PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اونایی که میخوان 5800 بخرن بخونن



shoeib
14-10-2009, 13:26
اینم بازی جدیدی هست که سر مردم دارن در میارن.
یه روز کامل به خاطر این مسئله سر کار بودم.

اول یه 5800 گرفتم بردم خونه دیدم پشت جعبه نوشته Tvout ساپورت نمیشه. وصل کردم به تلویزیون دیدم تصویر نداره. رفتم عوضش کردم.

وقتی جدیده رو بردم خونه دیدم جی پی اس داخلیش غیر فعاله!! روی جعبش نوشته بود اما چون عربی بود اول دقت نکردم!
باز برگشتم که پس بدم. باید به فروشنده توضیح میدادم که جی پی اسش غیر فعاله! ببین چی کشیدم!!!

آخرش زنگ زد یه جا گفت IMEI بده 48 ساعت بعد بیا برات درست کنه. دیدم با عقل جور در نمیاد زنگ زد با یارو صحبت کردم. معلوم شد این آقا فایل cer میگیره اسمارتکام نصب میکنه. گفتم آقای عزیز من دو ساله خودم دارم این کارو میکنم. قطع کردم شروع کردم به بحث کردن با مغازه دار. اون بدبختم گناهی نداشت چون بی خبر بود. خلاصه پس گرفت.
بعد کل گرگان رو زیرو رو کردم تا اینکه خدا رحم کرد و یکی که گارانتی نوکیای ایران بود یافتم. کیف و پایه نداشت اما جی پس اسش درست بود و برچسب tvout هم نداشت.
خلاصه یه روز ما هدر رفت.

قبلا یه پست توی بخش مسائل 5800 داده بودم اما چون دیدم دوستان هنوز دارن به اشتباه گوشی ناقص میخرن گفتم بیام یه تاپیک درست کنم که مطلع بشن.

موفق باشید

mahyare
14-10-2009, 14:37
از مطلبت تشکر میکنم و میخواستم بدونم که اون که gps کار نمیکرد رو جعبش چی نوشته بود و یه چیز دیگه اونی که tv out نداره رو جعبش بزرگ نوشته شده یا نه

اخه یکی از فامیلا میخواد بخره میخواستم اشتباه نکنه

mohsen_toop
17-10-2009, 21:42
از مطلبت تشکر میکنم و میخواستم بدونم که اون که gps کار نمیکرد رو جعبش چی نوشته بود و یه چیز دیگه اونی که tv out نداره رو جعبش بزرگ نوشته شده یا نه

اخه یکی از فامیلا میخواد بخره میخواستم اشتباه نکنه

دوستان پاسخ این سوال رو نمیدین؟

saman_rm
17-10-2009, 21:59
فکر کنم چینی 100 تومنی بهت انداخته بودن

ehsan_296
17-10-2009, 22:14
آقا نخر بدردت نمی خوره؟؟؟؟ n86 بخر

DarKnight
17-10-2009, 22:38
دوستان عزیزی که قصد خرید دارن لطفا توجه کنید :

1. در مورد نداشتن GPS این پست (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1106914&postcount=2952) رو مطالعه کنید .

2. در مورد نداشتن TV-OUT هم به مطلب زیر توجه کنید : (مطلب به نقل از سایت پرسش و پاسخ رسمی نوکیا هست )

علت حذف TV-OUT در بعضی محصولات نوکیا از جمله 5800 (در مورد 6220 هم گزارش شده) ، نایاب شدن این قطعه در سراسر جهان هست و این موضوع با برچسب روی جعبه عنوان شده و فروشنده هم موظف هست این موضوع رو به خریدار اطلاع بده (این واسه ایران نیست!) . کسانی که از این موضوع ناراحتند میتونن پس بدن و منتظر باشن و از سریهای بعد که این امکان رو دوباره قرار دادن خریداری کنن . این امکان بطور دائمی حذف نشده. ولی دستگاه هایی که این قطعه رو ندارن با Update درست نمیشن .

