PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه پک گرافیکی بسیار جالب برای w960 _p1_m600



farhad_baiat
02-03-2009, 22:38
امیدوارم خوشتون بیاد

majid_0919
02-03-2009, 23:59
دوست عزیز از فعالیت شما سپاس گذار هستم ولی 90 % این تاپیکهایی که ایجاد کردید جاش اینجا نیست یعنی هر کدوم جایی داره که بهتره جای خودش قرار بگیره تا دوستان هم سردر گم نشن و نظم اینجا به هم نریزه!
مثلا این تاپیک باید در قسمت گرافیک ایجاد می کردید.
بهتره قبل از ایجاد تاپیک جدید یک سرچی هم انجام بدید چون بعضی از موضوعات تکراری هست!
با تشکر فراوان از شما
مدیرهای عزیز لطفاً تریپس اینها رو لاپس کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monk
03-03-2009, 10:48
تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد .

behnam3646
30-03-2009, 22:34
آقا لطف میکنی بگی کجا بریزم ؟
مثلا:برای statusbar فایل ها رو کجا باید بریزم؟
برای fonts چطور؟
برای gdesk theme باید gdesk رو نصب کنم؟
prcontacts رو گوشیم هست یا اون رو هم باید مثل gdesk نصب کنم؟
برای iphonelock چطور؟
و همینطور یه توضیح در موردsistemgraphic میدین؟؟گوشی من p1 هست تو این فولدر نوشته برای m600 یعنی من نریزم؟
باقی که آدرس دهده شده مثلا نوشتن c رو میدونم باید تو c بریزم ولی اینایی که آدرس ندادنو نمیدونم

behnam3646
30-03-2009, 22:36
و یک سوال دیگه اگه ریختم بعد خواستم پاکشون کنم چه کنم؟؟

behnam3646
31-03-2009, 23:18
یکی جواب بده جان هر کی دوست دارین این تم های خوشکل بد جور چشمک میزنن ولی نمیدونم کجا بریزم.
آدرس بدین مثلا تو کودوم c یا d بریزم و کجاش بریزم.

Monk
01-04-2009, 12:00
سلام بهنام جان ببینید داستان اسکین ها که مشخصه باید برنامه مربوط به هر اسکین نصب بشه بعد اسکین را به آدرس برنامه بریزید .
در مورد سیستم گرافیک هم نمیدونم جرا نوشته M600 اصولا P1 W950 W960 , M600 از نظر ساختار یکی هستند .
نمیدونم آیا از دوستان کسی این پک را بر روی p1 تست کرده یا نه ؟
آدرس فونت : C > Resource > Fonts
استتوس بار را در :
C > Resourse بریزید .
فقط میمونه Apps که نمیدونم چرا نوشته فقط M600 به نظر من برای بقیه مدل ها هم مشکلی نداره اما ریسک کار با خودتون میدونید که اگر جواب نده ممکنه کار به آپدیت بکشه !

behnam3646
01-04-2009, 14:21
آقا احسان دستت درد نکنه...آقا شرمنده یه توضیح هم میدی که p1 که walkman نداره اسکین هایی که موجود هست رو من نباید بریزم یا میتونم بریزم؟
و یه سووال دیگه یه پک دیگه گرفتم که یه سری آیکون های png تو سه قسمت داره ،اینها رو کجا باید بریزم؟
و در آخر میتونین جایی تاپیکی معرفی کنید که درست یاد بگیرم p1م رو چه جوری آپدیت کنم؟

Monk
01-04-2009, 16:10
آقا احسان دستت درد نکنه...آقا شرمنده یه توضیح هم میدی که p1 که walkman نداره اسکین هایی که موجود هست رو من نباید بریزم یا میتونم بریزم؟
و یه سووال دیگه یه پک دیگه گرفتم که یه سری آیکون های png تو سه قسمت داره ،اینها رو کجا باید بریزم؟
و در آخر میتونین جایی تاپیکی معرفی کنید که درست یاد بگیرم p1م رو چه جوری آپدیت کنم؟
خواهش میکنم بهنام جان .
واکمن یکی دیگر از امتیازاتی هست که من بعد هک کردن گوشی میتونید از آن استفاده کنیم . البته برای استفاده از این مدها خیلی بهتر و امن تره که گوشی به اخرین فریمور آپدیت شده باشه .
آموزش تصویری آپدیت : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=49791

behnam3646
02-04-2009, 21:44
احسان جان دستت درد نکنه 13تم مبارک باشه،آقا کجا میتونم بفهمم آخرین ورژن فریمور p1 که آمده چی هست که ببینم مال من جدیده یا نه... و یه سوال دیگه در مورد این ایکن های png اگه میتونی برام بگو...تو آدرس زیر یه تم دیدم که ایکونهای png داره...اینا رو کجای گوشیم باید بریزم؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=5003&page=53
پست 524
و باز یه چیز دیگه اگه میشه walkman بریزم رو گوشیم،یه آدرس آموزشی اگه سراق داری بده تا متوجه شم چیکار باید بکنم.مرسی از لطفت

Monk
03-04-2009, 11:14
احسان جان دستت درد نکنه 13تم مبارک باشه،آقا کجا میتونم بفهمم آخرین ورژن فریمور p1 که آمده چی هست که ببینم مال من جدیده یا نه... و یه سوال دیگه در مورد این ایکن های png اگه میتونی برام بگو...تو آدرس زیر یه تم دیدم که ایکونهای png داره...اینا رو کجای گوشیم باید بریزم؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=5003&page=53
پست 524
و باز یه چیز دیگه اگه میشه walkman بریزم رو گوشیم،یه آدرس آموزشی اگه سراق داری بده تا متوجه شم چیکار باید بکنم.مرسی از لطفت
ممنون بهنام جان همچنین .
از آخرین آپدیت میتونید بوسیله خود برنامه آپدیت سرویس آگاه شوید .
مراحل را انجام دهید در آحرین مرحله به شما خواهد گفت گه ورژن جدیدی موجود هست یا نه !
در پایان میتونید آپدیت کنید .
آیکون های PNG برای استفاده در قسمت شرتکات ها هستند . گاربرد خاصی ندارن .
برای واکمن 2 تاپیک داریم :
واکمن 2 : http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=504190&postcount=5
واکمن 3 : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=45388
برای استفاده ار ورژن 3 حتما به توضیجات دوست عزیزم سیامک دقت کنید تا اگر گوشیتون شرایطش رو داشت این کار رو انجام دهید در غیر این صورت برای گوشی مشکل بوجود میاد .
در کل استفاده از این مد ها خالی از ریسک نیست و ممکنه کار به آپدیت مجدد بکشه .

mohsen@mim
24-04-2009, 12:38
واسه w960 هم کامل بگو کجا ها فایلا رو بریزم مر30