PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل صفحه کلید (فیزیکی) فارسی



Sadegh_cpu
10-04-2009, 11:41
دوستان سلام.
این اولین بار هستش که اینجا پست می فرستم بنابراین اگه چیزی اشتباه است زیاد سخت نگیرید.
برنامه ای که می خوام براتون معرفی کنم بدرد کسانی می خوره که پاکت پی سی شون صفحه کلید ی داره که روش حروف فارسی درج شده ولی قادر به تایپ حروف فارسی بوسیله ی صفحه کلید نیستند ، یعنی علی رغم نصب فارسی ساز و صفحه کلید مجازی نمی تونند با استفاده از صفحه کلید فیزیکی فارسی تایپ کنند.
همچنین من یه فایل کوچیک آماده کردم که باعث می شه بتونید گ چ پ ژ رو هم تایپ کنید :
گ -> shift+ه
چ -> shift+ی
پ -> shift+ب
ژ -> shift+ٶ
(اگه از محل حروف خوشتون نیومد بگید تا عوضشون کنم).
ضمنا از آقا فرشید (lover) هم تشکر می کنم که کمک کردند.
اگر سوال یا مشکلی هم داشتید از من در یاهو مسنجر با نام sadegh_cpu سوالتون رو بپرسید.
لینک دانلود :
1-برنامه اصلی :
http://rapidshare.com/files/188443498/sym-AEKMap-v1.3.CAB
2-فایل صفحه کلید فارسی که باید در پوشه برنامه overwrite بشه.(بجز این لینک در این سایت هم upload شده)
http://rapidshare.com/files/219609018/AE_Keyboard_Mapper_Farsi_Keyboard_by_sadegh_cpu.ra r.html
pass:sadegh_cpu
التماس دعا:103:بای

Sadegh_cpu
11-04-2009, 06:00
دوستان این هم لینک های جدید فایل cab جدید که نیازی به کپی و .... نداره ، یعنی کافیه در ppc کپی و اجرا بشه (در گوشی نصب شود نه مموری )
http://rapidshare.com/files/219615138/AEKMap-v1.3.Carcked.Farsi_Support.rar
http://www.uploadjockey.com/download/5846616/AEKMap-v1.3.Carcked.Farsi Support.rar
http://www.gazup.com/GBzbf-aekmap-v1.3.carcked.farsi_support.rar-download-mirrors/
http://depositfiles.com/files/xjf97y5mb
http://uploading.com/files/YGFKEKHF/AEKMap-v1.3.Carcked.Farsi Support.rar.html
http://uploaded.to/?id=vud5bv
http://www.megaupload.com/?d=PVSKF5RJ
http://www.filefactory.com/file/agahf48

bozorgzadeh
15-04-2009, 11:20
دوست عزيز من از فايل شما در سايت www.ppcpersian.com استفاده كردم . البته با امانت داري و ذكر آدرس اين پست . اميدوارم شما رو ناراحت نكرده باشه .

Sadegh_cpu
15-04-2009, 12:30
دوست عزيز من از فايل شما در سايت www.ppcpersian.com استفاده كردم . البته با امانت داري و ذكر آدرس اين پست . اميدوارم شما رو ناراحت نكرده باشه .

اين هم آدرسش : http://www.persianppc.com/fa/showthread.php?p=12920#post12920

نه دوست عزیز اگه فقط لینک به اینجا دادی ایرادی نداره !

x_man9989
30-04-2009, 00:55
من فقط تونستم AEKMap-v1.3.Carcked.Farsi_Support زا از 2shared دانلود كنم
لطفا اون يكي فايل را هم همونجا اپ كنيد مرسي

Sadegh_cpu
02-05-2009, 19:30
من فقط تونستم AEKMap-v1.3.Carcked.Farsi_Support زا از 2shared دانلود كنم
لطفا اون يكي فايل را هم همونجا اپ كنيد مرسي

دوست عزیز کل برنامه همون یک فایل cab هستش ، در واقع دو تا فایلی که در پست اول بود را در پست های بعدی در یک فایل قرار دادم.
راستی تا حالا حتی یک نفر هم به id من در یاهوو پیغام نفرستاده ، دیگه برنامه اینجا نمی فرستم چون انگار نه انگار که برنامه ای درست شده ضمنا ً با این استقبال دوستان ایرانی پروژه فارسی سازی ویندوز هم کاملا ً تعطیله.

x_man9989
06-05-2009, 21:13
دستت درد نكنه دوست عزيز
من نتم قطع بود و چون در گير ويندوز 6.5 لودم نتونستم تست كنم
بعدشم فكر ميكردم 2 تا فابل مورد نيازه
سعي ميكنم تا فردا تست كنم

ali-ba
26-06-2009, 21:26
ممکنه "ژ" را روی shift+u بگذارید ؟؟

ali-ba
26-06-2009, 23:59
ممکنه "ژ" را روی shift+u بگذارید ؟؟

من تونستم درستش کنم . فقط یه مشکلی هست .الان "ژ" را انداختم روی shift+u . حرف "و" در کیبورد من shift+c هست ولی shift C کار نمیکنه و وقتی shift+c را میزنم "c" را تایپ میکنه . (وقتی خود c را هم میزنم "ؤ" تایپ میشه یعنی یه همزه بالاش داره .) . حالا چیکار کنم که با shift+c "و" داشته باشم ؟؟

Sadegh_cpu
04-07-2009, 22:00
من تونستم درستش کنم . فقط یه مشکلی هست .الان "ژ" را انداختم روی shift+u . حرف "و" در کیبورد من shift+c هست ولی shift c کار نمیکنه و وقتی shift+c را میزنم "c" را تایپ میکنه . (وقتی خود c را هم میزنم "ؤ" تایپ میشه یعنی یه همزه بالاش داره .) . حالا چیکار کنم که با shift+c "و" داشته باشم ؟؟
دوست عزيز شما بايد جاي يونيكد "ؤ" و "و" رو در منبع فايل عوض كنيد و مطمئنم از عهدش بر مياي ، ولي "و" در موبايل من روي كليد "," قرار داره و بخوبي كار ميكنه ، سعيت رو بكن اگه نشد دوباره بهم بگو :6:

ali-ba
06-07-2009, 00:44
صادق جان ممنون از لطفت . از طریق زیر یونی کدشو پیدا کردم :
Start - all programs - accessories - system tools - character map
:001:

aidin_tiny
03-08-2009, 09:38
عزیز میشه یه آموزش بدی چجوری کد کلیدارو عوض کنیم(همون جاش منظورمه)؟
آخه برا x1 کیبوردش با imate فرق میکنه.
تا اینجا فهمیدم که با نت پد بازش کرد اون فایل a1رو...بقیش...؟

dandy
18-02-2010, 12:12
سلام
ممنون از لطف همه
خواهشا یه توضیح بدید که چجوری جابجا کنیم دکمه هارو آخه من خیلی ور رفتم با اون فایل فارسی تو نوت پد ولی نشد :(

satanicspirits
17-04-2010, 17:09
صادق جون میشه یه ورژن هم واسه اسمارت فون بدی.من samsung b7320 دارم کارم بد جوری لنگ این فارسی نوشتنه

hrn14459
14-05-2010, 15:57
صادق جان ممنون از لطفت . از طریق زیر یونی کدشو پیدا کردم :
Start - all programs - accessories - system tools - character map
:001:
سلام .
من توی پرو2 هم همین مشکل رو دارم و به جای و "وء" تایپ میکنه .
اگه مسیر تعویضش رو میدونید لطفاً بگید. متشکرم

Mahyar.M&T
15-05-2010, 12:25
سلام.اگه ميشه آموزش تنظيمات و تمامي كليد ها و كاربردشون رو تو اين برنامه را واسه ما بزارين با تشكر.

Mahyar.M&T
17-05-2010, 09:09
اقا يعني انقدر سخته كه يه توضيح درباره آيكونهاي اين برنامه بدين؟
من فقط توي چطور تنظيم كردن و مچ كردن صفحه كيبوردم با اين برنامه گير كردم بخدا دعاتون ميكنم اگه بتونين مشكل منو حل كنين.همه چيزش خوبه فقط وقتي به قسمت اعداد ميرسه عدد تايپ ميكنه بجاي حروف.

THE.PUNISHER
11-08-2010, 22:13
سلام من نتونستم تنظيمات اين نرم افزار رو بفهمم لطفا دقيق توضيح بدين .

THE.PUNISHER
12-08-2010, 12:34
سلام دوستان عزيز من يكم با اين برنامه كار كردم تونستم يك مشكل بزرگ اين برنامه رو حل كنم

مشكل اين بود كه وقتي برنامه اجرا ميشد كيبورد فيزيكي فقط فارسي بود يا انگليسي من چند تا كدش رو تغيير دادم درست شد

چند تا حرفش رو هم بنا به نياز خودم تغيير دادم

اين ٢ تا نفايلي كه ضميمه كردم رو فقط در محل نصب كپي كنيد

با تشكر از دوستان

hrn14459
19-08-2010, 22:16
سلام دوستان عزيز من يكم با اين برنامه كار كردم تونستم يك مشكل بزرگ اين برنامه رو حل كنم

مشكل اين بود كه وقتي برنامه اجرا ميشد كيبورد فيزيكي فقط فارسي بود يا انگليسي من چند تا كدش رو تغيير دادم درست شد

چند تا حرفش رو هم بنا به نياز خودم تغيير دادم

اين ٢ تا نفايلي كه ضميمه كردم رو فقط در محل نصب كپي كنيد

با تشكر از دوستان

سلام
خوب لطفاً همون کاری کردی (چند تا حرف رو عوض کردی) آموزش بده
تونستی مشکل وء رو حل کنی ؟

shahram pi
09-10-2010, 20:37
با سلام وتشکر فروان از دوستان.
میخواستم بدونم میشه روی کیبور اصلی i900 فارسی اضافه کرد بدون نیاز به کیبورد/

nim kocholo
28-02-2011, 14:20
سلام
دستت درد نکنه:bv: روی تاچ پرو 2 تستش کردم کار میکنه! فقط تنظیماتش گیج کنندس یه توضیح بده. مخصوصا در مورد عوض کردن زبانش با یه دکمه.
موفق باشی

Lord©
17-05-2011, 10:06
تاپیک پاکسازی شد ... ( 9 )

لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید ...