PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقویت صدا در گوشيهاي موتورولا



omidhama123
28-09-2006, 16:08
اول نرم افزار p2k tools رو باز كنين . بعد كه گوشيتون رو كانكت كردين و اطلاعات رو خوند . يه قسمت بالاش نوشته tools . روش كليك كنين. بعد روي gian table كليك كنين . بعد چند تا گزينه داره كه جلو هر كدومشون از اعداد 1 تا 8 هست اعداد را هر جوری خواستید تغیر دهید و بعد دکمه ست را زده و کلوز را میزنیم حالا كه تنظيمات دلخوهتون رو داديد گوشي رو ريست كنين :183: :183: :183: :183:

BAHMAN
07-10-2006, 00:44
دوستان اگر تست كردن و جوب داده اطلاع بدن ميخوام تاپيك رو مهم كنم ......

BAHMAN
07-10-2006, 10:29
برنامه p2ktools رو از اينجا بگيريد :

http://www.motomodding.com/vault/software/P2KTools_v0.7.1.9.rar

BAHMAN
07-10-2006, 15:52
تاپيك مهم و عنوانش ويرايش شد ...

bakhanbeigi
15-10-2006, 18:05
برنامش نتونست گوشی a925 رو پیدا کنه

چی کار کنم

BAHMAN
15-10-2006, 20:51
گوشي شما سيمبينه ...... بايد تو بخش Uiq دنبالش بگرديد ....

majidtoop
15-10-2006, 21:57
:atten:
آقا فقط یه مشکلی که داره من روی l7 امتحان کردم اگه بالاتر از 1 تنظیم کنی صدا خش خش میکنه موقع

پخش.خوب صدای

اصلی خود گوشی رو 1 تنظیم شده چه تفاوتی میکنه.اگه راه حلی داره که این جوری نشه به ما هم بگو.

با این تفاسیر بازم دست گلت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه دنیا ممنون:roolleyes: :113:

mose
16-10-2006, 20:28
اگه ميشه گزينه هاي gian table رو توضيح دهيد كدام ولوم مربوط به كدام قسمت صداي گوشي است

BAHMAN
16-10-2006, 21:06
خب .......

دوستان بايد ولوم هاي مختلف رو امتحان كنيد تا بهترين جواب رو بگيريد ..... اگر همه ولوم ها رو يه شماره باشه بهتره (اينو امتحان كنيد)

راجع به عكس هم كه عنوان هركدوم جلوش هست .... فكر ميكنم بيشتر Speakerphone به درد شما بخوره ....


البته يك راه ديگه هم هست ... برنامه P2kae رو از تاپيك افزايش مدت فيلمبرداري دانلود كنيد واز منوي Phone Services گزينه gain table رو انتخاب كنيد ... فكر ميكنم اين يكي كامل تر باشه ....

77422730
22-10-2006, 22:48
عزیز این برنامه ای که معرفی کردی p2k به هيچ روشي گوشي من رو نميشناسه اگه بهم بگي ممنون ميشم. گوشيم هم l7 هستش

BAHMAN
23-10-2006, 10:06
دوست عزيز گوشيتون رو با درايورهاي P2k كه تو بخش نرم افزارها گذاشتم به سيستمتون معرفي كنيد ... حتما ميشناسه

majidtoop
25-11-2006, 01:17
هيچ فايده ايي نداره.
ولي با اين حال ممنون.

zaditen_66
25-11-2006, 15:04
برنامه psktools رو كجايه سايت دانلود كنم؟؟؟ لطفا...

zaditen_66
25-11-2006, 15:11
از كجايه سايت p2k tools رو دانلود كنم؟؟؟ خواهش مي كنم...

KASRA
25-11-2006, 15:55
اقا صدا رو هر چی کو و زیاد میکنی صدا تغییر نمی کنه یعنی صدا فقط روی یک ولوم هسا.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

mehdi9728
25-11-2006, 20:41
mishe link farsi erae bedin

mehdi9728
26-11-2006, 23:26
رنامه psktools رو كجايه سايت دانلود كنم؟؟؟ لطفا...

h.khafan
27-11-2006, 16:32
رنامه psktools رو كجايه سايت دانلود كنم؟؟؟ لطفا...

P2Ktools رو برات اپلود کردم:

http://www.electronicfiles.net/files/6862/Moto/P2KTools.rar



موفق باشی

ameli
21-12-2006, 11:14
دوست عزيز با تغيير ولوم صدايي كه از گوشي پخش ميشه ديستورته

alex_1369
02-01-2007, 21:01
براي من اون آدرس p2k ايراد داشت از اين هم ميتونيد بگيريد
http://www.planetmotox.net/vault/software/P2KTools_v0.7.1.9.rar

alex_1369
02-01-2007, 21:25
صداشم با p2k programs زياد شد البته بايد حتما روي 2 بزاريد چون بالا تر از اون خيلي زياد ميشه

akrami101
05-01-2007, 20:53
دستت درد نکنه خیلی توپه . گذاشتم رو 2 با یه k750 گذاشتیم پهلو هم حتی یه کم بلندتر از k750 شده صداش . فقط یه سوال این کار واسه گوشی مشکلی نداره؟

omidhama123
07-01-2007, 16:29
نه به شرطی که صدایش را زیاد تر از اندازه کنی که به باندهای گوشیت فشار بیاره و خراب بشه

sotvan2
26-01-2007, 20:30
من p2k رو دانلود کردم ولی گوشی من رو نمیشناسه.لینکهایی رو هم که برای معرفی گوشی به p2k بود ، چک کردم هیچکدوم دانلود نمیشه.گویا این لینکها مشکل داره.گوشی من v3i هست.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و لینک درایور این موبایل به p2k رو قرار بدین.متشکرم.

masoud22000
26-01-2007, 20:55
من p2k رو دانلود کردم ولی گوشی من رو نمیشناسه.لینکهایی رو هم که برای معرفی گوشی به p2k بود ، چک کردم هیچکدوم دانلود نمیشه.گویا این لینکها مشکل داره.گوشی من v3i هست.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و لینک درایور این موبایل به p2k رو قرار بدین.متشکرم.
اين درايور اما من تا rsd lite را باز نكنم و اون گوشيمو نشناسه هيچ برنامه اي با گوشيم ارتباط نمي گيره شما هم همين كارو بكن شايد تونستي .

sotvan2
28-01-2007, 11:53
masoud22000 جان این کاری که گفتی رو کردم.rsd lite گوشی رو میشناسه و در همون حالت که برنامه p2k رو اجرا میکنم به هیچ طریقی گوشی من رو نمیشناسه و وقتی connect رو میزنم پیغام میده که گوشی وصل نیست! واقعاً کلافه شدم دیگه!

BAHMAN
31-01-2007, 10:56
ستوان جان شما از سرويس پك 2 استفاده ميكني ؟؟

miilad
31-01-2007, 11:31
سلام دوستان من این کارو با l7 انجام دادم صداش خوب شد ولی بعدش اسپیکر گوشیم یک صدا خش خش میده اگه از من میشنوید ای کارو نکنیدددددددددد

BAHMAN
31-01-2007, 11:54
اين روش بيشتر به درد V3i ميخوره ... ال7 كه صداش خوبه ... نا شكري نكنيد

sotvan2
01-02-2007, 00:29
بله bahman خان من از سرویس پک 2 استفاده میکنم.

miilad
01-02-2007, 14:04
سلام من ناشکری کردم بدبخت شدممممممممممممممم

bahareh_20r
02-02-2007, 11:17
من p2k رو دانلود کردم ولی گوشی من رو نمیشناسه.لینکهایی رو هم که برای معرفی گوشی به p2k بود ، چک کردم هیچکدوم دانلود نمیشه.گویا این لینکها مشکل داره.گوشی من v3i هست.اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و لینک درایور این موبایل به p2k رو قرار بدین.متشکرم.


فقط کافیه برنامه رو ببندید فیش اتصال را جدا کنید ریست کنید بعد اول فیش رو وصل کنید چند دقیقه صبر کنید بعد مطمئن شوید که ویندوز گوشی رو شناخته که از طریق راست کلیک روی مای کامپیوتر وگزینه پروپکتیس و بعد سر فصل هاردویر و بعد گزینه دیویس مننجر وبعد ببینید که نامی به اسم موتورولا وجود دارد یا نه اگر بود برنامه را باز کنید (توجه کنید اصلا فیش از گوشی جدا نشود)
اگر جواب گرفتید تشکر یادت نره
:atten: :atten:

bijanIM
05-02-2007, 21:19
ببخشید منظورتون از ریست کردن گوشی که در اولین پست نوشتین ، چیه ؟
گوشی رو خاموش روشن کنیم ؟
از توی منو ریست کنیم ؟
با نرم افزار باید این کار رو کنیم ؟
...

ممنون

BAHMAN
05-02-2007, 21:31
هم ميتوني خاموش روشن كني ... هم اين كه از داخل برنامه ريست كني !!!

فقط از داخل گوشي مستر ريست نكن !!

hot.lawyer
06-02-2007, 17:14
با سلام
دوستان عزيز كار بسيار جالبي را آغاز نموده ايد اما اگر يك توضيح كامل و موثر ضميمه اين عمليات منحصر به فرد ميشد بر ارزش و قيمت آن چند برابر مي افزود.متاسفانه شاهد توضيحات پراكنده هستيم. بنده كه نتوانستم نيازم را ازين توضيحات بر طرف كنم.خواهشمنديم يك توضيح كامل و واضح درباره نحوه عملكرد اين برنامه ذكر بفرماييد. متشكر

hot.lawyer
07-02-2007, 12:54
من همه اين كارارو انجام دادم حتي تو gaintable ولوم رو گذاشتم روي 8 و و دكمه ست رو زدم و لي به نظر من زياد فرق نكرد.
مشكل اينجاست كه وقتي ولوم رو مثلا ميذارم رو 3 و دكمه get رو ميزنم ولوم برميگرده به حالت قبلي يعني من نميتونم روي همون ولوم 3 دكمه set رو بزنم .
ولي بعد از اينكه get رو زدم و ولوم به حالت ديفالت برگشت ميشه دوباره ولوم رو برد رو همون نقطه و بعدش دكمه set رو زد ولي صدا اصلا هيچ تغييري نميكنه.در ضمن گوشي رو ريست هم ميكنم. به نظر شما بايد چيكار كنم؟

motefaker
19-02-2007, 00:10
لينك باز نميشه چرا ؟
http://www.motomodding.com/vault/sof...s_v0.7.1.9.rar

motefaker
19-02-2007, 00:18
سلام دوستان من يه v3i دارم با راهنمايي يكي از وبلاگها سعي كردم تم موبايلم رو عوض كنم نتيجه اين شد كه منوها و كار كليدهاي روي درب گوشي و چند چيز ديگر عوض شده و يا ديگر پيداش نمي كنم .
اگه براتون امكان داره دو يا سه فايلي كه داخل فولدر سيستم گوشيتون هست را براي دانلود بذاريد تا مشكل من حل بشه ممنون

boosh1
19-02-2007, 19:13
ببخشید من یک گوشیv3iدارم به نظر شما چیکار کنم که وقتی موزیک میزارم ودرب موبایل رو می بندم موزیک قطع نشه.
با تشکر

Cinax
21-02-2007, 01:47
من ال 7 دارم - با برنامه P2K Advanced Editor صدارو زیاد کردم ولی از لحظه ذخیره در گوشی کلا صدای گوشی قطع شده . نه زنگ می خوره نه صدای کیبورد میاد . انگار Speaker قطع شده باشه . خواهش می کنم کمکم کنید .

Cinax
21-02-2007, 07:28
لطفا کمکم کنید صدای خود گوشی هم قطع شده . تماس می گیرم هیچ صدایی نه از Speaker میاد نه از بلندگوی گوشی .

hamid2600
01-03-2007, 23:00
تنظیمات گوشی شما روی حالت بیصدا (silent) قرار گرفته

velgard
05-03-2007, 11:45
اقا شما منو بد بخت كرديد اين چه كاري بود كه گفتيد انجام بديم من نخواستم تقويت صدا رو چه جوري به حالت اوليه يا شرگتي برگردونم.
كمك كنيد.

