PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صدا و تصویر Startup گوشی را تغییر دهید Boot Partner FP2 v0.1



TiTAN
13-03-2009, 13:55
Boot Partner v0.1 [English] Translation by- cupinthemud


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231675&stc=1&d=1237155863


این نرم افزار تحت پایتون، کار شما رو برای تغییر Boot Menu راحت میکنه.

اولا پایتون و ماژولها را نصب کنید :40:
دوم این برنامه را در درایو پایتون نصب کنید
تصویر و یا صدای بوت شدن سیستم را تغییر دهید!

احتمالا فقط روی FP2 و گوشی های هک شده جواب میده.
به طور پیشفرض دو تصویر برای بوت قرار داده شده (تصاویر بالا) اما جهت تغییر، فایلهای خود را در این مسیر جایگزین کنید



C:\System\boot partner\windows\picture\Startup.mbm

و برای تغییر صدای Startup این مسیر :



C:\System\boot partner\windows\sounds\start.mp3

دقت داشته باشید که تصاویری که جایگزین میکنید، باید با فرمت mbm و صداها دارای فرمت mp3 و هم نام با Startup باشند.

برای دریافت تعدادی پک تصویری Startup کلیک کنید. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=54443)




When you are tired of big hand shaking the little hand .you can use this software to change them!
This is a one application to switch the boot picture and sound.
Convenient and easy!

Supported phones: E51, E71, E90, N82, N95, N95 8G, N78, N79, N85, N96
( also you can try on other phones)


and dont forget to leave your comments

---

Maz!ar
13-03-2009, 14:27
نگاه کنید رییس جمهور ما چقدر تیزبین هستند که 4 سال پیش گفتند ما میتوانیم و اکنون ما میتوانیم استارت آپ رو تغییر بدیم

hrm
13-03-2009, 14:56
اون تصویر سونی اریکسونش چدر مسخره اس!! زیرش زده مایکرو سافت یه تاریخ مسخره بازی و لوس هم زده!!

™KIAN
13-03-2009, 16:53
نگاه کنید رییس جمهور ما چقدر تیزبین هستند که 4 سال پیش گفتند ما میتوانیم و اکنون ما میتوانیم استارت آپ رو تغییر بدیم
شما خواب تشریف داشتید چون اینکار بصورت دستی انجامش به سال برمیگرده ..... خیلی وقته دستی میشه اینکار را کرد !!!
موفق باشید

imported_amin____sa
13-03-2009, 17:22
Boot Partner v0.1 [English] Translation by- cupinthemud


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231675&stc=1&d=1237155863


این نرم افزار تحت پایتون، کار شما رو برای تغییر Boot Menu راحت میکنه.

اولا پایتون و ماژولها را نصب کنید :40:
دوم این برنامه را در درایو پایتون نصب کنید
تصویر و یا صدای بوت شدن سیستم را تغییر دهید!

احتمالا فقط روی FP2 و گوشی های هک شده جواب میده.
به طور پیشفرض دو تصویر برای بوت قرار داده شده (تصاویر بالا) اما جهت تغییر، فایلهای خود را در این مسیر جایگزین کنید



C:\System\boot partner\windows\picture\Startup.mbm

و برای تغییر صدای Startup این مسیر :



C:\System\boot partner\windows\sounds\start.mp3

دقت داشته باشید که تصاویری که جایگزین میکنید، باید با فرمت mbm و صداها دارای فرمت mp3 و هم نام با Startup باشند.

برای دریافت تعدادی پک تصویری Startup کلیک کنید. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=54443)




When you are tired of big hand shaking the little hand .you can use this software to change them!
This is a one application to switch the boot picture and sound.
Convenient and easy!

Supported phones: E51, E71, E90, N82, N95, N95 8G, N78, N79, N85, N96
( also you can try on other phones)


and dont forget to leave your comments

---

خداییش حیف نیست آدم boot نوکیا رو عوض کنه و مال سونی اریکسون رو بندازه!!!!!!!!!!!
سیمبین جان یه عکس بهتر میذاشتی, نه اینو!!!!!!!!


ولی دمت گرم خیلی دنبالش بودم

Dverbame
13-03-2009, 18:50
boot partner v0.1 [english] translation by- cupinthemud


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231675&stc=1&d=1237155863


این نرم افزار تحت پایتون، کار شما رو برای تغییر boot menu راحت میکنه.

اولا پایتون و ماژولها را نصب کنید :40:
دوم این برنامه را در درایو پایتون نصب کنید
تصویر و یا صدای بوت شدن سیستم را تغییر دهید!

احتمالا فقط روی fp2 و گوشی های هک شده جواب میده.
به طور پیشفرض دو تصویر برای بوت قرار داده شده (تصاویر بالا) اما جهت تغییر، فایلهای خود را در این مسیر جایگزین کنید



c:\system\boot partner\windows\picture\startup.mbm

و برای تغییر صدای startup این مسیر :



c:\system\boot partner\windows\sounds\start.mp3

دقت داشته باشید که تصاویری که جایگزین میکنید، باید با فرمت mbm و صداها دارای فرمت mp3 و هم نام با startup باشند.

برای دریافت تعدادی پک تصویری startup کلیک کنید. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=54443)




when you are tired of big hand shaking the little hand .you can use this software to change them!
This is a one application to switch the boot picture and sound.
Convenient and easy!

supported phones: E51, e71, e90, n82, n95, n95 8g, n78, n79, n85, n96
( also you can try on other phones)


and dont forget to leave your comments

---

رو 78 من جواب نداد مي شه يكي راهنماييم كنه گوشي هك شدست ورژن 20 پايتون نصبه برنامه هم رو درايو پايتونه اجرا مي شه اما استارتاپ رو هيچ تغييري نميده


پست ارسال شده توسط موبايل

alyx
13-03-2009, 19:39
رو 78 من جواب نداد مي شه يكي راهنماييم كنه گوشي هك شدست ورژن 20 پايتون نصبه برنامه هم رو درايو پايتونه اجرا مي شه اما استارتاپ رو هيچ تغييري نميده
فکر کنم همونطور که گفته شد فقط روی گوشی های fp2 کار میکنه....

Dverbame
13-03-2009, 19:49
فکر کنم همونطور که گفته شد فقط روی گوشی های fp2 کار میکنه....

بابا alyx جان گوشي 78 كه fp2 هست از شما بعيده (ظا هرا واقعا مشغله و مشكلاتت زياد شده(اميدوارم زود حل شه)
ولي خوب در كل ممنون
دوستان جواب گرفتم و از همه معذرت مي خوام بايد صبر مي كردم تا پيغام تمام شدن كار بياد كه من زودتر يه كليدو مي زدم و نا تمام مي موند
راستس دادش تاپيكه بازي هاي vbag شما چي شد چرا ديگه بازي نمي زاري؟من كه بد جوري ترفدار تاپيكتم و منتظر بازياي جديد
پست ارسال شده توسط موبايل

پست ارسال شده توسط موبايل

alyx
13-03-2009, 20:03
واسه منم کار نکرد!
ولی بعد از نصب یکی از استارت آپ ها که قبلا هم داشتم فقط صدا عوض شد

saber_65TX
13-03-2009, 21:00
آپدیت برایn78

hrm
13-03-2009, 21:39
آپدیت برایn78
جان؟؟؟

Dverbame
13-03-2009, 23:13
واسه منم کار نکرد!
ولی بعد از نصب یکی از استارت آپ ها که قبلا هم داشتم فقط صدا عوض شد


alyx جان اگه گوشيت fp2 هست امتحان كن شرمنده من با استايل موبايلي كار مي كنم و نمي دونم گوشيت چيه
اگه fp2 هست گوشي رو تو حالت حك قرار بده بد برنامه رو اجرا كن (گوشي بايد هك باشه)
پست ارسال شده توسط موبايل

alyx
14-03-2009, 15:23
من خیلی وقته گوشیم هک شده...!
کارهای گفته شده رو دقیق انجام دادم....نشد.
من چند وقته گوشیم قاطیه!شاید ایراد از خود گوشیمه(n82)
البته گوشی من fp1 هست ولی چون توی لیست بود نصبش کردم

nader875
07-08-2009, 06:11
روی 5800 جواب می ده؟