PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [wm 6.5] [18/4/2009] وبندوز موبایل 6.5 -SONE WM6.5 RC2 21501



Monk
23-04-2009, 21:08
این رام بیشک بهترین رام بتایی هست که از ویندوز موبایل 6.5 ارائه شده .
فضای خالی این رام حدود 118 مگ هست که تبدیل به یک رام xLite شده .
بسیار پایدار و با سرعتی بسیار بالا خودش را به برترین تا حال تبدیل کرده .





Hard SPL : 1.93 OliNex (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=224827&d=1235424290)


Download (http://rapidshare.com/files/222975349/SONE_6.5_RC2.rar)

Monk
24-04-2009, 21:09
احسان جان ممکنه لطف کنید و آموزش hardspl و نصب wm 6.5 رو بگذارید.ممنونم
اگه جای این سوال اینجا نبود پیشاپیش ببخشید.
آموزش تصویری آپگرید رام در دیاموند (http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=899644#post899644)

آموزش تصویری Hard SPL کردن در دیاموند (http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=899638#post899638)

arvinivra
25-04-2009, 16:08
با اجازه آقا احسان من آپلودش کردم .
تقدیم به همه ی موبایلستانی ها

arvinivra
26-04-2009, 11:13
بقیه پارت ها

arvinivra
26-04-2009, 15:18
این هم بقیه ی پارتها ...
دیگه تموم شد .:4::4::4::4::4::4:

CAMEL
27-04-2009, 06:42
یعنی این رام همش 61.5mg ؟!!

arvinivra
27-04-2009, 08:12
یعنی این رام همش 61.5mg ؟!!

وقتی extract بشه 85 مگابایت میشه . خیلی رام سبک و جالبیه ....

s-a-e-e-d
28-04-2009, 15:14
آقا شرمنده ما این فایل nbh رو چی کارش کنیم
چجوری نصب کنیم
آیا باید تو پوشه hard spl کپی کنیم؟

rman0
28-04-2009, 16:16
شما دو تا کار میتونی بکنی...یکی اینکه اسم فایل رو بهdiaimg تغییر بدی و روی مموری 4گیگ گوشی بریزی بعد بری تو بوت لودر تا خودش نصبش کنه.. یا اینکه اون یکی فایل که معمولا همراهش هست به اسم وراپر ران کنی..

s-a-e-e-d
28-04-2009, 17:25
شما دو تا کار میتونی بکنی...یکی اینکه اسم فایل رو بهdiaimg تغییر بدی و روی مموری 4گیگ گوشی بریزی بعد بری تو بوت لودر تا خودش نصبش کنه.. یا اینکه اون یکی فایل که معمولا همراهش هست به اسم وراپر ران کنی..

کپی کردم و به بوت لودر هم رفتم ولی خودش که نصب نکرد هار ریست بدون فرمت مموری کارت هم کردم ولی باز هیچ در ضمن این فایل تکی بود و هیچ فایل دیگه ای همراش نبود یکی یکم واضح توضیح بده ببینیم چیکار کنیم

s-a-e-e-d
28-04-2009, 17:41
با این توضیحاتی که شما دادید هرکی باشه سنک کوپ میکنه خودم گشتم پیدا کردم
اول اینکه باید اسمش diamimg باشه نه diaimg دوما دکمه vol down رو با کلید back بگیری بعد دکمه ریست رو فشار بدی که یکمی با بوت لودر فرق داره بعدش باید کلید power رو بزنی تا آپدیت بشه بعد هم دکمه ریست رو با قلم از پشت فشار بدی و تمام

CAMEL
29-04-2009, 10:48
حالا آقا سعید این رام ریختی راضی هستی؟ ارزش داره گارانتی و بپرونیم یا نه؟