PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع آموزش باز کردن و تعمیرات انواع پاکت پیسی



Behnood
17-08-2009, 22:28
با سلام دوستان عزیز از این به بعد براتون فایلهای pdf آموزش باز کردن و تعمیرات انواع ppc روبراتون میزارم.لطفا از زدن پست های نامربوط خودداری کنید.
با تشکر

Behnood
17-08-2009, 22:38
راهنمای تعمیرات و باز کردن: htc Amadeus




http://www.theunwired.net/media/news/o2_xphoneIIm1.jpg

Behnood
17-08-2009, 22:43
راهنمای تعمیرات و باز کردن: htc Andes




http://www.tradebit.com/usr/repairpro/pub/9002/5696358_HTC_Himalaya_01.jpg

Behnood
17-08-2009, 23:13
راهنمای تعمیرات و باز کردن: htc dream



http://www.pianetacellulare.it/Modelli/immagini/htc_g1.jpg


حجم: 11 مگ

Behnood
17-08-2009, 23:42
راهنمای تعمیرات و باز کردن:wizard


http://wiki.xda-developers.com/images/WIZA200.jpg

Behnood
17-08-2009, 23:52
راهنمای تعمیرات و باز کردن:htc touch pro



http://wiki.xda-developers.com/images/Raphael_01.jpg

Behnood
17-08-2009, 23:53
منتظر بقیه هم باشید.
انشا الله فردا میزارم براتون.

khankhaje
18-08-2009, 00:10
بابا این که همه شد HTC!!!
مگه ما که Qtek داریم دل نداریم!

Behnood
18-08-2009, 10:10
بابا این که همه شد HTC!!!
مگه ما که Qtek داریم دل نداریم!

اتفاقا qtek هم دارم :003:

Behnood
18-08-2009, 10:26
راهنمای تعمیرات و باز کردن: artemis




http://wiki.xda-developers.com/images/ARTE100.jpg

Behnood
18-08-2009, 13:55
راهنمای تعمیرات و باز کردن:diamond




http://wiki.xda-developers.com/images/HTC_Diamond_01.jpg

Behnood
18-08-2009, 14:25
راهنمای تعمیرات و باز کردن: HTC touch HD




http://wiki.xda-developers.com/images/HTC_Blackstone_1s.jpg

Behnood
18-08-2009, 22:05
راهنمای تعمیرات و باز کردن: tytn II



http://wiki.xda-developers.com/images/HTC_Kaiser_1.jpg

Behnood
18-08-2009, 22:11
راهنمای تعمیرات و باز کردن:herald


http://wiki.xda-developers.com/images/HERA100.jpg

Behnood
18-08-2009, 22:28
راهنمای تعمیرات و باز کردن: prophet


http://wiki.xda-developers.com/images/HTC_Prophet_01.jpg

master_master2
19-08-2009, 16:25
برای امنیا لطفا قرار بدین

Behnood
20-08-2009, 11:19
چشم.پیدا کردم میزارم.

hossputer
23-08-2009, 13:38
3400i یا همون gene رو ندارید؟
اگه گیر بیارم از سره کنجکاوی گوشیمو میریزم بهم.

Behnood
23-08-2009, 16:41
راهنمای تعمیرات و باز کردن:gene
من بهتون پیشنهاد میکنم اگه وارد نیستید این کار رو نکنید.جمع کردنش کاره خیلی سخت و مهمی....:8:


http://wiki.xda-developers.com/images/HTC_Gene_6_5.jpg

hossputer
25-08-2009, 15:08
مرسی خیلی بدردم خورد من اینترنتم خیلی کنده به زور باسه k-jame دادشم این دو صفح رو باز کردم نداریمش؟ میشه راهنمایی کنید ؟
((واقعا اینو لازم داریم باز کنیم ال سی دیش آب گرفاه کار نمیده نمیدونم راهیی هست فعلنا بازش کنم تا بعد ))

مرسی

Behnood
25-08-2009, 17:26
دوست عزیز k-jam که در صفحه ی قبل هست...!

hossputer
25-08-2009, 18:41
آخ از این دایال اپ لود نشده بود مرسی ای دی اس ال تموم میشه آدم قلبش میگیره تا یک پیج باز شه

شرمنده برادر

hossputer
25-08-2009, 22:04
دوستان با یک مشکل اساسی روبرو شدم

گوشی برادرم که k-jam هستش بر اثر همون رطوبت 100% اهواز (: ال سی دیش زیرش یک چیزی مثله رطوبت جمع شد که باعث از کار افتادن ال سی دش شد و زیر نور آ،تابو اینا هم خشک نمیشد بله ال سی دی قابل تامیر دیگه نبود دستگاه رو باز کردم و هیچ داهی نداشت جز بلند کردنه قسمتی از ال سی دی و پاک کردن اون رطبت(یا هر چیزی دیگه که از بین برو نبود) به هر حال بازم ال سی دی کار نمیکنه خودمم یک گوشی جنی دارم میخوام ال سیی دیه جدید براش نخرم فقط با کیبود سر کنیم چون تاچش خرباه بقیش اوک اما الان ویندوزش رو هارد ریست که کردم دیگه اون صفحهی کالیبره اومده جولو و نمیزاره من کااااااااااری کنم !!!!

راهای تامیر (راه انداختن) به نظره من ایناست

گوشی 3400 ره خودمو باز کنم ال سیدی هاشونو عوض کنم اوکی که شد ماله خودشنونو بندازم(((((اما من گوشیه جنیم 3400 خیلی تمیزه دوست ندارم وقتی ابزار استانداردشو ندارم قابش دغون شه و اینکه بازم هارد ریست اون گوشیمون بخواد باز روز از نو ))) پس این کارو اصلا دوست ندارم

راه دومم اینه شما دوستان یک ویندوزی رو به من معرفی کنید که دیگه کالیبر کردنو اینا رو نخواد که من بتونم با کیبورد سر کنم

راه سومم اینه که شما دوستان راه حلی رو پیشنهاد بدید که من بتونم صفحه کالیببرو از بین ببرم ببندمش

راه چهارمم ندارم شما راهنماییم کنید

خیلی فوری لازم دام الان گوشیه کاجممون ریخته زیمن وللوو شده ((دیگه استاده جم کردنشم اما خراب چه فایده))

منم تامیر بده نیستمش خودم یا همین طور که میخوام اوکیش میکنم یا سطل آشغال میندازم

دوستان راهنماییم کنید

hossputer
25-08-2009, 23:22
دوستان تاچ رو مجبور شدم بلند کنم تا زیرشو تمیز کنم تاچم که بلند بشه دیگه خرابه یعنی بلندش که کردم خراب شدش حالا میشه عوضش کرد قیمتش چنده؟


نمیخوام خرجش کنم نمشه ویندوزشو راه انداخت تاچ نداره گوشی ال سی دیش سالمه روی کالیبر کردن گیر کرده

مرسی منتظرم

Behnood
26-08-2009, 11:07
دوست عزیز گوشی رو ریست کن وقتی که هنوز بالا نیومده دکمه ی camera رو نگه دار تا اون صفحه ی چند رنگ ظاهر بشه.
حالا یه رام اوریجینال روش بریز.
موفق باشی.

hossputer
26-08-2009, 12:16
فکر نمیکنم از رام باشه آخه دستگاه سره حاله فقط من تاچ ررو از دست دادم (سوخته تاچ)یعنی اینکه دکه با مداد هر چی فشار بدی هیچ عکس العملی نشون نمیده که مهم نیست تاچ نداشته باشه اما گوشی رو هارد ریست کردم اما حالا صفحه کالیبر میاد بالا خوب منم که تاچ ندارم چطور میخوام از این مراحل مسخره کالیبر که اول ویندوز میاد در برم بعدش که رد بشه این مرححلخه دیگه گوشی کیبورد داره و آدم میتونه باش سر کنه.

مرسی الانم داشتم روش کار میکردم که با اتصالی سیمای قسمت تاچ بتونم یک کلیک بزنم تا این صفحه رو رد کنم اما شدنی نیست چطور این صفحه رو رد کنم؟؟(کالیر کردن پن اوله وینذوز میاد من تاچ ندارم)

مرسی

Behnood
26-08-2009, 15:33
آها فهمیدم.
والا راه دیگه ای نیست!
با keyboard امتحان کردین؟؟

hossputer
28-08-2009, 20:40
مرسی دوست عزیز دیگه الان تصمیمو گرفتم جنی خوشکلمو میخوام باز کنم تا ال سی دیهاشونو عوض کنم بعد از کالیبر دوباره عوض میکنم امیدوارم به هم بخورن فقط باید یکم دقت کنم تا قاب جنیم(3400) خراب نشه همین کاره خاصی نداره نتیجشو میگم
مرسی :merci:

hossputer
28-08-2009, 21:29
بله پورتای ال سی دیهاشون با هم فرق دارن داخله 3400 خیلی شیک تره کاجم بودا به حر حال 3 سال تکنولوژیش بالاتره فیشاشون به هم نمخوردن متسافانه.

اگه کسیی از دوستان نظری داره بگه باسه اینکه بفهمید چطورو میگم برید توی کالیبر کردن پن(مداد) میندوزتون و فرض کنید که صفحه لمسی کار نمیده چیش میشه کرد؟

حالا بگیرم این گوشیمو جم کنم اما خوب شد جای ویبرشو فهمید کجاست چون دارخ تقریبا خراب میشه شاید بعدا سفارش بدم برام بیارن

کسی از دوستان راه حلی سراغ نداره؟

Behnood
30-08-2009, 11:25
وقتی صفحه ی کالیبره بیاد ریست کنی چی میشه؟؟

Ha ! Mi
13-09-2009, 00:01
Touch Pro 2
ممنون.

™AMIN
18-09-2009, 02:01
بهنود جون، داداش!

برای پاکت پی سی ما (امنیا) چیری تو بساط نداری؟

ممنون

اگه پیدا کردی حتما یه پیام بهم بده تا بیام.

arsalanronin
19-09-2009, 13:39
واسه xperia هم بزارین ممنون میشم.

amir36
30-09-2009, 23:52
بهنود جون، داداش!

برای پاکت پی سی ما (امنیا) چیری تو بساط نداری؟

ممنون

اگه پیدا کردی حتما یه پیام بهم بده تا بیام.

بیا عزیزم

http://www.cellaz.com/news/3252/leaked-service-manual-for-samsung-omnia/

Mahyar.M&T
29-10-2009, 09:23
آقا ما که نتونستیم از سایت چیزی دانلود کنیم.
میشه راهنمایی کنین چطور باید دانلود کنیم؟
ممنون.

s.emad_gt
29-10-2009, 13:00
برای xperia x1 هم لطف کنین

hamedbaba
22-12-2009, 14:14
راهنمای تعمیرات و باز کردن htc hd2 رو کسی داره؟

masoud206-16v
23-12-2009, 22:59
آقا ما که نتونستیم از سایت چیزی دانلود کنیم.
میشه راهنمایی کنین چطور باید دانلود کنیم؟
ممنون.
از آدرس زیر هم میتونید دانلود کنید :
http://sites.google.com/site/jahromi2jahrom2/pdf-icon.gif (http://s83.eu.rapidbaz.com:8080/get/_RnH7/SGH-i900_service_manual.rar)

(http://s83.eu.rapidbaz.com:8080/get/_RnH7/SGH-i900_service_manual.rar)

sb_1362
26-12-2009, 23:47
asus bichare chi.??!! 002: mamnun misham.
jobran mikonim:9:

alireza76
28-12-2009, 14:28
اگر htc hd2 رو هم بذارید ممنون میشم:9:

tighoor
28-12-2009, 17:05
asus bichare chi.??!! 002: Mamnun misham.
Jobran mikonim:9:

دوست خوبم...
لطفا طبق قوانين سايت با حروف فارسي تايپ كنيد.خواهد شد.
با تشكر...

bakuryu
29-12-2009, 10:24
پس از hd2 چی شد ؟

Gharibeh_M
31-12-2009, 19:06
سلام
اگه برای Asus P525 هم قرار دهید منون میشوم.بنده دنبال نقشه مدار این گوشی هم هستم اگر کسی سراغ دارد ممنون میشوم.

Behnood
31-12-2009, 21:23
پس از hd2 چی شد ؟

مگه دات میاد این هیولارو باز کنی؟؟:4:
چشم حتما.

alireza76
02-01-2010, 13:16
مگه دات میاد این هیولارو باز کنی؟؟:4:
چشم حتما.

چرا نیاد می خوام توشو ببینم چه خبره؟؟:43::43::43:

amir36
12-01-2010, 15:09
آقا ما که نتونستیم از سایت چیزی دانلود کنیم.
میشه راهنمایی کنین چطور باید دانلود کنیم؟
ممنون.

:atten:بفرمایید اینم لینک دانلود سرویس منوال امنیای عزیز!!:8:

http://www.wmmania.cz/downloads/manual/SGH-i900_service_manual.pdf

:5:

مهرداد692
13-01-2010, 17:25
سلام.من htc toch viva دارم.چطور می تونم زنگ آلارم ساعت رو تغییر بدم.
چطور می تونم زنگ اس ام اس رو عوض کنم؟
ممنون

nioton2
14-01-2010, 00:58
سلام
دوستان HTC Touch VIVA را هم دارید ؟

ممنون

m6000kh
17-01-2010, 17:07
فلش مموریم اسیب دیده و فرمت نمیشه لطفا کمکم کنید
با تشکر:31:

m_titan110
17-01-2010, 20:30
سلام خدمت اساتید محترم
موبایل من htc 3g هستش و با یه مشکل اساسی برخوردم
امروز وقتی موبایلمو روشن کردم دیدم هیچ صدایی ازش در نمیاد البته وقتی کسی زنگ میزنه صدای زنگ میاد ولی آهنگ پخش نمی کنه وقتی هم گوشی رو بر میدارم نه میروفون کار میکنه نه اسپیکر بالایی گوشی کلا صدای دکمه ها هم نمیاد البته اسپیکرپشت گوشی وقتی که ویندوز بالا میاد هم صدا میده و البته با هنزفیری همه صداها میاد
لطفا یکی کمک کنه وضع گوشیم خیلی داغونه

سعید لی
28-01-2010, 10:58
Jamin چی؟

tarfanding
10-02-2010, 16:21
سلام اگه ميشه باز كردن viva رو بذارين ((اضطراري))

ahmadreza0123
10-02-2010, 18:38
سلام

من توی امنیا 2 به یه مشکل وحشتناک برخوردم
دیگه به my storage دسترسی ندارم! :(
رفتم توی
setting
memory setting
my storage
و بعد هم دکمه reset رو زدم بعدش گوشی ریستارت شد و وقتی دوباره روشن شد همه چیز حذف شده بودبعدش رفتم توی فایل منیجر و دیدم که فولدر my storage نیست :((

به نظر شما میشه درستش کرد؟

Alb_brk
16-05-2010, 21:14
سلام خدمت استادای عزیر
والله به دادم برسید یه موبایل I-mate Kjam دارم
آخه موبایلوم صد جور برنامه مرنامه ریختم توش حالا هنگیده چه کنم
آخه هنگش بد جوریه دیگه نمیشه یهش دست زد کلا قفل میشه مجبور میشم باطریشو بردارم بعد که روشنش میکنم هنوز بالا نیومده قفل میکنه نمیزاره ریستش کنم یعنی کلا اصلا نمیشه کاریش کرد استادای عزیز ترفندی ندارید مبایل خاموش باشه ما مستر رسیت کنیم مثلا(نوکیا وقتی خاموشه بازدن * و 3 و دیاال بعد روشن مستر رسیت میشه)

ممنون میشم کسی به دادم برسه

Mahdi.K.S
18-05-2010, 11:40
پست ارسال شده توسط موبايل
برای X1i ندارید؟

transfire
03-06-2010, 12:57
اگه یکی پیداشه که نقشه htc touch2 روهم بزاره که ما از دلو روده این گوشیمونو غافل نمونیم ممنون میشم.

behzadd
13-06-2010, 16:43
diamond 2?میخواهم قابش را عوض کنم

Behzad WM
13-06-2010, 18:14
سلام

من توی امنیا 2 به یه مشکل وحشتناک برخوردم
دیگه به my storage دسترسی ندارم! :(
رفتم توی
setting
memory setting
my storage
و بعد هم دکمه reset رو زدم بعدش گوشی ریستارت شد و وقتی دوباره روشن شد همه چیز حذف شده بودبعدش رفتم توی فایل منیجر و دیدم که فولدر my storage نیست :((

به نظر شما میشه درستش کرد؟



سلام . عزیز اینجا که جای مطرح کردن این سوال نیست . :45:

اینجا تاپیک تعمیرات هست .

لطفا در بخش مربوط به Omnia 2 سوالتون رو مطرح کنید .

با تشکر ...

Behzad WM
13-06-2010, 18:16
diamond 2?میخواهم قابش را عوض کنم

عزیز فکر نکنم خودت بتونی عوض کنی . ممکنه به تاچ ضربه وارد بشه . برای کارایی مثل تعویض قاب حتما به نمایندگی های htc برو . درسته دوستان زحمت کشیدن و آموزش رو قرار دادند ، اما ریسک عوض کردن قاب با خود شماست .


موفق باشید ....

t.bone
15-06-2010, 17:06
اگه ممكن hd2 بزارين ممنون ميشم در ضمن اگه jalou سوني اريكسون هم داريد بزاريد ممنون ميشم با تشكر اورژانسي من فقط باز كردنشونو ميخوام نميخوام توون 200تومني بدم با تشكر

t.bone
16-06-2010, 09:12
كسي نيست يه كمك به ما بكنه؟

Behzad WM
29-06-2010, 10:40
سلام بهنود جان .

واسه دیاموند 2 چیزی داری ؟؟؟

t.bone
30-06-2010, 14:51
كسي به اين بخش رسيدگي نمي كنه؟

nima_362003
30-06-2010, 23:07
سلام ممنون میشم واسه x1هم بذارید

t.bone
01-07-2010, 13:48
با تشكر خودم به بدبختي بازش كردم ولي تاريخ درخواست و يه نگاه بندازين امروز ببينين چند روز شده حتي كسي نگفت نداريم 15.06.2010 تقريبا 15 روز پيش يا حق

t.bone
01-07-2010, 14:22
سلام بهنود جان .

واسه دیاموند 2 چیزی داری ؟؟؟


اينم خدمت شما

t.bone
01-07-2010, 14:28
سلام ممنون میشم واسه x1هم بذارید

اينم خدمت شما

t.bone
01-07-2010, 14:31
سلام ممنون میشم واسه x1هم بذارید

ادامه x1

soskpir
04-07-2010, 16:27
سلام به همگی

طریقه باز کردن سالار همه گوشیها رو بذار دیگه برادر :14::14:
Leo :praise::praise:

amir_abbas96
16-07-2010, 21:21
Touch Pro 2
ممنون.
:atten:
:atten:
نیست آقا بهنود:7:

generatore
06-09-2010, 06:31
با سلام خدمت شما دوستان عزیز ببخشید که درخواست خودم رو توی این تاپیک مطرح میکنم ولی چاره ی دیگه ای ندارم میخواستم بدونم قیمت lcd نوکیا 1662 چنده و برای تعویزش چقدر میگیرن؟

reza-tabriz78
12-09-2010, 10:13
سلام دوست عزیز من اموزش باز کردن دیاموند1 دانلود کردم ولی ایکستریت نمیشه

neda_242000
20-12-2010, 16:35
salam man gushim hd2.chand vaghtie ta lockesh mikonam dige touchesh kar nemikone.baiad chi kar konam?
mamnun age komakam konin

™ A L I
20-12-2010, 17:23
سلام دوست عزیز تاچ ویوا رو هم برار لطفا..........................

majid_justin
21-12-2010, 15:53
slm dostane aziz barname jalebi baraye diamond 1 darin??? age

babakapach
25-12-2010, 16:59
سلام دوستان گلم برای hd2 ندارید

sammyjoon
14-07-2011, 08:34
سلام دوستان گلم برای hd2 ندارید

سلام
من یه نیمچه سرویس منوالی پیدا کردم ببین شاید به دردت بخوره نمیدونی منکه بازش کردم چه احساسی داشتم :br: :dr: :please: :ag:
ضمنا از این لینک هم مینتونی استفاده کنی

http://www.........com/watch?v=TdihThJFyz4

omidh81
06-09-2011, 07:56
سلام دوستان
نميدونم سوالم رو كجا بنويسم...

تازه HTC Mozartويندوزي7 گرفتم
آيكون ها كه خودش بطور عمودي هست فقط بابلا و پايين ميكنه
ميخوام تغييرش بدهم بطور افقي، ميشه تغييرش كرد؟؟؟

ممنون ميشم جواب بدين
موفق باشيد

kousha001
06-09-2011, 12:39
سلام دوستان
نميدونم سوالم رو كجا بنويسم...

تازه HTC Mozartويندوزي7 گرفتم
آيكون ها كه خودش بطور عمودي هست فقط بابلا و پايين ميكنه
ميخوام تغييرش بدهم بطور افقي، ميشه تغييرش كرد؟؟؟

ممنون ميشم جواب بدين
موفق باشيد

خیر دوست من متاسفانه نمیشه.

شما باید به یخش windows phone 7 مراجعه و سوالتون رو اونجا مطرح کنید

این جا بخش پاکت پیسی و ویندوز 6.5 هست .7فرق میکنه.

bigmosy
16-08-2012, 21:12
سلام آقا بهنود اگر لطف کنی آموزش تعمیر htc touch pro2 را بذاری. یک مشکل عجیب برا گوشیم افتاده صفحه لمسیش از کار افتاده!!! حتی نمیتونم قفلشو باز کنم!!!

ممنون میشم کمک کنید.

mohsen1372
18-10-2012, 05:40
با سلان به همه

آقا چرا دوروغ من 2 روزه تو کف نصب کردن برنامه روی x1 هستم که ویندوز موبایل 1.6 هستش

همه برنامه ها یی که میگیرم کلی فایل داره وو یه ست آپ - کپی که میکنم ست آپ وو که میزنم با اوپرا باز میکونه وو به هیچ نتیجه ای نمیرسم تووووووو رووووووووو خووووووودااا یکی به من بگه چه طوری برنامه سر این گوشیی نصب کنم هر کاریی میکنک نمیشه

mohsen1372
18-10-2012, 05:41
با سلان به همه

آقا چرا دوروغ من 2 روزه تو کف نصب کردن برنامه روی x1 هستم که ویندوز موبایل 1.6 هستش

همه برنامه ها یی که میگیرم کلی فایل داره وو یه ست آپ - کپی که میکنم ست آپ وو که میزنم با اوپرا باز میکونه وو به هیچ نتیجه ای نمیرسم تووووووو رووووووووو خووووووودااا یکی به من بگه چه طوری برنامه سر این گوشیی نصب کنم هر کاریی میکنم نمیشه

parhamaryan
06-08-2013, 22:47
سلام دوستان یه ACER BETOCH E101دستم رسیده که متاسفانه بعد از مدتی تاچش کار نمیکنه.ریستش کردم ولی درس نشد بردم علاالدین گفتن قطعه میخواد باید تعویض شه ولی قطعش نیست
دوستان کسی میتونه صفحه نمایش برام پیدا کنه؟

Mr.Mobile
07-08-2013, 23:39
سلام دوستان یه ACER BETOCH E101دستم رسیده که متاسفانه بعد از مدتی تاچش کار نمیکنه.ریستش کردم ولی درس نشد بردم علاالدین گفتن قطعه میخواد باید تعویض شه ولی قطعش نیست
دوستان کسی میتونه صفحه نمایش برام پیدا کنه؟


پاساژ بزرگمهر سر زدی؟ چن تا تعمیراتی هست جنس عتیقه زیاد دارن