PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی کردن کیبرد خارجی xperia x1



aidin_tiny
03-08-2009, 13:49
این برنامه رو برای دوستانی که دوست دارن با کیبرد خارجی گوشیشون تایپ کنند میزارم؛
:atten:
*اول چندتا نکته::30:
1.همونطور که میدونید کیبردX1 فارسی روش حک نشده پس باید جای حروف رو حفظ کنید.
2.این برنامه قابلیت اکتیو بودن داره یعنی اگه ازش خوشتون نیومد غیرفعالش میکنید و جای کیبرد En رو نمیگیره.

-خوب اول این برنامه رو تو فون نصب کنید(تو مموری نریزید)::30:

http://aidintiny.persiangig.com/sym-AEKMap-v1.3.CAB

-حالا این فایل رو از زیپ خارج کرده جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید ( معمولا PROGRAM (FILES/AEKMap:

http://aidintiny.persiangig.com/FarSi.zip

###حالا نحوه کار با برنامه::4:

http://aidintiny.persiangig.com/aekmap.png

1. Farsi
2. رو کلید اولی کلیک کنید بد ازتون یه کلید کیپرسه(روکیبرد) که حالت فارسی و انگلیسی کیبرد رو عوض میکنه.
3.اینم تیک بزارید(مشخصه)
آخرشم saveش کنید.

قابل توجه:-> برنامه رجیستر نمیخاد.:16:

در آخر هم تشکر میکنم از Sadegh_cpu عزیز که برنامه رو معرفی کردن و من برا x1 تنظیمش کردم.

FANNA
04-08-2009, 21:04
من این برنامه رو نصب کردم.
متاسفانه دکمهای ( ک و پ)نداره.
برنامه جالبی هست.آیا راهی برای تعربف این کلید داره؟

aidin_tiny
04-08-2009, 21:37
دوست عزیز کلید ""shif باضافه ""k میشه "ک"
و
shift + c میشه "ژ"
shift + i میشه "گ"
shift + d میشه "چ"

با کلید shift همه کلیدارو امتحان کنید جالبه ً ٌ ٍ َ ُ ِ ة ّ هم داره.

FANNA
05-08-2009, 09:26
دستت درد نکنه دوست عزیز.
به همه پیشنهاد می کنم این برنامه رو روی x1 نصب کنند نیاز میشه.

n.h38
08-08-2009, 19:39
من نصبش می کنم تو setting اون قسمت اول Farsi نداره , Russian داره فقط!!!!!!!!!!!!! اشکال کجاست ؟

mir_hasan
08-08-2009, 21:52
من نصبش کردم
گوشیم اصلا فارسی نداره
حالا که تایپ می کنم مربع میذاره
فارسی ساز کجا هست؟؟؟
ممنون میشم اگه به دادم برسید

aidin_tiny
09-08-2009, 08:26
من نصبش می کنم تو setting اون قسمت اول Farsi نداره , Russian داره فقط!!!!!!!!!!!!! اشکال کجاست ؟

:atten:
-خوب اول این برنامه رو تو فون نصب کنید(تو مموری نریزید):

http://aidintiny.persiangig.com/sym-AEKMap-v1.3.CAB

-حالا این فایل رو از زیپ خارج کرده جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید ( معمولا PROGRAM (FILES/AEKMap:

http://aidintiny.persiangig.com/FarSi.zip

aidin_tiny
09-08-2009, 08:28
من نصبش کردم
گوشیم اصلا فارسی نداره
حالا که تایپ می کنم مربع میذاره
فارسی ساز کجا هست؟؟؟
ممنون میشم اگه به دادم برسید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=55757

akbarahmadsami
09-08-2009, 17:17
سلام دوست عزيز
خيلي ازت ممنونم ؛ جواب داد.:52:

ak_xperia
13-08-2009, 12:30
آقآ من این برنامه رو نصب کردم و الانم دارم با گوشیم فارسی تایپ میکنم ولی مشکل اینجاست که زبونش فقط رو فارسیه و دیگه نمیشه انگلیسی باهاش تایپ کنم
اون دکمه ای که گقتید برای switch بین زبون ها رو انتخاب کردم اول انگلیسی بود زدم نوشت فارسی ولی دوباره میزنم دیگه نمیشه انگلیسی و همش رو فارسی میمونه

aidin_tiny
14-08-2009, 10:31
یکبار دیگه اون کلید رو انتخاب کن برای من کلید [au] هست هیچ مشکلی هم ندارم باهاش.

