PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سورپرایز:اسکریپت تغییر P1 Cda به Me برای XS++



™SIAMAK
06-07-2008, 23:25
XS++ Script to change P1 CDA to ME -
ALirezZa @PGTeam

با این اسکریپت P1i با هر CDA رو میتونید به ورژن ME که واسه ما ایرانیها خیلی مزایا داره تغییر بدید
مثلاً میتونید فارسی تایپ کنید یا تشخیط دستخت فارسی داشته باشید یا حتی محیط گوشیو فارسی کنید

خب حالا باید چی کار کنید؟؟؟؟
اول اینکه فایل زیر رو از حالت فشرده خارج کنید
بعد گوشیتونو به برنامهء ++XS متصل میکنید(به آموزش های قبلی مراجعه کنید)
بعد از اینکه کانکت کردین برید تو قسمت GDFS و بعد تو قسمت GDFS Script فایل ضمیمه شده رو انتخاب کنید و بعد Run script رو بزنید
صبر کنید تا برنامه کارش رو انجام بده
بعد از اینکه تموم شد با SEUS آپدیت کنید و از امکانات فارسی لذت ببرید.

منبع:پرشین فرومز

MOHAMMAD_0624
19-09-2008, 01:01
دوستان من همین حالا گوشیمااز GW1 به ME تغییر دادم.http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gifگوشی رو با SEUSاپدیت کردم وزبان فارسی عربی و انگلیسی بصورت پیشفرض روی گوشی بالااومد.دوستان:atten:کنن که زبان فارسی روانتخاب کنن تا فارسی بصورت پیشفرض روی گوشی قرار بگیره گوشی الان تشخیص دستخط فارسی هم داره.http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif

MASOUD
19-09-2008, 13:34
با تشکر از محمد عزیز
تاپیک مهم شد .

ehsan_w950
20-09-2008, 17:15
محمد جان این اسکریپت فقط برای p1i هست یا روی w950 هم کار میکنه
اگر هم نه ( به خاطر تفاوت فریمور ):17: آیا برای گوشی ما هم همچین چیزی وجود داره:7:

MOHAMMAD_0624
20-09-2008, 19:47
احسان عزیز این اسکریپت فقط مال p1 هست.وبرای گوشیهای دیگه نیست.
تنها p1 و w960 فارسی هستن وقابلیت تشخیص دست خط رو دارن وبرای گوشیهای قبل از این 2مدل این امکان نیست.

mf4arman24ram
21-09-2008, 12:29
Seus چيه ؟

MOHAMMAD_0624
21-09-2008, 12:46
دوست عزیز منظور از Seus همون Sony Ericsson Update Servise هست که اخرین اموزشش را سیامک عزیز زحمتشو کشیدن.

majid_0919
21-09-2008, 13:32
خلاصه ما نفهمیدیم روی 960 جواب میده یا نه؟

MOHAMMAD_0624
21-09-2008, 15:33
نه اقا مجیدمال p1هست فقط .گوشی w960شماهم تشخیص دستخط فارسی داره؟؟

mf4arman24ram
22-09-2008, 14:07
سلام خسته نباشيد.عبادتون قبول درگاه حق تعالي.
مي خواستم بدونم كه اگه با me آپديت كنيم اونوقت مشكل آنتن دهي كه نداره و مثل gw1 , R6G02 بدون مشكل خواهد بود و مشكل آنتن دهي نداره .

majid_0919
22-09-2008, 15:50
نه اقا مجیدمال p1هست فقط .گوشی w960شماهم تشخیص دستخط فارسی داره؟؟

نه دوست عزیز برای من تشخیص فارسی نداره ولی زبان گوشی فارسی هست:020:.
ولی زمانی که p1 داشتم اون تشخیص فارسی داشت(یادش بخیر:46:)
برای 960 هم بعضی دوستان (همین موبایلستان)از تشخیص دست خط فارسی استفاده می کنند:103:

MOHAMMAD_0624
22-09-2008, 16:40
سلام خسته نباشيد.عبادتون قبول درگاه حق تعالي.
مي خواستم بدونم كه اگه با me آپديت كنيم اونوقت مشكل آنتن دهي كه نداره و مثل gw1 , R6G02 بدون مشكل خواهد بود و مشكل آنتن دهي نداره .

