PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات مربوط به gprs و mms برای سیم کارت ایرانسل (اپراتور دوم)



Vagrik
29-11-2008, 23:07
تنظیمات مربوط به GPRS و MMS برای سیم کارت ایرانسل (اپراتور دوم)



توضیح 1: این آموزش تا نوشتن این تاپیک روی 18 سیم کارت ایرانسل (اعتباری و یا ثابت) و بر روی 8 گوشی تست شده است و در اولین برقراری ارتباط اینترنتی در همه موارد، موفقیت آمیز بوده است.

توضیح 2: طبق همین آموزش که از طریق سیستم چت یاهو به جناب آقای اسماعیل (یکی از مدیران ارشد انجمن) داده شد، ایشان به راحتی به سیستم اینترنتی ایرانسل متصل شدند. باید متذکر بشم که ایشان در یکی از شهرهای ایران (بجز تهران) سکونت دارند. متن پیام ایشان در تاپیکی که این آموزش رو به صورت مختصر داده بودم بدین شرح است:


ضمن سپاس و قدردانی از vagrik عزیز
لازمه عرض کنم با همین روشی که دوست خوبمون گفتند من همین چند دقیقه پیش عمل کردم و به راحتی و بی هیچ مشکلی به اینترنت وصل شدم
این روش از نظر من کاملا تایید شده است و مهمتر اینکه بسیار هم راحته
بازم ضمن تایید این روش برا اتصال به اینترنت در ایرانسل از دوست خوبمون vagrik عزیز تشکر ویژه دارم
گوشی منم معلومه دیگه تو مشخصات :HTC P3300

توضیح 3: در صورتی که شما به اینترنت متصل نشدید، یعنی اینکه در قسمت آنتن شما وصل نشدید، 2 حالت بیشتر نداره، یا اینکه شما شارژ ندارید و یا صورتحساب خودتون رو تسویه نکردید، و یا اینکه آنتن ایرانسل مشکل داره.

توضیح 4: از آن جهتی که این تنظیمات کاملا مورد تایید دوستانی که انجام دادند، قرار گرفته است، تحت هیچ شرایطی تنظیمات دیگری در این تاپیک معرفی نخواهد شد (مگر اینکه مورد تایید مدیران ارشد بخش پاکت پی سی قرار بگیرد).

توضیح 5: تنظیمات و آموزش بسیار ساده و روان نوشته شده است، در صورتی که به مشکل برخوردید، باز هم از اول روش تنظیماتی که در اینجا آورده شده را بخوانید تا پی به مشکلتان ببرید.

توضیح 6: پیشنهاد میشود، دستگاهتان را هارد ریست کنید تا تنظیمات احتمالی قبلی از بین برود و سپس تنظیمات زیر را انجام دهید.

توضیح 7: (جدید) در صورتی که در تنظیمات دستی به مشکل برخورد میکنید پیشنهاد میشود از برنامه ای که برای این منظور بکار گرفته میشود را استفاده کنید. برای دانلود این برنامه به اینجا (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=789159&postcount=1) مراجعه نمایید. (با تشکر از آقای loverx5 به خاطر پیشنهاد این برنامه)


و اما آموزش:

1 - دستگاهتان را هارد ریست کنید. (این کار صرفا برای اطمینان از پاک شدن تنظیمات احتمالی است، در صورتی که تنظیماتی رو انجام ندادید، از این کار صرفه نظر کنید.)


2 - گزینه Start را بزنید، و سپس گزینه Settings رو انتخاب کنید.


3 - پنجره ای باز خواهد شد که قسمت تنظیمات مربوط به دستگاهتان است. شما از قسمت پنجره های پایین (TAB) گزینه Connections را انتخاب کنید تا تنظیمات مربوط به ارتباطات شما (بلوتوث و وایرلس و ...) نمایان شود.


4 - گزینه Connections را که بصورت آیکون در داخل همنام پنجره (Tab) خود یعنی Connections قرار دارد را انتخاب کنید.


5 - صفحه ای دیگر باز خواهد شد. از قسمت My ISP گزینه زیر را انتخاب کنید.

Add a new modem connection6 - صفحه ای به نام Make New Connection براتون نمایان میشود. در قسمت اول شما بایستی یک اسم را انتخاب کنید. این اسم اختیاری است، یعنی اینکه هر اسمی میتونه داخله این جا قرار بگیرد. ما برای مثال Irancell-NoIP رو میزنیم.
در قسمت Select a modem شما میبایست گزینه ای رو انتخاب کنید که حرف GPRS داخل آن باشد، مثلا برای من نوشته شده، (Cellular Line (GPRS. پس من همین رو انتخاب میکنم. چون کلمه GPRS در آن وجود دارد. ممکنه که در بعضی از گوشیها که از امکانات نسل سوم بهره میبرند، کلمه 3G هم کنار GPRS باشه که مشکلی نیست...
بعد از انتخاب و زدن یک اسم اختیاری، گزینه NEXT را بزنید (سمت راست، قسمت پایین.).


7 - در جای خالی Access point name بایستی بنویسید (با حروف کوچک): mtnirancell
من در اینجا جدا جدا میزنم که بدونید چی باید بزنید:
M T N I R A N C E L L
توجه داشته باشید، باید به صورت حروف کوچک تایپ کنید.

بعد از انجام این مرحله، گزینه NEXT را بزنید (سمت راست، قسمت پایین).


8 - بدون اینکه در این مرحله به گزینه ای دست بزنید، گزینه Finish را بزنید.
توجه داشته باشید، به هیچ چیزی در این مرحله به هیچ عنوان دست نزنید. نام کاربری (Username) و پسورد و یا دامین باید خالی باشد.

9 - شما الان تنظیمات مربوطه را انجام دادید. OK کنید و خارج شوید و از طریق Internet Explorer سایت موردنظرتون را باز کنید. موفق باشید



پیشنهاد 1: برنامه اینترنت اکسپلورر، سرعت خیلی کمی در اینترنت از خود نشان داده است. و همینطور حافظه بسیار زیادی رو از گوشی اشغال میکنه. برای رهایی از مشکلات این برنامه، پیشنهاد میشود با استفاده از امولاتور جاوای گوشی، برنامه Opera Mini را نصب کنید و یا از برنامه Opera Mobile (آخرین ورژن) استفاده کنید.

پیشنهاد 2: برای مسنجر، میتوانید از برنامه EQO استفاده کنید. این برنامه سرعت و عملکرد بسیار خوبی رو از خودش نشان داده است و از کلیه مسنجرها به خوبی پشتیبانی میکند. لازم بذکر است این برنامه کاملا مجانیست.


تنظیمات MMS: در دست اقدام، و بزودی نتیجه در همین پست اعلام خواهد شد.



موفق باشید
واگریک شاهوردیان


http://www.vagrik.com/Programs/OK.png
این پست مورد تأیید است.
تیم مدیریت بخش پاکت پی سی


این تاپیک ویرایش شد در تاریخ 5 بهمن 1387.


ترکیب

MOHAMMED
29-11-2008, 23:08
با تشكر از شما بابت توضیحات کامل وجامع

تاپیک مهم شد

Red Line
30-11-2008, 06:37
باتشكر از شما دوست عزيز اما فكر نميكني نياز به وارد كردن ip باشه ضمناً چرا زحمت به خودتون ميديد اين همه توضيح ميديد

اين فايل از سايت رسمي ايرانسل هستش و تنظيمات mms رو هم داره





http://www.vagrik.com/Programs/OK.png
این پست مورد تأیید است.
تیم مدیریت بخش پاکت پی سی

Vagrik
30-11-2008, 10:08
باتشكر از شما دوست عزيز اما فكر نميكني نياز به وارد كردن ip باشه ضمناً چرا زحمت به خودتون ميديد اين همه توضيح ميديد

اين فايل از سايت رسمي ايرانسل هستش و تنظيمات mms رو هم داره


دوست عزیز؛

درسته که این فایل مربوط به تنظیمات gprs هستش... ولیکن همین تنظیمات سبب به اشتباه انداختن کاربران شده بود.

من پیشنهاد میکنم از روشی که من به کاربران در پست شماره ۱ پیشنهاد دادم، استفاده کنید.

این روش سخت نیست... در ثانی، سرعتش هم بالاتر از روشیست که ایرانسل پیشنهاد داده... چون مال ما با ip نیست.

به هر حال، از فایل خوبت ممنونم.

موفق باشید

MUFASA
09-12-2008, 13:32
vagrik عزیز تنظیمات MMS رو هم اگر لطف کنید ممنون میشم
من ثبت نام کردم ولی هیچی برای من نیومده

faramarz_010001
10-01-2009, 10:15
salam va khaste nabashid khedmate dustane azizz.agha roye k-jam 100% javab dad

loverx5
23-01-2009, 23:16
تنظیم اپراتور که کشور ایران و اپراتور Irancell در آن هست
بعد از زدن این فایل به :
settings-->connections-->connection setup
رفته و ایران سپس ایران سل را انتخاب کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=789806#post789806

hossein73
22-02-2009, 01:16
جالبه من هيچ تنظيمي روي گوشي اومنيام انجام ندادم
خيلي راحت به اينترنت وصل ميشه
ولي هر وقت ميخواد شروع كنه به كانكت شدن يه پيغام مياد كه بوسيله شركت مخابرات tim داره كانكت ميشه !:26:

Amo aein
04-05-2009, 13:08
سلام دوستان.
من تمام این مراحل رو انجام میدم ولی بازم به اینترنت وصل نمیشه.
لطفا منو راهنمایی کنید

Spanish_Eyed
06-07-2009, 21:29
سلام .
روی HTC Touch Pro2 هم کار کرد فقط یه نکته داره که توی تاچ پرو 2 بعد از setting باید روی All setting هم کلیک بشه و نکته دیگه اینکه توی Connections هم باید دوستان برن توی Connections یعنی توی قسمت کانکشنز قسمتی به نام کانکشنز هست و بقیه مراحل همونطور که توضیح داده شده. البته این مال Touch pro2 هست ، اشتباه نشه !
با تشکر

tighoor
07-07-2009, 12:18
salam va khaste nabashid khedmate dustane azizz.agha roye k-jam 100% javab dad

لطفا طبق قوانين سايت با حروف فارسي تايپ كنيد. در غير اين صورت با شما برخورد خواهد شد.
با تشكر...

hamid17285
29-09-2009, 15:19
سلام
آقا من همه این کارا رو کردم ولی بازم ارور میده ( کانکشن ستینگ )
هم شارژ دارم
هم آنتنو همجا امتحان کردم
از وقتی گوشیمو خریدم نتونستم کانکت بشم. خواهشا یکی راهنمایی کنه
مرسی
گوشی : i 900 omnia

meithamk
04-10-2009, 21:03
دوستان عزیز منم مشکل دارم. همه ی اینکارا رو کردم علامت جی پی آر اس که یه E زرد رنگ هست روی آنتن اومده(گوشی من HTC Touch Diamond هست) ولی هر سایتی رو که میزنم چندین دقیقه همینطور میمونه و آخر سر هم یه پیغام میده و سایتو نمیاره. لطفا کمک کنید.

persian_boy
04-10-2009, 21:34
ايرانسل gprs چند روزه با مشكل روبرو شده اين فقط مشكل شما نيست

amin791
15-10-2009, 03:29
اسم موضوع تنظیمان MMS و gprs
هست ولی از تنظیم MMs خبری نیست
لازم به ذکر است بنده به راحتی به اینترنت متصل میشوم اما با mms مشکل دارم
(ثبت نام MMs انجام شده است)

Vagrik
15-10-2009, 11:27
اسم موضوع تنظیمان mms و gprs
هست ولی از تنظیم mms خبری نیست
لازم به ذکر است بنده به راحتی به اینترنت متصل میشوم اما با mms مشکل دارم
(ثبت نام mms انجام شده است)


تنظیمات mms رو هم بزودی اعلام خواهم کرد...

فعلا یک سفر بایستی برم، برگردم پیگیری میکنم.

بدرود

ali asghar
01-11-2009, 12:59
سلام

تنظیمات mms ایرانسل برای پاکت پی سی (به نقل از اقا ایمان)


MMS setting:
• Go to "start menu"
• Choose the "Messaging"
• Go to Menu (Located in the bottom of the page)
• Go to MMS Configuration
• Find the "Server"(Located in the bottom of the page)
• Select "New" and capture the below details
• Server Name: Irancell-MMS
• Gate way: http://10.131.26.138
• Port number: 8080
• Server address: http://mms:8002
• Connect via: Irancell-internet
• Sending size limitation: 250K
• WAP version: WAP 2.0

mrhellboy86
15-12-2009, 09:15
آقا این گوشی ما برعکس همه گوشی ها که مشکل دارن با اینترنت وصل شدن
تا یه page که قبلا دانلود کردم رو باز می کنم ، خودش به اینترنت وصل میشه
هی باید برم قطعش کنم
میشه یه راهی بگین که این GPRS رو از کار بندازنم که هی نخام برم واسه هر page که میخام offline بخونمش قطعش کنم؟

mrmostafa
15-12-2009, 09:45
گوشي من g900 سوني اريكسون هست هر كاري كردم تنظيمات فرستاده نشد. و خودم هم نتونستم تنظيم دستي بكنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

PPC User
15-12-2009, 10:58
آقا این گوشی ما برعکس همه گوشی ها که مشکل دارن با اینترنت وصل شدن
تا یه page که قبلا دانلود کردم رو باز می کنم ، خودش به اینترنت وصل میشه
هی باید برم قطعش کنم
میشه یه راهی بگین که این GPRS رو از کار بندازنم که هی نخام برم واسه هر page که میخام offline بخونمش قطعش کنم؟

میتونی از نرم افزار NoData استفاده کنی و کانکشن GPRS رو موقتا غیر فعال کنی :001:

PPC User
15-12-2009, 11:19
میتونی از نرم افزار NoData استفاده کنی و کانکشن GPRS رو موقتا غیر فعال کنی :001:

خواستم نرم افزار رو معرفی کنم که دیدم علی آقا عزیز [N'ash] قبلا زحمتش رو کشیدن :001:

MoDaCo NoData 1.0 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=86127&highlight=nodata)

Esmaeil3005
01-09-2010, 20:45
با سلام می خواستم بگم گوشی من mms ارسال میکنه ولی در يافت نمیکنه کسی هست منو کمک کنه ممنون میشم

Behzad WM
02-09-2010, 09:13
با سلام می خواستم بگم گوشی من mms ارسال میکنه ولی در يافت نمیکنه کسی هست منو کمک کنه ممنون میشم


شما سوال خودتون رو در قسمت sms / mms سایت مطرح کنید .

pitboynsh
03-05-2011, 09:15
ba salam va khaste nabashid man htc maple s520 daram va menue connectionesh fargh dare ba sayere 6.5 ha harjae k begin raftam vase gereftane tanzimatesh vali gir nayavordam. . .khahesh mikonam komak konid.

Vagrik
03-05-2011, 11:18
سعی کنید قوانین سایت رو رعایت کنید و به صورت فارسی بنویسید.

لطفا عکسی از محیط کانکشن برای ما بفرستید تا بتونم به شما کمک کنم.

موفق باشید

navid52000
23-05-2011, 09:32
کسی میدونه mmscتو تنطیمات mmsمربوط به چیه؟

pedramstalker
15-07-2011, 15:49
سلام و خسته نباشيد..
من HTC viva با رام evo u دارم ... اصلا تو اين رام چيزي به نام MMS وجود نداره !!‌تو استارت منو هم Messaging نديدم فقط يه Text هست كه مال تكس مسيجه و يه E-mail خيلي تعجب كردم ... GPRS رو با كانكشن ستاپ به راحتي نصب كردم اما نميدونم چرا اصلا چيزي به نام mms تو اين رام نميبينم ! كمك كنيد لطفا

Behzad WM
15-07-2011, 21:28
سلام و خسته نباشيد..
من HTC viva با رام evo u دارم ... اصلا تو اين رام چيزي به نام MMS وجود نداره !!‌تو استارت منو هم Messaging نديدم فقط يه Text هست كه مال تكس مسيجه و يه E-mail خيلي تعجب كردم ... GPRS رو با كانكشن ستاپ به راحتي نصب كردم اما نميدونم چرا اصلا چيزي به نام mms تو اين رام نميبينم ! كمك كنيد لطفا

بعضی از رام ها هستند ، که داخل خودِ text message قابلیت add کردن عکس و فایل هلی صوتی و .. هست برای MMS ....

pedramstalker
20-07-2011, 10:23
Insert داشت تو Text Messege ولي نميشد انتخاب كرد ... اگه بتونين يه توضيح جامع تر بدين ممنون ميشم .

djmgh20122
14-08-2011, 02:35
agha me internetam ok hast mitonam safe baz konam chat konamva...faghat barnamehayi ke goshim dare mesle ........ bvasl nemishe be internet...:(chera?goshimam htc touch 2 hast...yeki komak kone pls chon dos daram ba goshim beram ........ nemishe...

A@K@B
07-09-2012, 12:32
سلام خسته نباشین

Vagrik
17-09-2012, 18:29
agha me internetam ok hast mitonam safe baz konam chat konamva...faghat barnamehayi ke goshim dare mesle ........ Bvasl nemishe be internet...:(chera?goshimam htc touch 2 hast...yeki komak kone pls chon dos daram ba goshim beram ........ Nemishe...

سلام و درود...

دوست گرامی، برنامه ها بایستی طبق قوانین کشورتون باشه که بتونید با اینترنت آن را باز کنید!

موفق باشید

a6543210
25-01-2013, 09:40
دوستان گوشی Samsung s3500 دارم .متاسفانه تنظیمات gprs رو هم از ایرانسل دریافت کردم ولی موقع اتصال پیغام dns failod می ده!
مستر ریست هم کردم نشد.ممنون می شم راهنمایی کنید.[/B]

Mr.Mobile
26-01-2013, 12:23
دوستان گوشی samsung s3500 دارم .متاسفانه تنظیمات gprs رو هم از ایرانسل دریافت کردم ولی موقع اتصال پیغام dns failod می ده!
مستر ریست هم کردم نشد.ممنون می شم راهنمایی کنید.[/b]


یه بار دستی برو و واسه سرور عبارت 10.131.26.138 و برای پورت 8080رو بزن. ببین چی میشه