabika's iconpacks) you must mark "Light Iconpack" in the options. The "Big Icons" and "Install semc_default" take effect when you install "Light Iconpack".


If you install "Light Iconpack" :
1. Before installing app, please uninstall any Iconpacks.
2. If you installed PDF+ or QuickOffice upgrade, you must copy this apps icons manauly.
3. If you use Big Icons then you must close Main Menu before uninstalling this app.
4. If you "Install semc_default" then you must close Activity Menu before uninstalling this app. (copy this file manualy if you don't like this option)
5. You must use SIS Installer Mod.

If you install full iconpack (unmark "Light Iconpack" in the options) :
1. Before installing app, please uninstall any Iconpacks.
2. Before installing app, please close all applications (Activity Menu, Main Menu , ...).
3. If you installed PDF+ or QuickOffice upgrade, you must copy this apps icons manauly.
4. For uninstalling you must change your phone language. you can download American English language here. first you must uninstall "Part2".
5. You must use SIS Installer Mod.

Copy Startup & Shutdown Animation manualy.
if you think you may damage your phone by installing SIS version, then copy files manualy.

http://upload.parsimages.com/original/1221571318/43181.jpeg (http://www.parsimages.com/uploads/1221571318/43181.html)

alirastakhiz
16-09-2008, 16:53
اینم Vista System Graphics for P990 یه صورت SIS

axivxi
16-09-2008, 17:20
بابا دمتون گرم خیلی سریع کار می کنید، دستتون درد نکنه، کارتون واقعاً عالیه !!!!!!!!!!!!! ;)

saeed virus
19-09-2008, 04:22
علی جان اگه میشه از این پکها یه عکسی بزار تا بدونیم چیه.

alirastakhiz
19-09-2008, 09:35
دوست عزیز اسکرین شات که گذاشتم .

شاید به خاطره سرعت پایین شما هست که عکس لود نمیشه براتون .

MOHAMMAD_0624
19-09-2008, 09:50
سلام علی جان
شما عکسهات رو تو کدوم سایت اپ میکنی؟
من بااکثر پستهات که عکس میزاری مشکل دارم عکسهارو بعضی مواقع نشون نمیده.
من بهت پیشنهاد میکنم تو tinypic اپلود کنی.

alirastakhiz
19-09-2008, 12:57
محم جان من اینجا آپ می کنم :www.parsimages.com

و فهمیدم مشکل کجاست دوستان : ایجایی که من اپ می کنم سرورش داره جابهجا میشه به خلطره همین عکسا فعلا نمیاد .

محمد جان عزیزم چشم اونجایی که شما گفتین اپ می کنم .

hamip70
24-09-2008, 10:11
سلام
یه مشکل توی ریختن فایلها برام بوجود اومده که وقتی یه سری از فایلهارو میریزه بعد این پیغام رو میده :
CAN NOT DELET FILE:
C:\resource\apps\alaunch.RSC
لطفا راهنماییم کنید
کل آیکون ها ریخته بهم

MOHAMMAD_0624
24-09-2008, 12:44
سلام
یه مشکل توی ریختن فایلها برام بوجود اومده که وقتی یه سری از فایلهارو میریزه بعد این پیغام رو میده :
CAN NOT DELET FILE:
C:\resource\apps\alaunch.RSC
لطفا راهنماییم کنید
کل آیکون ها ریخته بهم

دوست عزیز شما فلدری که این فایل داخلش هست رو Rename کن بعد فایل مورد نظر رو پاک و اسم فلدر رو برگردون.:30:

moslemjoon
24-09-2008, 14:53
اینم Vista System Graphics for P990 یه صورت SIS

با تشکر از دوستان عزیزم واسه زحمات زیادشون.
راستش من تا حالا آیکون گوشیم را به صورت sis عوض نکردم.
می خواستم بپرسم که آیا مثل بقیه ی فایلهای sis اینستال می کنیمش یا اینکه مثل قبل فایلهای خاصی هست که باید توی درایو c کپی کنیم؟:merci:

MOHAMMAD_0624
24-09-2008, 15:01
با تشکر از دوستان عزیزم واسه زحمات زیادشون.
راستش من تا حالا آیکون گوشیم را به صورت sis عوض نکردم.
می خواستم بپرسم که آیا مثل بقیه ی فایلهای sis اینستال می کنیمش یا اینکه مثل قبل فایلهای خاصی هست که باید توی درایو c کپی کنیم؟:merci:

پکهای sis خودشون توی درایو c نصب میشن.مثل برنامه های عادی نصب میشه:003:

hasanadm
24-09-2008, 16:54
سلام به محمد عزیز
من پک 2 رو نمیتونم نصب کنم
کمی مونده به آخر Error میده و abort میشه

moslemjoon
24-09-2008, 17:01
پکهای sis خودشون توی درایو c نصب میشن.مثل برنامه های عادی نصب میشه:003:

دوست عزیز من الان به شیوه ی قدیم یه سری آیکون ریختم توی درایو سی قسمت ریسورس پوشه ی ای پی پی اس .
حالا واسه نصب پک sis باید تمام اونارو پاک کنم؟
:31:

MOHAMMAD_0624
24-09-2008, 20:26
سلام به محمد عزیز
من پک 2 رو نمیتونم نصب کنم
کمی مونده به آخر error میده و abort میشه
سلام دوست عزیز
شمااحتمالا قبلا پکی رو ریختید که این پک نمیتونه روی قسمتی از اون اکستراکت بشه.شمااون فایلهارو باید پاک کنی.:003:

دوست عزیز من الان به شیوه ی قدیم یه سری آیکون ریختم توی درایو سی قسمت ریسورس پوشه ی ای پی پی اس .
حالا واسه نصب پک sis باید تمام اونارو پاک کنم؟
:31:

شما هم بستگی داره چه پکی ریخته باشی اگر مثل دوستمون ارور داد باید قبلیهارو پاک کنی:30:
من بعضی از پکهارو به همین صورت روی پکهای باروش قبلی نصب کردم.:4:

dr.doki
05-10-2008, 17:37
من پك 2 رو نمي تونم uninstall كنم . ارور cannot uninstall ميده

dr.doki
05-10-2008, 17:57
يه سوال ديگه :
اگه بخوام گوشيم به حالت اول برگرده و هيچ اثري از اين پك ها نباشه بايد چيكا كنم ؟يعني بازم master reset يا internal format ....؟؟؟؟(آخه بعضي از اين پك ها از خودشون تركش بجا مي زارن !!!!!)
بعضي از اين فايل ها از درايو c پاك نمي شن ...

MOHAMMAD_0624
05-10-2008, 21:53
يه سوال ديگه :
اگه بخوام گوشيم به حالت اول برگرده و هيچ اثري از اين پك ها نباشه بايد چيكا كنم ؟يعني بازم master reset يا internal format ....؟؟؟؟(آخه بعضي از اين پك ها از خودشون تركش بجا مي زارن !!!!!)
بعضي از اين فايل ها از درايو c پاك نمي شن ...

شماباید گوشیتا اینترنال فرمت کنی وهیچ مشکلی هم پیش نمیاد.:41:
امااگر مسترریست بشه بسته به اون هکهایی که ریختی شاید گوشیت بالا نیاد:ambulance:

moslemjoon
13-10-2008, 16:45
اینم Vista System Graphics for P990 یه صورت SIS


سلام دوست عزیز
من این پک را نصب کردم خیلی خوشکله اما نمیدونم چرا در حالت فلیپ باز آیکونهای call log و phone نیستند و فقط آیکون منو اصلی و اون آیکون سمت چپش که فکر کنم اسمش to do هست ظاهر میشه.
چند بار هم ریسیت کردم اما فایده نداشت عزیز.
مجبور شدم اینترنال فرمت کردم.:020:
البته اینم بگم که من فقط قسمت apps و activity menu و private را کپی کردم.
ممنون میشم اگه کمک کنید.

sam_sami_2000
25-02-2009, 22:15
چطوری پاکش کنم ؟؟؟؟؟؟

sam_sami_2000
26-02-2009, 09:50
یکی جواب بده اینو چطوری پاک کنم ؟؟؟

sam_sami_2000
26-02-2009, 13:52
تورو خدا

ashyani
26-02-2009, 15:16
رو p990 هم نسب میشه

Mohammad62
14-03-2009, 15:48
من این پک رو 5 بار نصب کردم آخرین بار کامل شد با آیکن های بزرگ خیلی جالبه