سلام دوست عزیز
این Me هم اخرین اپدیت هستش یعنی همون Gw1 بااین تفاوت که زبان فارسی رو خود گوشی نصبه وتشخیص دستخط فارسی هم داره.:015:

اميرچيتگر
29-09-2008, 04:24
با سلام خدمت محمد عزیز
باید عرض کنم که من یه مشکل در این زمینه دارم، و اون اینکه cda گوشی من اندونزی هستش و من یه بار اونه با seus آپدیت کردم و الان آخرین ورژن نرم افزار روش نصبه با همون cda اندونزی.
می خوام بدونم اگه اون اسکریپ me رو بزنم آیا دوباره آپدیت میشه؟ و اگر نشه آیا cda تغییر میکنه و یا دستخط فارسی فعال میشه؟ :7::7: لازم به ذکره که من الان زبان فارسی رو دارم.

Unknown_2517
29-09-2008, 04:54
سلام، تا جايي كه من ميدونم فريمور ارائه شده براي p1 ME بسيار قديمي هستش و خيلي وقته آپديت نشده و شما اگر گوشي هاي فابريك خاورميانه كه الان توبازاره رو ديده باشيد از همين فريمور استفاده ميكنند و وقتي تشخيص دستخطشو ميبينيد واقعا حال آدم بهم ميخوره (!!) چون در تشخيص حرف چه لاتين و چه فارسي بسيار كند عمل ميكنه يعني خوبي تشخيص دستخط كه همون سرعت نوشتن هستش بي اثر ميشه.

من اي اطلاعات از آدرس زير برداشتم، ميتونيد مراجعه كنيد و خودتون ببينيد!!
Middle East CDA Version: R6F38 Last checked:5.11.2007
توجه بفرماييد آخرين باري كه اين فريمور آپ شده مربوط به نزديك به يك سال پيشه... بنابراين من پيشنهاد نميكنم اينكارو بكنيد.

MOHAMMAD_0624
29-09-2008, 06:51
با سلام خدمت محمد عزیز
باید عرض کنم که من یه مشکل در این زمینه دارم، و اون اینکه cda گوشی من اندونزی هستش و من یه بار اونه با seus آپدیت کردم و الان آخرین ورژن نرم افزار روش نصبه با همون cda اندونزی.
می خوام بدونم اگه اون اسکریپ me رو بزنم آیا دوباره آپدیت میشه؟ و اگر نشه آیا cda تغییر میکنه و یا دستخط فارسی فعال میشه؟ :7::7: لازم به ذکره که من الان زبان فارسی رو دارم.
سلام امیرجان
شما اگر هر نوع cda داشته باشی بااین اسکریپت میتونی گوشیتا به فارسی وتشخیص دستخط
فارسی مجهز کنی.منم قبلا به gw1 تبدیل کرده بودم زبان فارسی هم ریختم اما تشخیص دستخط فارسی رو نداشت!!ولی خیلی دنبال این اسکریپت بودم الانم خیلی عالی شده ودرضمن این اپدیت مربوط به تاریخ2.2008 میشه وزمانیکه گوشیت اپدیت میشه تاریخ گوشیت هم روی همین زمانه..شما با ++xs این اسکریپ رو اعمال کن بعداپدیتش کن.موفق باشی.

سلام، تا جايي كه من ميدونم فريمور ارائه شده براي p1 me بسيار قديمي هستش و خيلي وقته آپديت نشده و شما اگر گوشي هاي فابريك خاورميانه كه الان توبازاره رو ديده باشيد از همين فريمور استفاده ميكنند و وقتي تشخيص دستخطشو ميبينيد واقعا حال آدم بهم ميخوره (!!) چون در تشخيص حرف چه لاتين و چه فارسي بسيار كند عمل ميكنه يعني خوبي تشخيص دستخط كه همون سرعت نوشتن هستش بي اثر ميشه.

من اي اطلاعات از آدرس زير برداشتم، ميتونيد مراجعه كنيد و خودتون ببينيد!!
Middle east cda version: R6f38 last checked:5.11.2007
توجه بفرماييد آخرين باري كه اين فريمور آپ شده مربوط به نزديك به يك سال پيشه... بنابراين من پيشنهاد نميكنم اينكارو بكنيد.

دوست عزیز این مشخصاتی که شماازاین فریمور گزاشتی مال 11.2007 هست ولی این اسکریپت gw1 وبه تاریخ 2.2008 اپدیت میشه.

Unknown_2517
29-09-2008, 17:55
محمد عزيز ميشه از شما در خواست كنم مشخصات گوشيتون را از System information گوشي، براي ما بنويسين تا معلوم بشه اين فريموري كه آپديت شده چه فريموري هستش. با تشكر فراوان!

MOHAMMAD_0624
29-09-2008, 18:31
دوست عزیز خدمت شما
cda:162022/9 r6g02

Unknown_2517
29-09-2008, 22:56
آقا محمد ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنم ولي اين CDA كه شما نوشتي در آدرس زير اصلا چنين ورژني براش ذكر نشده و فقط ورژن R6F38 آورده شده كه آپديت آخرش مال 5.11.2007 هستش، اصلا بگذزيم شما وقتي حرفي رو مينويسد مثل GW1 سريع قبول ميكنه يا طول ميده (يعني مقداري مكث داره) تا دست خطو بشناسه؟
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
باز هم از اين گيري كه دادم عذر ميخوام چون اينترنت ما نفتيه و ميخوام اگه 10 ساعت بزارم تا آپديت بشه ارزششو داشته باشه!!

MOHAMMAD_0624
30-09-2008, 06:35
آقا محمد ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنم ولي اين cda كه شما نوشتي در آدرس زير اصلا چنين ورژني براش ذكر نشده و فقط ورژن r6f38 آورده شده كه آپديت آخرش مال 5.11.2007 هستش، اصلا بگذزيم شما وقتي حرفي رو مينويسد مثل gw1 سريع قبول ميكنه يا طول ميده (يعني مقداري مكث داره) تا دست خطو بشناسه؟
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/cda/p1i
باز هم از اين گيري كه دادم عذر ميخوام چون اينترنت ما نفتيه و ميخوام اگه 10 ساعت بزارم تا آپديت بشه ارزششو داشته باشه!!
اقا خواهش میکنم. درسته توی این لیست خیلی وقته که نیست.حالا چرالیست اپدیت نشده!!!؟؟؟
ودرمورد دستخط خب شماالان گوشیت تشخیص دستخط انگلیسی رو داره.ازلحاظ سرعت تشخیص به طریقه نوشتن هم بستگی داره شما قلق کار که دستت بیاد تمومه .دستخط فارسی هم به همین صورته.درضمن بهت توصیه میکنم که بااینترنت پرسرعت اپدیت کنی تا مشکلی برات پیش نیاد.موفق باشی.

MOHAMMAD_0624
30-09-2008, 13:46
اینم مدرک خدمت شما

http://i38.tinypic.com/1o28sz.png

Unknown_2517
01-10-2008, 01:36
آقا محمد دستت درد نكنه، در ضمن عيدتم مبارك!!
از شما يا دوستاني كه آپديت كردن هركي اينترنت پرسرعت مجاني داره بد نيست كه پوشه DB رو از پوشه برنامه SEUS تو سايت آپلود كنه تا ديگه نياز نباشه حتما از سايت سوني فايل آپديت بگيريم در ضمن اينطوري قابليت Resume هم داره و نياز نيست همشو يكجا بگيريم...

MOHAMMAD_0624
01-10-2008, 02:00
آقا محمد دستت درد نكنه، در ضمن عيدتم مبارك!!
از شما يا دوستاني كه آپديت كردن هركي اينترنت پرسرعت مجاني داره بد نيست كه پوشه db رو از پوشه برنامه seus تو سايت آپلود كنه تا ديگه نياز نباشه حتما از سايت سوني فايل آپديت بگيريم در ضمن اينطوري قابليت resume هم داره و نياز نيست همشو يكجا بگيريم...

خواهش میکنم دوست عزیز.عید شما هم مبارک:merci:
من این پوشه رو که میگی همشه تو یه جایی همیشه save دارم .که حجمش حدود 280 مگه:13:
چون گوشیهایی مثل P990 ,P1 که چندی بار با فریمورهای مختلف اپدیت کردم بخاطر همینم حجمش زیاده.وقتیم ویندوزم پاک میشه دوباره اینارو میرزم تو فلدرش.وازاین بابت مشکلی ندارم .گوشی در عرض چنددقیقه اپدیت میشه.فقط این فریم جدیدو نداشتم که زمانش طولانی شد.

اميرچيتگر
01-10-2008, 07:14
با سلام به محمد عزیز و تبریک عید:41:
بالاخره وقت کردم تا اون اسکریپ me رو امتحان کنم. واقعا عالی بود:6: دستت درد نکنه. حالا امکان دستخط فارسی اضافه شده. سرعت گوشی هم کمی بهتره شده مخصوصا تو sms
عید بر همه مبارک
ان شاءالله سال دیگه عید رو با آقامون امام زمان جشن بگیریم:103:

miladsadsad
02-10-2008, 14:03
ضمن تشكر از زحمات شما
سلام بنده نيز يك گوشي p1i خريداري كردم .

من منو و گزينه هاي فارسي نمي خوام فقط مي خوام براي ارسال sms كيبورد فارسي داشته باشم براي اينكار بايد فريمور R6g04 را بريزم؟ يا اين فايل اينجا رو
مشكلاتي كه با ريختن اين R6g04 بر روي گوشي بوجود مياد چيه؟ لازم به ذكر هست كه من الان با گوشي هيچ مشكلي ندارم يا ريختن اين فايل چي مشكلي بوجود نمياد؟

khansalar
22-10-2008, 13:36
آقا با آخرین ورژن update کردم ولی گوشیم اصلا شبکه رو نمیشناسه کمک کنید

khansalar
22-10-2008, 13:44
آقا با آخرین ورژن update کردم ولی گوشیم اصلا شبکه رو نمیشناسه کمک کنید

MOHAMMAD_0624
22-10-2008, 14:44
آقا با آخرین ورژن update کردم ولی گوشیم اصلا شبکه رو نمیشناسه کمک کنید
سلام
دوست عزیز یه احتمال قوی هست!!!
اونم اینکه شاید سریال گوشیتون اصلی نبوده وچنج شده وبعداز اپدیت دیگه بخاطررجیستر شبکه رو نمیشناسه.:ambulance:
شمابرای اطمینان
1 از یه سیم کارت دیگه غیر از شبکه خودت استفاده کن.:43:
2 شماره سریال گوشی رو بازدن ستاره مربع 06 مربع با سریال لیبل زیر باتری مطابقت کن.
اگه مثل هم نبود مشکل سریاله.

metaboxlover
09-11-2008, 01:51
سلام بر دوستان عزیز؛من گوشی را با این cda آپدیت کردم و کلی ارور در زمان استفاده از جاگ دیال در منوهای گوشی اتفاق می افته. عملا گوشیم غیر قابل تحمل شده........دستخط فارسی بدون ایراد اضافه شده.....اگر کسی راه حل رو میدونه لطفا به دادم برسه.......قبلا از شما ممنونم

MOHAMMAD_0624
09-11-2008, 07:16
سلام بر دوستان عزیز؛من گوشی را با این cda آپدیت کردم و کلی ارور در زمان استفاده از جاگ دیال در منوهای گوشی اتفاق می افته. عملا گوشیم غیر قابل تحمل شده........دستخط فارسی بدون ایراد اضافه شده.....اگر کسی راه حل رو میدونه لطفا به دادم برسه.......قبلا از شما ممنونم

سلام
این ارورهایی که میگی چی هستش!!؟؟شما اگه گوشیتا هک کرده باشی شاید مربوط به

هکهایی بشه که استفاده میکنید.وگرنه من خودم تاحالا بااین فریم مشکلی نداشتم تازه سرعت

گوشی هم بالا رفته.اگر مشکلت حل نشد گوشی رو فرمت اینتر نال کن.

metaboxlover
24-11-2008, 10:09
سلام بر دوستان
اروري كه گفته بودم در اثر بقاياي كيبورد فارسي difep هك شده بود كه در مموري كارت موجود بود.
با نصب مجدد اين نرم افزار و هك مجدد گوشي اين مشكلاتم برطرف شد و گوشي بسيار عالي و سريع كار مي‌كند.
با تشكر زياد از دوستان خوبم

MOHAMMAD_0624
24-11-2008, 12:19
سلام
این ارورهایی که میگی چی هستش!!؟؟شما اگه گوشیتا هک کرده باشی شاید مربوط به

هکهایی بشه که استفاده میکنید.وگرنه من خودم تاحالا بااین فریم مشکلی نداشتم تازه سرعت

گوشی هم بالا رفته.اگر مشکلت حل نشد گوشی رو فرمت اینتر نال کن.


سلام بر دوستان
اروري كه گفته بودم در اثر بقاياي كيبورد فارسي difep هك شده بود كه در مموري كارت موجود بود.
با نصب مجدد اين نرم افزار و هك مجدد گوشي اين مشكلاتم برطرف شد و گوشي بسيار عالي و سريع كار مي‌كند.
با تشكر زياد از دوستان خوبم

دوست عزیز منم خدمت شما عرض کرده بودم که دلیلش هکهایی هست که استفاده کردید:4:

mojtabasam
29-01-2009, 08:44
دوست عزيز من هم انجام دادم با آخرين ورژن يعنى r6g04 آپديت شد هم تشخيص دست خط فارسى داره هم انگلیسی فقط کمى سرعت تشخيص پايين اومده اون هم بخاطر اينه که زبان فارسى نقطه زياد داره و فرصت براى نوشتن اون وجود داشته باشه ولى بقيه کارکردهاى گوشى فرقى نکرده و عاليه . در ضمن کارتون واقعا عالى بود خييييييييييلى متشکرم.

k i a r a s h
12-04-2009, 22:54
فرید جان سلام
ممکنه بگی از کجا میتونم فریمور جدیدو R6G04 پیدا کنم .همانطوریکه خدمتت عرض کردم فریمور گوشیR6G02 هست ودو سه با ر ابگریدش گردم .تغییر فریمور دادم نشد والبته توی اموزش شما CDA جدید را پیدا نکردم .اگر لطف کرده توضیح بدی ممنون میشم. یعنی چکار کنم به این اخرین cda برسم

k i a r a s h
23-04-2009, 23:59
ظاهرا اقا فرید جواب مارو نمیدن. دوستان عزیز هر کی میدونه لطف کنه بگه که چرا نمیتونم CDA گوشی رو به R6G04 تبدیل کنم در حالیکه فعلا CDA گوشی روی R6G02 هست و همه امکانات رو هم داره ، ولی از مطالب دوستان اینطورفهمیدم که این اخرین ورژن نیست.ضمنا باید عرض کنم که من سونی اریکسون و P1i رو زیاد وارد نیستم . ببخشید زیاد سئوال کردم . از لطف دوستان ممنون

mahdi arab
11-09-2009, 15:05
اقا فايل ضميمه پست اول نيستش

mahdi arab
15-09-2009, 15:54
كسي نيست تكليف فايل ضميمه پست اول رو مشخص كنه؟

™SIAMAK
15-09-2009, 17:05
كسي نيست تكليف فايل ضميمه پست اول رو مشخص كنه؟
تکلیفش روشن شد :003:
شرمنده که دیر متوجه شدیم :9: