PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت كتاب با نرم افزار fbook ( راهنماي کامل )

RASOOL
27-12-2008, 20:53
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام خدمت بچه های موبایلستان.در اینجا قصد دارم اموزش کامل ساخت کتاب با نرم افزار fbook رو قرار بدم اما قبل از ان چند نکته خدمت شما عرض کنم:

1-من نمی دانستم که این اموزش رو کجا قرار بدم حالا اگه جاش مناسب نیست مدیرای سایت اونو جای مناسبش قرار بدن
2-قبلا اموزش تصویری برنامه در سایت سازنده قرار گرفته بود همچنین یک اموزش از دوست خوبم احمد در بخش معرفی نرم افزار قرار گرفته بود اما هر دوی این اموزشها ناقص بوده و من سعی کرده ام که یه اموزش کامل رو قرار بدم.
3-دوستان اگه ایرادی در این اموزش دیدند با راهنمایی خود به هر چه بهتر شدن این اموزش کمک کنند.

ويژگيهاي اين نرم افزار:

بهری گیری از قالبی استاندارد در دنیای آموزش مجازی
سرعت بسیار بالا در طراحی کتب
ارائه قالب های بسیار با ویژگی های خاص
تبدیل کتب به فرمتی استاندارد (fBook.*) با قابلیت تبدیل در دیگر نرم افزارهای ارئه شده (نظیر Contact frame)
قابل اجرا در گستره وسیعی از تلفن های همراه
به روز رسانی مناسب نرم افزار در بازه های زمانی خاص
نمایش فارسی، عربی (با اعراب)، انگلیسی، سوئدی و ...
رایگان بودن

نحوه‌ي كار با نرم افزار:

براي ساخت كتاب الكترونيكي به دو نرم افزار زير نياز داريد كه مي‌توانيد آن‌ها را در پایین دانلود فرماييد:

الف) دریافت Java Runtime 6 (http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/jre-6u2-windows-i586_976.rar)

ب) دریافت نرم افزار fbook (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=190765&d=1225897703)

توجه: بعد از دانلود فايل fBook آن را از حالت زيپ بيرون بياوريد.
و قبل از هر اقدامي يك كپي از پوشه‌ي fBook pack بگيريد و روي كپي كار كنيد تا به پوشه‌ي اصلي لطمه نخورد و براي استفاده مجدد از اين نرم افزار در دفعات بعد، با مشكل روبرو نشويد

1-ابتدا نرم افزار java runtime 6 را نصب نماييد.

2-سپس به پوشه‌ي كپي گرفته شده‌ي fBook pack رفته و فايل MagicfBookCreator.jar را به كمك نرم افزار JRE6 كه نام ديگر آن Java (TM) Platform SE binary است، باز كنيد. شكل زير:

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob1.gif

3-روي گزينه‌ي Book كليك فرماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob2.gif

4-نام كتاب را به دلخواه خود در كشوي Label بنويسيد و روي دكمه‌ي Ok .كليك نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob3.gif

5- چنانچه كتاب مورد نظر شما داراي چند بخش يا چند فصل‌ است، مي‌توانيد با راست كليك بر روي نام كتاب و انتخاب كشوي Add و گزينه‌ي Child به دلخواه فصل و بخش و زيرمجموعه بسازيد و نام آن‌ها را همانند نام كتاب تغيير دهيد و Ok نماييد. با گزينه‌هاي Up و Down هم مي‌توانيد جاي بخش‌ها را به دلخواه عوض كنيد و آن‌ها را بالا يا پايين ببريد. با گزينه‌هاي Copy و Paste هم مي‌توانيد هر چند بخش يا زير مجموعه كه بخواهيد، بسازيد. با گزينه‌ي Cut هم مي‌توانيد بخش يا فايل زير مجموعه را حذف نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob4.gif

6-كپي متن در نرم‌افزار: پس از انتخاب نام كتاب و تعيين بخش‌هاي مربوطه، متن مورد نظر را كپي كرده و در كشوي مستطيل افقي پايين(كشوي بزرگ) به وسيله‌ي دكمه‌هاي Ctrl+v (كنترل+ وي) paste فرماييد و دكمه‌ي Ok را بفشاريد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob5.gif

7- پس از آماده شدن متن، نوبت به ساخت آيكن و ساخت لوگو براي كتاب مي‌رسد. براي اين كار كافي است به كشوي Edit رفته و روي گزينه‌ي Properties كليك نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob6.gif

8- در پنجره‌ي زير با رفتن به قسمت Book icon شما مي‌توانيد نام كتاب خود را انتخاب نماييد. براي اين كار لازم است در كشوي Book name نام مورد نظر خود را تايپ بفرماييد. اگر اين نام انتخاب نكنيد، بعدا موبايل شما كتاب را با نام نرم افزار خواهد شناخت و ممكن است وقتي دو كتاب با نام نرم‌افزار در موبايل شود، تلفن همراهتان با مشكل عدم شناخت و يا حذف يكي از آن‌ها روبرو شود. همچنين اگر نام كتاب در اين قسمت انتخاب نكنيد، هر چند بعد نام كتاب را تغيير بدهيد، اما تلفن همراه شما آن را با همان نامي خواهد شناخت كه در اين كشو بوده و كتاب با آن ذخيره شده است را فقط مي‌پذيرد و مي‌شناسد. بنابراين توصيه مي‌شود نام مورد نظر خود را در اين كشو تايپ نماييد.

در قسمت بعد شما مي‌توانيد آيكن مورد نظر خود را كه كتاب شما با آن در موبايل شناخته و ديده مي‌شود، انتخاب نماييد. براي اين كار روي گزينه‌ي change كليك نماييد و آيكن تصويري مورد نظر خود را انتخاب كنيد. تصوير مورد نظر براي آيكن حتما مي‌بايست با فرمت PNG باشد و گر نه نرم‌افزار آن را قبول نخواهد كرد. پيشنهاد مي‌شود تصوير آيكن در اندازه‌ي 25در21 سانتي‌متر باشد تا در موبايل از جلوه‌ي زيباتري برخوردار باشد.

همچنين شما مي‌توانيد در قسمت Book logo براي كتاب خود يك لوگو انتخاب فرماييد. براي اين كار روي گزينه‌ي change كليك نماييد و لوگوي مورد نظر خود را انتخاب كنيد. فرمت لوگو هم حتما مي‌بايست PNG باشد.

در قسمت About book شما هر توضيحي را كه براي معرفي كتابتان لازم مي‌دانيد و دوست داشته باشيد، مي‌توانيد در كادر خالي نوشته و يا متن مورد نظر را از رايانه به داخل آن كپي فرماييد.

در قسمت About producer هم مي‌توانيد توضيحاتي به دلخواه پيرامون نويسنده‌ي يا تهيه كننده‌ي كتاب بنويسيد و يا مطلب مورد نظر را در آن كپي نماييد.

پس از اطمينان كامل از صحت درج موارد درخواستي خود، دكمه‌ي Ok را كليك نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob7.gif

9- در اين مرحله نوبت به انتخاب تم (قالب تذهيبي) براي كتاب مي‌رسد. براي اين كار لازم است از كشوي File به گزينه‌ي Maker برويد و اين گزينه را كليك نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob8.gif

10- وقتي پنجره‌ي Maker باز شد، شما مي‌توانيد تم يا قالب‌هاي دلخواه خود را براي تذهيب كتاب به سليقه‌ي خود انتخاب فرماييد. شما مي‌توانيد با انتخاب تم يا قالب تذهيبي از كشوي سمت چپ، قالب اول و از كشوي سمت راست هم قالب دوم كتاب خود را در اختيار داشته باشيد. با اين كار كتاب شما دو قالب تذهيبي دلخواه دارد. اما توجه داشته باشيد كه شما يك قالب همانند و هم نام را نمي‌توانيد از هر دو كشو انتخاب نماييد. حتما بايد قالب اول با قالب دوم از لحاظ نام تفاوت داشته باشد و گرنه كار ذخيره كردن با خطا مواجه خواهد شد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob10.gif

11- در اين مرحله نوبت به ذخيره‌ي كردن كتاب يا همان Save مي‌رسد. براي اين كار لازم است در پنجره‌ي Maker بر روي كشوي Emulator path كليك نموده و نرم افزار MagicfBookCreator.exe را از داخل پوشه‌ي fbook pack انتخاب نماييد و سپس دكمه‌ي Open را كليك كنيد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob11.gif

12- براي اتمام و تكميل كار ذخيره‌سازي‌، در همان پنجره‌ي Maker بر روي گزينه‌ي Make fbook mobile كليك نموده و نرم افزار MagicfBookCreator.jar را از داخل پوشه‌ي fbook pack انتخاب نماييد و سپس دكمه‌ي Open را كليك كنيد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob12.gif

13- اكنون كتاب شما ذخيره شده است. اما كجا؟؟!! بله، در نرم افزار MagicfBookCreator.jar و اكنون اين نرم‌افزار همان كتاب شماست. و دقيقا به همين علت بود كه در شروع كار پيشنهاد شد كه ابتدا از پوشه‌ي fbook pack يك كپي بگيريد و روي كپي آن كار كنيد. چون اكنون نرم افزار MagicfBookCreator.jar حاوي كتابي است كه شما طراحي و تهيه كرده‌ايد و به هيچ وجه امكان برگشت به آن نرم‌افزار اوليه و خالي از مطلب وجود ندارد. در حقيقت شما هيچ گاه نبايست به پوشه‌ي اصلي دست بزنيد و هرگاه لازم داشتيد بايد از آن كپي بگيريد.

14- اكنون به آخرين مرحله مي‌رسيم كه شما بايد روي نرم‌افزار MagicfBookCreator.jar راست كليك كرده و Rename نماييد و نام اين فايل را از MagicfBookCreator.jar به نام مورد نظر خود را كه سابقا در قسمت و كشوي نام كتاب در نرم‌افزار انتخاب نموده بوديد، تغيير دهيد. مي‌توانيد نام را به فارسي يا لاتين بنويسيد اما بايد همانند همان گونه كه در قسمت نام نوشتيد، بايد اين جا هم همان طور نوشته شود. مثلا اگر نام كتاب در آن جا لاتين نوشتيد، اين جا هم بايد نام كتاب را با لاتين بنويسيد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob13.gif

15- فايل كتاب(سرگذشت هانري) را نگه داشته و بقيه‌ي فايل‌هاي موجود كه ديگر كارايي ندارند را حذف نماييد.

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob14.gif

يك مزيت عالي نرم‌افزار: نرم افزار يك مزيت عالي و منحصر به فرد دارد و آن اين است كه اگر شما وقت چنداني نداريد تا كتابي را به طور كامل آماده كنيد، مي‌توانيد بخشي از آن را آماده كرده و بقيه را در فرصتي ديگر تهيه و آماده نماييد. براي اين كار لازم است هنگامي كه بخشي از كتاب را در نرم افزار قرار داده‌ايد، به كشوي File رفته و روي گزينه‌ي Save كليك نماييد و آن را با هر نامي كه دوست داريد، ذخيره نماييد و در هر فرصتي كه تصميم به ادامه‌ي كار فراهم نمودن كتاب گرفتيد، فايل ذخيره شده را فراخواني نموده و روي آن كار كنيد. براي اين كار بايد نرم‌افزار MagicfBookCreator.jar را به كمك نرم افزار JRE6 (همانند دستورالعمل شماره 2 در بالا) باز كنيد. سپس به كشويFile رفته و روي اولين گزينه، يعني گزينه‌يOpen كليك نماييد. اكنون فايل شما باز شده و شما مي‌توانيد هر تغييري را كه دوست داشته باشيد روي آن اعمال كنيد. البته يادتان باشد اين امكان در صورتي قابل انجام است كه شما كتاب را ذخيره‌ي نهايي نكرده باشيد و مراحل 11 و 12 در توضيحات بالا را انجام نداده باشيد

http://shahid14.persiangig.ir/other/fbook/mob16.gif

اكنون كتاب شما اماده است و شما مي‌توانيد آن را به موبايل خود انتقال داده و استفاده نماييد. انشالله كه استفاده كافي و وافي ببريد.

ARBAB
27-12-2008, 21:02
ممنون آموزش خوبی بود من استفاده کردم
ولی نمیدونم قبلا در سایت بود یا نه؟

MasoudBJ
28-12-2008, 07:11
با سلام
به نظر من کتابهایی که با پرنیان ساخته شده از نظر خواندن بسیار بهتر و راحتتر است.
خیلی راحتر می توان صفحات را ورق زد و انگار یک کتاب واقعی است و خیلی راحت می توان به آخرین صفحه خوانده شده مراجعه کرد در حالی که در نرم افزار fbook چون فقط فصل بندی شده و طول هر فصل هم خیلی زیاده رفتن به آخرین صفحه خوانده شده (یا خط خوانده شده) بسیار سخت و وقت گیر است.
لطفا دوستانی که زحمت میکشند و کتاب تهیه می کنند با نرم افزار پرنیان تهیه کنند.
ممنون

MARYAM
28-12-2008, 08:08
سلام

دستتون درد نكنه جناب rasoolabi واقعا زحمت كشيديد ، اما در پاسخ دوستمون بايد بگم ، بنظر من كه بهتره گوشيها خودشون رو با برنامه هاي تحت وب سازگار كنن ، يا اينكه طراحان كتاب كاري كنند كه كتابهاي html , xhtml روي گوشيها بهتر اجرا بشه

هر چند الان اينطور كتابها اگه ساده باشن روي خيلي از گوشيها اجرا ميشن و مشكلي ندارند ، روي پاكت پي سي هم همينطور

خلاصه اگه در درازمدت فكرشو بكنيم اين طرح خيلي به صرفه تر و ماندگارتره و كمتر هم اتلاف وقت ميشه و در كل مزاياي زيادتري داره

چون واقعا خيلي خسته كننده ست كه joystick يا ساير كليدها واسه هر سطر دائم تو دست باشه و بخوايم هميشه بدنبال ورژنهاي جديد برنامه هاي سازگار با اونها باشيم

RASOOL
28-12-2008, 20:28
با سلام
به نظر من کتابهایی که با پرنیان ساخته شده از نظر خواندن بسیار بهتر و راحتتر است.
خیلی راحتر می توان صفحات را ورق زد و انگار یک کتاب واقعی است و خیلی راحت می توان به آخرین صفحه خوانده شده مراجعه کرد در حالی که در نرم افزار fbook چون فقط فصل بندی شده و طول هر فصل هم خیلی زیاده رفتن به آخرین صفحه خوانده شده (یا خط خوانده شده) بسیار سخت و وقت گیر است.
لطفا دوستانی که زحمت میکشند و کتاب تهیه می کنند با نرم افزار پرنیان تهیه کنند.
ممنون

نرم افزار پرنیان نرم افزار خوبیه به خصوص برای رمان های طولانی.اما برای شعر و کتاب های اموزشی و کلا کتاب هایی که احتیاج به فهرست دارند به پای fbook نمیرسه.

ARBAB
28-12-2008, 20:51
به نظر من F-book خیلی از پرنیان بهتره

ahmadn73
28-12-2008, 21:13
هر کدوم از این دو تا کتاب ساز یه نقص و یک نقطه قوت دارن . اف بوک اگه توش امکان تغییر فونت یا اندازه فونت بود ، بی نظیر می شد . چند تا اشکال کوچک دیگه هم داره که زیاد وارد نمی شیم

Moien.A
28-12-2008, 21:27
Mer30

m3hiran
28-12-2008, 21:53
ولي fbook بهتره...البته نظر من

moslem2007
29-12-2008, 13:17
خیلی ممنون به من یکی خیلی کمک کرد .

arimos
13-01-2009, 10:57
سلام دوست عزیز ممنون از آموزشتون
اما من نمیتونم لینک ها رو دانلود کنم ارور میده
سالمه؟؟؟؟؟؟

arimos
13-01-2009, 11:01
اما من نمیتونم لینک ها رو دانلود کنم ارور میده روی اولی
سالمه؟؟؟؟؟؟

ahmadn73
13-01-2009, 13:26
برای من هم جاوا رونتایم خطا زد
شما می تونی برنامه های مورد نیاز رو از تاپیک زیر دانلود کنی :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=50932

RASOOL
15-01-2009, 21:18
اما من نمیتونم لینک ها رو دانلود کنم ارور میده روی اولی
سالمه؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز لینک Java runtime 6 مشکل داره که می تونی اونو از زیر دانلود کنی.

java runtime 6 (http://www.mobile4use.com/files/JRE6.exe)

farahi
16-02-2009, 14:21
با سلام

سایز لوگو چند باید باشه؟

RASOOL
16-02-2009, 21:23
با سلام

سایز لوگو چند باید باشه؟

بستگی به خودت داره من 145*180 میگیرم.

s.hasani
24-02-2009, 10:23
سلام
من در حال کار با این نرم افزار بودم، زمانی که خواستم سیو کنم با این پیام مواجه شدم:020::
error in saving file
اشکال در کجای کاره؟:39:

RASOOL
07-05-2009, 22:22
سلام
من در حال کار با این نرم افزار بودم، زمانی که خواستم سیو کنم با این پیام مواجه شدم:020::
Error in saving file
اشکال در کجای کاره؟:39:

دوست عزیز احتمالا شما موقع انتخاب قالب یا تم هر دو تم رو مشابه انتخاب کردی.توی اموزش هم توضیح دادم اگه یه بار دیگه با دقت بخونید متوجه میشید.

yas_tanha
29-05-2009, 11:50
به نظر من هم F-book خیلی از پرنیان بهتره

mard_e_choobi
07-07-2009, 18:20
با سلام خدمت دوستان اگر می توانید کمک کنید:
فایل ساخته شده در این برنامه با بلوتوث ارسال نمی شه. و ارور کپی رایت می ده.

parviz.bahri
20-07-2009, 18:49
بیشتر توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم.

parviz.bahri
20-07-2009, 18:52
رسول جان برای ساختن ایکون برای گوشی های دارای صفحه نمایش 240.320 بهترین اندازه چقدره ممنون...

RASOOL
21-07-2009, 00:28
رسول جان برای ساختن ایکون برای گوشی های دارای صفحه نمایش 240.320 بهترین اندازه چقدره ممنون...

اندازه ایکون تا حدودی سلیقه ایه ولی به نظر من اندازه 170 در 190 قشنگ در میاد.

gole_shabbu7
07-08-2009, 11:07
سلام
دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه که چطور تو فتوشاپ آیکن و لوگو برای fbook بسازم.
منظورم اینکه تنظیمات دقیق در قسمت file و new چیه (ابعادشون)
اگه لطف کنید یک توضیحی که مفهوم رو برسونه بدید ممنون می شم.
چون من چندتا کتاب ساختم و تو آیکن و لوگوی اون موندم!!!!!!!!!!!!!!!!!

ipo
21-08-2009, 14:01
سلام
دوستان عزیز متاسفانه جدیدا من یه مشکل خیلی عجیب با fbook پیدا کردم که همه زحماتم یهو از دست رفت
حالا اونهاییی که از دست رفت که دیگه نمیشه کاریش کرد اما میخواستم ببینم شما راه حل این مشکل را میدونید
من قبلا خیلی راحا با fbook1.8 کار میکردم
چند روزیش رفتم که یه کتاب خیلی طولانی که داشتم میساختم را تکمیل کنم که تا یه مقداری کارم را جلو بردم و زدم که سیو بشه.که متاسفانه اروری داد مبنی بر عدو توانایی سیو کردن داد (error in saving file) و فایل اصلی کتاب را خراب کرد و حالا تا بازش میکنم میگه error in openning file
حالا من سعی کردم کار را از اول شروع کنم اما باز همون مشکل هست و سیو نمیشه کرد
شما راه حلش را میدونید؟

در ضمن افبوک 2.5 را هم دانلود کردم.اون درست سیو میکنه اما کتابهایی که با همین ورژن شروع به ساختش میکنی را درست به جاوا تبدیل نمیکنه.(کتابهایی که از قبا با افبوک 1 ساخته شده تبدیل به جاوا میشوند اما اونهایی که با خودش میسازی تبدیل نمیشوند)
میخواستم ببینم عیبی در کار من هست یا اشکال از نرم افزاره
تشکر. فقط حتما جواب بدید

ahmadn73
21-08-2009, 14:50
سلام
اون مشکل بخاطر اینه که در یک صفحه جدیدی که باز می کنی ، توی اون صفحه بیش از حد متن قرار می دی .
نمی دونم تفسیر المیزانی که ساختیم رو دیدی یا نه . مثلا بعضی جاها نوشتیم ، تفسیر آیات 25-40 سوره بقره ولی به دلیل اینکه متن این آیات زیاده اومدیم و اینو به دو قسمت و دو صفحه تقسیم کردیم یعنی شد این :
آیات 25-40 (1)
آیات 25-40 (2)

لازمه که بگم می تونی قبل از اینکه از برنامه خارج بشی ، این مشکل رو بدون خراب شدن فایل اصلی حل کنی به این شکل که بفهمی که کدوم صفحه رو بیش از اندازه براش متن گذاشتی ، وقتی فهمیدی ویرایشش کن و تقسیمش کن و بعد از اون Save .
سوالی بود در خدمتیم

ipo
21-08-2009, 23:20
سلام
اون مشکل بخاطر اینه که در یک صفحه جدیدی که باز می کنی ، توی اون صفحه بیش از حد متن قرار می دی .
نمی دونم تفسیر المیزانی که ساختیم رو دیدی یا نه . مثلا بعضی جاها نوشتیم ، تفسیر آیات 25-40 سوره بقره ولی به دلیل اینکه متن این آیات زیاده اومدیم و اینو به دو قسمت و دو صفحه تقسیم کردیم یعنی شد این :
آیات 25-40 (1)
آیات 25-40 (2)

لازمه که بگم می تونی قبل از اینکه از برنامه خارج بشی ، این مشکل رو بدون خراب شدن فایل اصلی حل کنی به این شکل که بفهمی که کدوم صفحه رو بیش از اندازه براش متن گذاشتی ، وقتی فهمیدی ویرایشش کن و تقسیمش کن و بعد از اون save .
سوالی بود در خدمتیم
حالا راهی برای بازیابی فایلی که خراب شد نیست؟

RASOOL
23-08-2009, 12:49
حالا راهی برای بازیابی فایلی که خراب شد نیست؟

اگه شما اونو با نسخه 2.5 باز می کنید ارور میده میتونید ابتدا با نسخه 1.8 اونو باز کنید و فصل هایی که طولانیه رو به چند فصل تقسیم کنید و بعد ذخیره کردن مجددا با نسخه 2.5 اونو باز کنید.احتمالا مشکلتون حل میشه.

ahmadn73
23-08-2009, 13:21
وقتی برای من این اتفاق میوفتاد دیگه بی خیال اون فایل می شدم چون برنامه بازش نمی کرد . حالا شما با ورژن 2.5 باز کنید ببینید باز می شه یا نه . اگر نشد که دیگه هیچ .

ipo
23-08-2009, 13:42
متاسفانه نه نسخه 1.8 بازش میکنه و نه 2.5
دیگه بی خیالش شدم و از نو شروع کردم چون چاره ای نبود

ahmadn73
24-08-2009, 00:19
راهش اینه که :
هر وقت مثلا 4-5 صفحه جدید ساختی و توش متن قرار دادی یکبار روی گزینه "save " کلیک کنی و ببینی که اون خطا میاد یا خیر . اگر نیومد که چه بهتر و ادامه بده ولی اگر خطا زد ، برنامه رو نبند و زود اون 4-5 صفحه اخیر رو که گذاشتی رو ویرایش کن و متنهاش رو کمتر کن . بعد از اون save کن ، اگر خطا نزد که ادامه بده ولی اگر باز خطا زد ، باز هم فهمیده میشه که یک صفحه ای بیش از حد متن داره و باز هم ویرایش و ...
ولی چیزی که هست اینه که وقتی زیاد با برنامه کار می کنی حساب کار میاد دستت که مثلا صفحه ای چقدر ظرفیت داره .
موفق باشید .

bromideh
24-08-2009, 09:36
فقط مشكل در تمام صفحه نبودن اين كتب در نوكيل 5800 مي باشد. آيا راهي هست؟

الدرازي
25-08-2009, 15:56
نرم افراز جديد

fBook 2.6

http://www.mobile4use.com/index.php/download/doc_download/5----fbook-26.html

mani.j
02-09-2009, 06:16
فقط مشكل در تمام صفحه نبودن اين كتب در نوكيل 5800 مي باشد. آيا راهي هست؟

بله به setting/application mgr./installed apps برو. بعد روي كتابي كه نصب شده از option
گزينه suite setting v رو بزن و on-screen keyboard را off كن. :41:
در مورد نرم افزارهاي ديگه اي هم كه چنين كيبوردي دارن ميتوني همين كار رو بكني. مثل كتاباي ساخته شده با پرنيان.

البته به نظرم تو كتاباي اف بوك چندان فايده اي نداره. چون اندازه قلمش بزرگ نميشه. اگر راهي براي درشت كردم اندازه فونت كتاباي ساخته شده با اف بوك هست دوستان بگن. :39:

bemi
09-10-2009, 21:25
من وقتي برنامه fbook 2.6 رااجراميكنم با اين كه جاوا نصب كردن ......ارور...........this application require a run time environment 1.6.0 مي دهد......دوستان جواب

raper0411
08-01-2010, 13:14
الف) دریافت java runtime 6

لینک دانلودش خرابه لطفا تصحیح کنید

RASOOL
08-01-2010, 13:37
الف) دریافت java runtime 6

لینک دانلودش خرابه لطفا تصحیح کنید

لینک اصلاح شد.

dezir
22-01-2010, 10:23
دست همگی درد نکنه من حسابی استفاده کردم

nima379
24-01-2010, 09:05
باسلام تصاویر نشان داده نمی شوند.

hoda_2334
19-02-2010, 20:29
مرسی

mohager_cr
13-03-2010, 20:10
بسیار عالی بود .

با تشکر از rasoolaabi

mohager_cr
03-04-2010, 11:45
سلام
چطور میتونم با fbook برای نوکیا کتاب بسازم ؟

RASOOL
03-04-2010, 11:51
سلام
چطور میتونم با fbook برای نوکیا کتاب بسازم ؟

طبق همین اموزشی که گذاشتم می تونی برای نوکیا یا هر گوشی دیگری که جاوا رو ساپورت می کنه کتاب بسازی.

Davood_titan
09-04-2010, 12:30
اموزشی که تو پست اول گذاشتین عکسهاش اجرا نمیشه
میشه اون رو به pdf تبدیل کنید که من هم استفاده کنم

m.active
15-05-2010, 21:30
نسخه جدید اومده به نام کتابچه

این تاپیک رو مشاهده کنید (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=100374)

rezab2
02-07-2010, 10:41
سلام
من با این برنامه دارم یه کتاب میسازم.نوشته ها را با ctrl+v تو برنامه پیست میکنم ولی وقتی فایله جار را میسازم و تو گوشی نصب میکنم اون نوشته هایی که کپی پیست کردم نشون نمیده ! فقط یه مربع نشون میده !
میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟
گوشیم 5800

e.h.s.a.n 2000
02-07-2010, 10:46
سلام. خب به احتمال زیاد تنظیمات به گونه ای هستش که تئانایی خوندن فارسی رو نداره و به صورت مربع نشون میده.

rezab2
02-07-2010, 11:10
اما وقتی تو برنامه یه جمله را تایپ میکنم و کتابو میسازم تو موبایل خیلی خوب نشون میده

mohammadreza72
21-07-2011, 10:45
عالي بود
به من كه خيلي كمك كرد:bp:

amin-lord72
29-11-2011, 13:15
سلام.. یه سوال.. واسه گوشی های لمسی میشه ساخت؟؟ یعنی صفحه هارو با لمس عقب جلو کرد... ممنون..

lord of moto
30-12-2011, 01:16
سلام در گوشی های wide مثل بلک بری و ... فقط کتاب هاب ساخته شده fbook اجرا می شه
مشه من رو راهنمای کنید که چطوری در نسخه 2.6 جلد و آیکون قرار بدم چون هر کاری کردم ارور داد

Reza_shaker
06-01-2012, 21:42
از زبان برنامه نویس

با توجه به استقبال بسیار زیاد کاربران از کتاب ساز کتابچه ویرایش 4 و دریافت 423000 نسخه از سایت اصلی و دوستان ما بر آن شدیم که نسخه جدید که ویرایش 4.2 از این کتاب ساز است که در آن اشکالات نسخه قبلی برطرف و امکان ویژه ای به آن اضافه شده است را منتشر کنیم. در این نسخه شاهد تغییرات اساسی در این نسخه هستیم .

برخی از امکانات و محدودیت های اضافه شده به این نسخه از کتاب ساز موبایل ( کتابچه ) :

افزودن امکان راست کلیک برای سرعت بخشیدن به اضافه نمودن بخش و مجموعه
ارائه راهکار جدیدی در اضافه نمودن بخش و مجموعه با سریعترین حالت ممکن
قرار دادن قابلیت ارسال خودکار توسط Bluetooth ( ارسال کتاب بدون نیاز به سورس )
قرار دادن قابلیت تغییر فونت نرم افزار در هنگام مطالعه
دسته بندی فصول در آیتم عناوین به منظور جلوگیری از سوء استفاده در تغییر صفحه نخست
حذف تبلیغات گروه برای راحتی کاربران
رفع بسیاری مشکلات گفته شده در انجمن

امکانات کلی کتاب ساز موبایل کتابچه :

ارسال کتاب از طریق بلوتوث توسط خود نرم افزار بدون محدودیت
انتخاب زبان نرم افزار در شروع برنامه ( انگلیسی - فارسی )
سرعت اجرای بسیار بالای نرم افزار
افزایش سرعت نرم افزار ( ترسیم صفحات و ... )
امکان قراردادن عکس در داخل برنامه به صورت نا محدود
امکان قراردادن خط در بین متون و عکس ها به صورت نا محدود
امکان انتخاب متن از داخل صفحات با قابلیت ویرایش به منظور ارسال از طریق SMS
دارای افکت های انیمیشنی
افزایش سرعت جستجو درون نرم افزار : 0.25 ثانیه
تغییر سایز فونت نرم افزار ( متوسط - بزرگ - بسیار بزرگ )
سرعت اجرای بسیار بالا
چرخش صفحه نمایش خودکار
کیبرد مجازی برای گوشی های تمام لمسی
پیمایش خودکار
جاستیفای شدن متن ها یا همان Full Align
بهینه شدن نرم افزار
محیط ساخت بسیار ساده
...

دوستان عزیز جدیدترین ورژن برنامه به همراه آموزش (PDF) براتون میزارم

http://www.mediafire.com/?c712mk3z98pmxi1

http://mobile4use.com/download/ketabche.pdf

teshnehab
15-07-2012, 12:00
باعرض سلام و ادب
آیا توی این نرم افزار میشه فایل صوتی انتخاب کرد که در همه جای کتاب پخش شود؟
اگر نه ،نرم افزاری مشابه ای را می شناسید که این قابلیت را داشته باشد؟
موفق باشید