این هم لینک منبع که به زبان انگلیسی هست ، اگه کسی خواست مطالعه کنه :


http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=166554

توجه کنید نداشتن GPS و TV-OUT دو موضوع جداست .

shoeib
18-10-2009, 13:11
از مطلبت تشکر میکنم و میخواستم بدونم که اون که gps کار نمیکرد رو جعبش چی نوشته بود و یه چیز دیگه اونی که tv out نداره رو جعبش بزرگ نوشته شده یا نه

اخه یکی از فامیلا میخواد بخره میخواستم اشتباه نکنه

شرمنده که دیر جواب میدم.

نداشتم gps رو روی یک برچسب دایره ای گوشه بالای جعبه به دو زبان عربی و انگلیسی نوشته بود.
نداشتن tvout رو هم روی یک برچسب خیلی ریز پشت جعبه. نوشته بود tvout not supported

با توجه به اطلاعات darknight عزیز در کل قید این گوشی رو بزنید بهتره

enartiti
28-10-2009, 07:31
سلام دوستان دیروز یکی از مشتریهام یه 5800 خریده بود که کابل تی وی نداشت خوب بهش گفتم یه کابل بخر اشکالی نداره کابل رو خرید ولی بعد از وصل کردن به تلوزیون هیچ تصویری دیده نشد گفتم شاید اشکال از گوشی باشه ولی نبود تو اینترنت یه سرچ زدم تازه متوجه شدم گوشی های جدید 5800 علاوه بر اینکه این اشکال رو داره جی پی اس شم کار نمیکنه چیزهایی که پیدا کرد رو اینجا میزارم

سوال :با سلام خدمت دوستان حرفه اي. آقا من يه گوشي 5800 گرفتم و برنامه smartcom و garmin هم نصبيدم ولي زماني كه مي خوام از طريق اينا gps و صل كنم همش مي خواد بلوتوثو روشن كنه وقتي no مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته. از قسمت positioning در منوي location خود گوشي هم تيك bluetooth gps رو قطع مي كنم و روي gps data كليك مي كنم مينويسه enable a satelaite with based positioning method first. تو برنامه map خود گوشي هم هرچي صبر مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و پايين همون 0 kb ميمونه.
البته روي جعبه گوشي يه برچسب خورده نوشته the standard gps features have been disabled in accordance with market regulations .
حالا عزيزان حرفه اي لطف كنن بگن من چكار كنم.

جواب : سلام .
من هم همین مشکل رو دارم . تا اونجایی که متوجه شدم این گوشی ها از کشوری وارد شده که اونجا جی پی اس غیر قانونیه و نوکیا هم به همین خاطر جی پی اس را غیر فعال کرده . نکته دیگه این که به احتمال زیاد سخت افزار جی پی اس در گوشی موجوده اما فیرمویر اجازه دسترسی به اون رو نمی ده و فقط از جی پی اس اکسترنال می شه استفاده کرد .
من هم فکر می کنم اگر این مشکل بخواد حل بشه باید با تغییر پروداکت کد این اتفاق بیفته .
از دوستان خواهش می کنم اگر این راه حل را انجام دادند و به نتیجه رسیدند اینجا مطرح کنند .
با تشکر .

مهرداد جان حرف شما درسته .رو جعبه گوشی زده (syria(سوریه) no gps) که اونجا جی پی اس غیر قانونیه و نوکیا هم به همین خاطر جی پی اس را غیر فعال کرده . آخه دوستان مشکل اینه که تو قسمت positioning method من فقط یه گزینه بیشتر نیست و اونم bluetooth gps ه و اون سه تا گزینه دیگه (assisted gp و...) نیست. گوشی رو هم با وایرلس خود گوشی از 20 به 21 آپدیت کردم.حالا مطمئنید سخت افزار gps تو خود گوشیه و با آپدیت خارجی و تغییر پروداکت کد اون سه تا گزینه میاد؟؟؟
چون می خوام برم پیش فروشنده و بخاطر اینکه گوشی بدون gps به من داده باهاش قاطی کنم. توروخدا سریعتر راهنماییم کنید.

سلام .
باید پروداکت کد گوشی عوض بشه اگر نه هر بار که آپ تو دیت کنید باز ورژن جدید تر همون فریم ویری که دسترسی به جی پی اس را ممنوع کرده را دانلود می کنید . فریمویر باید مربوط به کشور دیگه ای باشه .
منم دقیقاً مشکلم مثل شماس . منتها من فروشنده را ولش نکردم . فردا قراره فریمویرشو عوض کنه اگر جواب داد بهتون می گم اگرم جواب نده که باید گوشی رو پس بدیم .

اقا من امروز رفتم پيش فروشنده گفت من خودم نميدونستمو اين حرفا فرستاد پيش يكي گوشي رو آپديت كردو پروداكت كدشم عوض كرد ولي هيچ اتفاقي نيفتاد و اون سه تا گزينه ديگه ظاهر نشدن ما هم دست از پا درازتر برگشتيم.

یه 5800 اکبند برام اوردن که جی پی اس بزنم
با اینکه طرف میگفت 10 بار نصب کردم ولی با کار نمیکنه
مشکل کار :
اگه وارد قسمت منو - اپلیکیشن - بعد وارد لوکیشن - سپس جی پی اس دیتا بشیم این پیغامو میده :
enable a satellite based positioning method first
و در اصل باید این پیغام نیاید
بعد اون اگه واذد اپشن بشی باید تو اپشن خط دوم یا سوم این گزینرو داشته باشه :
satellite status
که در اصل نداره و تو 5800 دیگه این گزینه هست
به نظر من مشکل کار همینجاست بهمین دلیل گارمین و اسمارت کام نصب میشن ولی کار نمیکنن
کسی تا حالا این مشکلو داشته؟
لازم بذکره با ورژن 21 و 30 هم 4 فایله فلش شد ولی همون طوریه

و در آخر : دوستان تو این یكی دو هفته 5 الی 6 گوشی برام اوردن كه 2 مشكل اساسی دارن:
1- جی پی اس نصب میشه ولی كار نمیكنه
2- این گوشی ها به تلویزیون نصب نمیشن

منم تا حال فكر میكردم گزینه اول باید از نرم افزار یا ساین و این جور چیزا باشه و یا در نهایت از قسمت سخت افزاری دستگاه كه به ناچار بعضی از گوشی های اكبند رو بایستی باز میكردیم.

ولی نكته قابل توجه اینكه :

این سری از گوشیها جی پی اس داخلی ندارن بلكه جی پی اس بلوتوثی دارن و تا حالا هم هیچ راه حلی برای اینا پیدا نشده
البته میشه گفت همه 5800 ها كه نه ! ولی تو بعضی از گوشی های اكبند كه جدیدا وارد بازار شدن چنین چیزایی پیدا میشه
لذا سر خود رو بدرد نیاورده و راحت تحویل مشتریتون بدید.

از دوستان اگه کسی 5800 جدید داره میخوام یه لطفی کنه و اینجا نظراتشون رو بدن

pro_mamad
28-10-2009, 07:47
دوست عزیز سری های جدید همینطورین..

!Cell Phone
28-10-2009, 11:25
نه اینکه که خراب باشه ، روی جعبشون می نویسه که تی وی یا جی پی اس را ساپورت نمیکنه!

این بسته به دقت خودتون هست دیگه ، در ضمن این ها را باید ارزون تر بگیرید نه اینکه با همون قیمت.

enartiti
28-10-2009, 12:35
در مورد تی وی روی کارتن قید کرده ولی در مورد جی پی اس چیزی ننوشته متاسفانه .
یکی از دوستان میگفت تو سایت نوکیا گفته این مدلها تو بازار محدودن ولی این جور که معلومه تو ایران زیاده و به قیمت 5800 قبلی فروخته میشه اینش دیگه نوبره

Ali helali
28-10-2009, 23:44
دوست عزیز من با اینکه تازه یک هفته میشه که 5800 خریدم gps داره حتی با smartcomgps هم امتحانش کردم و نشون داد اما tvout نداره.

DarKnight
29-10-2009, 00:05
سلام دوستان دیروز یکی از مشتریهام یه 5800 خریده بود که کابل تی وی نداشت ....

....
....
....

از دوستان اگه کسی 5800 جدید داره میخوام یه لطفی کنه و اینجا نظراتشون رو بدن


دوست عزیز اگر 2 تا پست بالاتر از پست خودت رو بخونی من تحقیق کردم و با سند و مدرک جریان رو شرح دادم .

S-ARM
02-11-2009, 21:12
5800 نخرید
یا به عبارتی نوکیا نخرید

bermouda5800
14-12-2009, 13:01
من خریدم.
همه چیز داره.

فقط نوکیا بخرید :6::merci:

salar_mavi
06-01-2010, 16:09
واقعا دیگه شورش رو در اووردن. :29:
اگه 2 تا چیز به این مهمی روی یه گوشی نیس حداقل بزرگ روش بنویسن که ملت وقتی دارن می خرن بفهمن.
همه مردم که متخصص نیستن.
البته بعضی فروشنده ها هم می دونن و به روی خودشون نمی یارن! :003:

fotrosaji
09-01-2010, 17:39
دوستان گل سلام
آقا 5800 اگر ميخواين بخريد با دقت بخريد . جي پي اس و تي وي اوت ش اگر كار كنه بهترين گوشي . همه گوشي هاي توي بازار هم چيني هستن اما با اين حال پيشنهاد مي كنم ليبل مجار بخرين. من آبي مجار دارم بيست بيسته خيلي راضي ام

anida45
09-01-2010, 17:52
5800 نخرید
یا به عبارتی نوکیا نخرید

اگه 2 تا چیز به این مهمی روی یه گوشی نیس حداقل بزرگ روش بنویسن که ملت وقتی دارن می خرن بفهمن

سلام

ببخشيد ، شما بايد موقع خريد حواستون جمع باشه.
چرا نميگيد ما خودمون مشكل داريم و بخاطر منفعت خودمون ميريم كالاي صادرات شده براي سوريه و ... رو وارد كشور خودمون ميكنيم؟
شما ميتونيد با مراجعه به نمايندگي مجاز نوكيا اقدام به خريد نوكياي اصل براي ايران كنيد تا gps داشته باشه.
براي tv هم بايد بگرديد تا پيدا كنيد.

من خودم 5800 رو از يك جاي مطمئن خريدم ، tv و gps و مموري سالم و lcd سالم داره.

ehsan2004
10-01-2010, 11:35
به نظره من که اصلا نو نخرید چون مشکلاته این جوری و بخصوص عوض کردنه لوازمه جانبی زیاد هست برین و دسته دو سالم گیر بیارین و با تمامه لوازم و بدونه مشکله تی وی اوت و جی پی اس
البته پیشنهاده من هست

Hosein61t
07-02-2010, 22:07
:atten::020::020::atten:

آقایون مدیر ، ممتاز ، ... معرفت به خرج بدین و مشکل غیر فعال بودن gps بعضی از مدلهای وارداتی (سوریه ، مصر ، ... ) حل کنید .

shoeib
09-02-2010, 11:49
:atten::020::020::atten:

آقایون مدیر ، ممتاز ، ... معرفت به خرج بدین و مشکل غیر فعال بودن gps بعضی از مدلهای وارداتی (سوریه ، مصر ، ... ) حل کنید .
متأسفانه این مدل ها سخت افزار داخلی جی پی اس ندارن و کاری نمیشه کرد

UQID
17-02-2010, 13:15
نوکیا بخرید 5800 هم باشه ایراد نداره ولی به شرطی که زیاد باهاش ور نرید چون قاط میزنه.ماله من که اینطوریه تا به عنوان گوشی فقط ازش استفاد کنم پسر خوبیه ولی خدا نکنه یکم انگولکش کنم بیا و درستش کن:4:

pmyasaie
11-04-2010, 17:55
:atten::atten:
سلام به اساتید محترم دیدم که بعضی از دوستان درباره عدم وجود gps در 5800 بحث میکنن گفتم جوابشونو بدم دوستان عزیز نوکیا 5800 دارای gps ضعیفی است که زیر سقف خط نمیده باید در فضای باز ازش استفاده بشه یعنی وقتی ازتون میخواد که بلوتوثتون رو باز کنین به خاطر اینه که نمیتونه با gps داخلی وصل بشه چون اصلاً خط نمیده من هم اول این مشکل رو داشتم ولی با یکم سرچ در اینترنت مشکلم حل شد.

toti
11-04-2010, 18:15
سلام
به همه ...؟ بچه ها 5800 بهترین گوشی هر بلایی که دوست دارید سرش بیارید وهر جور برنامه که میخواید بریزید

من همه کار کردم اصلا هنگ نمی کنه قاطی هم نمی کنه.تازه هر فیرمور کوک شده هم میاد امتحان می کنم

راستی از این فیرمورها هم استفاده می کنم gps سرعتش بالا هستش .تازه زیر سقف هم در عرض 10 ثانیه میگیره.

تازه تحت لیسانس چین گوشیم....

shoeib
11-04-2010, 21:38
:atten::atten:
سلام به اساتید محترم دیدم که بعضی از دوستان درباره عدم وجود gps در 5800 بحث میکنن گفتم جوابشونو بدم دوستان عزیز نوکیا 5800 دارای gps ضعیفی است که زیر سقف خط نمیده باید در فضای باز ازش استفاده بشه یعنی وقتی ازتون میخواد که بلوتوثتون رو باز کنین به خاطر اینه که نمیتونه با gps داخلی وصل بشه چون اصلاً خط نمیده من هم اول این مشکل رو داشتم ولی با یکم سرچ در اینترنت مشکلم حل شد.

شما پست اول این تاپیک رو خوندی عزیز؟

بعضی از 5800 های موجود در بازار اون موقعی که من پست دادم سخت افزار جی پی اس نداشتند.
و چیزیه که خود بنده دیدم.

persianmsr
12-05-2010, 11:00
با سلام خدمت تمامی عزیران
در وحله اول باید بگم که من خودم 5800 داشتم و الان همه n97 mini دارم و در مورد 5800 میتونم یک سری اطلاعات که البته امیدوارم به درد بخوره بهتون بدم .
1- عمده مشکلات 5800 توی قسمت صفحه نمایش رخ میده به این صورت که بعد از قفل کردن گوشی و باز کردن اون صفحه خرابه و دچار مشکل میشه که باید IC و صفحه نمایش عوض بشه . .
2- این که دوستان میگن gps دچار مشکل شده باید بگم که در موقع خرید به همچی خوب نگاه کنین روی جعبه . دوربین گوشی و تست gps و صدا و ... نه اینکه خریده بشه بعدش پشیمونی بیاره
3- دروبین گوشی هم گاهی اوقات به ندرت دچار مشکل میشن و صفحه سیاه نشون میده .
4- در مورد tv out هم باید بگم سری اول فقط tv out داشت و بعد از اون چند سری دیگه اومد که support نمیکرد و خدا رو شکر نمیخام البته از فروشنده های عزیز که وقتی جنسی وارد بازار میشه قطعات به درد بخورش رو بر میدارن توهین کنم ولی در کل در بازار ایارن باید ، خودمونی بگم قالتاق باشی....
پس موقع خرید دقت کنید . . . . . . . .
با کسی رو در بایستی نداشته باشید .. . . . . . . . . .. :16::4:

A.Behr00z
19-01-2011, 09:36
درود

دوستان من دیشب 5800 خریدم با کارتون ابی ولی طرف گفت gps فعاله

فقط هندزفریش دوتیکه نیست چون تو معرفیش گفته بود باید مثل n95 باشه

وکارتون مشگی بود !!!!!!!!!!!!

دوستان براتون هندزفریش چشکلیه و اینکه من کابل اتصال به tv ندارم

رم هم 4 گیگ هست قیمت هم 230 خریدم

راهنمایی کنید

pashazadeh
19-01-2011, 10:06
من که با گوشیم حال می کنم. هر چی می خوام داره! فقط پرواز نمی کنه، حیف!
جی پی اس اره
دوربینش خوبه
تی وی اوت محشره
جی پی آر اس محشره
برنامه خورش عالیه
آنتن دهی قویه
تازه پیرزن خفه می کنه ...

A.Behr00z
19-01-2011, 10:09
من که با گوشیم حال می کنم. هر چی می خوام داره! فقط پرواز نمی کنه، حیف!
جی پی اس اره
دوربینش خوبه
تی وی اوت محشره
جی پی آر اس محشره
برنامه خورش عالیه
آنتن دهی قویه
تازه پیرزن خفه می کنه ...

نگفتی چند خریدی و کارتونش چه رنگیه ؟

pashazadeh
19-01-2011, 11:22
من که با گوشیم حال می کنم. هر چی می خوام داره! فقط پرواز نمی کنه، حیف!
جی پی اس اره
دوربینش خوبه
تی وی اوت محشره
جی پی آر اس محشره
برنامه خورش عالیه
آنتن دهی قویه
تازه پیرزن خفه می کنه ...
من 240 خریدم

pashazadeh
19-01-2011, 11:24
من که با گوشیم حال می کنم. هر چی می خوام داره! فقط پرواز نمی کنه، حیف!
جی پی اس اره
دوربینش خوبه
تی وی اوت محشره
جی پی آر اس محشره
برنامه خورش عالیه
آنتن دهی قویه
تازه پیرزن خفه می کنه ...
من 240 خریدم

keyvan1985
24-01-2011, 00:28
سلام به دوستان من 5800 خریدم البته میخواستم کارکرده بخرم فروشنده گفت یکم روش بزار و آک بخر منم قبول کردم گفتم بقیشو میارم و فقط گوشیرو با شارژر گرفتم 230 بهم داد
امروز که میخواستم برم بقیشو بدم گوشیرو به چنتا فروشنده نشون دادم گفتن پیچاش باز شده
بردم بهش بالاحره قبول کرد که فردا با یکی دیگه عوض کنه میخوام راهنماییم کنین گوشی اصل مجار بگیرم ممنون و اینکه تو جعبه اش چیا داره چون کابل تی وی توش نبود

MILAD-KH
24-01-2011, 06:43
سلام به دوستان من 5800 خریدم البته میخواستم کارکرده بخرم فروشنده گفت یکم روش بزار و آک بخر منم قبول کردم گفتم بقیشو میارم و فقط گوشیرو با شارژر گرفتم 230 بهم داد
امروز که میخواستم برم بقیشو بدم گوشیرو به چنتا فروشنده نشون دادم گفتن پیچاش باز شده
بردم بهش بالاحره قبول کرد که فردا با یکی دیگه عوض کنه میخوام راهنماییم کنین گوشی اصل مجار بگیرم ممنون و اینکه تو جعبه اش چیا داره چون کابل تی وی توش نبود

سلام
اولا 5800 الان دیگه اصلا مجار نداره فقط چینی داره هر کس هم بگه فنلاند یا مجار داره دروغ گفته فقط گوشی هایی که اول تولید شده فنلاند و مجار داشت . اوایل که اومده بود تو جعبش هنسفیری ریموت دار ، کیف ، کابل تی وی ، پایه رو میزی ، شارژر و کابل اتصال به کامپیوتر داشت ولی الان فقط کیف ، شارژر ، کابل اتصال به کامپیوتر ، کیف ، هنسفیری ساده و اگر جعبه بزرگ باشه هولدر داره .

keyvan1985
24-01-2011, 15:19
سلام
اولا 5800 الان دیگه اصلا مجار نداره فقط چینی داره هر کس هم بگه فنلاند یا مجار داره دروغ گفته فقط گوشی هایی که اول تولید شده فنلاند و مجار داشت . اوایل که اومده بود تو جعبش هنسفیری ریموت دار ، کیف ، کابل تی وی ، پایه رو میزی ، شارژر و کابل اتصال به کامپیوتر داشت ولی الان فقط کیف ، شارژر ، کابل اتصال به کامپیوتر ، کیف ، هنسفیری ساده و اگر جعبه بزرگ باشه هولدر داره .

یعنی بنظرتون نخرم ؟
اینایی که الان تو بازارن کیفیت ندارن ؟

shoeib
24-01-2011, 23:56
یعنی بنظرتون نخرم ؟
اینایی که الان تو بازارن کیفیت ندارن ؟
خریدن 5800 دیگه فکر خوبی نیست
به نظر من بهتره دنبال یه گوشی جدیدتر باشید

nazari.kambiz
25-02-2013, 16:29
من خودم یه چندسالی میشه این 5800ودارم .به نظرم باید ببینی چی میخوای؟مثلا گوشی روبیشتربرای بازی میخوای /یابرای عکس وفیلم
درکل گوشی بدی نیست