PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عربایزر MOBiDIV.416 برای WM6.1



MOHAMMED
30-09-2008, 21:45
عربایزر MOBiDIV.416 برای WM6.1 (عیدی عید فطر)

خب خدا رو شکر مشکل گوشیهای دایموند و تاچ پرو هم حل شد

فکر کنم این بهترین عیدی بود که میتونستم به این عزیزان بدم

saeid4012
30-09-2008, 22:04
ایول کارت درسته.روی i900 هم جواب می ده

MOHAMMED
30-09-2008, 22:06
علی القاعده باید روی همه ویندوز 6.1 ها جواب بده ، ای 900 هم شاملشون میشه !

Monk
30-09-2008, 22:07
بینهایت ممنون محمد جان عالیه . فقط یک سوال آیا راهی هست که مدام کیبرد به حالت t9 نره . اگه این مشکل هم حل بشه دیگه فوق العاده کامل میشه .
عید شما هم مبارک .

MOHAMMED
30-09-2008, 22:42
خواهش ميكنم احسان جان ، قابلی نداشت !

به عنوان عیدی از ما قبول کنید ، خوشحالم همیشه شب های عید سوپرایزهای خوبی دادم به کاربران عزیز !

والا من خودم هنوز این رو تست نکردم ، چون روی گوشی خودم توی رامش یه نسخه از این عربایزر هست وداره خوب کار میکنه به همین خاطر من تست نکردم !

ولی حتمن راهی برای این مشکل هست !

Dr.B.M
01-10-2008, 00:28
محمد جان واقعا دستت درد نکنه.عالی کار میکنه.فقط نمیدونم چرا سطرها در سمت چپ صفحه قرار میگیرند؟

mfs666
01-10-2008, 01:05
سلام و ممنون از برنامه ی خوبتون 1 سوال داشتم روش خاصی برای نصب داره؟؟؟؟؟

Monk
01-10-2008, 01:16
نه عزیز فقط به گوشی انتقال بدید و نصب کنید .

mfs666
01-10-2008, 12:41
سلام 1 سوال داشتم میشه مثل گوشی های سونی اریکسون کل نوشته های گوشی فارسی بشه یعنی زبان گوشی فارسی بشه چون این برنامه تنها تغییری که میده تاریخ را فارسی می کنه و از sms های فارسی پشتیبانی می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

inspire
01-10-2008, 12:57
من اینو رو i900 نصب کردم ولی اصلا حروف به هم چسبیده نیستند چکار کنم؟

ARASH
01-10-2008, 13:01
سلام 1 سوال داشتم میشه مثل گوشی های سونی اریکسون کل نوشته های گوشی فارسی بشه یعنی زبان گوشی فارسی بشه چون این برنامه تنها تغییری که میده تاریخ را فارسی می کنه و از sms های فارسی پشتیبانی می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر چنین برنامه ای نیست برای بوجود آوردن چنین حالتی در واقع باید رام فارسی روی گوشیتون نصب کنید که رام فارسی فعلا وجود ندارد

zahstar
01-10-2008, 15:58
سلام من هم روي i900 نصب كردم ولي مشكل دوستم رو داشت. يعني حروف كلمات از هم جدا هستند.بايد چيكار كنم يكي راهنمايي كنه.از ديگر فارسي ساز ها هم استفاده كردم ولي مشكل اينكه بعد از نصبشون وقتي اس ام اس تايپ ميكني حروف قابل ديدن نيستن(ولي تايپ ميشن).002:
اينو بگم كه من تازه Pocket PC گرفتم و زياد در ويندوز موبايل سر رشته ندارم.

prelude2love
01-10-2008, 16:50
بسيار بسيار عالی بود ، متشکرم .
فقط يک سؤال : من همچنان نميتونم از "پژگچ" استفاده کنم ، آيا ميشه عربی رو فارسی کرد ؟

R.E.Z.A
01-10-2008, 18:05
منم این مشکل رو دارم : تايپ ميكني حروف قابل ديدن نيستن ولي تايپ ميشن هم تو اس ام اس و هر قسمتی که فیلدش باید پر بشه .....
مثلا می خوای یه برنامه رو ریجیستر کنی تایپ می شه ولی معلوم نیستش .

biodread
01-10-2008, 19:52
بچه ها برای رفع این مشکل من یه پچ برای 411 داشتم انو باراتون می زارم
ولی قبل از نصب یه backup بگیرید احتمال 50% داره جواب بده در غیره این صورت باید hardreset کنین
password:AlirezA
اگر مشکلتون حل شد از علیرضا تشکر کنین

biodread
01-10-2008, 19:54
در ضمن من فارسی ساز برای wm6.1 دارم
همون tsd411 خودمونه با تفاوت که رو wm6.1 به خوبی کار میکنه
اگر می خوایید براتون بزارم؟

MOHAMMED
01-10-2008, 22:33
با سلام

دوستانی که برای امنیا میخواهن باید از این استفاده بکنند :

http://www.zshare.net/download/196117796fcafdc9/

روش نصب :

- فایلها رو به ترتیب نصب کنید

- بعد از اتمام نصب فایلها سافت ریست بکنید

- برای اینکه اس ام اس به طور صحیح کار بکند گزینه threaded را لغو کنید

- برای کیبرد میتونید از کیبرد ریسکو استفاده بکنید اخرین نسخه

- نوع کیبرد را Bosnian انتخاب بکنید در قسمت Primary Language

- برای این که مشکل جدایی حروف رو نداشته باشید یکی از فایلهای فولدر RemoveBlank را نصب بکنید .

(دوستان این موضوع از سایت ce4arab فقط ترجمه شده و من در باره اینها اطلاعی ندارم چون نصب نکردم)


فقط يک سؤال : من همچنان نميتونم از "پژگچ" استفاده کنم ، آيا ميشه عربی رو فارسی کرد ؟

اگه کشور رو ایران انتخاب بکنی کیبرد فارسی نمایان میشه !

mkill
01-10-2008, 23:42
سلام و عیده شما موبارک
من فارسی سازی رو که قبلا اقا ارش گذاشته بود رو روی تاچ پرو نصب کردم ومشکلی ندارم
ایا لازمه این ورژن رو نصب کنم ؟
تارخ گوشی من میلادی هست ایا با نصب این ورژن شمسی میشه؟
ایا برای نصب این ورژن باید قبلی رو پاک کنم ؟ اگه اره جه جوری؟

ممنون

Monk
02-10-2008, 02:08
فقط 2 مشکل داره اونم گچ پژ هست و برگشتن کیبرد از حالت abc به t9 اگر این مشکلات برطرف بشه این برنامه کامل کامل میشه .

Monk
02-10-2008, 02:09
سلام و عیده شما موبارک
من فارسی سازی رو که قبلا اقا ارش گذاشته بود رو روی تاچ پرو نصب کردم ومشکلی ندارم
ایا لازمه این ورژن رو نصب کنم ؟
تارخ گوشی من میلادی هست ایا با نصب این ورژن شمسی میشه؟
ایا برای نصب این ورژن باید قبلی رو پاک کنم ؟ اگه اره جه جوری؟

ممنون
سلام عزیز . اون ورژن هم خوبه ولی این به نظر سازگار تره .
هجریه شمسی نداره .
بله باید قبلی را پاک کنید .

MOHAMMED
02-10-2008, 05:25
فقط 2 مشکل داره اونم گچ پژ هست و برگشتن کیبرد از حالت abc به t9 اگر این مشکلات برطرف بشه این برنامه کامل کامل میشه .
احسان جان اگه کشور رو ایران انتخاب بکنید احتمالا کیبرد فارسی میشه !

R.E.Z.A
02-10-2008, 09:23
آقا یکی بگه من با این مشکل چی کنم :

منم این مشکل رو دارم : تايپ ميكني حروف قابل ديدن نيستن ولي تايپ ميشن هم تو اس ام اس و هر قسمتی که فیلدش باید پر بشه .....
مثلا می خوای یه برنامه رو ریجیستر کنی تایپ می شه ولی معلوم نیستش .

MOHAMMED
02-10-2008, 10:11
آقا یکی بگه من با این مشکل چی کنم :

منم این مشکل رو دارم : تايپ ميكني حروف قابل ديدن نيستن ولي تايپ ميشن هم تو اس ام اس و هر قسمتی که فیلدش باید پر بشه .....
مثلا می خوای یه برنامه رو ریجیستر کنی تایپ می شه ولی معلوم نیستش .
شما گوشیت چیه ؟

R.E.Z.A
02-10-2008, 10:48
گوشیم k-jam هستش ........
ترو خدا حیاتی .........

biodread
02-10-2008, 16:00
منم همین مشکل رو دارم

MOHAMMED
02-10-2008, 17:36
دوستانی که پاکت پی سی هاشون قدیمیه نسخه 407 رو تست بکنن !

توی سایت گذاشتمش قبلا !

R.E.Z.A
02-10-2008, 22:00
محمد جان من با این ورژن هم مشکل دارم : 1_TSD_Arabizer_411_its_right

راستی من فایل رو با فرمت cab می خوام نه exe ......
ترو خدا کمک کنید ........

MOHAMMED
02-10-2008, 23:18
محمد جان من با این ورژن هم مشکل دارم : 1_tsd_arabizer_411_its_right

راستی من فایل رو با فرمت cab می خوام نه exe ......
ترو خدا کمک کنید ........
خب مگه اینی که الان گذاشتم با فرمت کب نیست ؟؟

R.E.Z.A
03-10-2008, 10:40
نه محمد جان شما اینو گذاشتی دیگه : Arabizer_WM6&6.1 در پست اول و فایلش با فرمت exe هستش همراه با یک فایل txt .............

MOHAMMED
03-10-2008, 15:20
بفرما اینم فرمت کب :

R.E.Z.A
03-10-2008, 17:55
دستت درد نکنه محمد جان ..........

ولی باز مشکل داره این ورژن ..........


یکی راهنمایی کنه . محمد جان دست تنها داره تو این بخش به سوالات جواب می ده .........

gis200584
05-10-2008, 15:21
واقعا فوق العادس
دايموند دارها حتما نصب كنند چون كوچكترين مشكلي نداره
يه دنيا تشكر

کارمند
07-10-2008, 14:25
سلام
من هم همان مشکلی که فیلدها به نظر خالی میاد را دارم و دقیقا با همان توضیحاتی که دوستان در پستهای قبلی داده اند
موبایلم دایموند با رام 1.93 هست

hsmmaster
23-10-2008, 21:55
سلام و خسته نباشيد
من هم روي i900 نصب كردم و مشكل جدا بودن حروف از هم رو دارم
لطفا راهنمايي بفرماييد

x_zarbat
29-10-2008, 15:56
مال من جدا جدا نشون میده

amirreza_rezaei
06-11-2008, 21:00
سلام م تاحالا عربایزر نصب نکردم روش نصبشو ار به بسم الله بگید یعنی آیا از توی گوشی برنامرو باز کنم آیا با این برنامه فارسی هم میشه نوشت آیا فایل های pdf فارسی را هم میشه دید
از راهنمایی تون متشکر

amirreza_rezaei
13-11-2008, 12:16
سلام م تاحالا عربایزر نصب نکردم روش نصبشو ار به بسم الله بگید یعنی آیا از توی گوشی برنامرو باز کنم آیا با این برنامه فارسی هم میشه نوشت آیا فایل های pdf فارسی را هم میشه دید
از راهنمایی تون متشکر

کسی جواب نمیده

itjh
24-11-2008, 22:39
فقط یک مشکلی این برنامه تمام اعداد ساعت و غیره رو هم فارسی کرده من میخوام انگلیسی بشه ولی نمیشه؟

itjh
26-11-2008, 13:38
فقط یک مشکلی این برنامه تمام اعداد ساعت و غیره رو هم فارسی کرده من میخوام انگلیسی بشه ولی نمیشه؟

mehran_k
26-11-2008, 16:26
با سلام

دوستانی که برای امنیا میخواهن باید از این استفاده بکنند :

http://www.zshare.net/download/196117796fcafdc9/

روش نصب :

- فایلها رو به ترتیب نصب کنید

- بعد از اتمام نصب فایلها سافت ریست بکنید

- برای اینکه اس ام اس به طور صحیح کار بکند گزینه threaded را لغو کنید

- برای کیبرد میتونید از کیبرد ریسکو استفاده بکنید اخرین نسخه

- نوع کیبرد را bosnian انتخاب بکنید در قسمت primary language

- برای این که مشکل جدایی حروف رو نداشته باشید یکی از فایلهای فولدر removeblank را نصب بکنید .

(دوستان این موضوع از سایت ce4arab فقط ترجمه شده و من در باره اینها اطلاعی ندارم چون نصب نکردم)



اگه کشور رو ایران انتخاب بکنی کیبرد فارسی نمایان میشه !


محمدجان باعرض سلام و خسته نباشی:5:د

لینک دانلودتون مشکل داره .. بعد از شمارش معکوس دوباره بر می گرده به صفحه قبل .. لطفا یه جای دیگه آپلود بفرمایید ...سپاسگزارم::

artara74
19-12-2008, 17:52
من هم همين مشكل رو دارم. لينك خرابه. يه جا ديگه آپ كن

artara74
23-12-2008, 15:31
كسي نمي خواد رسيدگي كنه؟

alireza7031
01-01-2009, 16:12
واقعا برنامه عالیه من برای استفاده از اریا اقلیم نزدیک به 6 ساعت انواع برنامه های موجود رو نصب کردم حتی اونی رو که تو سی دی اقلیم هست ولی گوشی یا هنگ می کرد یا مشکلات مختلفی پیش می اورد حتی 4 بار Hard reset و تعداد نامعلومی soft reser انجام دادم واقعا متشکرم

hamed_gama
09-01-2009, 05:16
دوستان روي wm5 نصب نميشه؟؟؟؟

hadict
15-01-2009, 10:57
براي win5 بزاريد اخه خيلي ها 6 ندارن

M659
07-03-2009, 16:18
لینک جدید :
http://rapidshare.com/files/206415661/MOBiDIV.416.zip

babatodigekihas
03-09-2009, 19:12
سلام.ممنون از پستتون.برای wm6.5 همه چیز به هم میریزه.ورژن سازگارشو ندارید؟

istains
05-09-2009, 11:17
با سلام خدمت دوستان .من htc hd گرفتم و فارسي ساز alireza 416 رو نصب كردم عالي و بدون مشكل بود بعدش چند تا نرم افزار نصب كردم مثل gps,dictionary,ماشين حساب و . . .الان فارسي ساز به طور كامل كار مي كنه اما ديگه تو تاچ فلو sms هاي فارسي رو نشون نمي ده يك بار به زحمت فارسي ساز و پاك و دوباره نصب كردم ولي درست نشد.چه كار كنم؟ممنون

pa800
09-11-2009, 01:22
شما با یه فایل منیجر به پوشه ویندوز سپس پوشه فونت رفته سپس فونتهای موجود را پاک کنید در صورت پاک نشدن پسوند را تغییر داده سافت ریست کنید وسلام

PPC User
18-11-2009, 23:09
با سلام
در اینکه در حال حاضر Mobidiv بهترین فارسی سازه شکی نیست، من روی 6.1 و 6.5 هر دو به راحتی ازش استفاده کردم.
می خواستم ببینم کسی نسخه 430 انگلیسی با کیبورد رو نداره؟
الان نسخه 430 عربی و همینطور انگلیسی بدون کیبوردش رو دارم اما...

m.samadnezhad
26-11-2009, 11:18
ازت خيلي ممنونم محمد جان
برات 100 صلوات ميفرستم

mrmostafa
30-01-2010, 01:51
من نصب کردم رو گوشی I8000 Omnia II ولی حروف جدا هستن؟؟؟؟ یکار کنم؟؟؟؟