PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکل نوشته های فارسی در مرورگر Opera



Mr.Afshari
02-01-2009, 03:38
آقا من دیگه داشت حالم از این گوشی به هم میخورد از بس روش MOBiDIV 416 نصب کردم و فارسی ها رو توی Opera بد نشون می داد و بعد هارد ریست میکردم! اینقدر اینکار رو کردم تا به این نتیجه رسیدم که بی فایدس! :29:

یه روز بعد از هارد ریست کردن، مثل همیشه MOBiDIV 416 رو نصب کردم، بعد از اون رفتم توی Opera، مثل همیشه حروف رو جدا از هم نشون میداد، به خودم گفتم اینطوری نمیشه، باید دست به کار بشم... خلاصه، با اجازتون یک دستگاه Resco Explorer 2008 ابتیاع کردم، توی قسمت Browser Options تیک تمام Check Box هایی که فایل ها رو Hide میکردن رو برداشتم تا همه نوع فایلی رو نشون بده، و رهسپار نبرد شدم... :30:

بعد از اندکی پرس و جو از فایل ها و فولدر های مجاور! به فایل encoding.bin در محل C:\Windows\Opera9 مشکوک شدم، اول سعی کردم به شیوه های مختلف بازش کنم و Editش کنم، ولی موفق نشدم، بعد پیش خودم گفتم: "دلت رو بزن به دریا و فایل encoding.bin رو پاک کن! فوقش اگر بلایی سر گوشی اومد مجبور میشی Hard Reset کنی، که کار روزانت شده این روزا!" :46:

خلاصه دلم به دریا زدم و فایل کذایی رو پاک کردم! با سلام و صلوات و پس از اقامه ی دو رکعت نماز وحشت، یه Soft Reset کردم و به سراغ Opera رفتم... :55:

با کمال مسرّت باید عرض کنم که به بهترین شکل ممکن کار میکرد!! :13::35::ambulance:

من به همین راحتی موفق شده بودم شر این معضل لعنتی رو از سر خودم وا کنم! کل کار گشتن دنبال فایل نیم ساعت وقتم رو گرفت فقط! دیگه داشت حالم از گوشیم به هم می خورد! به خاطر این کشف بزرگ توی این ایام امتحانات به خودم یه روز کامل استراحت مطلق بدون درس خوندن دادم! :41:

هرچه سریعتر امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید. فوق العاده خوشحال میشم اگر تونسته باشم کمک کنم. من توی شرایط زیر نتیجه گرفتم، باقی حالت های ممکنه، فارسی ساز های مختلف، و گوشی های دیگه رو تست نکردم... :001:

شرایط آزمایش...
مدل: Diamond یا :8: HTC Touch Pro
فارسی ساز: MOBiDIV 416 یا AlirezA Multilingual Support 3.0 build 416

درضمن به کار هر کس اومد و این دکمه ی تشکر این پایین رو نزد Operaش که هیچ! امیدوارم از مادربرد Pocket PCش دود بلند شه!!! :021::4:


:merci:

shdwhacker
02-01-2009, 13:14
باتشکر روی htc touch hd هم کار کرد...

Mr.Afshari
02-01-2009, 17:23
بعد نوشت!: طبق آزمایش های بعدی من، و بعد از تائید اساتید محترم، مشخص شد این فایل توی فولدر محل نصب Opera ایجاد میشه، ولی بسته به نسخه ی ویندوز و مدل گوشی ممکنه جای فولدر مکانی غیر از مکانی باشه که من اینجا گفتم، ولی به هر حال، شما در هر صورت باید به دنبال فولدر Operax (بدیهی هست که x مجاز از نسخه ی Opera ی گوشی شماست) بگردید، که از ویندوز 2005 به اینطرف به اسم Opera9 فقظ به کار برده میشه که نماد Opera ی Deault گوشی شماست. :001:
برای مثال، آدرس این فایل در گوشی Kaiser به این شکل هست:

My device/Application data/Opera9/encoding.bin

Mr.Afshari
02-01-2009, 18:23
مدیر های عزیز ممکنه یه لطفی در حق من بکنن؟ می خواستم اگر میشه اجازه بدن:

1. این قسمت مهم بشه چون خیلی ها دنبال حل این مشکل هستن.
2. به من امکان Edit بدن تا اسم اون دو مدل رو از توی عنوان در پاک کنم و همینطور یه سری تغییرات توی متن انجام بدم تا بقیه متوجه بشن توی گوشی های دیگه چکار باید کرد.

ممنون میشم :)

ARASH
02-01-2009, 21:37
تاپیکتون مهم شد
درورد امکان ادیت چنین امکانی وجود نداره
اما اگر میخواید مطالبتون رو توی یک پست جدید بزنید تا من براتون با پست اول ترکیبش کنم
در ضمن قسمت بدون خونریزی هم از نام تاپیک حذف شد تا تاپیک حالت رسمی پیدا کنه

CAMEL
03-01-2009, 11:40
آیا با این کاردر operamini هم حروف را درست نشان میدهد؟ کسی تست نکرده؟

Masih60
04-01-2009, 01:36
با تشکر، روی اومنیا کاملا جواب داد! فقط فایلش توی آدرس Application Data>Opera 9 بود.

Mr.Afshari
04-01-2009, 02:40
آیا با این کاردر operamini هم حروف را درست نشان میدهد؟ کسی تست نکرده؟
دوست عزیز چرا خودت تست نمیکنی و جواب رو اینجا به اشتراک بزاری؟ کار سختی فکر نمیکنم باشه اگر واقعا دنبال حلش باشی :001:

واقعا عالی بود ولی نمیدونم چرا تشکر ها اینقدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
به نکته ی بس جالبی اشاره کردی سامان جان! ممنون از نکته سنجیت!

با تشکر، روی اومنیا کاملا جواب داد! فقط فایلش توی آدرس Application Data>Opera 9 بود.
!Very Nice ممنون از اطلاعات تکمیلی.

dj_mm
14-01-2009, 23:04
سلام .

من برنامه AlirezA Multilingual Support رو نصب کردم.اما فونتهای فارسی رو تو بعضی از سایتها اصلا نمیشناسه!!

در ضمن ترفند Mr.Afshari در x1 به خوبی جواب داد.ممنون. :41:

فقط اگه ممکنه منو در مشکلی که

دارم کمک کنید.:020:

Reza_diamond
15-01-2009, 17:17
بچه ها من یه مشکل دارم !
با اینکه الان دیگه توی اپرا حروف جدا از هم نوشته نمیشن ولی بعضی از فونت ها رو اصلا نمیخونه !!!
مثلا وقتی توی سایت www.3jokes.com یا بعضی سایت های دیگه میرم یه پیغام عجیب میده و سایت رو باز نمیکنه ( با اینکه به لطف ایرانسل کلی پول از بنده کسر میشه !!!)
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
و چه جوری میشه حلش کرد ؟

Mr.Afshari
15-01-2009, 19:07
سلام .

من برنامه alireza multilingual support رو نصب کردم.اما فونتهای فارسی رو تو بعضی از سایتها اصلا نمیشناسه!!
در ضمن ترفند mr.afshari در x1 به خوبی جواب داد.ممنون. :41:
فقط اگه ممکنه منو در مشکلی که
دارم کمک کنید.:020:

فکر کنم اگر توی تاپیک همون برنامه سوالت رو مطرح کنی سریعتر جواب بگیری. :001:


بچه ها من یه مشکل دارم !
با اینکه الان دیگه توی اپرا حروف جدا از هم نوشته نمیشن ولی بعضی از فونت ها رو اصلا نمیخونه !!!
مثلا وقتی توی سایت www.3jokes.com یا بعضی سایت های دیگه میرم یه پیغام عجیب میده و سایت رو باز نمیکنه ( با اینکه به لطف ایرانسل کلی پول از بنده کسر میشه !!!)
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
و چه جوری میشه حلش کرد ؟

روی گوشیت فونت جدید نصب کردی؟

Reza_diamond
16-01-2009, 17:33
درود !
خیر فونت جدیدی نصب نکردم !

Mr.Afshari
17-01-2009, 11:55
درود !
خیر فونت جدیدی نصب نکردم !

اگر میشه بگو دقیقا چه خطایی بهت میده. :)

Reza_diamond
18-01-2009, 17:39
ببین یه چیزی مثل error نیست !
یه صفحه بزرگ میاد با نوشته های طویل !
راستی این مشکل فقط روی این سایتی که گفتم نیست و این یه مثال بود !
این مشکل فقط توی سایت های دارای نوشته ی فارسیه البته نه همه ی اونا !
همینه که توجه منو جلب کرده که چرا توی بعضی سایت ها مشکل داره و توی بعضی نه !!!

Mr.Afshari
19-01-2009, 09:39
والا راستش رو بخوای گوشی من و دایموند دوستم هم این سایت هم حتی سایت بانک ملی که به نحسی معروفه رو راحت لود کردن! هیچ مشکلی نبود.

توصیه میکنم هارد ریست کنی، احتمال خیلی زیادی هست که مشکل از گوشی تو باشه. ورژن rom گوشی چنده؟ نکنه همونه که خیلی اذیت میکنه و همه ی دایموند دار ها ازش فراری هستن؟ 1.90 یا یه همچین چیزی بود، دقیق نمی دونم. از خبرگان دایموند بپرس لطفا. احتمال داره مشکل از rom هم باشه. اگر هارد ریست کردی و درست نشد سعی کن اگر ورژن جدید تری برای گوشیت اومده آپگرید کنی.

البته اینا همش احتمال بود!

Reza_diamond
20-01-2009, 17:16
به هر حال مرسی !!!
ولی من از این ورژن رام که گفتی خبر ندارم !
چه جوری باید بفهمم ورژنش چنده و آپدیتشو از کجا بگیرم !
البته اگه حجمش کمه بگو !!!

Mr.Afshari
21-01-2009, 17:26
توی opera mini اصلا این فایل وجود نداره

راستش رو بخوای من این روش رو روی Opera Mini امتحان نکردم ولی روی Opera Mobile مطمئنم که %100 جواب میده. :39:

Mr.Afshari
21-01-2009, 17:49
به هر حال مرسی !!!
ولی من از این ورژن رام که گفتی خبر ندارم !
چه جوری باید بفهمم ورژنش چنده و آپدیتشو از کجا بگیرم !
البته اگه حجمش کمه بگو !!!

والا اگه بخوام جاش رو بگم که میشه تبلیغات و خلاف قوانین سایت، توی موبایلستان هم جای به درد بخوری که همه ی سوالات رو برطرف کنه پیدا نکردم. اگر دوست داشتی به idم pm بده تا بهت بگم کجا میتونی به همه ی جواب هات برسی.

j.j
25-01-2009, 11:59
با سلام خدمت شما mr.afshari اگر میتونید برای opera mini هم یک فکری بکنید چون خیلی سریعتر و راحتتر از اپرای خود گوشی هست .

Mr.Afshari
27-01-2009, 08:31
حتما چشم، امتحانات که تمام شد برای اون هم یه فکری میکنم اگر تونستم. :)

™‎SHAHRAM
28-01-2009, 16:14
دوستانی که با اپرا مینی مشکل دارن به این تاپیک ها مراجعه کنید ‏،امیدوارم مشکلتون حل بشه ‏.



http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=55477&highlight=Opera+mini


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=745100#post745100

Reza_diamond
04-02-2009, 11:18
درود!
دوستان محترم بنده یه مشکلی پیدا کردم !
اگه کسی این فایل پاک شده رو داره لطفا اینجا بزاره شاید مشکل منم حل شد !

Vagrik
17-04-2009, 11:54
تاپیک پاکسازی شد!

یادآوری بسیار مهم: از ارسال پست‌های تشکر جدا خودداری نمایید. در غیر اینصورت، پست شما بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد.

sophoss
04-06-2009, 22:16
با تشکر
روی Touch 3G هم جواب میده.

djtrex
13-07-2009, 23:52
سلام من دیاموند 2 دازم
روی اپرا 9.5 خودش پیشفرض درسته (البته بعد از نصب فارسی ساز alireza multilanguage ) ولی با نسخه 9.7 بتا اون با این روش باز هم حروف رو بر عکس نشون میده!!

djtrex
14-07-2009, 00:49
خوب با کمی ور رفتن و گشت و گذار عامل مشکل رو پیدا کردم البته شاید دیگران در سایتهای دیگر یا همین سایت آن را بیان کرده باشند ولی با این حال من به چشمم نخورده

مشکل از امکان جدید اپرا به نام Opera Turbo هست که در نسخه 9.7 موبایل آن اضافه شده و من در 9.5 ندیدم
و این مسئله کاملا با ف . ی ، ل ، ت . ر ، ی _ ن ؛ گ رابطه داره یعنی با فعال سازی اون سایتهایی مثل bbcpersian و سایت های دیگری که بسته شده اند میاد ولی فونت بهم میریزه و بر عکس نشون میده و برعکس اگه خاموش کنید سایتهای بسته نمیاد ولی فونت درسته !!!

on و off اون هم در فایل opera.ini که در مسیر محل نصب و در پوشه profile :

[.....]
ByteMobile Optimization Level=0
Use OBML=1

Use OBML که پیشفرض هم فکر کنم خاموشه

اما دلیل این مسائل بالا (در ف و ل ، ت ، ر و مشکل فارسی ) در کلمه OBML قرار دارد که مخفف :
Opera Binary Markup Language
هست و اطلاعات بیشتر :
http://dev.opera.com/articles/view/opera-binary-markup-language/
و این همون مکانیزم opera turbo هست یه جور فشرده سازی صفحات اینم یه طرحواره در مورد نحوه کار آن:
http://www.umpcportal.com/wp-content/uploads/2009/02/operaturbo-thumb.jpg

اینم تغییرات 9.7 :
http://dev.opera.com/articles/view/opera-mobile-9-7-features-standards/

و در رابطه opera turbo :
http://www.opera.com/business/solutions/turbo/

واقعا این مکانیزم سرعت رو بالا می بره و فایده دیگر اون عبور از ف - ی ، ل _ ط + ر هست اما آیا کسی هست مشکل اون رو با فارسی حل کنه ؟؟؟

یه نکته دیگه که باعث تعجبه اینه که همین امکان توی نسخه 10 این مرورگر برای pc هست البته اونم بتا هست ولی وقتی فعال میکنی نه فونت فارسی بهم میریزه و نه از ف-ل رد میشه !:
http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/1000b1/

http://mobilestan.net/showpost.php?p=980177&postcount=52

djtrex
16-07-2009, 14:04
خیلی ممنون !! :d
برای opera mini یکی یه patch داده بود:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=936303

دوستان برنامه نویس wm کسی نمی تونه کاری کنه!!؟؟؟

ممنون! ;)

sakar58
19-08-2009, 11:37
سلام..روئ ایکس وان هم کار میکنه..فقط کلمه بین ندارد..همان اینکدینگ باید حذف شه..با تشکر

amsjavan
28-08-2009, 13:29
مشکلم حل شد.
مشکل اینجا بود که می خواستم این فایل رو از روی کامپیوتر پاک کنم در صورتی که این فایل روی کامپیوتر نشون داده نمیشه و باید حتما با استفاده از گوشی پاک بشه.
ممنون

soleimanireza
27-01-2010, 17:45
سلام این برنامه آقای علیرضا خیلی خوب است. ترفند شما هم فوق العاده است. اما من هنوز یک مشکل کوچک دارم، در بعضی سایت ها به جای حروف یک چیزهای اجغ وجغ می بینم. بعضی ها را درست، بعضی ها را بصورت حروف مجزا. از اپرایی که بصورت کارخانه ای روی گوشی نصب هست هم استفاده می کنم. خیلی از راهنماییتون ممنونم. چون من شغلم خبرنگاری است و خیلی نیاز دارم مثلا سایتی مثل فارس نیوز یا بالاترین را به درستی ببینم. که اولی حروفش اجغ وجغ است و دومی حروف مجزا از هم. اما بعضی سایت ها درست است.

arashdn
18-03-2010, 22:27
رو امنیا 2 تست شد و بخوبی جواب داد
آقا واسه اپرا مینی راهی نداره؟
آدم با اوپرا موب که میره با جی پی آر اس ورشکست میشه ....

SepehrGTX
24-03-2010, 00:26
ورژن ۵ نهایی اپرا مینی با فارسی مشکل داره. میشه یه طوری حلش کرد؟
کسی میتونه این روش رو برای این ورژن انجام بده و بذاره برا دانلود؟

mmhsat
24-03-2010, 18:19
سلام
کسی از دوستان روی hd2 امتحان کرده؟

mehr83
11-05-2010, 14:17
ضمن تشکر از دوستی که زحمت اصلاح فوق را کشیده است باید بگم که اپرا مینی 5 سریعترین و یوزر فریندلی ترین برنامه ای است تاکنون برای موبایل دیده ام.به امتیازات فوق عبور از ف ...ر را اضافه کنید.
من خودم بروشهای مختلف حتی با درخواست از سایت اپرا خواسته ام ایراد فوق را برطرف نماید ولی تاکنون نتیجه ای نگرفته ام . به دوستان پیشنهاد میکنم در ارسال درخواست های مکرر به شرکت اپرا همت کنند. درحالیکه تمام منوهای اپرا مینی 5 توسط شرکت اپرا بخوبی فارسی شده حیف است نتوان از سایت های فارسی دیدن کرد.

mgb
22-06-2010, 11:47
سلام به همه!
من این فایل رو پاک کردم.
قبلا جدا از هم نشون میداد،الآن برعکس هم شد!!!
omnia II/wm 6.5/فارسی ساز:EFY arabizer for omnia2

mgb
22-06-2010, 12:08
سلام به همه!
من این فایل رو پاک کردم.
قبلا جدا از هم نشون میداد،الآن برعکس هم شد!!!
omnia II/wm 6.5/فارسی ساز:EFY arabizer for omnia2

سلام مجدد!
من با نصب opera mobile 10 و بدون انجام هیچگونه عملی بعد از نصب آن (البته فایل encoding.bin از پوشه ی opera mobile 9 که روی گوشی به صورت default بود رو قبلا پاک کرده بودم!) مشکلم حل شد و فارسی رو بدون هیچ مشکلی روی opera mobile 10 دارم!!!
اگه کسی مشکلی شبیه این داشت،پیشاپیش راه حلش اینه!!!

khianche
24-06-2010, 18:28
دوست عزيز شهامت ريسك پذيريت منو كشته
روي داياموند 2 تست كردم و جواب داد اما روي opera mini كار نمي كنه
واقعا مستحق تشكري

royce
01-07-2010, 03:53
دوستان اپرت مینی روی گوشی من هم با فونت فارسی مشکل داره و جدا جدا نشون میده
راهی نیست؟
b7300 OmniaLite

khanikii
27-07-2010, 19:42
من هم روی سامسونگ امنیا لایت امتخان کردم درست نشد

royce
15-09-2010, 22:53
ورژن نهایی اپرا مینی هم اومد ولی همچنان با فارسی مشکل داره :be:

ah.abbaszadegan
08-12-2010, 17:10
سلام
من تمام کارها رو انجام دادم و کل گوشی رو سرچ کردم فقط این فایل encoding.bin برای Opera Browser خود گوشی هست نه Opera mini ؟ باید یک فکر دیگه ای کرد !:bw:

ah.abbaszadegan
20-12-2010, 00:51
آقا من دیگه داشت حالم از این گوشی به هم میخورد از بس روش MOBiDIV 416 نصب کردم و فارسی ها رو توی Opera بد نشون می داد و بعد هارد ریست میکردم! اینقدر اینکار رو کردم تا به این نتیجه رسیدم که بی فایدس! :29:

یه روز بعد از هارد ریست کردن، مثل همیشه MOBiDIV 416 رو نصب کردم، بعد از اون رفتم توی Opera، مثل همیشه حروف رو جدا از هم نشون میداد، به خودم گفتم اینطوری نمیشه، باید دست به کار بشم... خلاصه، با اجازتون یک دستگاه Resco Explorer 2008 ابتیاع کردم، توی قسمت Browser Options تیک تمام Check Box هایی که فایل ها رو Hide میکردن رو برداشتم تا همه نوع فایلی رو نشون بده، و رهسپار نبرد شدم... :30:

بعد از اندکی پرس و جو از فایل ها و فولدر های مجاور! به فایل encoding.bin در محل C:\Windows\Opera9 مشکوک شدم، اول سعی کردم به شیوه های مختلف بازش کنم و Editش کنم، ولی موفق نشدم، بعد پیش خودم گفتم: "دلت رو بزن به دریا و فایل encoding.bin رو پاک کن! فوقش اگر بلایی سر گوشی اومد مجبور میشی Hard Reset کنی، که کار روزانت شده این روزا!" :46:

خلاصه دلم به دریا زدم و فایل کذایی رو پاک کردم! با سلام و صلوات و پس از اقامه ی دو رکعت نماز وحشت، یه Soft Reset کردم و به سراغ Opera رفتم... :55:

با کمال مسرّت باید عرض کنم که به بهترین شکل ممکن کار میکرد!! :13::35::ambulance:

من به همین راحتی موفق شده بودم شر این معضل لعنتی رو از سر خودم وا کنم! کل کار گشتن دنبال فایل نیم ساعت وقتم رو گرفت فقط! دیگه داشت حالم از گوشیم به هم می خورد! به خاطر این کشف بزرگ توی این ایام امتحانات به خودم یه روز کامل استراحت مطلق بدون درس خوندن دادم! :41:

هرچه سریعتر امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید. فوق العاده خوشحال میشم اگر تونسته باشم کمک کنم. من توی شرایط زیر نتیجه گرفتم، باقی حالت های ممکنه، فارسی ساز های مختلف، و گوشی های دیگه رو تست نکردم... :001:

شرایط آزمایش...
مدل: Diamond یا :8: HTC Touch Pro
فارسی ساز: MOBiDIV 416 یا AlirezA Multilingual Support 3.0 build 416

درضمن به کار هر کس اومد و این دکمه ی تشکر این پایین رو نزد Operaش که هیچ! امیدوارم از مادربرد Pocket PCش دود بلند شه!!! :021::4:


:merci:

سلام
من تمام کارها رو انجام دادم و کل گوشی رو سرچ کردم فقط این فایل encoding.bin برای Opera Browser خود گوشی هست نه Opera mini ؟ باید یک فکر دیگه ای کرد ! :dy:

236
16-01-2011, 13:16
سلام،من يه اپراميني ازهمين سايت واسه يه ديزايرگرفتم امااصلاروش نصب نشداماروhd2خودم راحت نصب شدمشكل جدابودن حروف رونداره ودرضمن جاواست،اگه خوب بودبرين پيداكنين طرفوازش تشكركنين،راستي من مرورگرuc browserرونصب كردم ازاپرابهتره خيلي سريعتره اماازهمه فيلتراردنميشه

babak_20092002
04-02-2011, 19:03
سلام خدمت اساتید محترم.خدمت دوستان یک سوال داشتم که من روی x2 هر فارسی سازی نصب می کنم توی opera همه ی نوشته های فارسیم بر عکس میاد و اینکه addres رو نشون نمیده دوستان کمک کنن ممنون میشم.موفق باشین

milad1917
05-02-2011, 09:33
فکر کنم که الان دیگه مشکل همه حل شده با اپرا مینی .... چون که از روز 2 فوریه 2009 اپرا مشکلش رو با زبان فارسی حل کرده . من خودم که الان دیگه مشکلی ندارم و فقط از اپرا مینی استفاده می کنم . خیلی توپه ......:bi::lol::123::41::bp::bf:

babak_20092002
05-02-2011, 21:00
متاسفانه مشکلم نه تنها با opera حل نشده حتی تو گوشی چیزی تایپ می کنم نشون نمیده وقتی remove میکنم درست میشه از فارسی ساز alireza multilingual support 3.0 استفاده میکنم

amin0916
06-02-2011, 10:15
به دوروش
1:یه اپرا 9.5 دانلود کنید ورویه حافظه داخلی نصب کنید پس از پایان نصب از شما میخواد گوشیتونو ریست کنید شما بله را بزنید پس از بالا امدن گوشی برین تویه سایت فارسی میبینید که فونت فارسی هیچ مشکلی نداره

2:لازم به ذکر است قبل ازنصب opera 9.5 جدید شما باید فایل encoding.bin رو از مسیر my device-application data- opera 9 پاک کنید

3:حالا یه اپرا مینی مخصوص ویندوز موبایل رو از سایت اپرا دانلود کنید پس از نصب وارد یه سایت فارسی بشین میبیینین فونت فارسی اپرا ینی هم درست شد

4:تشکر یادتون نره

Lord©
17-05-2011, 11:47
تاپیک پاکسازی شد ... ( 14 )

لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید ...