PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک باگ جالب در گوشی های نوکیا



saman_gh510
11-07-2009, 11:09
سلام
:8::8::8:


خوب خیلی وقت بود حدود یک سال موضوع رو فهمیدم می خواستم بزنم راستش حوصله ی زدن تاپیک نداشتم:38::16::29: امروز گفتم بیکارم بزار بزنم.




:atten::atten::atten::atten::atten:



خوب حالا بزار بگم


مثلا شما شماره من تو گوشیتون ذخیره شده درست

مثلا به اسم xy و شماره 0936xxxxxxx

حالا شماره منو بگیرین اما به شرط این که 0936 رو یک عدد دیگه بزنین

بعدش می بینین با کمال تعجب باز می زنه xy 0912xxxxxxx
:021::021::021::021:

امیدوارم منظورم رو بفهمین اگه بد توضیح دادم شرمنده!!!:42::42:

MeRSaD
11-07-2009, 11:15
شما خودت فهميدي چي گفتي؟؟
اگه هم منظورت اينه كه به جاي كد سيمكارت يه عدد ديگه بزنيم بازم همون شماره رو ميگيره،بايد به عرضتون برسونم اين از هوش نوكياست كه چنين برنامه اي به دستگاه هاش داده تا كاربر راحت تر باشه و به اين ميگن هوش مصنوعي دستگاه!!!:29:

saman_gh510
11-07-2009, 11:20
نفهمیدی چی شد!!!

نگاه تو مثلا شماره حسین 09361234567
رو ذخیره کردی خوب

اگه شماره ی 09121234567 رو بگیری گوشی بازم میزنه حسین

sol2n
11-07-2009, 12:18
تلفن بیسیم خونه ما هم که پاناسونیکه اینجوریه،شماره 915 دامادمون تو دفترچه تلفنش هست وقتی زنگ میزنه اسمش میاد،وقتی با ایرانسلش که همون شمارس ولی 937 زنگ میزنه بازم اسمش میاد با اینکه ایرانسلش تو حافظش نیست.

penguinsjr
11-07-2009, 14:31
دوستان نمیشه گفت این یه باگه...
قرار بوده همون طور که دوستمون گفت هوش مصنوعی باشه که احتمالا هوشش پاره سنگ برداشته...
اگه همون طور که گفتید شماره علی رو تو گوشی ذخیره کنید 0912xxxxxxx
بعد شماره حسن رو بگیرید 0936xxxxxxx
به حسن زنگ میزنه نه به علی ولی اسم علی رو مینویسه
این قرار بوده برای بررسی پیش شماره کشوری باشه که اینطوری قاط زده
فرض کنید شما شماره رو این جوری برای علی ذخیره کردید 0912xxxxxxx
حالا علی به شماره شما زنگ میزه و اپراتور شماره علی رو اینجوری براتون نمایش میده 0098912xxxxxxx یا 98912xxxxxxx+
حالا گوشی این شماره ها رو تطبیق میده با اونی که شمه ذخیره کردید 0912xxxxxxx و اسم علی رو مینویسه...
موقع شماره گیری هم میخواد همین کار رو بکنه که باعث میشه اسم شخص دیگه ای رو نمایش بده...
در این صورت با وجود اینکه اسم ذخیره شدن رو نمایش میده اما به همون شماره ای زنگ میزنه که شمارشو گرفتید.... (لبخننننننننننننننننننننن ننننننند)

™SADRA
11-07-2009, 14:41
تلفن بیسیم خونه ما هم که پاناسونیکه اینجوریه،شماره 915 دامادمون تو دفترچه تلفنش هست وقتی زنگ میزنه اسمش میاد،وقتی با ایرانسلش که همون شمارس ولی 937 زنگ میزنه بازم اسمش میاد با اینکه ایرانسلش تو حافظش نیست.


هيچ وقت دو اپراتور دو شماره يكسان نميزنند،مطمئن باش.

اصلا اینی که شما می گی ممکن نیست
خود من هم دیدم که دو شما مثل هم باشه فقط شماره ی اپراتور هاش فرق کنه


نوکیا اومده هوش مصنوعی بسازه................گند زده

با توجه به صحبت pixie و penguinsjr فکر کنم اشکال از مخابرات ما باشه
چون مثل اینکه پانوسونیک هم این مشکل رو داره و اگه این واقعا مشکل بود نوکیا حتما تو این چند ده تا آپدیتی که برای گوشی هاش داده بود برطرف می کرد

hosseind
11-07-2009, 14:41
بعضی از دوستان درست گفتن این باگ نیست و مخصوص سیمبین یا نوکیا نیست در اکثر گوشی ها حدودا همه گوشی های متوسط یا بالا تر برای ارزیابی نام تماس گیرنده فقط از 7 شماره آخر استفاده میکنند تا مشکلات 0 یا + یا این گونه پیش شماره ها اشکالی در کار ایجاد نکنه در ضمن شرکت ها مخصوص ایران گوشی تولید نمیکنند و با پیشبینی در شماره های اپراتورهای جهان 7 رقم آخر رو مبنا قرار دادند.

Arman joon
11-07-2009, 16:10
سلام دوستان. من گوشیم 5800 هست
خواستم این نکته رو بگم که سامان جان نیاد ازنوکیا ایراد بگیره :merci:.
سامان جان گوشی های نوکیا تست های زیادی رو پشت سر میگزرونند . اونم توسط دستگاه های دقیق و مهندسین ماهرشون :103:
نوکیا نمیاد کاری کنه که یه شهروند عادی مثل شما باگ گوشیشو پیدا کنی :6:

و در مورد این مسئله باید بگم اگه دقیق تر نگاه کنید :
من شماره ی 09301234567 رو به اسم MOB توی گوشیم ذخیره کردم
و بعد با شماره 09361234567 تماس گرفتم . بالای شماره ای که تماس گرفتم اسم MOB بود اما شماره همونی بود که خودم گرفتم(09371234567)
یه بار دیگه امتحان کنید این ولطفا :merci:

Rubina
11-07-2009, 16:23
سلام دوستان. من گوشیم 5800 هست
خواستم این نکته رو بگم که سامان جان نیاد ازنوکیا ایراد بگیره :merci:.
سامان جان گوشی های نوکیا تست های زیادی رو پشت سر میگزرونند . اونم توسط دستگاه های دقیق و مهندسین ماهرشون :103:
نوکیا نمیاد کاری کنه که یه شهروند عادی مثل شما باگ گوشیشو پیدا کنی :6:

و در مورد این مسئله باید بگم اگه دقیق تر نگاه کنید :
من شماره ی 09301234567 رو به اسم mob توی گوشیم ذخیره کردم
و بعد با شماره 09361234567 تماس گرفتم . بالای شماره ای که تماس گرفتم اسم mob بود اما شماره همونی بود که خودم گرفتم(09371234567)
یه بار دیگه امتحان کنید این ولطفا :merci:


اگه تمام پستها رو ميخوندى دوستان قبلا به اين مسئله اشاره كرده بودند.
مشكل(البته براى بعضيا)نمايش اسم طرفه در حاليكه باهاش تماسى گرفته نميشه!!

پست ارسال شده توسط موبايل

bahrami1000
11-07-2009, 20:33
این باگ مخصوص نوکیا نیست و گوشی من هم همینجوره (i8510) بلکه مال سیمبینه

mohammad10434
11-07-2009, 21:16
سلام
بچه ها این مساله فقط با تعویض پیش شماره نیست...
اگه عدد اخر رو تکرار کنید هم با اینکه شماره برا اون اسم نیست امااون اسم رو که ذخیره کردین نشون میده :30:
مثلا اگه شماره 09123456789 به اسم مهدی سیو کردی و اشتباهی 091234567899 بگیری بازم همون اسم رو نشون میده:43:
اون وقت هی بگیر و هی ارور که شماره درست نیست و ادم با خودش میگه من که اینو سیو کردم و قبلا هم گرفتم اما حالا میگه اشتباهه :13::021::39::023:

karoline
12-07-2009, 00:51
سلام
بچه ها این مساله فقط با تعویض پیش شماره نیست...
اگه عدد اخر رو تکرار کنید هم با اینکه شماره برا اون اسم نیست امااون اسم رو که ذخیره کردین نشون میده :30:
مثلا اگه شماره 09123456789 به اسم مهدی سیو کردی و اشتباهی 091234567899 بگیری بازم همون اسم رو نشون میده:43:
اون وقت هی بگیر و هی ارور که شماره درست نیست و ادم با خودش میگه من که اینو سیو کردم و قبلا هم گرفتم اما حالا میگه اشتباهه :13::021::39::023:

نه دوست من ايني كه شما ميگيد همونطوركه اون دوستمون گفتندچون شماره اخرروتكرارميكنيد وازحد مجازخارج ميشه اونطوريه" اين قضيه :

فقط وفقط درصورتي كه در پيش شماره 0936 تغيير بديم وبقيه شماره ها يكي باشن اونوقته كه گوشي اونو بازم به همون اسمي ميشناسه كه.....

درضمن دوستان من شماره 09361234567 را به اسم x و اين دفه واسه شماره دومي هم اسم انتخاب كردم كه دومين شماره 09351234567 را به اسم y و به هركدوم ازين 2تا زنگ زدم باوجوده اينكه هر2تا اسم دارن ايندفه گوشي اصلا اسمي نياورد فقط همون شماره روگرفت.!!!!!

پس بااين وضعيت اگه ما 2تا شماره مثل هم با2اسم مختلف تودفترچه تلفنمون باشه با پيش شماره هاي متفاوت( 0936 و0935) گوشي به اين دوشماره اصلا اسمي رو نميشناسه!!:7:

imann73
12-07-2009, 10:27
من یه بار بخاطر همین نزدیک بود دهنم بره .....
یه روز خالم اینا با شوهرشو بچه هاش از تهران آمدن خاله ی ما یه دفعه یه اس ام اس یبرای خالم آمد یه جک خیلی بیتربیتی بود اسم فرستندشم من بدبخت بود .
بعد خالم منو صدا کرد گفت این اس ام اس چیه برام فرستادی؟؟؟:14:
من هرچی قسم قرآن خوردم باور نکرد . گفتم اصلا ببینم ، نگا کردم بعد details رو زدم دیدم اصلا شماره پیش شمارش 0936 بهش نشانش دادم اوونم کلی خندید ولی شانس آوردم.

majidadib
13-07-2009, 15:41
این مسئله هرچی که هست وجود داره ولی نمیشه symbian رو زیر سوال برد ، من یه گوشی nokia 6300 دارم که همینجوره ، و symbian نیست بلکه java platform هست .

6300 سیمبیان سری 40 هست

Mobile
15-07-2009, 19:59
سلام دوستان با تشکر از تمام عزیزانی که نظرات خودشون رو اعلام کردن


و تشکر ویژه از دوست خوبمون سامان

مشکل بر میگرده به خطای کلی گرد کردن عدد در الگوریتم ( دوستانی که رشته اونا ریاضی هست و دانشجویان کارشناسی ارشد رجوع به کتاب انالیز عددی استور )

اونجا این مشکل کامل مطرح شده البته نه برای موبایل بلکه برای تمامی وسایل محاسباتی ( ریاضی کاربردی)


که در اینجا قابل بحث نیست اگه دوستان دستور بدن مشکل رو کامل باز میکنم که حدود یک هفته طول میکشه

( اول باید بحث ممیز شناور باز بشه ) بعد هم بحث خطا و گرد کردن عدد

که چون زیاد قابل لمس نبوده شرکت های سازنده گوشی به ان توجه نکردن

زیاد هم سخت نیست باید الگوریتم دفترچه تلفن گوشی عوض بشه و از الگوریتمی که خطای کمتری داره استفاده بشه


مثلا برای 2 اسم در دفترچه (به دلیل سر ریز کردن از حافظه سرچ گوشی و هم چنین کوچک بودن حاصلضرب e1 , e2 یعنی خطا 1 . وخطا 2 و صرف نظر از ان )


چند صفحه قبل هم خوندم دیدم دوستان به هوش مصنوعی اشاره کردن بله دوستان ادامه همین بحثها به نظریه فازی ریاضی و بعدشم هوش مصنوعی که در دکترای ریاضی بیان میشه مورد استفاده قرار میگیره )




امیدوارم که مورد استفاده واقع شده باشه



بعد بعضی از دوستان میگن ریاضی به درد چه میخوره ))) واسه همین چیزاس دیگه



موفق باشید

MoHaMaD
25-07-2009, 11:43
جالبه اين باگ توي گوشيهاي سري 60 ورژن دوم هم ديده ميشه .
من روي 6630 - 6680 - 6681 و ... هم امتحان كردم اينطوري شد .
ولي روي سامسونگ و سوني اريكسون اينطوري نبود .
البته من روي سيستم عامل دار هاش امتحان نكردم ها روي اونا كه جاوا بودن !!!

S.H.A.H.A.B
09-09-2009, 16:14
اینکه باگ نیست عزیزم ابن مال اینه که پیش شماره کشور و ... که بعضی وقتا قبل شماره میاد را بتونه تشخیص بده و اسم همون طرف را بیاره

hossein_marmar
10-09-2009, 00:56
p990 هم اینطوریه. حتی اگر کد قبلش رو ( چه 936 چه 021 ) نگیری باز هم اسم طرف رو مینویسه

Maz!ar
10-09-2009, 01:20
6300 سیمبیان سری 40 هست

سری 40 هست ولی symbian نیست

mahangoogoolii
15-09-2009, 14:45
با سلام بیمقدمه میرم سر اصل مطلب
حتما بسیاری از شما میدونید که وقتی برای یک گوشی نوکیا lock code میزارید و وقتی گوشی قفل میشه شما دیگه نمیتونید کاری بکنید مگر این که بدونید رمز چنده اما با کمال تعجب در گوشی N78 شما میتونید بدون باز کردن lock code حتی آهنگ گوش بدید و عکس ببینید میگی نه نگاه کن (دوستانی که N78 دارند اینو امتحان کنند و لطفا نتیجه رو بنویسند)
وقتی که گوشی در حالت lock code هست Unlock را بزنید ها قبل از این که کاری بکنید دکمه ی media را بزنید حالا اگر چیزی باز نشد یک رمز الکی بزنید یا مدیا در پشت صفحه ی Unlock باز شود
حالا دوباره یک کد الکی بزنید و حالا دوبار پشت سر هم دکمه ی وسط جوی استیک را فشار دهید(بسیار سریع این کار را بکنید)
حالا وارد قسمت موزیک شدید حالا دوباره یک کد الکی بزنید و دو بار پشت سر هم دکمه ی وسط جوی استیک را فشار دهید تا آهنگ شروع به خواندن بکند
به همین سادگی به همین خوشمزگی
در واقع وقتی شما کد غیر واقعی را میزنید و Ok را فشار میدهید برای چند دهم ثانیه که گوشی می خواد کد چک کنه lock code باز میشه و ما از این چند دهم استفاده می کنیم. شما میتونید با استفاده از این روش به قسمت های دیگر گوشیتون از طریق دکمه ی مدیا برید. البته من این روش روی N95 8GB خودم تست کردم وجواب نداد
موفق و پیروز باشید
.
.
.
.
.
.
تشکر یادتون نره
ببخشید اگه در محل بدی تایپیک زدم لطفا مدیران انتفال بدند.

shahab2002
15-09-2009, 14:58
ok اما این چه ربطی به بخش کتاب داره؟

شما باید در قسمت مطالب اموزشی این موضوع رو میگفتید

mahangoogoolii
15-09-2009, 15:04
ببخشید لطفا مدیران منتقل کنند
با تشکر

mahangoogoolii
16-09-2009, 13:17
یعنی کسی پست به این باحالی رو نخونده...

vb_m
16-09-2009, 13:59
ای بابا چقدر بحث میکنید
این اصلا باگ نیست
تاپیک رو هم جمع کنید

اگه اینجوری باشه وقتی +98 میاد اول شماره دیگه نمیتونست اسم ها رو تشخیص بده
این امکان خیلی عالی و به اصطلاح شما باگ داخل همه ی گوشی ها هست

hrm
18-09-2009, 20:00
یعنی کسی پست به این باحالی رو نخونده...
به نظر من که باحال نبود! این باگ چیز با اهمیتی نیست واسه من!

mahangoogoolii
19-09-2009, 13:39
به نظر من که باحال نبود! این باگ چیز با اهمیتی نیست واسه من!

یعنی اگه بتونی بدون اینکه قفل گوشی رو باز کنی به اکثر جاهای اون دسترسی داشته باشی باحال نیست؟؟؟؟:7:

hrm
20-09-2009, 17:20
یعنی اگه بتونی بدون اینکه قفل گوشی رو باز کنی به اکثر جاهای اون دسترسی داشته باشی باحال نیست؟؟؟؟:7:
به هیچ وجهhttp://www.pic4ever.com/images/m141.gif

aryajaan
20-09-2009, 17:54
دوست عزیز ممکنه با آپدیت این مشکل برطرف بشه.ولی در کل ایراد جالبی بود.

fanihe
21-09-2009, 08:45
راستی تکلیف اون باگی که از n95-8g گرفتی چی شد ؟؟؟؟

که فرمت فیلم برداری 3gp را فکر کرده بودی یعنی 3 گیگا پیکسل !!!!! و فرمت mp4 را فکر کرده بودی 4 مگا پیکسله .

چرا تاپیکشو حذف کردن ؟ !!!!!!!!!!!!!!!

mahangoogoolii
21-09-2009, 14:30
راستی تکلیف اون باگی که از n95-8g گرفتی چی شد ؟؟؟؟

که فرمت فیلم برداری 3gp را فکر کرده بودی یعنی 3 گیگا پیکسل !!!!! و فرمت mp4 را فکر کرده بودی 4 مگا پیکسله .

چرا تاپیکشو حذف کردن ؟ !!!!!!!!!!!!!!!

ای بابا من معذرت می خوام برای اون پست
خوب شد؟؟؟

mahangoogoolii
21-09-2009, 14:37
به هیچ وجهhttp://www.pic4ever.com/images/m141.gif

ممنون!!!!

arashrahimiarya
03-11-2009, 20:02
are doroste

UQID
04-01-2010, 01:26
یه چیز جالبه دیگه.اگه یک شماره رو 2 بار سیو کنین موقع زنگ زدن اسم طرف نمیوفته مثل اینکه اصلا تو دفترچه تلفن وجود نداره

amir.eht
04-05-2010, 15:24
سامسونگ d900 منم همینطوری بود یعنی 09123456789 رو سیو کردم بعد 0937123 رو که میگرفتم خود به خود 0912 رو میگرفت به شرطی که حداقل 3 رقم بعدی یکی باشه.
، اتفاقا بسیار قابلیت خوبی بود.
آره متاسفانه اگه دوبار سیو کنی گند کاری میشه....

مهي
08-05-2010, 23:09
دوست عزيز احتمال داره گوشي شما مورد داشته باشه .گوشي من كد اول شماره رو تشخيص ميده .حتي اگه تمامي شمارها يكسان باشه.موفق باشي

Reza.Rahgozar
23-06-2010, 05:49
اين مشكل از اول هم بر روي تمام گوشي هاي نوكيا از جمله1611 و6110و5110و3210و3330و3310و8210و8250 هم بود من فكر ميكنم مشكل كه نباشه هيچ خوبي هم هست يعني از مزاياي گوشي مثلا من اگر از يك نفر 2يا3شماره داشته باشم كه 7 رقم آخرش يكي باشه فقط كافيه واسه يكي از اون شماره ها تو گوشيم اسم تعريف كنم احتمال اينم كه 1غريبه يا مزاحم با شماره اي كه 7رقم مشابه اين در گوشي من داشته باشه رنگ بزنه خيلي كمه اونوقت شايد اصالا" بشه به شركتي مثل نوكيا گفت در.... ما معجزه اتفاق افتاده:021:(1611 قكر كنم همون گوشكوب سابق باشه)+باطري دوبل!!!چه شود///.يادش گرامي8210

Reza.Rahgozar
23-06-2010, 06:29
ضمن عرض سلام به تمامي عزيزان سايت پيشنهاد ميكنم اگر اين پست را نخونده ايد حتما" كل صفحاتش كه فعلا"4تاس را بخونيد و روز خود را با شادي بسيار آغاز كنيد!!!فابل توجه مديران سايت در تاپيك چند بار هم در خواست خدف مطالب داده شده ولي لطفا" امروز را روز شادي!:021:قرار دهيم

lich_master
03-08-2010, 23:23
منم با سونی هم امتحان کردم بعضی وقت ها سونی هم اینجوری می شه

HOSSEIN_MEDIA
05-08-2010, 10:31
دقیقا . خیلی باگ زشتیه ! خیلی
شماره من خیلی رونده . از قضا یکی با پیش شماره 0912 با من زنگ زد که شماره هاش دقیقا عین گوشی خودم بود . میخواست شمارم رو بخره . هر چی نگاه میکردم دیدم این که اسم خودم رو زده .( چون من شماره خودم هم در گوشی وارد کرده بودم ) گفتم حتما برنامه و چیز جدیدی اومده و دارن اذیتم میکنن !!!! جوابش رو بار اول ندادم ولی باز زنگ زد . گوشی برداشتم دیدم آره یکی دیگه هست ! خیلی تعجب کردم . رفتم فیرمور گوشی رو اپدیت کردم ولی باز مشکل حل نشد . حالا هم که این تاپیک رو دیدم....

lord2631
30-01-2012, 12:40
سلام.
اگه این آزمایشو تنها با 4 رقم آخر شماره هم انجام بدید به نتیجه یکسانی می رسید.یعنی گوشی های نوکیا دو شماره زیر را یکسان تشخیص می دهند:
00982112345678
5678
به عبارتی دیگر نوکیا جهت شناسایی نام تماس گیرنده تنها از 4 رقم آخر شماره استفاده میکند.