PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتیجه تست gps گوشی نوکیا 5800 در هواپیما و تخمین سرعت هواپیما !



iمیلاد
29-03-2009, 15:11
در این پست قصد دارم نتیجه یک آزمایش عملی که در طول پرواز انجام دادم را در اختیار دوستان قرار بدم . تصمیم گرفتم به هنگام پرواز و از لحظه تیک آف تا لندینگ GPS (مکان یاب) گوشی موبایلم را روشن گذاشته تا ماکزیمم سرعت هواپیمایی که از تهران به سمت کیش حرکت می کرد و ماکزیمم ارتفاع و مسیر پروازی را بدست آورم . هواپیمای نامبرده توپولوف می باشد . در ابتدا با روشن کردن GPS و اتصال به ماهواره مشخص شد هواپیما به محضی که سرعتی حدود 300 کیلومتر بر ساعت پیدا می کند تیک آف را انجام می دهد . هواپیمای مذکور تا ارتفاع 10150 متری از سطح دریا از زمین ارتفاع گرفت و همانطور که در عکس های زیر می بینید در این ارتفاع 9830 متری از سطح دریا , سرعت هواپیما 1003 کیلومتر بر ساعت بوده است.


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237170&stc=1&d=1238328323

به طور میانگین این هواپیما سرعتی حدود ۹۰۵ داشت و مسیر هوایی تهران تا کیش که طبق آمار بدست آمده حدودا ۱۳۰۰ کیلومتر هست را در مدت ۱۰۰ دقیقه طی کرد ضمنا در عکس زیر ماکزیمم سرعت هواپیما و میانگین سرعت و .. که به وسیله نرم افزار گرمین بدست آمده را مشاهده می کنید.


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237171&stc=1&d=1238328323

در زیر نمودار سرعت بر حسب زمان این هواپیما را مشاهده می کنید :


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237172&stc=1&d=1238328323


به وسیله نرم افزار SmartCom Gps نیز مسیر هوایی از فرودگاه مهرآباد تا فرودگاه کیش به این صورت در آمد که البته به دلیل ابری بودن هوا در بخشی از مسیر و قطع شدن ماهواره جی پی اس موفق نشدم تا انتهای مسیر از این نرم افزار استفاده کنم که البته در مسیر برگشت با نرم افزار Sport Tracker مسیر را , به صورت شماتیک روی گوگل ارث بدست آوردم .


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=237173&stc=1&d=1238328323

پی نوشت : در طول پرواز این جزو قوانین پرواز هست که نباید از وسایل الکترونیکی , خصوصا فرستنده و گیرنده امواج استفاده کرد . بنابراین استفاده از موبایل و GPS در موبایل ممنوع می باشد و به دلیل خطرهای احتمالی این کار را اصلا به شما توصیه نمی کنم .


امیدوارم که این مطلب مفید واقع قرار گرفته باشد :001:

منبع : روزنوشت میلاد (http://imilad.com/1388/01/09/gps-test-on-airplane/#)

pedram110
29-03-2009, 16:00
در طول سفر اصلا قطع نشد ؟

MoHaMaD
29-03-2009, 16:28
جالبته من فكر نميكردم وصل بشه !!!

iمیلاد
29-03-2009, 16:32
در طول سفر اصلا قطع نشد ؟

چرا اما خیلی مدتش کم بود و حدودا 5 دقیقه ارتباط قطع شد که به دلیل ابری بودن هوا بود و البته در کنار پنجره هواپیما سیگنال خیلی قوی تر و بدون قطعی بود , وقتی هم که قطع شد بعد از 5 دقیقه حتی با توجه به سرعت بالای هواپیما و در حرکت بودن به راحتی دوباره متصل شد و نرم افزارهایی که طول مسیر رو تخمین می زدند بخشی که قطع بودیم رو هم تخمین زدند .

™SINAXEX
29-03-2009, 20:23
پی نوشت : در طول پرواز این جزو قوانین پرواز هست که نباید از وسایل الکترونیکی , خصوصا فرستنده و گیرنده امواج استفاده کرد . بنابراین استفاده از موبایل و GPS در موبایل ممنوع می باشد و به دلیل خطرهای احتمالی این کار را اصلا به شما توصیه نمی کنم .

البته تو قوانین پرواز استفاده از وسایل الکترونیکی ذکر شده که با امواج مغناطیسی قوی کار میکنند ممنوع است مثل دستگاه های GSm) که باعث اختلال در دستگاه های الکترونیکی هواپیما میشود اما gps امواج با طول موج بلند دارد و از انرزی کمتری برخوردار است و فکر نکنم باعث تداخل در هواپیما شود!!

reza_bh
29-03-2009, 20:42
من با گوشی خودم از تبریز تا کیش GPS رو با برنامه SmartCom GPS روشن کردم ولی حتی یک ثانیه هم وصل نشد! ولی قبل از پرواز از مهمان دار در مورد خطرناک بود یا نبودن استفاده از GPS داخل هواپیما سوال کردم که جواب داد هنگام take off و landing باید خاموش باشه ولی در طول پرواز مشکلی نداره.

pesarekhabaloo
29-03-2009, 20:49
طول موج جی پی اس 2000 بار کمتر هست

™SINAXEX
29-03-2009, 20:51
طول موج جی پی اس 2000 بار کمتر هست
2000 بار کمتر از چه طول موجی؟!

nimakh
29-03-2009, 20:55
ببخشید این کدوم نرم افزاره gps هست ؟

™SINAXEX
29-03-2009, 21:11
ببخشید این کدوم نرم افزاره gps هست ؟
اگر منظورتون عکس های پست اول است این نرم افزار , نرم افزار SmartComGps میباشد

iمیلاد
30-03-2009, 01:56
خب دوستان جواب سوالات رو دادند , نرم افزارهای در عکس به ترتیب : برنامه خود نوکیا که Location اسمش هست , نرم افزار گارمین , نرم افزار اسپورت تراکر , نرم افزار اسمارت کام جی پی اس که همه این نرم افزارها در موبایلستان موجوده

arsham70
30-03-2009, 09:42
من هر کاری میکنم تو جی پی اس نمیتونه وصل به شه میگه no connect شما چطور وصل شدی

abaratian
30-03-2009, 09:55
gps فقط برمبنای دریافت امواج هست و کوچکترین ارسالی نداره بنابراین استفاده از اون هیچ خطری نداره، به شرطی که موبایل خاموش باشه. (جلوی ارسال امواج از ماهواره رو که نمیشه گرفت!)

چه جوریه که زمان حرکت شما رو 12 دقیقه زده و نه 100 دقیقه؟

k2em
30-03-2009, 11:07
من هر کاری میکنم تو جی پی اس نمیتونه وصل به شه میگه no connect شما چطور وصل شدی

منم نمیدونم میشه یکی بگه ؟

mahyarSAMSUNG
30-03-2009, 14:23
آقا یه چیزی . این مشخصات برای ارتفاع فقط برای گارمین 5800 ؟؟؟ چون گارمین من این مشخصات رو نمیده ؟

عکس اولی منظورمه !

™SINAXEX
30-03-2009, 14:39
آقا یه چیزی . این مشخصات برای ارتفاع فقط برای گارمین 5800 ؟؟؟ چون گارمین من این مشخصات رو نمیده ؟
عکس اولی منظورمه !
نه مهیار جان تو ورزن اولی گارمین هم بود !!!

rezabienteha
30-03-2009, 15:03
gps فقط برمبنای دریافت امواج هست و کوچکترین ارسالی نداره بنابراین استفاده از اون هیچ خطری نداره، به شرطی که موبایل خاموش باشه. (جلوی ارسال امواج از ماهواره رو که نمیشه گرفت!)


من اندازه ی شما اطلاعات موجی ندارم. ولی اگه مانیتورتون Lcd نیست و از نوع CRT هستش یه لحظه گوشیو بگیرید کنار مانیتور و بعد برید توی گارمین تا بزنه Searching for satelites .
حالا یه مقدار به صفحه ی مانیتور توجه کنید.
نه نمیحواد. توجه زیادی نمیخواد. تصویر اینقدر با سرعت بالا و پایین میپره که دیگه چیزی تو تصویر دیده نمیشه. من با N78 امتحان کردم. توی هواپیما 100% ایجاد اختلال رادیویی میکنه.
امواج GPS درسته که طول موج متوسطی دارن و انرژیشون هم متوسته ولی نسبت به امواج GSM و مخابراتی پهنا و گستردگی بسیار بالایی دارن.یعنی در لحظه با تعداد و پهنای بیشتری به گوشی میان ( که خودم رو مونیتور امتحان کردم )

طول موج جی پی اس 2000 بار کمتر هست

2000 بار کمتر از چه طول موجی؟!
سینا جان شما جدی نگیر. ایشون مزاح میفرمایند. خود Gps این هوا طول موج داره.
حتی امواچ رادیویی ( بیشترین طول موج ) 2000 برابر امواج گاما ( کمترین طول موج) طول موج ندارن.( یه مقدار خیلی اغراق آمیز ) کلا شوخی میفرمایند.

I.M.A.N
30-03-2009, 15:21
به نظر شما میشه با gps n95 این کارو کرد ؟
با 5800 فرقی داره ؟

pesarekhabaloo
30-03-2009, 17:21
من اندازه ی شما اطلاعات موجی ندارم. ولی اگه مانیتورتون Lcd نیست و از نوع CRT هستش یه لحظه گوشیو بگیرید کنار مانیتور و بعد برید توی گارمین تا بزنه Searching for satelites .
حالا یه مقدار به صفحه ی مانیتور توجه کنید.
نه نمیحواد. توجه زیادی نمیخواد. تصویر اینقدر با سرعت بالا و پایین میپره که دیگه چیزی تو تصویر دیده نمیشه. من با N78 امتحان کردم. توی هواپیما 100% ایجاد اختلال رادیویی میکنه.
امواج GPS درسته که طول موج متوسطی دارن و انرژیشون هم متوسته ولی نسبت به امواج GSM و مخابراتی پهنا و گستردگی بسیار بالایی دارن.یعنی در لحظه با تعداد و پهنای بیشتری به گوشی میان ( که خودم رو مونیتور امتحان کردم )


سینا جان شما جدی نگیر. ایشون مزاح میفرمایند. خود Gps این هوا طول موج داره.
حتی امواچ رادیویی ( بیشترین طول موج ) 2000 برابر امواج گاما ( کمترین طول موج) طول موج ندارن.( یه مقدار خیلی اغراق آمیز ) کلا شوخی میفرمایند.

:ambulance:

از انجایی که رشته ی تحصیلی مرتبط با همین موضوع رو دارم ( آنتن )
اطلاعات کافی هم دارم
2000 بار کمتر از امواج وایرلس منظورم بود و امواج رادیویی
یعنی وقتی به ماهواره ها کانکت میشیم یک اتفاق خارق العاده ای اتفاق می افته که یک گوشی توانایی دریافت همچین امواج ضعیفی رو داره

™MORTEZA
30-03-2009, 17:29
مگه گير نمي دهند گوشيها خاموش باشه؟

m3hiran
30-03-2009, 17:50
مگه گير نمي دهند گوشيها خاموش باشه؟

گوشی offline باشه بسه

™SINAXEX
30-03-2009, 18:07
به نظر شما میشه با gps n95 این کارو کرد ؟
با 5800 فرقی داره ؟
بله میشود چرا نشود !! N95 هم جی پی اس اش همانند 5800 میباشد و میتوانید دقیقا همین کار ها را شما هم با گوشی تون انجام دهید

omid3d
30-03-2009, 18:12
اگه مانیتورتون Lcd نیست و از نوع CRT هستش یه لحظه گوشیو بگیرید کنار مانیتور و بعد برید توی گارمین تا بزنه Searching for satelites .
حالا یه مقدار به صفحه ی مانیتور توجه کنید.
نه نمیحواد. توجه زیادی نمیخواد. تصویر اینقدر با سرعت بالا و پایین میپره که دیگه چیزی تو تصویر دیده نمیشه.


نکنه حالت A-GPS فعال بوده؟!
لطفا در منو
Tools/Settings/General//Positioning/Positioning Methods
تیک گزینه های Assisted GPS و Network based را بردارید که اجازه برقراری ارتباط با آنتن های BTS رو از سیستم GPS بگیره تا صرفا از طریق دریافت امواج ماهواره (نه استفاده از اطلاعات کمکی موجود در شبکه موبایل) به ماهواره ها وصل بشه.
اینطوری شاید دیگه اون نویز مزاحم دیده نشه.
ضمنا دوستان برای مشاهده این نویز، انحراف در پرتاب الکترونهای لامپ تصویر ایجاد نکنید (که فسفر لامپ تصویرتون خدای نکرده کدر بشه)، کافیه کنار بلندگوی یک رادیو یا ضبط صوت روشن این کار را انجام دهید و نویز احتمالی را بشنوید.

pedram_noei_a
30-03-2009, 18:44
بچه ها یه مسئله مگه توپولف با 780 تا نمیره؟
خودشم مسیر هواپیما مسیر تقریبا راسته پس خطایی هم نباید باشه پس این 1000 تا از کجا اومده؟؟

™SINAXEX
30-03-2009, 19:41
بچه ها یه مسئله مگه توپولف با 780 تا نمیره؟
توپولوف و 780 تا!! نابود میشه که!! مگه کنکورد هست :دی

pedram_noei_a
30-03-2009, 19:50
پ
توپولوف و 780 تا!! نابود میشه که!! مگه کنکورد هست :دی
هنوز بدون توجه به مدلش ماکسیمم گفتم ولی گوشی دوستمون 1000 تا رو نشون داده

MOHAMMED
30-03-2009, 19:55
جالبه ، داداشم پارسال با ان 95 یه همچنین کاری کرد !

ولی نمیدونم برای هواپیما ضرر داره یا نه ، حتی اگر هم گوشی سر افلاین باشه بازم خدمه های هواپیما گیر میدن !

pesarekhabaloo
30-03-2009, 22:32
یعنی توان 2000gps ضعیفتر از noise هست:13:

mahyarSAMSUNG
31-03-2009, 14:00
سیستم آنتن گوشی هیچ ربطی به تلفن نداره خیالتون راحت ولی سرعت هواپیما روی 700 الی 800 تا هستش نمیدونم چطوری این 1000 تا نشون داده ! من بابام خلبان از اون پرسیدم !

iمیلاد
03-04-2009, 17:35
1000 ماکزیمم سرعت بود و میانگین سرعت 800 تا 900 بود و هواپیما هم توپولوف و از خطوط هواپیمایی تابان بود

abolo
03-04-2009, 19:49
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور به ماهواره وصل بشم؟

™SINAXEX
03-04-2009, 20:35
دوستان میشه راهنمایی کنید چطور به ماهواره وصل بشم؟
دوست عزیز وصل شدن به ماهواره مستلزم برنامه جی پی اس است.
شما با خوده برنامه Gps Data گوشی هم میتوانید به ماهواره وصل شید اما برای نشان دادن موقیت اتان در نقشه باید از برنامه هایی مانند اسمارت کام و یا گارمین استفاده کنید

yasmangola_love
04-07-2009, 18:17
مرسی عالیییییییییییییییییییییی یییی بود

adamak62
05-07-2009, 07:21
gps فقط برمبنای دریافت امواج هست و کوچکترین ارسالی نداره بنابراین استفاده از اون هیچ خطری نداره، به شرطی که موبایل خاموش باشه. (جلوی ارسال امواج از ماهواره رو که نمیشه گرفت!)

چه جوریه که زمان حرکت شما رو 12 دقیقه زده و نه 100 دقیقه؟

احتمالاً اين 12 دقيقه بعد از اون قطعي بوده كه (فرمودند 5 دقيقه بوده) براشون پيش اومده.شايد اين قطعي باعث شده تا تايمر سفر، صفر بشه و از نو بشماره.:39:

morteza_sab
05-07-2009, 18:37
شما می تونید گوشی را در حالت افلاین قرار بدین در این صورت هیچ مشکلی نداره و مثل اینه که از یک جی پی اس دستی معمولی استفاده می کننین(جی پی اس یک دستگاه گیرنده سیگنال است و قابلیت ارسال اطلاعات و در نتیجه امواج نویز ندارد ) و هیچ نوع تداخلی روی سیستم ناوبری پرواز نداره. ضمنا اینکه قبل از پرواز برای خاموش کردن گوشی موبایل تاکید دارند برای با لا بردن ضریب ایمنی است به طوری که احتمال بروز تداخل ( نویز ) در سیستم ناوبری بیشتر در زمان برخواستن از زمین و فرود وجود داره و مطمئن باشید در صورتی که واقعا یا به تعبیری 100 در صد امکان وجود خطر در هنگام استفاده از تلفن همراه در هواپیما وجود می داشت حتما قبل از پرواز گوشی های موبایل جمع آوری می شد . فرکانس کاری سیستم تلفت همراه در حدود 800 تا 1900 مگا هرتز است در صو رتی که سیستم فرستنده و گیرنده در هواپیما با فرگانسی کمتر از این کار می کنه و همچنین قدرت سیگنالهای تلفن همراه بسیار ضعیفتر از سیگنال برج مراقبت و هواپیما است .

Ma3ouD
08-07-2009, 21:29
من که تا به حال نتونستم از GPS گوشیم استفاده کنم! (5800)
دوستم n85 داره ماله اون وصل شد ولی ماله من وصل نمی شه!! (هر دو در یک موقعیت!!!)
نکنه GPS من سوخته؟!!!! :((

Arman joon
10-07-2009, 20:44
سلام. دوستان یه خواهشی ازتون دارم . من هر کاری میکنم نمیتونم توی Location گوشی قسمت GPS data >position سرعت خودم رو ببینم . همش مینویسه waiting for GPS و بعدشم مینویسه no conection
میشه راهنماییم کنید ؟ واقعاهنگ کردم
ممنونم دوستان

™SINAXEX
10-07-2009, 21:50
سلام. دوستان یه خواهشی ازتون دارم . من هر کاری میکنم نمیتونم توی location گوشی قسمت gps data >position سرعت خودم رو ببینم . همش مینویسه waiting for gps و بعدشم مینویسه no conection
میشه راهنماییم کنید ؟ واقعاهنگ کردم
ممنونم دوستان

خوب این به این دلیل هست که شما هنوز به ماهواره جی پی اس متصل نشدید به یک جای بروید که بالا سرتون سقف نباشد و روباز باشد ان موقع گوشی را رو به اسمان نگه دارید و منتظر شید که به ماهواره وصل شود


من که تا به حال نتونستم از gps گوشیم استفاده کنم! (5800)
دوستم n85 داره ماله اون وصل شد ولی ماله من وصل نمی شه!! (هر دو در یک موقعیت!!!)
نکنه gps من سوخته؟!!!! :((
در مورد سوخت یا کار نکردن چیپجی پی اس به راحتی ها نمیشه نظر داد شما یک بار با کد #7370#* گوشی تون را فرمت کنید اگر باز هم بعد ان نشد پیشنهاد میکنم یک بار با برنامه جف گوشی تون را به اخرین فریمور یعنی ورزن 21 اپدیت کنید

Raouf5800
11-07-2009, 12:46
gps گوشي من وصل نيست. آيا با اين نرم افزار ميشه سرعت هواپيما رو فهميد؟

saman_gh510
11-07-2009, 12:53
تاپیک حسابی رفته از بحثش بیرون

Arman joon
11-07-2009, 15:56
سینا جان خیلی ممنون که جوابم رو دادی ولی علامت جی پی اس بالای گوشی ظاهر میشه
حالا میرم تو آسمونم تست اش میکنم

shirazsat
11-07-2009, 17:31
خب دوستان جواب سوالات رو دادند , نرم افزارهای در عکس به ترتیب : برنامه خود نوکیا که location اسمش هست , نرم افزار گارمین , نرم افزار اسپورت تراکر , نرم افزار اسمارت کام جی پی اس که همه این نرم افزارها در موبایلستان موجوده

ممکنه لینک دانلود برنامه هایی رو که گفتید بزارید؟

khaled4u
11-07-2009, 17:58
ممکنه لینک دانلود برنامه هایی رو که گفتید بزارید؟

این 2 تا رو من پیدا کردم !
نسخه جدید برنامه گارمین ارائه شد Garmin Mobile XT 5.00.50 (http://67.228.173.34/%7Emobile/showthread.php?t=71525)

نرم افزار کرک شده smartcomgps نسخه 1.56 برای گوشیهای S60v3/S60v5 (http://67.228.173.34/%7Emobile/showthread.php?t=70159)

Arman joon
11-07-2009, 20:32
سلام دوستان . میشه این نقشه ای که توی عکس هست به من بدید ؟ (نقشه Smart Com رو میگم .)
ممنون :mersi:

Arman joon
11-07-2009, 20:37
یه سوال داشتم ؟؟
کسانی که جی پی اس اشون کار میده کمک کنن لطفا
توی Location >GPS data > Position که میرید وقتی گزینه satellite status رو میزنید چند تا از سیگنال هاتون وصل میشه ؟ همشون یا چند تاشون؟
ماله من 6تاش بیشتر روشن نمیشه اونم تو بعضی جاها . لطفا بگید ماله شما چند تاش روشنه

Arman joon
11-07-2009, 21:10
WooOoOOW
ایول . کار میکنه مثل ساعت فقط اولین بار یه 15دقه ای طول کشید تا متصل شد ولی بعدش 1دقه ای وصل میشه
مشگل من این بود که صبر نمیکردم :دی
دوستان بازم ممنون که راه کار گفتید

mohsen274
11-07-2009, 22:01
سلام
دوست عزيز در سيستم gps هيچگاه همه ماهواره ها همزمان با هم سيگنال نميدن كه يك موضوع طبيعيه
اما هر چه تعداد ماهواره ها بيشتر باشد دقت بيشتر ميشود
حداقل تعداد ماهواره هم 4 تاست

mohsen274
11-07-2009, 22:03
سلام
دوست عزيز در سيستم gps هيچگاه همه ماهواره ها همزمان با هم سيگنال نميدن كه يك موضوع طبيعيه
اما هر چه تعداد ماهواره ها بيشتر باشد دقت بيشتر ميشود
حداقل تعداد ماهواره هم 4 تاست

Ma3ouD
12-07-2009, 13:18
™sinaxex
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــی عزیزم.
با آپدیت گوشی به ورژن 21 gps گوشیم به راحتی فعال شد...
خود گوشی نیز سرعتش خیلی رفته بالا!!
ممنون

Gabi
19-08-2009, 16:35
ماهواره هاي سيستم gps 36 تا هست كه بنا به منطقه اي كه هستيد ممكنه از 0 تا 6 ماهواره شما رو پوش بده، براي اتصال به اين سيستم حداقل بايد تحت پوشش 4 ماهواره و حتي در برخي موارد 5 ماهواره باشيد.
براي اولين بار كه قصد اتصال به ماهواره را داريد بايد مدت زيادي صبر كنيد و ثابت بمانيد (از 10 دقيقه تا 40 دقيقه). اين به دليل آن است كه سيستم گوشي شما در وحله اول با اتصال به ماهواره(ها) مشخصات gps دستگاه شما رو به اون ها فرستاده و ماهواره(ها) دستگاه را شناسايي و ذخيره ميكند و ...
براي آنكه از بالاترين دقت برخوردار باشيد بهتر است كه بدون حركت و در يك مكان كاملاً باز و آزاد براي اولين بار gps‌خود را روشن كنيد. دليل آن هم كاليبره شدن خوب و دقيق gps شماست.
دفعه اول زمان زيادي لازم است ولي در مواقع بعدي به سرعت اتصال برقرار مي شود.

شاد باشيد

Amirshehni
21-08-2009, 18:03
من هم در مسیر اهواز - اصفهان تست کردم جالب بود ... میانگین سرعت ما 470 کیلومتر بود البته باد شدید بود و هواپیما بندری میزد ... سرعت تیک آف هم 266کیلومتر بود .

Mehrd@d
22-08-2009, 10:01
ماهواره هاي سيستم gps 36 تا هست كه بنا به منطقه اي كه هستيد ممكنه از 0 تا 6 ماهواره شما رو پوش بده، براي اتصال به اين سيستم حداقل بايد تحت پوشش 4 ماهواره و حتي در برخي موارد 5 ماهواره باشيد.
براي اولين بار كه قصد اتصال به ماهواره را داريد بايد مدت زيادي صبر كنيد و ثابت بمانيد (از 10 دقيقه تا 40 دقيقه). اين به دليل آن است كه سيستم گوشي شما در وحله اول با اتصال به ماهواره(ها) مشخصات gps دستگاه شما رو به اون ها فرستاده و ماهواره(ها) دستگاه را شناسايي و ذخيره ميكند و ...
براي آنكه از بالاترين دقت برخوردار باشيد بهتر است كه بدون حركت و در يك مكان كاملاً باز و آزاد براي اولين بار gps‌خود را روشن كنيد. دليل آن هم كاليبره شدن خوب و دقيق gps شماست.
دفعه اول زمان زيادي لازم است ولي در مواقع بعدي به سرعت اتصال برقرار مي شود.

شاد باشيد

تعداد ماهواره های gps ، بر خلاف گفته شما، 36 تا نیست بلکه 32 تاست.
ضمنا گوشیهای ما، چیزی به این ماهواره ها ارسال نمیکنند و ارتباط کاملا یگطرفه بوده و ما فقط گیرنده اطلاعات هستیم.
لطفا اطلاعات اشتباه ارائه نکنید.

Olesius
24-08-2009, 16:53
واقعا جالب بود.امیدوارم دفعه ی بعد با فضاپیما این آزمایش رو انجام بدی

mo_ha_sadeqi
29-08-2009, 13:20
اصلا كار درست و عاقلانه‌اي نكردي و با اين كار جون خودت و ديگران را به خطر افتادي مخصوصا در حين Take off و Landing خطر بيشتر و تا كنون چندين حادثه در دنيا به خاطر همين تلفن همراه اتفاق افتاده اما نميدونم چرا در ايران با اين وضع افتضاح هواپيماها (اونم توي توپولوف) مردم توجه كمتر ميكنن....

omid3d
30-08-2009, 00:06
اصلا كار درست و عاقلانه‌اي نكردي و با اين كار جون خودت و ديگران را به خطر افتادي مخصوصا در حين take off و landing خطر بيشتر و تا كنون چندين حادثه در دنيا به خاطر همين تلفن همراه اتفاق افتاده اما نميدونم چرا در ايران با اين وضع افتضاح هواپيماها (اونم توي توپولوف) مردم توجه كمتر ميكنن....

دوست عزیز، اگر در بخش پروفایل گوشی خود حالت آفلاین را انتخاب کنید و گوشی را خاموش کنید، بعد از روشن کردن گوشی از شما سوال میشود که آیا گوشی کماکان در حالت آفلاین باشد (عدم سعی در اتصال با شبکه موبایل)
این قابلیت برای زمانی است که شما میخواهید از دیگر امکانات یک گوشی موبایل مثل یادداشتها، چراغ قوه، کرنومتر، ماشین حساب و یا حتی جی پی اس استفاده کنید در حالی که در محیطهای خطرناکی مثل هواپیما، مناطق قابل اشتعال، سیستمهای حساس، اتاقهای بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان و ... قرار دارید.
چرا که استفاده از این امکانات گوشی در حالت آفلاین، هرگز باعث انتشار امواج یا اختلال در امواج پیرامون نخواهد شد.

arman809
02-09-2009, 22:21
من با n82 تست کردم فقط تا تیک آف هواپیما با 300 کیلومتر در ساعت وصل بود بعدش قطع شد و هر کاری کردم به ماهواره ها وصل نشد

مسیر تهارن شیراز با هوا پیمای بوئینگ

saeedakh
04-09-2009, 00:33
در مسير دبي به تهران با n95 سرعت 727 وارتفاع 10513 را ثبت كردم

http://img2.tinypic.info/files/0a9lbfx7worp78d9fa8e.jpg

ghahremanimehdi
04-09-2009, 01:13
ماهواره هاي سيستم gps 36 تا هست كه بنا به منطقه اي كه هستيد ممكنه از 0 تا 6 ماهواره شما رو پوش بده، براي اتصال به اين سيستم حداقل بايد تحت پوشش 4 ماهواره و حتي در برخي موارد 5 ماهواره باشيد.
براي اولين بار كه قصد اتصال به ماهواره را داريد بايد مدت زيادي صبر كنيد و ثابت بمانيد (از 10 دقيقه تا 40 دقيقه). اين به دليل آن است كه سيستم گوشي شما در وحله اول با اتصال به ماهواره(ها) مشخصات gps دستگاه شما رو به اون ها فرستاده و ماهواره(ها) دستگاه را شناسايي و ذخيره ميكند و ...
براي آنكه از بالاترين دقت برخوردار باشيد بهتر است كه بدون حركت و در يك مكان كاملاً باز و آزاد براي اولين بار gps‌خود را روشن كنيد. دليل آن هم كاليبره شدن خوب و دقيق gps شماست.
دفعه اول زمان زيادي لازم است ولي در مواقع بعدي به سرعت اتصال برقرار مي شود.

شاد باشيد

من ژئودزی ماهواره ای خوندم ورشته ی تخصصیم همینه (نقشه برداری)
1)ماهواره های جی پی اس هیچ دریافتی از گیرنده ها ندارند و ارتباط کاملا یکطرفه هست.
2)صحت موقعیت یابی GPS های دستی پایین هست به دلیل خطای Multi path یا همون چندمسیری. و ضمنا در مکانهایی که بسته هست و یا در هواپیما که با سرعت زیادی حرکت میکند مضاف بر خطای فوق ،خطای Cycle Slip هم اضافه خواهد شد که تاثیر زیادی رو بر کاهش صحت موقعیتیابی و یا سرعت یابی دارد .بنابراین سرعتی که دوستمون اندازه گیری کرده غیرقابل اطمینان هست.
3) علت اینکه در ابتدا مدت زمان بیشتری طول میکشه که دستگاه سیگنال ماهواره رو Lock کنه و بعد از اون زمان کمتر میشه به این خاطر هست که دستگاه بعد از اولین اتصال ، افمریز ها یعنی فایلی رو که شامل موقعیت مداری ماهواره ها هست رو دریافت میکنه و ذخیره میکنه و این امکان رو بوجود میاره که حتی اگر برای لحظاتی سیگنال ماهواره Unlock شد ،GPS بتونه برای مدت کوتاهی موقعیت یابی رو به صورت آفلاین و با دقت پایینتر ادامه بود تا دوباره سیگنال ماهواره دریافت بشه.

لپ کلامم این هست که صحت اطلاعاتی که GPS در فضاهای بسته به شما میده خیلی پایین هست.

ghahremanimehdi
04-09-2009, 01:25
اصلا كار درست و عاقلانه‌اي نكردي و با اين كار جون خودت و ديگران را به خطر افتادي مخصوصا در حين Take off و Landing خطر بيشتر و تا كنون چندين حادثه در دنيا به خاطر همين تلفن همراه اتفاق افتاده اما نميدونم چرا در ايران با اين وضع افتضاح هواپيماها (اونم توي توپولوف) مردم توجه كمتر ميكنن....

گوشی رو در حالت Flight mode قرار دهید و بعد با خیال راحت از جی پی اس استفاده کنید .
فرکانس دریافتی از ماهواره های جی پی اس هیچ تداخلی در سیستم ناوبری و سیستمهای ارتباطی هواپیما ایجاد نخواهد کرد.
تاکید میکنم که ارتباط یکطرفه هست و از طرفی این موضوع رو در نظر داشته باشید که خود هواپیما از GPS برای ناوبری استفاده میکنه.

amirali_r
06-09-2009, 23:00
من خيلي سعي كردم كه اينكار رو انجام بدم ولي نشد (در هواپيماي فوكر و ايرباس)
حالا از اين دوستمون خواهش ميكنم اگر امكان داره فايل Sport Tracker را كه در google earth ديدن براي ما هم ارسال كنند.

generalstars
07-09-2009, 12:03
اگه نقشهsmartcom ایران که تو موبایلت بود رو داری که حتما داربتو سایت بزارش
ممنون

iمیلاد
08-09-2009, 21:01
اگه نقشهsmartcom ایران که تو موبایلت بود رو داری که حتما داربتو سایت بزارش
ممنون
والا منم از روی موبایلستان دانلود کردم تو تاپیک اسمارت کام همون صفحه اولش هست نوشته نقشه دقیق ایران که نقشه راه ها هست البته

farshidfly
17-09-2009, 17:45
p: منم يه بار از لار تا تهران رو با smartcom gps 1.56 و گوشي n95 8gb (خداي گوشي ها!!!) با gps روشن رفتم، تمام جا ها با چيزايي كه خود خلبان ميگفت (ارتفاع و...) مطابقت داشت، با دقت -+2 متر!!!
البته واسه اطمينان از اينكه يهو هواپيما مختل نشه، سيمكارت رو در آوردم و از offline استفاده كردم