PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری نصب و راه اندازی اینترنت،WAP و MMS همراه اول برای nokia 5800



Kourosh1348
15-03-2009, 09:06
دوستان سلام.

خیلی از دوستان با طریقه نصب و راه اندازی اینترنت همراه اول روی این گوشی مشکل داشتند.

آموزش تصویری وارد کردن اطلاعات مربوطه رو از روی گوشی خودم براتون میگذارم امیدوارم این

مشکل یکبار برای همیشه برای دوستان حل شود.در ابتدا جدول اطلاعات را برایتان می گذارم که

به تناوب در سایت نیز آورده بودم.این جدول مرجع اصلی است و شما در حین مراحل باید به آن

رجوع کنید.



Internet – GPRS
نام نقطه ی دست یابی (APN): mcinet
نام کاربر:
شناسه عبور:
نام کاربری: MCCI Internet
settingData-gprs-port ( شماره پورت): 9201
settingData.iap-gprs-..... :
settingData-gprs-.....-port(شماره پورت ......): 8080
settingData.iap-gprs-url : http://www.mci.ir
settingData.primary-dns :
settingData.secondary-dns


WAP – GPRS
نام نقطه ی دست یابی: mcinet
نام کاربر:
شناسه عبور:
نام کاربری: MCCI WAP GPRS
آدرس ..... server: 192.168.194.073
پورت ..... server : 8080
صفحه اصلی: http://192.168.194.073:8080

MMS – GPRS
نام نقطه ی دست یابی: mcinet
نام کاربر:
شناسه عبور:
نام کاربری: MCCI MMS
آدرس ..... server: 192.168.194.073
پورت ..... server : 8080
آدرس مرکز سرویس: http://192.168.193.134:38090/was




سه کانکشن یا مقصد در گوشی باید تعریف شود.بنابراین سه بار مرحله نصب و ورود اطلاعات در

شکلها برای هرکدام از این ارتباطات تکرار شده است که هرکدام تنظیمات مربوط به خود را

داراست.

http://irapic.com/thumbs/1237181308.jpg (http://irapic.com/view/Scr000008.jpg-85757.html) http://irapic.com/thumbs/1237151627.jpg (http://irapic.com/view/Scr000009.jpg-60232.html) http://irapic.com/thumbs/1237120816.jpg (http://irapic.com/view/Scr000010.jpg-70692.html) http://irapic.com/thumbs/1237125384.jpg (http://irapic.com/view/Scr000011.jpg-52661.html) http://irapic.com/thumbs/1237146051.jpg (http://irapic.com/view/Scr000012.jpg-69085.html) http://irapic.com/thumbs/1237177739.jpg (http://irapic.com/view/Scr000013.jpg-20409.html) http://irapic.com/thumbs/1237152586.jpg (http://irapic.com/view/Scr000014.jpg-30557.html) http://irapic.com/thumbs/1237185504.jpg (http://irapic.com/view/Scr000015.jpg-45268.html) http://irapic.com/thumbs/1237188604.jpg (http://irapic.com/view/Scr000015-1.jpg-33947.html) http://irapic.com/thumbs/1237161791.jpg (http://irapic.com/view/Scr000016.jpg-20910.html) http://irapic.com/thumbs/1237139571.jpg (http://irapic.com/view/Scr000017.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237133510.jpg (http://irapic.com/view/Scr000018.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237118816.jpg (http://irapic.com/view/Scr000019.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237128251.jpg (http://irapic.com/view/Scr000020.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237151128.jpg (http://irapic.com/view/Scr000021.jpg-40629.html) http://irapic.com/thumbs/1237197468.jpg (http://irapic.com/view/Scr000022.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237110252.jpg (http://irapic.com/view/Scr000023.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237175315.jpg (http://irapic.com/view/Scr000024.jpg.html) http://irapic.com/thumbs/1237158077.jpg (http://irapic.com/view/Scr000025.jpg.html)

n340.3x3
15-03-2009, 10:09
برا اعتباری هم کار می کنه

iCelestia
15-03-2009, 12:34
با سلام و تشکر بابت آموزش جامعتون.مطمئنم که مشکل خیلی ها رو حل می کنه.اما برای ینده بازم موقع وصل شدن مینویسه:
pocketdata connection not avaliable
unable to performe operation
بارها به صورت دستی وارد کردم.ازطریق سایتmciهم اقدام کردم و smsدریافتی رو سیو کردم.اما هیچکدوم جواب نمی ده و همین ارور ها رو میده.اینم بگم که این کار رو نا حالا با سه گوشی N85-N82-5800انجام دادم و هر سه همین ارورو داشتن.یعنی مشکلش چیه؟:12:

Kourosh1348
15-03-2009, 18:35
با سلام و تشکر بابت آموزش جامعتون.مطمئنم که مشکل خیلی ها رو حل می کنه.اما برای ینده بازم موقع وصل شدن مینویسه:
pocketdata connection not avaliable
unable to performe operation
بارها به صورت دستی وارد کردم.ازطریق سایتmciهم اقدام کردم و smsدریافتی رو سیو کردم.اما هیچکدوم جواب نمی ده و همین ارور ها رو میده.اینم بگم که این کار رو نا حالا با سه گوشی N85-N82-5800انجام دادم و هر سه همین ارورو داشتن.یعنی مشکلش چیه؟:12:

دوست من سلام.آیا شما اصلاً اینترنت همرا اول براتون فعال شده یا نه؟من قبلاً تو قسمت سوالات و مشکلات هم به غزال عزیز هم گفتم.شما باید اول تو سایت WWW.MCI.IR برید و تو قسمت ثبت نام اینترنت و gprs ثبت نام کنید.بعد از چند روز اگر sms ی مبنی بر فعال شدن اینترنتتون دریافت کردید اونوقت میتونید از این امکان استفاده کنید و گرنه قادر به ارتباط نیستید.:52:

plusforce
17-04-2009, 10:44
دوست عزیز در عکسهایی که گذاشتید معلوم نیست اطلاعات مربوط به چیزهایی که بالا نوشتید
کجا وارد می شود . اطلاعاتی مثل : settingData.iap-gprs-..... :
settingData-gprs-.....-port(شماره پورت ......): 8080
settingData.iap-gprs-url : http://www.mci.ir
settingData.primary-dns :
settingData.secondary-dns

Kourosh1348
19-04-2009, 12:30
دوست عزیز در عکسهایی که گذاشتید معلوم نیست اطلاعات مربوط به چیزهایی که بالا نوشتید
کجا وارد می شود . اطلاعاتی مثل : Settingdata.iap-gprs-..... :
Settingdata-gprs-.....-port(شماره پورت ......): 8080
settingdata.iap-gprs-url : http://www.mci.ir
settingdata.primary-dns :
Settingdata.secondary-dns

شما به بقیه اش کار نداشته باش.بقیه رو ول کن.فقط همونایی رو که اشاره کردم شما وارد کن.فقط بازم بگم باید از طرف مخابرات مشترک اینترنت شده باشی.:52:

رضا.ح
27-04-2009, 03:52
خيلي عالي بود من قبلا با انتخاب 5700 در سايتmciاينترنت را فعال كردم ولي اين روش خيلي بهتر است

Alire7_A
27-04-2009, 18:06
برای n79 مسیرش فرق داره
دوستان میتونن در مورد اون گوشی هم راهنمای کنند ؟

Kourosh1348
29-04-2009, 12:58
برای n79 مسیرش فرق داره
دوستان میتونن در مورد اون گوشی هم راهنمای کنند ؟

سلام دوست من.شرمنده.من هیچ اطلاعی در مورد اون گوشی ندارم.

cyrus_empire
08-05-2009, 21:35
با ايرانسل و وايرلس بايد چي كار كنم؟ راستش من هر كاري مي كنم ارور gateway ميده.

nimotorsh
20-05-2009, 15:53
( شماره پورت): 9201
ممنون از آموزش دوست عزيز سوال:1- ايني كه نوشتيد براي چيه و كجا بايد وارد بشه؟
2-و يه چيز ديگه اينكه الان اين سرويس براي شهرستان ها راه اندازي شده يا نه(در اينترنت ديگه نميخواد ثبت كنيم تا اس ام اس بياد)؟
3-من tci هستم به نت وصل ميشم؟
تشكر

nimotorsh
24-05-2009, 12:54
ممنون از آموزش دوست عزيز سوال:1- ايني كه نوشتيد براي چيه و كجا بايد وارد بشه؟
2-و يه چيز ديگه اينكه الان اين سرويس براي شهرستان ها راه اندازي شده يا نه(در اينترنت ديگه نميخواد ثبت كنيم تا اس ام اس بياد)؟
3-من tci هستم به نت وصل ميشم؟
تشكر

آقايون كسي نميخواد ج بده؟

Sgwgo
24-05-2009, 13:08
دوستان یه سوال دارم آیه واسه سیم کارت های دائمی همراه اول اگه gprs فعال کنیم و هیچی استفاده نکنیم آیا بازم هزینه ای حساب میشه، مثل قبلنا که باید سرویس پیامکو فعال میکردیم که حتی اگه پیامک نزی یه هزنینه بابت فعال سازیش هر ماه سر قبض میاد

A.S.H.K.A.N
21-06-2009, 21:08
سلام

آقا منم مشكل no Gateway Reply

يا يك ارور ديگه 502 Sorry , error Occured: Bad Gateway

چند پست بالاتر هم همين مشكل بود ولي انگار كسي جوابگو نيست !!!

Kourosh1348
12-07-2009, 15:17
با ايرانسل و وايرلس بايد چي كار كنم؟ راستش من هر كاري مي كنم ارور gateway ميده.

دوست من سلام.من با وایرلس هم میرم،مشکلی نداره.search میکنه و بعدش اگر رمز داشته باشه رمز رو میخواهد و بعدش هم وصل میشه.شاید شما رمز رو درست وارد نمیکنی.ایرانسل هم ندارم بدونم چطوریه.

دوستان عکسهای آموزشی که تو خود سایت هم آپلود شده بود فعلاً نمیاد.از مدیران پرسیدم گفتند بعد از این آپدیت اخیر سایت ،این اشکال پیش اومده و بزودی درست میشه.:merci::52:

Kourosh1348
12-07-2009, 15:35
ممنون از آموزش دوست عزيز سوال:1- ايني كه نوشتيد براي چيه و كجا بايد وارد بشه؟
2-و يه چيز ديگه اينكه الان اين سرويس براي شهرستان ها راه اندازي شده يا نه(در اينترنت ديگه نميخواد ثبت كنيم تا اس ام اس بياد)؟
3-من tci هستم به نت وصل ميشم؟
تشكر

دوست من سلام.قبلاً هم به اون دیگر دوستمون گفتم.به جزئیات دیگه کاری نداشته باشید و رو اعداد و لغات متن ریز نشید.اون متن از طرف همراه اول ارائه شده که کلی و برای همه نوع گوشی هست و بالطبع اطلاعاتش هم کامل و با جزئیات تمام هست که خیلیاش ممکنه برای این گوشی احتیاج نباشه.عکسها رو برای همین گذاشتم(انشاالله بزودی با یاری مدیران فنی دوباره نمایش داده میشن).بعد از اومدنشون شما عین عکسها اطلاعات رو وارد کن،تمومه.البته الآن نمیدونم اینترنت همراه اول بازم مثل همون موقعی که ما ثبت نام کردیم و sms مبنی بر فعال شدن اومد،هست یا برای همه بازه یا چطوریه.کدام شهرستانها هم اینترنت ارائه میشه نمیدونم.بنظرم شما از سایت www.mci.ir باید به این جوابها برسید.:52:

aikido
21-07-2009, 17:02
سلام
با تشکر از آقا کوروش ولی تنظیمات 5800 به لیست سایت همراه اول اضافه شده و دیگر نیازی به طی این مراحل نیست
با مراجعه به سایت همراه اول تنظیمات 5800 رو با اس ام اس دریافت کنید

موفق باشید

persian_boy
30-07-2009, 20:01
با سلام شماهایی که 5800 دارید دیگه چرا دنبال تنظیمات gprs می گردید این گوشی دیگه پدر راحتی کاربرشو در اورده شما کافیه وارد بخش connectivity بشید بعد destanition را انتخاب کنید حالا برای هر بخش،خود گوشی اگه خدمات mms یا gprs کوجود باشه(ایرانسل تو کله ایرانه ولی همراه اول نه) خودش تنظیمات را میگیره مثلا اگه gprs لازم دارید وارد بخش internet بشید بعد option و new access point را انتخاب کنید حالا خود گوشی با توجه با اپراتور اگه خدمات موجود باشه تنظیمات را دریافت می کنه و با پیغام pocket data available به شما اعلام میکنه که کافیه select را بزنید و یک اسم بدید و برید حالشو ببرید
چه میکنه این 5800 من که روز اول سیمکارت ایرانسل انداختم دیدم خودش تنظیم gprs داره که فکم افتاد

Kourosh1348
01-08-2009, 11:59
سلام دوستان.من نمیدونم الآن اینترنت همراه اول قطعه یا نه.چون من 3 روز پیش سیم کارتم سوخت و سیمکارت جدید گرفتم،از اون به بعد اینترنت ندارم.نمیدونم برای همه قطعه یا برای من ولی الآن که هیچ نقطه دسترسی جدیدی پیدا نمیکنه.نه اینترنت نه gprs.

ابراهیم پارسایی
07-11-2009, 10:57
من تا حالا 100 بار تو سایتش ثبت نام کردم اما هیچ وقت اس ام اس فعال شدن رو برام نفرستاده!!!
همراه اول مسخرس!
مث ایرانسل فعال کنن دیگه!
ثبت نام و این دنگ و فنگا چیه؟!
پول میگیرن ، لااقل این درد سراشو کم کنن!

majid4252
07-11-2009, 12:24
من رفتم ثبت نام کردم واسه اینترنت همراه اول. فکر کنم ربطی به ثبت نام نداره شما برو http://www.mci.ir/?1838 و شماره موبایلت را بده و نوع گوشیت . واسه من سه سوته اس ام اس فعال سازی اومد.

ابراهیم پارسایی
08-11-2009, 17:46
من رفتم ثبت نام کردم واسه اینترنت همراه اول. فکر کنم ربطی به ثبت نام نداره شما برو http://www.mci.ir/?1838 و شماره موبایلت را بده و نوع گوشیت . واسه من سه سوته اس ام اس فعال سازی اومد.

برای 1001 مین بار هم رفتم.اما خبری نبود که نبود...

ht9797
13-11-2009, 09:47
دوست من سلام.من با وایرلس هم میرم،مشکلی نداره.search میکنه و بعدش اگر رمز داشته باشه رمز رو میخواهد و بعدش هم وصل میشه.شاید شما رمز رو درست وارد نمیکنی.ایرانسل هم ندارم بدونم چطوریه.

دوستان عکسهای آموزشی که تو خود سایت هم آپلود شده بود فعلاً نمیاد.از مدیران پرسیدم گفتند بعد از این آپدیت اخیر سایت ،این اشکال پیش اومده و بزودی درست میشه.:merci::52:

من مودم وایرلس دارم و اکسس پوینت هم هست
میشه راهنمایی کنید که چطور وصل بشم؟
تنظیمات خاصی داره ؟

ht9797
13-11-2009, 09:57
من که با ایران سل نمیتونم وصل بشم

Kourosh1348
16-11-2009, 08:49
برای 1001 مین بار هم رفتم.اما خبری نبود که نبود...

دوست عزیز من خودت رو اذیت نکن.یک دقه برو یک دفتر خدمات همراه اول یک سوال کن.من که میگم باید ثبت نام کنی.


من مودم وایرلس دارم و اکسس پوینت هم هست
میشه راهنمایی کنید که چطور وصل بشم؟
تنظیمات خاصی داره ؟

شما خودتون که نقل قول کردید.اگر رمز وایرلستون رو داشته باشید برید تو قسمت تنظیمات یا setting => قابلیت اتصال یا connectivity ، آپشن دومی که شبکه بی سیم محلی یا wireless lan رو بزنید و بعد نوسازی یا search.خودش شبکه رو پیدا میکنه و بعدش پسورد رو می خواد.بعد از وارد کردن پسورد هم وصل میشه.

ابراهیم پارسایی
16-11-2009, 12:51
دوست عزیز من خودت رو اذیت نکن.یک دقه برو یک دفتر خدمات همراه اول یک سوال کن.من که میگم باید ثبت نام کنی.

ای بابا شمام دلت خوشه ها!
تو زاهدان کی این چیزا حالیش میشه.کرمان با اون همه عظمتش رفتم دفتر مرکزی میگم میخوام جی پی آر اسم رو فعال کنم ، یارو با جی پی اس اشتباهش گرفته.تازه وقتی حالیش کردم که این با اون فرق داره ، با یه حالت حق به جانب میگه خب ما هنوز از دفتر مرکزی دستوری دریافت نکردیم.... !!!

silver1
22-11-2009, 03:01
سلام یه خواهش دارم اگه میشه روش تنظیم ایرانسل هم بدید من sms رو که خود ایرانسل فرستاده بود سیو کردم ولی باز مشکلم حل نشد آخه من از 2 ماه پیش که گوشی رو خریدم هنوز نتونستم به اینترنت وصل بشم اون خط های زیر آنتن میان ولی کانکت نمیشه نه وارد وب میشم نه میتونم حتی یه آنتی ویروس آپدیت کنم راهنمایی کنید ممنون