PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوشي تو به اسلحه كمري تبديل كن(براي شتاب سنج دارها)



partovei
19-10-2008, 08:18
بااين برنامه گوشي تو به اسلحه كمري تبديل كن.
فقط مخصوص گوشي هاي شتاب سنج داره.
كه همانطور درتصوير مشخصه با حركت گوشي صداي شليك از گوشي دروكن.

ParsiKade
19-10-2008, 18:58
سلام، متاسفانه اجرا نمیشه برای من ...

mortezapila
19-10-2008, 19:15
برای من هم اجرا نمیشه !!!

Farzad_GSM
19-10-2008, 19:18
براي منم اجرا نميشه گوشيم n82 هستش

HADI_MEDIA
19-10-2008, 19:40
برنامه ساین میخواست این کارو انجام دادم .. ولی واسه منم اجرا نشد !!

Hsnti
19-10-2008, 19:58
برای اونهایی که اجرا نمیشه
تو فون مموری نصب کنن اجرا میشه

rezaashk
19-10-2008, 20:03
تو فون مموری نصب کنید اجرا میشه

من هر کار کردم شلیک نکرد هر چی این ور ، اون ور ، نشد که نشد ...

Mobile
19-10-2008, 21:30
دوستان برنامه به اخرین ورژن پایتون نیاز داره و همچنین در فون مموری برنامه رو نصب کنید کار میکنه

موفق باشید

Hsnti
19-10-2008, 22:07
تو فون مموری نصب کنید اجرا میشه

من هر کار کردم شلیک نکرد هر چی این ور ، اون ور ، نشد که نشد ...


سلام
شما بعد از نصب در مموری گوشی و اجرای برنامه دکمه اپشن رو بزن و از اپشن استارت رو انتخاب کن حالا با تکون دادن گوشی صدای شلیک در میاد و با چرخوندن گوشی به سمت خلاف عقربه های ساعت صدای ریلود اسلحه شنیده میشه
برنامه جالبی برای سرکار گذاشتن هستش

ReZa
19-10-2008, 22:47
سلام و خسته نباشید به تمام بچه های گل موبایلستان و خسته نباشید به partoveiجان عزیز بابت این نرم افزار خوبش. برای اجرا شدن برنامه حتما" این نرم افزار باید در فون مموری گوشی نصب شود و برای اجراء که به طبق عکس زیر گزینه استارت را برای شروع برنامه باید فعال کنید و امیدوارم که لذت ببرید |/ http://www.mobilestan.net/images/smilies/trolll.png

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=186128&stc=1&d=1224445578

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=186129&stc=1&d=1224445578
:54:

reza_40548
20-10-2008, 01:23
دوستان برنامه به اخرین ورژن پایتون نیاز داره و همچنین در فون مموری برنامه رو نصب کنید کار میکنه

موفق باشید

اقا یکی تو رو خدا اخرین ورژن پایتون را بزاره تا ما دانلود کنیم یا حداقل ادرس تاپیک اخرین ورژن را بزاره.
ممنون میشم:ambulance::26:

™ليلاشGSM
20-10-2008, 01:57
بهنام جان خدمت شما دوست عزيز:::

آخرين ورژن پايتون / اسكريپت شل / مگا مدول پك (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=49377&highlight=%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D9%88%D9%86)

HADI_MEDIA
20-10-2008, 09:17
همونطور که دوستان اشاره کردن بنامه باید تو فون مموری نصب بشه و نیاز به ساین و پایتون داره .. این کارارو انجام دادم برای منم نصب شد !

mortezapila
20-10-2008, 11:30
سلام تمامه کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی بازم اجرا نمیشه !!!
نوکیا 5500

!Cell Phone
20-10-2008, 11:32
شتاب سنج 5500 و ان 93 i به همه ی برنامه های تحت شتاب سنج زیاد خوب مچ نیستند.

POWER
20-10-2008, 15:11
حتما پلاگین شتابسنج را نصب کنید...

™KIAN
20-10-2008, 15:55
open error - 2 میده

partovei
20-10-2008, 16:24
open error - 2 میده
سلام عزيزم،هم احتياج به برنامه فعال كننده شتاب سنج داره وهم بايستي ساين بشه وهم بايد آخرين ورژن پايتون رو روي فون مموري نصب كني درضمن خودبرنامه هم بايد روي فون مموري نصب بشه.:33:

ARMAN
20-10-2008, 16:33
:41::41::41::41:
دستت درد نکنه واقعا قشنگ بود.:6::8:

Farzad_GSM
20-10-2008, 16:51
اقا مرسي درست شد

™KIAN
20-10-2008, 17:36
سلام عزيزم،هم احتياج به برنامه فعال كننده شتاب سنج داره وهم بايستي ساين بشه وهم بايد آخرين ورژن پايتون رو روي فون مموري نصب كني درضمن خودبرنامه هم بايد روي فون مموري نصب بشه.
ممنون ولی خودم هم می دانستم باید این کارا بشه با این احوالات اجرا نمی شه

!Cell Phone
20-10-2008, 23:49
سلام عزيزم،هم احتياج به برنامه فعال كننده شتاب سنج داره وهم بايستي ساين بشه وهم بايد آخرين ورژن پايتون رو روي فون مموري نصب كني درضمن خودبرنامه هم بايد روي فون مموري نصب بشه.


کیان جان از بچه های فعال هست که همیشه گوشیش آپدیته و در ورژن 30 دیگه فعال کننده ی شتاب سنج لازم نیست چون که به طور پیشفرض در فن مموری هست.

=================

کیان عزیز شما از آخرین مدول پک استفاده میکنید؟اگر نه که...

™KIAN
22-10-2008, 00:05
هومن جان لینک 1.5.2 زا میدی
ممنون از لطفشما دوست عزیز
یا علی

!Cell Phone
22-10-2008, 00:18
این هم از اون مدول پکی که جواب گو هست :

کلیک کنید (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=50469&highlight=%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86)

™KIAN
22-10-2008, 00:27
هومن جان این که به سری 3 نمی خوره
لطف میکنی لینک کل پایتون با این ماژول جدیده را بدهی به من اخه یک برنامه دیگه هم اجرا نمی کنه گوشی ام همون don t touch me
راستی پلاگین شتاب را برای شمشیز بازی فکر کنم نصب کردم اگه لازمه است ان را هم بده

™KIAN
22-10-2008, 00:30
هر دو برنامه ها ارور system error (-2) l میدهند