R.E.Z.A
06-03-2007, 16:34
همتون سره كاريد نكنيد اين كارو كه گوشي تون به اين حال و روز در بياد .........................

joojeyeyatim
07-03-2007, 03:49
سلام..اگه منظورتون تو نرمافزار p2هستش که سربرگه تولز رو انتخاب کنیم توی toolsاصلا چیزی به اسم gian table نداره اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین.باتشکر

SAM FISHER
07-03-2007, 09:50
کی گفته سر کاریه؟
من خودم امتحانش کردم جواب داد اونم روی 2 تا گوشی.
فقط اگه صدا رو بیشتر از 3 بزارین خر خر می کنه

R.E.Z.A
10-03-2007, 14:48
من قصد دارم بهترين تنظيمات رو از نظر مقدار اعداد تست كنم الان هم كه دارم اين مطلب رو مي نويسم در حال تست كردم دوسه بار اين تغييرات رو انجام دادم ولي صداي گوشي به كلي قطع مي شه كه البته با فلش كردن مجدد گوشي صدا درست مي شه كمي صبر كنيد تا نتيجه نهايي رو براتون بفرستم .

R.E.Z.A
10-03-2007, 14:51
البته بايد با برنامه P2K Advanced Editor اين تغييرات رو بدبد بهتر از برنامه هاي ديگه هستش اين برنامه هم gian table داره و پيشرفته تر از بقيه هستش .

R.E.Z.A
10-03-2007, 14:53
شما هم امتحان كنيد من الان چند تا گزينه مطلوب و شماره گير آوردم كه كامل شد همشو براتون مي فرستم بازم مي گم با برنامه P2K Advanced Editor اين تغييرات رو انجام دهيد .

o0l_behnam_l0o
16-03-2007, 03:09
با عرض سلام.میخواستم از دوستان خواهش کنم پچ اصلی و اولیه صدا رو واسه v3x بذارن
من برنامه تقویت صدا رو دقیقا با Flex Editor نصب کردم.ولوم ها رو هم روی 2 گذاشتم اما خشخش داره.برای اینکه به حالت اولیه برگرده باید چیکار کنم؟ با تشکر

playstation
24-03-2007, 09:59
با عرض سلام خدمت همه موتورولا دوستان من هم مشکل مشابه با دوستم دارم با برنامه p2k گوشیمو نمیشناسه باید چیکار کنم ؟

Halston
24-03-2007, 15:03
با عرض سلام خدمت همه موتورولا دوستان من هم مشکل مشابه با دوستم دارم با برنامه p2k گوشیمو نمیشناسه باید چیکار کنم ؟

:atten: :atten:

اکثر برنامه های p2k کوشی رو نمیشناسن.برای رفع این مشکل اگر پس از نصب درایور همچنان این مشکل رو داشتید این کارو انجام بدید

برنامه RSD Lite 2.4 رو نصب کنید و درایور هارو به برنامه بدید.حالا هر زمان که خواستید از برنامه های P2k استفاده کنید اول RSD Lite 2.4 رو باز کنید و بعد P2k رو باز کنید و کانکت کنید
(برنامه مذکور در بخش برنامه ها موجود هست)

arminhashemi
28-03-2007, 13:35
دوستان صداي گوشي من زياد نشود فرقي نكرد چكار كنم
گوشيم V3x مدت فيلم برداريش زياد شد ولي صدا نه لطفا كمك كنيد

SAM FISHER
28-03-2007, 17:09
عزیز شما برو به این تاپیک برای V3x
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=8747&page

haseli
29-03-2007, 16:23
من يه ال سون دارم برنامه ام پي تري پليرش کار نميکنه اگه برنامشو دارين ممنون ميشم برام بزارين

haseli
29-03-2007, 16:27
من يه ال سون دارم برنامه ام پي تري پليرش کار نميکنه اگه برنامشو دارين ممنون ميشم برام بزارين

Puoria
03-05-2007, 17:13
salam agha ye mosalmon peyda nemishe in barnamaro baram be e-mail man sen kone?mamnonesh misham

SAM FISHER
05-05-2007, 15:58
چه برنامه ای؟
فارسی تایپ کن

ars2000
19-05-2007, 17:40
سلام

ars2000
19-05-2007, 17:42
سلام.من به برنامه ي تقويت صداي v3i نياز دارم .خيلي خيلي سريع .متشكرمmer30

sambol
19-05-2007, 19:50
عزیز چلو مرغ هم سفارش میدیم با سالاد اگه طلبه ای بفرستم
اگه به صفحه اول همین تاپیک سر میزدی یا به بخش مقالات میرفتی برنامه مورد نظر رو پیدا میکردی
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=24772

imported__omid_
12-07-2007, 13:22
اقا صدای V3x رو با P2k بالا اوردم دیدم تمام صاهاش تا اخر پر هستش
V3X یه برنامه مخصوص خودش رو داره اگه میشه هتمن برام بزارید چون خیلی برام مهم هست اگه میشه سریع تر دوستان
اسم برنامشم فکر کنم p2k flex باشه (کمک فوری خواهش میکنم )

:sad: :coonfused: اقا جواب بدید دیگه لطفا سریع تر خواهش میکنم دوستان کمک کمک

AnsarolMahdi
12-07-2007, 17:28
اقا صدای V3x رو با P2k بالا اوردم دیدم تمام صاهاش تا اخر پر هستش
V3X یه برنامه مخصوص خودش رو داره اگه میشه هتمن برام بزارید چون خیلی برام مهم هست اگه میشه سریع تر دوستان
اسم برنامشم فکر کنم p2k flex باشه (کمک فوری خواهش میکنم )

:sad: :coonfused: اقا جواب بدید دیگه لطفا سریع تر خواهش میکنم دوستان کمک کمک
بفرمایید:

http://www.mobilestan.net/imagize/misc/paperclip.gifآموزش تصويري كار با FlexEditor - افزايش صدا در V3x (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=8747)
™BAHMAN

852
26-07-2007, 02:41
با سلام و تقديم احترام فراوان به اقا بهمن بايد گفت نيازي به دستكاري همه ي گزينه ها نيست و هر كدام از اين گزينه ها مربوط به ولوم خاصي از گوشي هستش.....مثلا يكيش واسه ولوم كي پد...يكي واسه هدست و...........دوستان اگر گزينه ها رو از بالا بشمارند و گزينه ششم رو پيدا كنند و اون رو كه مقدارش 1 هست روي 3 بذارن بهترين ولوم رو ميگيرن كه خود من در مصاف با w800i و w810i به اونا رو دست زدم!!!!!!!!اگر دوستان مقداري بيشتر از 3 رو واسه گزينه ي 6 بذارن اسپيكر گوشي در ولوم 5و6و7 (كه توسط خود گوشي تنظيم ميشه)خش خش ميكنه كه 100% ميتونه يه فاكتور بي برو برگرد!!!!!!!!!واسه آسيب رسيدن به اسپيكر بشه.....مقدار 3 عاليه و روي سري واكمن سوني اريكسون رو به راحتي كم ميكنه........مرسي:flower:

javadmehr
04-08-2007, 21:00
برنامه خوب دانلود نمی شه ؟

dany8534
12-08-2007, 10:13
آقا من نتونستم p2k toolsرو دانلود كنم گوشيم v3x هست لطفا براي ما مبتدي ها يه جايي آپلود كنيد . ممنون.

SAM FISHER
12-08-2007, 15:28
اینجا (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=219142&postcount=2)چندتا ورژن هست می تونی دانلود کنی

maziar_3d
20-08-2007, 01:14
salam ba tashakor az hameye dustan

afshin3232
20-08-2007, 01:49
من وقتی گوشیمو وصل می کنم به کامپیوتر اونو میشناسه اما وقتی برنامه p2k باز می کنم ارتباط قطع می شه .چه کار باید بکنم؟
ممنون

mk_4th
20-08-2007, 12:35
آقایون کسی میدونه واسه صدای a1200 چکار میشه کرد؟صداش حتی با هد ست هم کمه.تازه bass کمی هم داره.ممنون میشم اگه کمک کنین

rezaroyal
20-08-2007, 16:16
salam in linki ke dadid man roosh click mikonam vali ba'desh nemidoonam chikar konam safheye motox info baz mishe mano rahnemaee konid khahesh mikonam..mamnoon

rezaroyal
20-08-2007, 16:34
salam p2k tools ro chejoori baz konam??????????

mk_4th
20-08-2007, 23:30
از دوستان کسی میدونه واسه تقویت صدای a1200چکار میشه کرد؟راستی a1200 اصلا equalizer داره؟

عبدلی
09-09-2007, 19:41
عزیز گوشی من z3ی بااین نرم افزار اصلا کانکت نمیشه

BAHMAN
09-09-2007, 23:28
آقایون کسی میدونه واسه صدای a1200 چکار میشه کرد؟صداش حتی با هد ست هم کمه.تازه bass کمی هم داره.ممنون میشم اگه کمک کنین

دوست عزیز به انجمن لینوکس برید اونجا آموزش مربوطه هست !

BAHMAN
09-09-2007, 23:32
salam in linki ke dadid man roosh click mikonam vali ba'desh nemidoonam chikar konam safheye motox info baz mishe mano rahnemaee konid khahesh mikonam..mamnoon

دوست عزیز به این لینک تشریف ببرید و نگارشهای مختلف برنامه رو دانلود کنید :


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=24211

BAHMAN
09-09-2007, 23:37
عزیز گوشی من z3ی بااین نرم افزار اصلا کانکت نمیشه

دوست عزیز ... گوشی شما جزء سری p2k05 هستش ... باید از ورژنهای جدید این برنامه که در قسمت تنظیماتشون گزینه P2k05 دارن استفاده کنید !

09125906024
18-09-2007, 16:01
سلام دوستان من یه موتورلا a1200 دارم چه طوری صداشو زیاد کنم هرکاری بگین کردم

MOJI3180
11-10-2007, 13:47
روی V3i امتحان کردم ولی کیفیت صداش میاد پایین.

farzad78
25-10-2007, 16:16
ببخشید می خواستم بدونم که افززایش حجم صدا با ریختن فایل صدا با نرم افزار Flex Editor بهتره یا تغییر ولوم صدا با برنامه P2K Tools ؟
من روش اول رو امتحان کردم خیلی فرق نکرد ؟!؟

farzad78
25-10-2007, 16:23
راستی گوشی من V3x هست !

™ALI
25-10-2007, 16:42
ببخشید می خواستم بدونم که افززایش حجم صدا با ریختن فایل صدا با نرم افزار Flex Editor بهتره یا تغییر ولوم صدا با برنامه P2K Tools ؟
من روش اول رو امتحان کردم خیلی فرق نکرد ؟!؟

سلام دوست عزیز...

اگه گوشیتون V3x هستش با برنامه P2K Tools نمیشه صداش رو افزایش داد ! برای V3x از روش Leader GL Flex Editor میشه استفاده کرد ! عجیبه برای شما زیاد فرق نکرده !


موفق باشید...:flower:

farzad78
25-10-2007, 16:50
نمی دونم یکی گفت باید اول اون فایل ااصلی گوشی رو پاک کنی بعد فایل جدید رو بریزی !!!! درسته ؟

™ALI
25-10-2007, 16:58
نمی دونم یکی گفت باید اول اون فایل ااصلی گوشی رو پاک کنی بعد فایل جدید رو بریزی !!!! درسته ؟

نیازی به این کار نیست ! فایلی که شما اضافه میکنید جایگزین فایل اصلی میشه !


موفق باشید...:wink:

farzad78
26-10-2007, 09:43
میشه قبل ا ریختن فایل ، ولوم صدا رو بیشتر کنم مثلاً 3 یا 4 ؟!

™ALI
26-10-2007, 11:16
میشه قبل ا ریختن فایل ، ولوم صدا رو بیشتر کنم مثلاً 3 یا 4 ؟!


سلام دوست عزیز...

میشه این کار رو انجام داد ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ! من اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=428296#post428296) برای یکی از دوستان دلیلش رو گفتم شما هم بخونید بد نیست !

البته اگه قبل از تقویت صدا، ولوم رو بیشتر کردید و نتیجه بهتر گرفتید به ما هم خبر بدید ممنون
میشیم... :wink:


موفق باشید دوست عزیز...:flower:

SAM FISHER
26-10-2007, 13:38
شما چرا با مونستر پک های جدید فلش نمی زنین که هم صدای گوشی عالی بشه و هم کیفیت فیلم و عکس بهتر؟
کلی مزیت دیگه هم به گوشی تون اضافه میشه

farzad78
29-10-2007, 17:10
شما چرا با مونستر پک های جدید فلش نمی زنین که هم صدای گوشی عالی بشه و هم کیفیت فیلم و عکس بهتر؟
کلی مزیت دیگه هم به گوشی تون اضافه میشه

با تشکر از شما دوستان

آخه موبایل من سریال چنج هست . . . خوانده بودم که اگه فلش کنم از کار می افته !؟ درسته ؟

™ALI
29-10-2007, 17:30
با تشکر از شما دوستان

آخه موبایل من سریال چنج هست . . . خوانده بودم که اگه فلش کنم از کار می افته !؟ درسته ؟


سلام دوست عزیز...

مشکلی پیش نمیاد ! گوشی اکثر دوستان چنج هستش ! همه گوشی رو فلش میکنند و مشکلی هم ندارند ! مخابرات بحث رجیستر بودن گوشی ها رو برداشته ! با خیال راحت گوشی رو فلش کنید ! البته تمام مراحل رو با دقت مطالعه کنید تا مشکلی پیش نیاد ! از مونسترپک های فوق العاده آقای SAM FISHER عزیز که توی امضاشون گذاشتن استفاده کنید...!

موفق باشی...:flower:

farzad78
29-10-2007, 17:49
مرسی از پاسخ سریع شما . . .البته به روی چشم

unexi
04-12-2007, 15:22
این نرم افزاره کوووووووو چرا خالی میبندین یه لینک مستقیم بدین دهنم بوت شد انقد چرخ جرخ گشتم تونت دارم دیوونه میشم beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep

BAHMAN
04-12-2007, 15:55
بريد به اين لينك : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=24772

Vahid_246
12-03-2008, 01:47
با عرض سلام و خسته نباشيد گوشي من V3x , مي خواستم صداي گوشيم رو تقويت كنم لطفا راهنماييم كنيد.

SAM FISHER
12-03-2008, 21:00
از این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=5161) می تونین استفاده کنین

arshia1_987
13-03-2008, 01:08
روی لینوکس هم کار میکنه ؟ z6 ?

SAM FISHER
13-03-2008, 23:36
این مدل مربوط میشه به بخش لینوکس اونجا بپرسین تا راهنماییتون کنند

REZA_1355
16-08-2008, 14:49
سلام به همه موتورلا دارهای عزیز

در مورد نرم افزاری که دوست عزیزمون عنوان کردن moto sound باید بگم که روش کار به این سادگی ها هم نیست
1- اتصال گوشی به pc
2-conect شدن آن
3-loud کردن فایلهای داخل گوشی
4-تغییرات در قسمت speaker افزایش و کاهش اعداد
5-در آخر هم باید گوشی رو restart کنید.

در صورتی که با موردی برخورد کردید حتما عنوان کنید در خدمتم.
در ضمن ورژنهای جدید رو هم براتون میزارم
coming soooooooon

BAHMAN
17-08-2008, 08:54
ممنون از شما ... البته بهتره اينجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=13426)در موردش بحث بشه /

fazeliasl
28-08-2008, 18:19
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندید . جواب میده ... اما توی بعضی از آهنگها گوشیتون ******

http://www.smashbros.com/en_us/characters/images/sonic/sonic.jpg

v3ga
15-02-2009, 15:26
کمک کمک کمک
سلام به همه دوستان
من با استفاده از نرم افزار moto toolsیک گوشی k1رو میخواستم افزایش صدا بدم ولی الان هیچ صدایی ازش در نمیاد لطفا راهنمایی کنید

™ALI
15-02-2009, 21:20
کمک کمک کمک
سلام به همه دوستان
من با استفاده از نرم افزار moto toolsیک گوشی k1رو میخواستم افزایش صدا بدم ولی الان هیچ صدایی ازش در نمیاد لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز...

فایلی رو که توی همین پست برای شما ضمیمه کردم رو دانلود کنید و بعد بوسیله هر برنامه ای که میتونه به فایل های سیستمی درایو a گوشی دسترسی داشته باشه اون رو به قسمت:


a/mobile/system

انتقال بدین و بعد گوشیتون رو Restart کنید !

بهترین برنامه برای انتقال فایل برنامه P2kCommander هستش که من لینک دانلودش رو برای شما میذارم !

لینک دانلود P2kCommander4.9 (http://motov3x.persiangig.com/other/P2kCommander4.9.zip)

سوالی داشتین بپرسین تا دوستان راهنمایی کنند...:flower:

موفق و پیروز باشید...:flower:

neda kia
26-02-2009, 16:52
salam man gooshim v3xe . ba barname p2k sedaye gooshimo ziad kardam va khob kar mikard .vali yeho sedaye khode systeme gooshim ghat shod o har kari kardam natoonastam bahash taghiresh bedam . dige nemitoonam ba gooshim sohbat konam . bayad chetor ba halate aval bargardoonamesh.. ! mamnoon

MOJI3180
26-02-2009, 20:41
salam man gooshim v3xe . ba barname p2k sedaye gooshimo ziad kardam va khob kar mikard .vali yeho sedaye khode systeme gooshim ghat shod o har kari kardam natoonastam bahash taghiresh bedam . dige nemitoonam ba gooshim sohbat konam . bayad chetor ba halate aval bargardoonamesh.. ! mamnoon

سلام

عضویت شما را تبریک میگم.

شما نباید با برنامه p2k گوشی v3x را تقویت صدا میکردید. !

برای این کار باید از برنامه flexeditor استفاده میکردید.

این پچ ضمیمه که میذارم پچ اصلی V3x هستش... یعنی صدا رو برمیگردونه به حالت اول کارخونه.

طبق آموزشی که در صفحه اول لینک زیر هست عمل و فایل اصلی رو جایگزین کنید.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=5161

موفق باشید...

benten
26-05-2009, 08:47
baba ye sari ham be man bezan in p2ktools ro nemishe download kard ye rahe halli ham baraye in moshkel peyda ... ! :D

benten
26-05-2009, 08:57
flexeditor ino az koja download konim age begin mamnoon misham !

MOJI3180
26-05-2009, 13:43
baba ye sari ham be man bezan in p2ktools ro nemishe download kard ye rahe halli ham baraye in moshkel peyda ... ! :D


سلام benten عزیز

لطفا فارسی تایپ کنید.

شما برنامه ها را میتونید به راحتی در بخش برنامه و نرم افزار های p2k پیدا کنید . فقط کافیه که سرچ کنید.

برنامه p2ktools را میتونی از لینک های زیر بگیری. هر ورژنی که میخوای هست

جدیدترین ورژن :http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=63475

نگارشهای مختلف نرم افزار P2k tools در اين تاپيك :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=35006

برنامه flexeditor را میتونی از اینجا بگیری :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=5161

از مشخصات زیر آواتار شما پیداست که گوشی شما v3 هست . بهتره که برای تقویت صدا از برنامه flexeditor استفاده نکنید

البته اگه در بخش مقالات آموزشی بگردید نحوه تقویت صدای گوشی v3-v3i-l7 باید باشه که با برنامه motosound انجام میگیره.

به هرحال موفق باشید...:8:

mohamad.n1369
21-06-2009, 19:20
من پیشنهاد میکنم قبل از دستکاری شماره ها برای افزایش صدا از فایل داخل گوشی bakupبگیرید