PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش گرفتن نسخه پشتیبان (Backup) از Main



MORTEZA
02-02-2009, 20:21
آموزش گرفتن نسخه پشتیبان (Backup) از Main (با تمام پچ های نصب شده) !!!
سلام ...
:41:قبل از هر حرفی باید تشکر کنم از Milad عزیز که این آموزش توسط اون ترجمه شده و تو سایتش ارائه شده....
درست خوندید !!!:26:از Main هم میشه بکآپ گرفت . حتما تا حالا پیش اومده که بروی گوشی پچ های زیادی نصب کردید و گوشی به یه حالت پایدار و خوب رفته ولی با یه اشتباه در موقع نصب پچ گوشی دیگه روشن نمیشه و با حذف پچ هم مشکل حل نمیشه و شما مجبورید که دوباره Main رو فلش کنید و تازه اون موقع گرفتاری ها شروع میشه چون اغلب پچ ها رو پیدا نمی کنید و یا اصلا نمی تونید به اون حالت پایدار قبل از خرابکاری برگردید در ضمن این نصب پچ وقت زیادی میگیره.

خب راه چاره رو در اینجا بهتون میگم:39:

نکته این که برای بکآپ از Main باید پچ QA رو در گوشی های DB2020 نصب کرده باشید که فکر کنم این کار رو کردید .


1 - خوب در ابتدا نرم افزار SETOOL رو باز کرده و مدل گوشی رو انتخاب کنید .

2 - سپس تیک Use quick access patch رو بزنید. (اگه گوشیتون DB2020 هست)

3 - حال در قسمت Read Setup و با توجه به مدل گوشی باید Start Address رو تعیین کنید که در گوشی های مختلف متفاوت هست این آدرس رو از داخل پچ ها هم میشه به دست آورد در زیر برای مدل های مختلف Start Address رو می نویسم :

- برای 12/DB2010 اغلب 44020000 به جز W810,W200,K510,K310 که 44140000 هست
- برای DB2020 همگی 44140000 هستش

4 - در بخش lenght هم باید اندازه فلش گوشی به HEX رو بنویسید. به شکل زیر :

- DB2020 ها همگی 32 مگ هست پس باید 02000000 بنویسید
- برای DB2010 همگی 8 مگ هستند که باید 013E0000 رو بنویسید به جز W810 که 16 مگ هست و باید 01580000 رو بنویسید:39:

5 - خوب حالا تیک Read SSW رو بزنید.

6 - در آخر دکمه Read Flash رو بزنید تا خوندن فلش شروع بشه .

7 - در پایان یه فایل یه 44140000_02000000_yourIMEI.bin در داخل پوشه SETOOL ایجاد میشه:41:


http://www.tinypic.info/files/38aoe5xcc16nek3sgoha.jpg


:atten:در موقع نیاز هم فایل 44140000_02000000_yourIMEI.bin رو Add کنید و اگه فریمویر فعلی که گوشی باهاش هنگ کرده و شما باهاش مشکل دارید پچ quick access رو داره در موقع نصب باید Use quick access patch رو بزنید اگر هم که نداره باید Bypass DB2020 security رو تیک بزنید و مثل فلش کردن عادی برخورد کنید.

در آخر گوشی رو روشن می کنید و می بینید که تمام پچ ها نصب شده اند:43::41:

نکته : با این کار فقط از Main با پچ ها کپی گرفته میشه و نه از فایل های FS و...
در بعضی موارد ممکنه فایل با فرمت ssw ذخیره شه...و cid رو 254 بزنه که مشکلی نیست...کارتون درسته...این ممکنه بخاطر پچ qa باشه...:003:
باز هم تشکر از میلاد عزیزوسایت (http://forum.topsony.ir) مفیدش
تا بعد...موفق باشید:003::52:

mirsedali
16-02-2009, 11:13
ببخشید
مثلا وقتی گوشی رو فلش کردیم, اگه یه پچ روش نصب کنیم و بعد بک آپ رو بریزیم اون پچی که ریختیم پاک میشه؟

segaro
16-02-2009, 12:23
سلام دوست من پچ qa را برای ما قرار بده تا بتونیم بک آپ بگیریم

