PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Mobiola Web Camera v3.1.8



ARASH
26-10-2008, 13:35
نرم افزاری برای تبدیل پاکت پی سی به Webcam

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=187506&stc=1&d=1225017275

:16: :16: :16: :16:

shahbak
27-05-2009, 12:42
کی جن خواب نمی ده! برنامه خوبیه لطفا کی جن بزارید

shahbak
27-05-2009, 12:52
برطرف شد

hajimahdy
27-05-2009, 22:31
من نتونسیم کی جن رو استفاده کنم کمک

ashkan_mc
24-09-2009, 00:47
منم نتونستم از کی جن استفاده کنم ... چرا اینطوریه ؟؟؟

Taily
24-09-2009, 01:06
برای من جواب داد
اگه جواب داد بی خبرنذارین.

ashkan_mc
24-09-2009, 10:29
دوست عزیز این کی جن اولش دو تا قسمت داره ... یکی نوشته Name و دیگری نوشته H/W ID ... اینارو چی باید توش نوشت ؟؟؟

فکر کنم بعد از اینکه اینارو نوشتیم باید generate رو بزنیم تا activation code رو بده ... درسته ؟؟؟

Taily
24-09-2009, 10:40
دوست عزیز این کی جن اولش دو تا قسمت داره ... یکی نوشته Name و دیگری نوشته H/W ID ... اینارو چی باید توش نوشت ؟؟؟

فکر کنم بعد از اینکه اینارو نوشتیم باید generate رو بزنیم تا activation code رو بده ... درسته ؟؟؟

من حقیقت یادم رفته:55:
ولی اگه اشتباه نکنم:

Name:همون owner information هست.

H/W ID : اینم اگه اشتباه نکنم از خوده برنامه باید در بیاری .

بعد دکمه ی GENERATE رو بزنید --بعد از ACTIVE شدن برنامه 100% کامپیوتر رو باید ریست کنید

mirshahali
01-11-2009, 11:57
002:اجرا نشد
کسی تست کرده برنامه رو؟

Bahram
18-12-2009, 13:44
002:اجرا نشد
کسی تست کرده برنامه رو؟

عزیز من خیلی وقته این برنامه رو دارم. خیلی خوب کار میکنه..
برای کرک دستورش تو خودش هست. راحت کرک میشه.

Mirzayousef
01-01-2010, 00:57
با سلام خدمت دوستان خوب:6:. در مورد keygen باید عرض کنم دستورش کامل داخلش هست فقط ممکنه مثل من بی دقت مطالعه کنید پس نمی تونید ازش استفاده کنید برای دوستانی که هنوز نتونستن از این برنامه عالی استفاده کنند یه توضیح بدم باید فایل runme.bat رو ابتدا تو محل نصب برنامه روی computer مثلا "C:\Program Files\Mobiola Web Camera for Windows Mobile" کپی کنن بعد انرا اجرا کنند حالا کی جن را اجرا کنید و اطلاعات رو وارد کنید بعد از زدن ok برنامه رو ببندین (از روی کامپیوتر) و دوباره اجرا کنید می بینید که دیگه تریال ورژن نیست . امیدوارم مشکل عزیزان حل شده با شه. :merci: یادتون نره :merci:

mnbvcxz939
02-10-2010, 01:55
برای کسب H/W id باید در گزینه enter key وارد شد و وسط شماره H/W نوشته شده

babak_20092002
13-02-2011, 18:16
دوستان عزیز من H/W ID رو وارد کردم بعد GENERATE رو میزنم کد active که میده نمیتونم برنامه رو رجیستر کنم قبول نمیکنه ولی برنامه کار می کنه ممنون میشم راهنمایی کنین..:df:

MostafaRobotic
15-02-2011, 21:04
سلام بر دوستان . این کار رو انجام بدید تا نرم افزار کرک بشه . ابتدا فایل msvcrtd.dll را در این مسیر کپی کنید : windows\system 32 سپس فایل runme.but را در محل نصب نرم افزار کپی و اجرا کنید . سپس keymaker را اجرا کنید . وقتی از شما نام و سریال خواست ، نام و کد keymaker را وارد کنید .

نرم افزار کرک شد .
تشکر فراموش نشه

shahe bi dast
17-02-2011, 09:05
:bs:سلام:
من این برنامه رانصب کردم،هم توی کامپیوتروهم توی ppc اما وقتی که میخوام ازش استفاده کنم این پیغام رو میده:connection error!pc server is not compatible
لطفاراهنمایی کنید.باتشکر.

یاعلی(ع)...

shahe bi dast
22-02-2011, 15:55
:bs:سلام:
کسی جواب پست بالارو نمیدونه یه راهنمایی به ما کنه؟باتشکر.

یاعلی(ع)...

gomato
24-02-2011, 23:32
با سلام
آنتی ویروس من فایل KeyMaker.exe رو به عنوان ویروس تشخیص میده...
چیکار کنم؟؟ یعنی ویروسیه؟؟

sepehr_e
24-02-2011, 23:38
من نصب کردم و تصوير دوربين تو کامپيوتر ديده ميشه، ولي تو مسنجرها کار نمي کنه. منظورم اينه که مثلا yahoo يا msn اين برنامه رو به عنوان وبکم نميشناسن و استفاده اي ازش نميشه کرد.

MostafaRobotic
14-08-2011, 02:57
من که امتحان کردم تو مسنجر ها هم جواب داد فکر کنم باید از تو نرم افزار دکمه start یا یه همچین چیزی رو بزنید .

ehsan_69
12-04-2012, 19:35
:bs:سلام:
من این برنامه رانصب کردم،هم توی کامپیوتروهم توی ppc اما وقتی که میخوام ازش استفاده کنم این پیغام رو میده:connection error!pc server is not compatible
لطفاراهنمایی کنید.باتشکر.

یاعلی(ع)...

برای من اول کار میکرد.ولی بعد اینکه ویندوز pc عوض کردم بعد برنامه رو نصب کردم مثل همین ارور دوستمون رو میده!:sign_help:

LEO K
12-04-2012, 21:30
برای من اول کار میکرد.ولی بعد اینکه ویندوز pc عوض کردم بعد برنامه رو نصب کردم مثل همین ارور دوستمون رو میده!:sign_help:

خب شاید ایراد از پی سی تون باشه ، یا نرم افزار خاصی رو روی پی سی نصب کرده باشید

h.s.lord
13-04-2012, 16:24
002:اجرا نشد
کسی تست کرده برنامه رو؟

دوستان عزیز توجه کنند
وقتی که فایلو extract میکنید
یه برنامه نصب هست که تو کامپیوتر نصب میکنید
فایل cab هست که تو گوشی نصب میکنید
یه پوشه keygen هست که بعد از انجام دو مرحله بالا واردش میشید و فایل runme.bat رو جایی که برنامه رو تو کامپیوتر نصب کردید کپی میکنید و بعدش اجراش میکنید بهتون یه کد hardware میده که اونو تو کرک کپی میکنید و یه نام دلخواه هم مینویسید و generate رو میزنید یه کد بهتون میده که اونو با همون اسم که تو کرک وارد کردید تو runme.bat وارد میکنید و ok میزنید
نرم افزار کرک شد!!!

h.s.lord
13-04-2012, 16:24
مال من سیاه سفید میاد!!
راهی واسه رنگی کردنش نیست؟

packman1
20-09-2013, 17:29
مال من سیاه سفید میاد!!
راهی واسه رنگی کردنش نیست؟
متاسفانه واسه منم سیاه و سفیده تصویر
جالب این جاست که تو 2 تا نرم افزار دیگه که مشابه این هستن هم تست کردم ولی بازم سیاه سفیده!
کسی راهی برای رنگی کردن تصویر نداره؟؟