PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال خیلی مهم از اساتید در مورد تغییر آیکنها



AlirezaDvD
29-09-2008, 04:08
من از اکثر پکهای گرافیکی که واسه p1 گذاشته شده استفاده کردم.اما تو هیچ کدومشون ایکون های control panel و contact و چندتا ی دیگه اصلا عوض نشدن.
میخوام بدونم که چطوری میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟
یکی از دوستان گفتن که ""بعضی از فایل هایی رو که کپی میکنی باید تغییر نام بدی . از کسی که پک رو گذاشته سوال کن."" حالا منم میخوام بدونم باید چکار کرد تا این مشکل حل شه؟؟
منظور از فایلهای
ALaunch_loc.RSC
ALaunch.mbm
ALaunch_loc.R10 ویا اینها چیه؟؟؟
خیلی ممنون

meisam.kaveh
01-10-2008, 23:52
سلام
منم همين مشكلو دارم با p1
اگه ممكنه ما رو راهنمايي كنين
البته ميدونم كه نبايد اينجا سوال پرسيد!!ولي به خاطر اينكه دوستمونم همين مشكلو داره منم همينجا مطرح كردم.
ممنون ميشم بهمون كمك كنين تا مشكل حل بشه

MOHAMMAD_0624
02-10-2008, 08:00
من از اکثر پکهای گرافیکی که واسه p1 گذاشته شده استفاده کردم.اما تو هیچ کدومشون ایکون های control panel و contact و چندتا ی دیگه اصلا عوض نشدن.
میخوام بدونم که چطوری میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟
یکی از دوستان گفتن که ""بعضی از فایل هایی رو که کپی میکنی باید تغییر نام بدی . از کسی که پک رو گذاشته سوال کن."" حالا منم میخوام بدونم باید چکار کرد تا این مشکل حل شه؟؟
منظور از فایلهای
alaunch_loc.rsc
alaunch.mbm
alaunch_loc.r10 ویا اینها چیه؟؟؟
خیلی ممنون


سلام
منم همين مشكلو دارم با p1
اگه ممكنه ما رو راهنمايي كنين
البته ميدونم كه نبايد اينجا سوال پرسيد!!ولي به خاطر اينكه دوستمونم همين مشكلو داره منم همينجا مطرح كردم.
ممنون ميشم بهمون كمك كنين تا مشكل حل بشه

دوستان به نظرمن شما درحال حاضراز زبان فارسی استفاده میکنید وبه همین دلیل این ایکونها عوض نمیشن شمازبان روروی انگلیسی بزارید مشکل حل میشه.:001:

AlirezaDvD
02-10-2008, 08:38
Mohammad_0624 جان ممنون.
اما من از فارسی استفاده نمیکنم.اصلا تو گوشیم زبان فارسی نصب نیست

MOHAMMAD_0624
02-10-2008, 09:08
Mohammad_0624 جان ممنون.
اما من از فارسی استفاده نمیکنم.اصلا تو گوشیم زبان فارسی نصب نیست

علیرضای عزیز
شما داخل فلدر apps رو نگاه کن احتمالا قبلا پکی ریختی با پسوندهایی غیراز Rsc
به همین خاطر با هم همخونی ندارن پسوند اونهارو مثلا R10 رو به Rsc تغییر بده واگرم
تغییر دادی ومثل اونو داشتی اینو پاک کن.

AlirezaDvD
03-10-2008, 09:11
با تشکر از آقا MOHAMMAD_0624 عزيز.با راهنمايي ايشان مشکل من حل شد.اما براي بقيه ىوستان که شايد چنين مشکلي دارن
بايد بگم که تمام مشکلات به خاطر وجود فايلهايي با فرمت غير از rcsمثله r10 هست که بايد تمام اين فايلها از پوشه apps پاک شن.
براي پاک کردن اونا اگه با مشکلي برخورد کردين با تغيير زبان اين مشکل هم حل ميشه.
يا علي

MOHAMMAD_0624
03-10-2008, 12:00
با تشکر از آقا MOHAMMAD_0624 عزيز.با راهنمايي ايشان مشکل من حل شد.اما براي بقيه ىوستان که شايد چنين مشکلي دارن
بايد بگم که تمام مشکلات به خاطر وجود فايلهايي با فرمت غير از rcsمثله r10 هست که بايد تمام اين فايلها از پوشه apps پاک شن.
براي پاک کردن اونا اگه با مشکلي برخورد کردين با تغيير زبان اين مشکل هم حل ميشه.
يا علي

خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم تونستم کمکی بکنم.:merci: