PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Titanium Weather v3.1



CSE
24-04-2009, 22:07
اينم سوپرايز بعدي...
فكر كنم همه چيز واضح است و نيازي به توضيح نيست در هر صورت ما مخلصيم و در خدمت... :merci:


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=248134&stc=1&d=1240599956

ramin martinez
25-04-2009, 18:32
اینم برای qvga
اگه اشتباه نکنم فکر کنم اونی رامین جان گزاشتن برای vga باشه درسته رامین جان؟
دیتابیس شهرها هم گزاشتم که شهرتان را از آن انتخاب کنید
یه نکته دیگه اونم این که برای نصب اول today screen را ببندین بعد نصب کنید یه سافت ریست بعد لذت ببرید

CSE
25-04-2009, 18:48
اینم برای qvga
اگه اشتباه نکنم فکر کنم اونی رامین جان گزاشتن برای vga باشه درسته رامین جان؟
دیتابیس شهرها هم گزاشتم که شهرتان را از آن انتخاب کنید
یه نکته دیگه اونم این که برای نصب اول today screen را ببندین بعد نصب کنید یه سافت ریست بعد لذت ببرید

آره آقا رامين گل مال VGA هست...
ممنونم كه QVGA هم گذاشتي و راهنمايي هاي لازم را كردي... :merci:
:ambulance: راستي رامين جان اين فايل ديتابيس كه داخلش يك فايل txt هست را بايد چيكار كنيم؟

ramin martinez
25-04-2009, 19:18
آره آقا رامين گل مال VGA هست...
ممنونم كه QVGA هم گذاشتي و راهنمايي هاي لازم را كردي... :merci:
:ambulance: راستي رامين جان اين فايل ديتابيس كه داخلش يك فايل txt هست را بايد چيكار كنيم؟

اون برای انتخاب zip code شهر مورد نظر هست (برای QVGA که اینجوری هست ولی برای VGA نمیدونم شرمنده) شهر مورد رو از اون فایل انتخاب میکنیم بعد داخل zip code وارد میکنیم مثلا کرج:
MEA|IR|IR026|KARAJ
به این صورت است

CSE
25-04-2009, 19:35
اون برای انتخاب zip code شهر مورد نظر هست (برای QVGA که اینجوری هست ولی برای VGA نمیدونم شرمنده) شهر مورد رو از اون فایل انتخاب میکنیم بعد داخل zip code وارد میکنیم مثلا کرج:
MEA|IR|IR026|KARAJ|
به این صورت است

:merci:
ممنون رامين جان روي VGA هم كار ميكنه... :011:

loverx5
26-04-2009, 15:56
این برنامه برای win 6.5 یا روی 6.1 هم کار می کنه ؟

ramin martinez
26-04-2009, 17:59
این برنامه برای win 6.5 یا روی 6.1 هم کار می کنه ؟

نه فقط برای today screen ویندوز 6.5 هست

84104
17-06-2009, 18:53
روی امنیا کار میکنه؟

nosoohi
27-07-2009, 10:45
با سلام.من این ورژن و حتی ورژن 4.2 رو هم روی امنیا نصب کردم و کد شهرم رو از سایت برنامه دریافت کردم که به همان صورتی بود که یک نمونه از آن در صفحات بالاتر وجود دارد ولی وقتی برای کانکت و دریافت اطلاعات می رم هیچ اطلاعاتی رو دریافت نمیکنه! مشکل چیست ؟راهنمایی کنید.

prince
19-09-2009, 22:55
با سلام من این برنامرو نصب کردم اما به today screen من اضافه نشد االبته بلد نبودم چطور today scren رو off کنم ویندوزم 6.5 ارژی هست و گوشیم x1

PINCE
01-02-2010, 20:29
سلام
آقا من کمی آیکون های برنامه رو عکس ها رو عوض کردم و تمام صفحه شون کردم
این هم نمونه ای از عکس ها:


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=346508&d=1264840355 http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=346509&d=1264840355


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=346510&d=1264840355 http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=346507&d=1264840355

اگه خواستن به قسمت زیر برید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=80587&page=5

vutananh
06-03-2010, 19:23
Thanks bro!

scapula
02-05-2011, 11:07
با سلام.من این ورژن و حتی ورژن 4.2 رو هم روی امنیا نصب کردم و کد شهرم رو از سایت برنامه دریافت کردم که به همان صورتی بود که یک نمونه از آن در صفحات بالاتر وجود دارد ولی وقتی برای کانکت و دریافت اطلاعات می رم هیچ اطلاعاتی رو دریافت نمیکنه! مشکل چیست ؟راهنمایی کنید.

من هم روی acer e101 wqvga نصب کردم اطلاعات رو دریافت نمیکنه مشکلش چیه؟