PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی مهم در مورد بلوتوث



amir sajadi
11-09-2005, 00:06
سلام خدمت اساتید عزیز من گوشی نوکیا 3230 دارم و وقتی می خوام یه فایله mp3 بلوتوث کنم ارور میده و میگه باید memory را خالی کنی و فضا کم هستش و من رفتم inbox و کلا هرچی تو حافظه گوشیم بودپاک کردم باز این ارورو داد از چی میتونه باشه؟ ممنونم

paradise20
11-09-2005, 09:20
شما اول برو تو memory گوشيت ببين چقدر جا داره

amir sajadi
11-09-2005, 23:02
ديدم 3/2 مموريه گوشيم خاليه

saeedsat
12-09-2005, 10:41
شما بايد با رم ريدر اين کار رو کنی.و ربطی به فضاي مموريت نداره.چون فايل اول تو حافظه داخلی گوشيت ريخته ميشه.در واقع حافظه داخلی گوشی شما اين فضای خالی رو نداره.

amir sajadi
19-09-2005, 23:56
استاد عزيز من فبلا چيزي در حدود 10 mp3 ريختم تو مموري كارتم كه هر كدوم آنها بيش از 4 دقبقه بوده ولي اين ارورو نميداد در ضمن وقتي من ميرم و حافظه گوشيمو چك ميكنم مبينم كه 3234 كيلو بات خالي داره و 2223 كيلو بايت استفاده شده كه وقتي به جزيياتش وارد ميشم ميبينم كه همش 800 كيلو بايت استفاده شده حالا ميخوام بدونم كه 2223 كجا ذخيره شده ؟ با توجه به اينكه فقط 800 كيلو بايتش استفاده شده ممنون

Mazi
20-09-2005, 11:12
الباقي مموري استفاده شده به غير از اون 800kb مربوط به سيستم عامل مي باشد و براي كاربر غير قابل دسترسي است

sa6600
24-09-2005, 18:37
شما باید به قسمت مسیج برین
بعد ستینگ
بعد اودر
بعد از گوشی بذارین روی مموریکارد
بای

amir sajadi
24-09-2005, 23:14
شما باید به قسمت مسیج برین
بعد ستینگ
بعد اودر
بعد از گوشی بذارین روی مموریکارد
بای

دوست عزیز طبق فرمایش شما عمل کردم ولی در قسمت اودر فقط 2 گزینه بود که بکی سوال میکرد که می خواهید ذخیره بشه؟ و دیگری تعداد مسیج و میگفت مبشه بیشتر توضیح بدید ممنون

S1NA
22-12-2005, 23:18
دوست عزیز طبق فرمایش شما عمل کردم ولی در قسمت اودر فقط 2 گزینه بود که بکی سوال میکرد که می خواهید ذخیره بشه؟ و دیگری تعداد مسیج و میگفت مبشه بیشتر توضیح بدید ممنون
نوکیا 3230 گزینه ای برای تنظیم محل ذخیره سازی مسیجها نداره.من برای شما برنامه ای گذاشتم که با نصب اون کلیه مسیجها به طور اتوماتیک در مموری کارد ذخیره میشه و بنابراین دیگه از دست این پیغام ها خلاص میشید.

S1NA
22-12-2005, 23:24
سلام استادان گرامي لطفا به من كمك كنيد گوشي من فرمت نميشه البته من از كد#7370#× و از برنامه سيستم تولز استفاده كردم ولي به هيچ نتيجه اي نرسيدم . مشكله من درواقع تغيير دادن اسم بولوتوثمه ! وقتي وارده فولدر كانكت ميشم و بلوتوث را انتخاب ميكنم واردش نميشه !!!
گوشی شما با اون کد فرمت نمیشه ؟ یه کار دیگه کنید:گوشی را خاموش کنید و سه دگمه سبز و ستاره و 3 را با هم نگه دارید و گوشی را روشن کنید.سه دگمه رو تا زمانی که فرمت شروع بشه نگه دارید.گوشی شما به همین سادگی فرمت میشه!!!