MORTEZA
16-02-2009, 14:44
ببخشید
مثلا وقتی گوشی رو فلش کردیم, اگه یه پچ روش نصب کنیم و بعد بک آپ رو بریزیم اون پچی که ریختیم پاک میشه؟

دوست گلم سلام...
التماس دعا...:103:
شما با بک آپ گرفتن از main همونطور که توضیح دادم...میتونید هر تغییری رو که تا لحظه بک آپ رو گوشیتون دادید رو برگردونید..
دقیقا مثل بک آپ گرفتن تو کامپیوتر...هر پچی رو که نصب کردید اگه قبل از بک آپ بوده ..با برگردوندن بک آپ دوباره برگردونده میشه و اگه بک آپ قبل از نصب پچ بوده و بعدش پچ نصب کنید ...وقتی که بک آپ رو برگردونید او پچ هم پاک میشه...:003:

تا بعد

MORTEZA
16-02-2009, 14:52
سلام دوست من پچ qa را برای ما قرار بده تا بتونیم بک آپ بگیریم
سلام دوست عزیز...شما برای چه گوشیی میخواید براتون بزارم...مدل گوشی و فریمور ؟!:7:

segaro
16-02-2009, 15:15
سلام آقا مرتضی
برای k800_r8bf003 میخواستم ممنون !

MORTEZA
16-02-2009, 17:04
سلام آقا مرتضی
برای k800_r8bf003 میخواستم ممنون !

دوست گلم سلام مجدد:4:
شما میتونید فایل qamaker.exe رو از لینک زیر بگیرید...
qamaker.exe (http://www.4shared.com/file/46928086/fa1bccf/qamaker.html)
بعد فایل Main گوشیتونو (اگه ندارید باید دانلودش کنید)روش بکشید (Drag) ..بلا فاصله پچ quick access مربوط به گوشیتون ساخته میشه..
از qamaker.exe میتونید برای ساخت پچ برای هر گوشی و فریمور دیگه (Db2020)هم استفاده کنید..
امیدوارک که مشکلتونو حل کنه..
تا بعد:003::52:
:atten: اگه آنتی ویروس سیستموتون اونو ویروس تشخیص داد موقتا غیر فعالش کنید...چون ماهیت این فایل شبیه به تروجانه.نگران نباشید:003:

segaro
17-02-2009, 16:56
سلام مرتضی جان
بابا اینو خوب از اول میگفتید این کارو که برای نصب پچ انجام داده بودم
اخه تعجب کردم qa دیگه چیه !
مرسی دارم بک آپ میگیرم ایول

segaro
17-02-2009, 17:04
آقا شرکنده یه سوال دیگه آخریشه قول قول
الان یک آپ تمومه یه فایل با فرمن ssw برای فلش گوشی کافیه همین فایل رو چای مین گوشی قرار بدیم و فلش رو بزنیم دیگه ؟
درسته

MORTEZA
18-02-2009, 00:42
آقا شرکنده یه سوال دیگه آخریشه قول قول
الان یک آپ تمومه یه فایل با فرمن ssw برای فلش گوشی کافیه همین فایل رو چای مین گوشی قرار بدیم و فلش رو بزنیم دیگه ؟
درسته

دوست عزیز سلام...
شبتون بخیر...الان احتمالا خوابی:37:
درسته حق باشماست فایل بک آپ با فرمت ssw ایجاد میشه ممکنه cid رو هم 254 نشون بده...:39:
مشکلی پیش نمیاد...:015:همین فایل رو اد کنید و فلش رو بزنید گوشیتون روشن میشه البته موقعی که نیاز به فایل بک آپ داشتید...:4:
شب خوش...بای:003::52:

mmosavi
12-03-2009, 23:45
با سلام . من با همین روش یه بکاپ گرفتم اما بعد از چند مدت که یه پچ اشتباه ریختم و گوشی همون صفحه اول گیر کرد بعد اون فایل رو فلش کردم اما گوشی کلا دیگه روشن نشد و مجبور شدم main رو فلش کنم . به شکل های مختلف ( قبل از نصب پچ qa وبعدش ) اون فایل رو ریختم اما جواب نداد . میشه نحوه استفاده از اون رو بگین ؟ ممنون .

MORTEZA
14-03-2009, 14:24
با سلام . من با همین روش یه بکاپ گرفتم اما بعد از چند مدت که یه پچ اشتباه ریختم و گوشی همون صفحه اول گیر کرد بعد اون فایل رو فلش کردم اما گوشی کلا دیگه روشن نشد و مجبور شدم main رو فلش کنم . به شکل های مختلف ( قبل از نصب پچ qa وبعدش ) اون فایل رو ریختم اما جواب نداد . میشه نحوه استفاده از اون رو بگین ؟ ممنون .

سلام دوست گلم...
والا تو این جور موارد آدم شاید یه نکته کوچیک رو جا بندازه و مشکل همون باشه مثلا اگه گوشی رو هک کردید پس بعد از گرفتن کپی پشتیبان، تیک Use Quick Access... رو بزنید و Flash رو Add کنید Flash رو بزنید باید فلش شروع بشه!
یا ...
حالا شما اروری رو که میده و تو لوگ ثبت شده رو بذارید ..امیدوارم که بشه مشکل رو فهمید..
روز خوش..:003::52:

mmosavi
15-03-2009, 13:35
سلام دوست گلم...
والا تو این جور موارد آدم شاید یه نکته کوچیک رو جا بندازه و مشکل همون باشه مثلا اگه گوشی رو هک کردید پس بعد از گرفتن کپی پشتیبان، تیک use quick access... رو بزنید و flash رو add کنید flash رو بزنید باید فلش شروع بشه!
یا ...
حالا شما اروری رو که میده و تو لوگ ثبت شده رو بذارید ..امیدوارم که بشه مشکل رو فهمید..
روز خوش..:003::52:

ارور نمیده و پیام پچ با موفقیت نصب شد هم نمایش میده آخر کار . ولی وقتی میرم تو گوشی میبینم اون پچهایی که موقع بکاپ گرفتن بودن حالا نیستند

MORTEZA
16-03-2009, 12:34
ارور نمیده و پیام پچ با موفقیت نصب شد هم نمایش میده آخر کار . ولی وقتی میرم تو گوشی میبینم اون پچهایی که موقع بکاپ گرفتن بودن حالا نیستند

دوست گلم سلام..
همونطور که گفتم شما یه زحمتی بکش و لوگ نصب پچ رو بزار تا اساتید و دوستان راحتتر بتونن نظر بدن...:39:
ممنون بای:003::52:

horaman
06-08-2010, 07:36
ممنون از اموزش خوبتون برای w810 همه کار های گفته شده رو انجام دادم یک فایل با حجم یک مگابایت ایجاد شد ولی نمیدونم چرا گوشی با SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11روشن نمیشه؟؟ ولی با ورزن 1.8 که این کار رو کردم گوشی روشن شد حالا ایا این یک مگابایت حجم مین چون مین اصلی حجمش زیاد؟؟؟؟

M!L4D-H
06-08-2010, 23:36
سلام
دوست عزیز احتمالاً آدرس ها رو اشتباه تایپ کردین چون توسط خودم هم روی w810 و هم روی k810 تست شده و جواب داده
موفق باشید میلاد./.

horaman
07-08-2010, 09:48
سلام
دوست عزیز احتمالاً آدرس ها رو اشتباه تایپ کردین چون توسط خودم هم روی w810 و هم روی k810 تست شده و جواب داده
موفق باشید میلاد./.

دوست من ادرس رو
به جز w810,w200,k510,k310 که 44140000 هست
این نوشتم در ضمن حجم فایل بک اپ برای شما چقدر؟

M!L4D-H
07-08-2010, 13:15
سلام
جلوی Lenght چه آدرس رو مینویسید؟