mhoseinam
19-08-2009, 10:27
آقا نمیشه کاری کرد که جای کلمات عوض بشه..یا برخی حروف حذف بشن؟ مثل "لا" که یه چندتایی هم هستن...که اصلا به درد ما نمیخوره!!! و یا تشدید و ... به جای اینا بیایم ط و ظ و ذ و د رو سرجاش بذاریم و خیلی حروف دیگه!!!

decayzeit
24-08-2009, 21:54
دوست عزیز , تاپیک تکراری است :http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=67502

در کلوپ اکسپریا هم به این برنامه اشاره شده بود : http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=902214&postcount=1590

EhsFarmanieh
26-08-2009, 01:09
man in barnamaro nasb kardam vaghean alye mamnoon

EhsFarmanieh
26-08-2009, 01:15
bebakhshid man farsi sazaro nasb kardam kybord englis azz kar oftade
lotfan rahnamaeym mikonid

mor_mc
02-12-2009, 18:42
سلام دوستان.من خودم رو تیکه پاره کردم ولی به هیچ عنوان زبان بین انگلیسی و فارسی تغییر نمیکنه.10 بار اون دکمه change language رو عوض کردم ولی فقط فارسی تایپ میکنه.
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟

amin_haji
02-12-2009, 19:08
سلام دوستان.من خودم رو تیکه پاره کردم ولی به هیچ عنوان زبان بین انگلیسی و فارسی تغییر نمیکنه.10 بار اون دکمه change language رو عوض کردم ولی فقط فارسی تایپ میکنه.
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟



دوست عزیز،وقتی تو setting میری موقع تعریف زبان های کیبورد به اولی که default هست دست نزن و دومین field رو برای فارسی تنظیم کن.برای من که اینجوری جواب داد.
:50:

amin_haji
02-12-2009, 19:23
سلام دوستان.من خودم رو تیکه پاره کردم ولی به هیچ عنوان زبان بین انگلیسی و فارسی تغییر نمیکنه.10 بار اون دکمه change language رو عوض کردم ولی فقط فارسی تایپ میکنه.
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟



دوست عزیز،وقتی تو setting میری موقع تعریف زبان های کیبورد به اولی که default هست دست نزن و دومین field رو برای فارسی تنظیم کن.برای من که اینجوری جواب داد.
:50:

mor_mc
02-12-2009, 20:23
آقا دمت گرم.دقیقاً مشکل همین بود.خیلی ازت ممنونم.شرمنده اسپم کردم :9::merci:

ninja hunter
27-12-2009, 02:06
آقا دمت گرم ، یعنی واقعا دمت گرما ، خیلی دنبال همچین برنامه توپی بودم ، خیلی سالاری و بازم ممنون عزیز .

shokraie-ir
23-02-2010, 12:46
با سلام اين لينك رو وقتي ميزنم چيزي براي دانلود نميده يه صفحه مثل notepad باز ميشه. چيكار كنم

shokraie-ir
23-02-2010, 12:58
لينك اولي كه براي فارسي كردن كيبورد گذاشتيد وقتي ميزنم چيزي براي دانلود نميده يه صفحه مثل notepad باز ميشه. چيكار كنم

aidin_tiny
27-02-2010, 13:46
نمیدونم مشکلش چیه ، اما اگه لینک رو با یه دانلود منیجر دانلود کنی فایل cab رو میتونی دانلود کنی.

sajjad_silica
10-05-2010, 13:02
سلام ، دوست عزیز اگه لینک دانلود به صورت یک نوشته مثل نوت پد باز میشه برای دانلود روی لینک راست کلیک کنید و گزینه ی save link as... در firefox و یا save target as... رو در IE انتخاب کنید تا فایل به درستی دانلود بشه.:011:

hamed_re
17-06-2011, 22:57
سلام
ممنون من هم نصب کردم کار کرد
واقعا برنامه ی به درد بخوریه!:av:

satsw2
08-12-2012, 20:18
لینک دانلود خرابه...

lilipit
11-02-2013, 08:16
دوستان فایل key map روبرای زبان فارسی چه جوری باید ادیت کرد من با نوت پد ادیت کردم اما جواب نداد و لود نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید