PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات مربوط به gprs و mms برای سیم کارت همراه اول (اپراتور اول)



™AMIN
08-06-2009, 23:24
دوستان خوبم، راستش من خودم همچین مشکلیو داشتم ولی با گشتن تو سایت همراه اول و سایت های مختلف راه حل زیر (به طور دستی) خیلی به کارم اومد. برای همین گفتم تو قسمت مطالب آموزشی اینو واسه بچه های گل سایت بذارم.


===============================================

اول از همه با ورود با اینجا (http://www.mci.ir/?1829)اینترنت گوشیتونو فعال کنید.


:atten:
برای فعال سازی MMS باید به طور حضوری اقدام کنید و من در این تاپیک فقط به تنظیمات اون اشاره میکنم.


تنظیمات GPRS


1. ابتدا منوی Start را باز کنید.

2. گزینه Settings را انتخاب کنید.

3. برگه Connections را از پایین صفحه انتخاب کنید.

4. گزینه Connections را انتخاب کنید.

5. برگه Advanced را از پایین صفحه انتخاب کنید.

6. دکمه [se‎lectt] Networks را انتخاب کنید.

7. دکمه New… را از بالای صفحه انتخاب کنید. (دقت کنید که دکمه New… پایین را انتخاب نکنید.)

8. در کادر بالا عبارت MCI را تایپ کنید و سپس دکمه OK را از بالای صفحه کلیک کنید.

9. دکمه Edit… را از بالای صفحه انتخاب کنید. (دقت کنید که دکمه Edit… پایین را انتخاب نکنید.)

10. دکمه New… را از پایین صفحه انتخاب کنید.

11. عبارت MCI-GPRS را در کادر بالا تایپ کنید و گزینه Cellular Line (GPRS) را از کادر پایین انتخاب کنید و سپس گزینه Next را از پایین صفحه کلیک کنید.

12. عبارت mcinet را در کادر Access point name تایپ کنید و سپس گزینه Next را از پایین صفحه کلیک کنید.

13. کادر های بالای صفحه را خالی رها کرده و گزینه Finish را از پایین صفحه کلیک کنید.

14. کیبرد را غیر فعال کرده و برگه ..... Settings را انتخاب کنید.

15. دو عبارت بالای صفحه را تیک بزنید و سپس دکمه Advanced… را انتخاب کنید.

16. روی عبارت HTTP کلیک کرده و در کادر Server عبارت 192.168.194.73 را تایپ کرده و در کادر Port عبارت 8080 ‎‎ را تایپ کنید و سپس دکمه OK را از بالای صفحه کلیک کنید.

17. روی عبارت WAP کلیک کرده و در کادر Server عبارت 192.168.194.73 را تایپ کرده و در کادر Port عبارت 8080 ‎‎ را تایپ کنید و سپس دکمه OK را از بالای صفحه کلیک کنید.

18. تمام پنجره ها را ببندید و سپس از طریق برنامه Internet Explorer از سایت دلخواه خود بازدید کنید.

منبع: سایت همراه اول

™AMIN
08-06-2009, 23:27
تنظیمات MMS

1.منوی Start را باز کنید.

2.گزینه Messaging را انتخاب کنید.

3.گزینه SMS/MMS را انتخاب کنید. (در بعضی از موبایل ها Messaging نوشته شده)

4.برگه Menu را انتخاب کنید.

5.گزینه MMS Optionرا انتخاب کنید.

6.برگه Servers را انتخاب کنید. (در بعضی از موبایل ها Profile نوشته شده)

7.دکمه NEWرا بزنید. (در بعضی از موبایل ها New Profile نوشته شده)

8.در گزینه Server name:عبارت MCI-MMS را وارد کنید. (در بعضی از موبایل ها MMS Profile نوشته شده)

9.در گزینه Server Address: (در بعضی از موبایل ها IP Address نوشته شده)
عبارت http://192.168.193.134:38090/wasرا وارد کنید.

10.در گزینه :Connection via مورد MCI-GPRS را انتخاب فرمایید. (در بعضی از موبایل ها Data Connections نوشته شده)

11.در گزینه :Send limit مورد 100k را انتخاب کنید. (بعضی از موبایل ها این گزینه را ندارند)

12. در گزینه :Wap Version مورد WAP 2 را انتخاب کنید. (در بعضی از موبایل ها Gateway نوشته شده)

13.گزینه Done را از پایین صفحه کلیک کنید.

نکته: بعضی از موبایل ها یک گزینه اضافی به نام Port دارند که آن را 8080 پر کنید. اگرم گوشیه شما این گزینه را ندارن، مهم نیست

منبع: سایت همراه اول


================================================== ==========

اگه نتیجه گرفتید، تشکر فراموش نشه.

ARASH
14-06-2009, 00:38
تاپیک مهم شد

™AMIN
16-06-2009, 15:50
دوستان گلم اگه امتحان کردید بیایید اینجا نتیجشو بگید.

تا دوستان دیگه که می خوان امتحان کنن، با اطمینان کامل امتحان کنن.

ممنون.

AJAX
16-06-2009, 17:19
یک سوال ، این کانکشنهایی که ما می سازیم رو چجوری میشه پاک کرد ؟
من می خوام یکی بسازم نوشته این قبلا ساخته شده.
http://upload.iranblog.com/6/1245206803.jpg
در صورتی که توی لیست نیست .
در ضمن من از این تنظیمات استفاده کردم و مشکل نداشتم و موفق شدم به اینترنت وصل بشم.

ARASH
16-06-2009, 20:28
یک سوال ، این کانکشنهایی که ما می سازیم رو چجوری میشه پاک کرد ؟
من می خوام یکی بسازم نوشته این قبلا ساخته شده.
http://upload.iranblog.com/6/1245206803.jpg
در صورتی که توی لیست نیست .
در ضمن من از این تنظیمات استفاده کردم و مشکل نداشتم و موفق شدم به اینترنت وصل بشم.

شما کلیه کانکشن های موجودتون را میتونید در مسیر زیر ببینید:
start -> Setting -> Connections -> Connections -> Manage Existing Connections

سپس با تپ کردن و مکس روی کانکشن دلخواه گزینه Delete رو انتخاب کنید و کانکشن رو پاک کنید

AJAX
16-06-2009, 21:56
اگر توی نوشته ها به جای mic-gprs بنویسیم mci-gprss مشکلی پیش میاد ؟

™AMIN
18-06-2009, 16:17
اگر توی نوشته ها به جای mic-gprs بنویسیم mci-gprss مشکلی پیش میاد ؟

فکر نکنم

ولی شما بهتره که عیناً مثله تنظیمات بالا بنویسید.

AJAX
23-06-2009, 10:17
فکر نکنم

ولی شما بهتره که عیناً مثله تنظیمات بالا بنویسید.
آخه وقتی اونطوری می نویسم این ارور رو میده در صورتی که من هیچ کانکشی ندارم یعنی قبلا ساختم ولی پاک کردم ولی باز ارور میده :
http://upload.iranblog.com/6/1245206803.jpg

Spanish_Eyed
06-07-2009, 22:55
سلام دوست عزیز ، شما مطمئنی جی پی آر اس همراه اول راه اندازی شده؟ من تونستم برای ایرانسل تنظیمات را انجام بدم و کار هم کرد ولی همراه اول نه ... همه مراحل را هم درست رفتم ...

noki_6630
06-07-2009, 23:08
در صورتي فعال ميشه كه سيم كارتتون در مخابرات براي اين سرويس اجازه داشته باشه!

tighoor
07-07-2009, 12:07
اگر توی نوشته ها به جای mic-gprs بنویسیم mci-gprss مشکلی پیش میاد ؟

نه اصلا مشكلي نيست چون اين فقط اسم connection هست....

saeed-21
20-07-2009, 11:52
سلام
من هم همه این تنظیمات رو انجام دادم ولی کار نکرد . من قبلا برای یه گوشی دیگم با همین سیم کارت اینترنتش رو راه اندازی کرده بودم . ثبت نام دوباره که لازم نیست ؟ چکار باید بکنم .

khankhaje
20-07-2009, 11:57
دوست عزیز اگه ممکنه تنظیمات ایرانسل رو هم بزار،از وقتی پیامک قطع شده تنظیمات هم نمیاد مال منم پاک شده نمی تونم برم
بزاری ممنون میشم

saeed-21
20-07-2009, 12:27
دوست عزیز اگه ممکنه تنظیمات ایرانسل رو هم بزار،از وقتی پیامک قطع شده تنظیمات هم نمیاد مال منم پاک شده نمی تونم برم
بزاری ممنون میشم

در سایت موجوده این هم لینکش

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=57152

™AMIN
06-08-2009, 01:49
سلام دوست عزیز ، شما مطمئنی جی پی آر اس همراه اول راه اندازی شده؟ من تونستم برای ایرانسل تنظیمات را انجام بدم و کار هم کرد ولی همراه اول نه ... همه مراحل را هم درست رفتم ...

اگه راه اندازی نشده بود که این تاپیک رو نمی زدم...

تازه چند وقتیه که سرعتش نسبت به قبل بهتر شده...

EL2RADO
12-08-2009, 19:56
سلام دوست عزیز ، شما مطمئنی جی پی آر اس همراه اول راه اندازی شده؟ من تونستم برای ایرانسل تنظیمات را انجام بدم و کار هم کرد ولی همراه اول نه ... همه مراحل را هم درست رفتم ...

سلام به همگی
تنظیماتی که توضیح دادن کاملا درسته و اگه نمیتونید کانکت بشید مشکل از موقعیت جغرافیاییتونه .. توی خود تهران هم خیلی مناطق نمیشه کانکت شد چون راه اندازی نشده! چه برسه به شهرهای دیگه ..
مثلا من از تهران به سمت شاهرود توی هیچ شهری نتونستم کانکت بشم. اصلا علامت GPRS و EDGE میره از تسکبار.
در ضمن اینم بگم که هزینه اش نسبت به ایرانسل خیلی بالاتره وسرعتش تقریبا 1/3 هست.
من روزی یه بار تقریبا 1 دقیقه کانکت میشدم که weather آپدیت کنم , سر ماه برام 38000
تومن اینترنت اومد رو قبض!!

r-k
21-10-2009, 23:21
سلام دوست عزیز ، شما مطمئنی جی پی آر اس همراه اول راه اندازی شده؟ من تونستم برای ایرانسل تنظیمات را انجام بدم و کار هم کرد ولی همراه اول نه ... همه مراحل را هم درست رفتم ...

با سلام
من با همین روش رفتم و کاملا جواب گرفتم ، با همان بار اول . فقط دوست عزیزمان اشتباها در آدرس ip بجای "." از "," استفاده کرده که تصحیح می شود .

mxonline
16-12-2009, 01:05
من می‌خوام به دوستم MMS بفرستم ولی‌ نمیشه، خطم همراه اول و گوشیمم htc
تنظیماتش هم با اس‌ام‌اس از سایت همراه اول گرفتم و با ۱۲۳۴ اکسپت کردم ولی‌ GPRS قطع باز!
لطفا یکی‌ بگه باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه هم دارم:
میشه با اینترنت وایرلس گوشی MMS فرستاد؟
ممنون

arsalanronin
21-12-2009, 23:01
شما با مراجعه به Start>Settings>Connections>Connection Setup و انتخاب نام کشور و اپراتور میتونین تنظیمات GPRS و MMS رو به طور اتوماتیک تنظیم کنید و نیازی به وارد کردن تنظیمات به صورت دستی نیست!!!

Ottmar
11-05-2010, 13:31
Amin عزیز
خیلی ازت ممنونم .من تنظیمات GPRS از سایت همراه اول گرفته بودم ولی هر کاری کردم کانکت نمیشد اما با این تنظیماتی که شما گذاشتی خیلی راحت رفتم تو اینترنت واقعا نجاتم دادی دست گلت درد نکنه

savalanboy
24-05-2010, 18:01
با سلام
من یه دیاموند2 با ویندوز 6.1 دارم
تمام تنظیمات ممکن برای اینترنت همراه اول رو با تمام دقت انجام دادم ولی نتونستم جواب بگیرم
یه علامت G روی آنتن وقتی که می خوام از اینترنت استفاده کنم میاد ولی پس از مدتی ارور میده و میگه کانکشن رو چک کن
یه علامت جدا هم کنار علامت آنتن به صورت G خاکستری رنگ هست
سیم کارت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کردم و دیدم اینترنتش مشکل نداره
اینم تنظیماتی که کلا تغییر دادم
Network type=GSM
GSM/UMTS=GSM(900+1800)+UMTS(2100+900
HSPUAS=Disable
Authentication=PAP

hjamaliyan
23-06-2010, 23:07
دوستان منم hd دارم و هر تنظيمي كه بگين انجام دادم حتي چند ويندوز مختلف رو چك كردم نشد كه نشد تو رو خدا كمكم كنيد

Behzad WM
24-06-2010, 11:21
دوستان منم hd دارم و هر تنظيمي كه بگين انجام دادم حتي چند ويندوز مختلف رو چك كردم نشد كه نشد تو رو خدا كمكم كنيد

عزیز باید حتما از سایت همراه اول ثبت نام کنی .

yaqoub
17-07-2010, 13:13
سلام دوستان خسته نباشید

من gprs رو از سایت همراه اول فعال کردم ولی وقتی تنضیمات رو میخوام ارسال کنم میگه دیتای شما فعال نیست :7:

یکی از دوستان گفت باید تنضیمات دستی صورت بگیره گوشی من NoKia 6233 هستش اگه امکانش هست یه توضیح بدید ممنون میشم

با تشکر
یعقوب

Behzad WM
17-07-2010, 16:03
سلام دوستان خسته نباشید

من gprs رو از سایت همراه اول فعال کردم ولی وقتی تنضیمات رو میخوام ارسال کنم میگه دیتای شما فعال نیست :7:

یکی از دوستان گفت باید تنضیمات دستی صورت بگیره گوشی من nokia 6233 هستش اگه امکانش هست یه توضیح بدید ممنون میشم

با تشکر
یعقوب


سلام دوست عزیز .


لطفا به تاپیک مورد نظر مراجعه کنید .

این تنظیمات برای پاکت پی سی هست ، برای نوکیا به انجمن مربوطه مراجعه کنید .


با تشکر .

KonTix
10-12-2010, 12:40
سلام من تو سايت همراه اول ثبت نام كردم و بسته 1 ماهه اون رو هم فعال كردم ولي هر كار ميكنم به GPRS وصل نميشه ،‌لطفا كمكم كنيد touch2 دارم با ويندوز اصلي گوشي

samie323
03-01-2011, 10:40
من هر کار کردم نشد...
البته از طرف اپراتور وصل هستم با گوشی قبلیم هم وصل میشدم ولی با hd2 نتونستم...

shahe bi dast
11-02-2011, 08:48
سلام:
من این تنظیمات رو انجام دادم،روی i900 omnia،وصل شد.باتشکر.

یاعلی(ع)...

mitikoman_65
24-03-2011, 18:03
من گوشي نوكيا e72 دارم ميشه بگين براي اين چطور فعال ميشه
در ضمن سيم كارت من همراه اول دائمي است

navid52000
20-05-2011, 13:27
تنظیمات من یه بخش دیگه هم به نام mmsc addressهم داره اون چیه؟

hadygh
19-06-2011, 10:09
سلام من سامسونگ omnia-lite (B7300) دارم (خطم من همراه اوله)
توی سایت و دفتر GPRS و MMS اش را فعال کردم
تنظیمات را از رروی سایت گرفتم (به صورت اتوماتیک و دستی)
اما توی اینترنت براحتی میره و لی MMS اش توی ارسال خطا میده! چیزی هم که براش میاد نشون نمی تونه بده !
با 09990 هم تماس گرفتم که جواب چرت و خیلی پرت دادن!
نمایندگی سامسونگ هم همین طور!

خیلی تو ذوقم خورد
کسی چیزی می دونه ؟

ed_7753_2002
07-01-2012, 10:12
سلام
دوستان ممکنه تنظیمات MMS همراه اول رو برای رام O2بذارید؟HTC HD mini
اینترنتم وصله ولی MMS نمیفرسته:sign_help:

حميد h.a.m.i.d
15-02-2012, 23:46
من نظیمات اینترنت رو نصب کردم رویx1ولی mmsهر کاری کردم نتونستم راه بندازم.چیکار کنم؟واسه همراه اول

azita57
15-01-2013, 14:54
سلام من یک xperia x2 دارم. وای فای من توی تهران کار می کنه و راحت بدون وایرلس میتونم وارد نت بشم .اما توی شهرستان کار نمیکنه.

باید چی کار کنم.
در ضمن قسمت start>setting>connection>connection setup هم رفتم اما آنجا هیچ تنظیماتی نیست و میگه به اپراتورتون مراجعه کنید.
تنظیماتی را که اینجا نوشتید تا مرحله 13انجام دادم و فینیش را زدم امااز مرحله 14 به بعد نمیدونم از کجا بود گزینه setting , advansedبرای من نداره و نمیدونم از کجا باید برم بقیه مراحل را اجرا کنم

MOSGOL
16-11-2013, 20:52
سلام
برای XPERIA SP که خریدم و سیم کارتم همراه اول هست چه طوری تنظیمات GPRS رو انجام بدم ؟
:bw: