PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی دات نت برای پاکت پی سی



hamedpc007
09-11-2009, 20:23
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان .
بعد از مدت ها استفاده از این سایت خوب و مفید من هم تصمیم گرفتم دین خودم رو به اون ادا کنم و با کمک همه شما و مدیران توانای موبایلستان تاپیک جامع آموزش برنامه نویسی پاکت پی سی توسط Microsoft Visual Studio 2008 رو شروع کنم . :41:
به امید اینکه در این کار موفق باشیم و تاپیک با استقبال همه دوستان مواجه بشه :015:

hamedpc007
11-11-2009, 00:20
با سلام
خب از امروز کار رو شروع می کنم به امید خدا بتونم هر روز آپدیت کنم .
در این آموزش ها من از visual studio 2008 استفاده می کنم و همچنین برنامه ها برای ویندوز موبایل 6 به بالا توضیح داده می شود

مواد لازم برای شروع کار

1- visual studio .net 2008 ( از بازار تهیه کنید بهتره تا دانلود از اینترنت به علت حجم بالا )
2- Windows Mobile 6 Professional and Standard Software Development Kits (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=06111A3A-A651-4745-88EF-3D48091A390B&displaylang=en)

برای شروع کار فکر کنم همینا کافی باشه . اگه چیز دیگه ای لازم بود بعدا میگم:022:

hamedpc007
13-11-2009, 18:23
سلام
در این آموزش می خوام با یک مثال بسیار ساده ، یک برنامه واقعی برای پاکت پی سی بنویسیم و سپس اون رو روی شبیه ساز و همچنین دستگاه واقعی اجرا کنیم . پس با من همراه باشید تا یاد بگیرید :
1- روش ایجاد یک پروژه برای دستگاه های هوشمند یا همون Smart Device
2- روش طراحی واسط کاربر و استفاده از کامپوننت ها
3- روش نوشتن کد های مورد نیاز برای پاسخ دادن به رویداد ها (event handling)
4- روش اجرای و تست برنامه بر روی شبیه ساز (emulator)
5- روش اجرای برنامه روی دستگاه واقعی

در شروع کار برنامه ویژوال استودیو رو اجرا کنید
سپس مسیر File -> New -> Project را دنبال کنید تا صفحه تعریف پروژه جدید مطابق شکل زیر ظاهر شود
و قسمت های مشخص شده رو مطابق شکل انتخاب کنید وok کنید

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject1/smartProject1_new%20Project.gif

حالا در صفحه مشخصات پروژه ، موارد مشخص شده در شکل را انتخاب کنید . این گزینه ها ، نوع پلتفرم خروجی را windows mobile 6 ، نسخه compact framework را 3.5 و نوع خروجی پروژه را application انتخاب می کند چون هدف ما در نهایت تولید یک فایل اجرایی است که روی پلتفرم ویندوز موبایل قابل اجرا باشد.

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject1/smartProject1_projPropery.gif

حالا فرم اصلی پروژه نمایش داده می شود . در این مرحله ، طراحی واسط کاربر را انجام می دهیم .
ابتدا 3 عدد textbox روی صفحه قرار می دهیم و نام آنها را به ترتیب txtNum1 ، txtNum2 و txtResult انتخاب کنید و همچنین 3 تا کنترل label با متن های number1 ، number2 و result روبروی textbox ها قرار می دهیم .
مرحله بعد اضافه کردن 4 عدد کنترل radioButton به فرم است که برای انتخاب یکی از اعمال جمع ، تفریق ، ضرب یا تقسیم از آنها استفاده می شود .نام های آنها را به ترتیب به rbPlus و rbMin و rbMul و rbDiv تغییر دهید و خاصیت text آنها را به + ، - ، * و / تغییر دهید .
نکته ) با اجرای برنامه باید حتما یکی از اعمال اصلی انتخاب شده باشد پس rbPlus را انتخاب کنید و خاصیت checked آنرا true کنید
مرحله آخر ، اضافه کردن یک کنترل button به نام btnCalc است که خاصیت text آنرا به calculate تغییر می دهیم
در پایان کار فرم شما باید به شکل زیر باشد :

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject1/smartProject1_finalForm.gif

تبریک میگم :41:. تا اینجا مرحله طراحی user interface به پایان رسیده پس پروژه را ذخیره کنید تا در مرحله بعد کدهای لازم رو بنویسیم

samkoper
14-11-2009, 10:47
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز و تشكر بسيار از شما لطفا جلسات بعدي رو ادامه بدين باز هم تشكر مي كنم:41:

hamedpc007
15-11-2009, 01:42
با سلام خدمت دوستان خوب موبایلستانی !
امروز ادامه برنامه قبلی رو کامل می کنیم . ببخشید که دیر شد سرم شلوغه ، کار و دانشگاه و ...
خب اگه آموزش قبلی رو با من همراه بودید ، پروژه رو باز کنید و در غیر اینصورت از ضمیمه همین پست ، فایل smartProject1.rar رو دانلود کنید.
کار رو تا مرحله طراحی واسط کاربری انجام داده بودیم . حالا میرسیم سر اصل مطلب یعنی نوشتن کدهای لازم برای اجرای برنامه .
نوشتن کد های هم خیلی سخت نیست . طرز کار برنامه به این صورته که شما عدد اول و دوم رو به ترتیب در txtNum1 و txtNum2 وارد می کنید و با انتخاب یکی از اعمال اصلی و کلیک روی دکمه btnCalc حاصل عبارت رو در txtResult مشاهده می کنید.
پس برای ادامه کار با دوبار کلیک رو دکمه btnCalc به صفحه ورود کد ها وارد می شوید و ویژوال استودیو یه تابع خالی برای پاسخ گویی به رویداد پیش فرض ( که برای کامپوننت button رویداد کلیک می باشد ) تولید می کند که شما کد های خود رو در بدنه این تابع می نویسید :
کد تابع مورد نظر رو به اینصورت وارد کنید :



private void btnCalc_Click(object sender, EventArgs e)
..
float result = 0;
if (txtNum1.Text != string.Empty && txtNum2.Text != string.Empty)
..
if (rbPlus.Checked)
result = float.Parse(txtNum1.Text) + float.Parse(txtNum2.Text);
else if (rbMin.Checked)
result = float.Parse(txtNum1.Text) - float.Parse(txtNum2.Text);
else if (rbMul.Checked)
result = float.Parse(txtNum1.Text) * float.Parse(txtNum2.Text);
else if (rbDiv.Checked)
result = float.Parse(txtNum1.Text) / float.Parse(txtNum2.Text);

txtResult.Text = result.ToString();
}
else
MessageBox.Show("please fill number1 and number 2","error",
MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Exclamation,
MessageBoxDefaultButton.Button1);

}


کد بالا نیاز به توضیح خاصی نداره ! ابتدا بررسی می کنیم که هر دو عدد وارد شده باشند . سپس بر اساس نوع عمل انتخاب شده ، حاصل عبارت رو بدست آورده و در txtResul نمایش می دهیم . به همین سادگی ! نوشتن کد ها هم تمام شد . هورا !:41:
حالا نوبتی هم باشه ، نوبت تست برنامه است .
روش اول ، تست و اجرای برنامه روی شبیه ساز است . برای این منظور مطابق با شکل زیر ، از toolbar برنامه ، لیست کشویی (همون comboBox خودمون رو میگم ! :4:) مربوط به target Device رو روی windows mobile 6 professional emulator قراردهید .

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject1/smartProject1_targetDevice.gif

سپس با دکمه F5 یا منوی Debug->start Debugging برنامه رو اجرا کنید . شبیه ساز اجرا می شه و شما میتونید برنامه رو روی اون تست کنید

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject1/smartProject1_emuRun.gif

بعد از اینکه مراحل تست و جرای برنامه رو روی شبیه ساز انجام دادید شاید مایل باشید اولین برنامه نوشته شده توسط خودتون ( هر چند ساده:022: ) رو روی گوشی خود اجرا کنید پس برای تکمیل شدن لذت این کار مراحل بعدی رو هم انجام بدید .
ابتدا گوشی خود را با کابل usb و به صورت active sync به کامپیوتر متصل کنید . سپس لیست کشویی target Device رو روی windows mobile 6 professional device قرار داده و برنامه و اجرا کنید پس از چند ثانیه برنامه روی گوشی شما اجرا شده و شما می تونید حاصل کارخودتون رو روی دستگاه واقعی مشاهده کنید .
تبریک میگم :41:. آموزش اول در این جا به پایان میرسه .
در ضمن سورس کامل برنامه شماره یک رو هم ضمیمه کردم .

منتظر آموزش های بعدی و البته حرفه ای تر باشید . از تمام دوستان صمیمانه تقاضا دارم هرگونه پیشنهاد و انتقاد خودشون رو با من درمیان بزارند . همچنین آماده پاسخ گویی به سوالات شما درباره مباحث برنامه نویسی هستم ( البته در حد توان:001: )
================================================== ===
به امید روزی که به جای مصرف کننده ، تولید کننده باشیم !

hamedpc007
18-11-2009, 01:16
با سلام خدمت دوستان
به خاطر تاخیر در آپدیت معذرت میخوام . در حال آماده کردن یه آموزش توپم .
از قابلیت های مفید و حیاتی در برنامه نویسی موبایل امکان برقراری تماس و ارسال sms است . شاید در ابتدا فکر کنید کار سخت و پیچیده ایه اما بدونید به لطف .net compact framework 3.5 این کارها به راحتی انجام میگیره :4:

باور ندارید ؟:13: با من همراه باشید !


. . . . . . . . . . . . . . Coming Soon . . . . . . . . . . . . . . .

vb_master_ir
18-11-2009, 12:24
سلام
ممنون از آموزش خوبتون.
یک سوال اون هم اینکه آیا میشه از کامپاننت های ویژوال بیسیک هم استفاده کرد؟

vb_master_ir
18-11-2009, 12:29
واسه برنامه ها میشه بگید کدوم یکی رو باید دانلود کرد؟
توی اون لینکی مه گذاشتین دوتا برنامه هست یکی حجمش 454.7 و دیگری 210 مگابایت است.
در صورت امکان لینک مستقیم و دقیق بدین.
متشکرم.

hamedpc007
18-11-2009, 16:16
سلام
ممنون از آموزش خوبتون.
یک سوال اون هم اینکه آیا میشه از کامپاننت های ویژوال بیسیک هم استفاده کرد؟

دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم . کامپوننت که خاص وی بی یا C# نیست مربوط به framework است . با هر زبانی بنویسی کامپوننت ها ثابته

vb_master_ir
18-11-2009, 16:38
سلام
ممنون از آموزش خوبتون.
یک سوال اون هم اینکه آیا میشه از کامپاننت های ویژوال بیسیک هم استفاده کرد؟

دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم . کامپوننت که خاص وی بی یا c# نیست مربوط به framework است . با هر زبانی بنویسی کامپوننت ها ثابته

آهان گرفتم.
یک لحظه برام سوء تفاهم شده بود که برطرف شد.

hamedpc007
18-11-2009, 16:56
واسه برنامه ها میشه بگید کدوم یکی رو باید دانلود کرد؟
توی اون لینکی مه گذاشتین دوتا برنامه هست یکی حجمش 454.7 و دیگری 210 مگابایت است.
در صورت امکان لینک مستقیم و دقیق بدین.
متشکرم.

سلام اون ورژنی که حجمش بیشتره دانلود کنید البته اگه محدودیت سرعت دارید برای تست همون 210 مگابایتی هم جواب میده فرقش با ورژن حرفه ای در اینه که برای رزولیشین های wvga مثل گوشی من جواب نمیده

vb_master_ir
18-11-2009, 17:05
سلام
اگر ممکن است عنوان منبع فارسی معرفی کنید.
متشکرم.

hamedpc007
05-12-2009, 04:04
با سلام خدمت دوستان
امروز تصمیم دارم یه برنامه جدید و ساده رو شروع کنم که هم جالب تر باشه و هم باچند تا کلاس و namespace مفید در دات نت شما رو آشنا کنه . از قابلیت های مفید و حیاتی در برنامه نویسی موبایل امکان برقراری تماس و ارسال sms است . شاید در ابتدا فکر کنید کار سخت و پیچیده ایه اما بدونید به لطف .net compact framework 3.5 این کار ها به راحتی انجام میگیره . هدف از این برنامه نحوه ازتباط با دفترچه تلفن و ارسال sms و تماس با شماره های ذخیره شده است . سعی می کنم برنامه تا حد امکان ساده و قابل فهم باشه تا همه دوستان بتونن از اون استفاده کنند و ایده بگیرند . هدف من در این آموزش ها نوشتن برنامه های سنگین و پیچیده نیست بلکه میخوام به ساده ترین شکل و با کمترین کد نویسی شما رو با مباحث کلی آشنا کنم تا انشاءالله بتونید در برنامه های واقعی خودتون از اونها استفاده کنید .

پس برای شروع کار یک پروژه جدید شروع کنید و مراحل بعدی رو انجام بدید.

1- نام فرم رو به frmMain تغییر بدید و size رو برابر 240,360 قرار دهید
نکته : این ابعادی که گفتم برای دستگاه های wvga یعنی رزولیشن 480 x800 تقریبا خوب جواب میده برای رزولیشین های دیگر خودتون ابعاد تقریبی رو پیدا کنید . انشاء الله در آینده ، درباره نوشتن برنامه برای رزولیشین های مختلف یه آموزش آماده میکنم

2-حالا احتیاج به یک کامپوننت listBox داریم که لیست افراد موجود در دفترچه تلفن رو ، توی اون نشون بدیم . نام این listBox رو به lstContacts تغییر داده و برای اینکه تمام فرم شما رو پر کنه خاصیت dock رو برابر fill تنظیم کنید.(البته اگه دوست داشتید font و backColor اون رو هم به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدید . من متن سفید، روی زمینه مشکی رو ترجیح میدم .)

3-حالا قسمت اصلی کار یعنی نمایش ورودی های دفترچه تلفن در listBox . برای این کار باید از کلاس OutlookSession استفاده میکنیم اما به یاد داشته باشید این کلاس در یک dll به نام Microsoft.WindowsMobile.PocketOutlook زندگی میکنه ! .
برای استفاده از این کلاس 2 کار زیر رو باید انجام بدید :
الف – مطابق شکل زیر از منوی project مورد add reference… رو انتخاب کنید .


http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject2/1-addReference.gif

سپس در صفحه add reference فایل Microsoft.WindowsMobile.PocketOutlook رو انتخاب و ok کنید


http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject2/2-pocketOutlook.gif

ب- حالا باید به دات نت بگید که میخواید از کدام یک از فضای نام های موجود در این اسمبلی یا dll استفاده کنید
نکته : ممکنه در یک dll بیش از یک فضای نام موجود باشه ولی معمولا این فضای نام ها با هم مرتبط و در یک زمینه هستند
پس در قسمت بالای صفحه کد یا همون قسمت header مطابق شکل این خط رو اضافه کنید


using Microsoft.WindowsMobile.PocketOutlook;


http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject2/3-using.gif


4- در پایان رویداد load مربوط به frmMain رو به صورت زیر تکمیل کنید:


private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
..
OutlookSession os = new OutlookSession();
for (int i = 0; i < os.Contacts.Items.Count - 1; i++)
lstContacts.Items.Add(os.Contacts.Items[i].LastName +
"," + os.Contacts.Items[i].FirstName);
}
کذ بالا بسیار ساده بوده و با کمی دقت میتونید طرز کار اونو بفهمید . ابتدا یک نمونه از کلاس OutlookSession که در واقع قلب این آموزش بود ایجاد میکنیم . یکی از خاصیت های مهم این کلای contacts هست که در واقع کلکسیونی از ورودی های contact رو در خود دارد و ما از این خاصیت استفاده میکنیم . یک حلقه for تشکیل میدیم که به تعداد ورودی های دفترچه تلفن ،نام خانوادگی و نام هر ورودی دفترچه رو به listBox اضافه می کنه . به همین سادگی !
حالا میتونید برنامه رو اجرا کنید و لیست اسامی موجود در دفترچه تلفن (contacts) رو ببینید .
تبریک میگم قسمت اول کار به پایان رسید پس برنامه رو ذخیره کنید که بعدا باهاش زیاد کار داریم و به مرور کاملش می کنیم . :015:
فایل مربوط به پروژه هم آپلود شد .
================================================== ========================
منتظر آموزش های بعدی و البته حرفه ای تر باشید . از تمام دوستان صمیمانه تقاضا دارم هرگونه پیشنهاد و انتقاد خودشون رو با من درمیان بزارند . همچنین آماده پاسخ گویی به سوالات شما درباره مباحث برنامه نویسی هستم ( البته در حد توان )
به امید روزی که به جای مصرف کننده ، تولید کننده باشیم !

hamedpc007
05-12-2009, 12:59
سلام
اگر ممکن است عنوان منبع فارسی معرفی کنید.
متشکرم.

دوست عزیز این آموزش ها از تجربیات شخصی خودمه . منبع فارسی خوب سراغ ندارم اما اگه با زبان اصلی مشکل نداشته باشی کتاب Microsoft Mobile Development Handbook 2007 رو بهت پیشنهاد میکنم .

vb_master_ir
07-12-2009, 09:47
سلام
ممنون هستم
اینم لینک دانلود (http://download.microsoft.com/download/1/9/3/19338460-40d9-4b43-909b-f051fe52cc2b/Designed%20for%20WM%206%20Standard_Handbook_May200 7_final.pdf)
لینک دانلود2 (http://rs328.rapidshare.com/files/107450465/Microsoft__Mobile_Development_Handbook.rar)

hamedpc007
19-12-2009, 02:44
Call Native Code from .NET Compact FrameWork
با سلام خدمت دوستان و پوزش به خاطر تاخیر

همون طور که میدونید اکثر سیستم عامل ها از جمله windows mobile به زبان c نوشته شده . پس برای استفاده از تمام امکانات اونها باید به زبان c یا c++ باهاشون حرف بزنی . این توابع و کدها که به زبان c یا c++ نوشته شده و در فایل های dll تشکیل دهنده ویندوز ذخیره میشن رو Native Code یا کدهای بومی میگن چون برای ویندوز زبان مادری زبان c هست .
خود دات نت هم در نهایت کد های ما رو به معادلشون به زبان c++ تبدیل میکنه و از طریق فایل های dll موجود در سیستم عامل اونها رو اجرا میکنه . حالا تکلیف ما که c++ بلد نیستیم چیه ؟
راه حل ، استفاده از امکانی است به نام Interoperating که به کاربران دات نت اجازه میده با شرایط خاصی، از توابع موجود در dll های ویندوز (که به زبان c یا c++ نوشته شده ) استفاده کنند ! خوبه دیگه نه ؟ بابا خوب چیه ! عالیه !!!!:003:
حالا هدف از این هم مقدمه چینی چی بود ؟
خدمت دوستان گلم عارضم که اگه پست قبلی رو مطالعه کرده باشید و مراحل طراحی و کد نویسی رو انجام داده باشید تا اونجایی پیش رفتیم که یک listbox رو فرم قرار دادیم و اونو با لیست contact ها پر کردیم . اگه دقت کرده باشید این برنامه یک مشکل بزرگ داره و اونم اینه که لیست نمایش داده شده به صورت چپ چین هست که زیاد مطلوب نیست . اگه در حال نوشتن برنامه برای desktop بودیم مشکلی نبود می تونستیم خاصیت RightToLeft اون رو true کنیم و مشکل حل میشد . اما اگه توجه کنید متوجه میشید که متاسفانه این خاصیت در .net compact framework وجود نداره ( دلیلش رو من هم نمیدونم ) . پس باید چی کار کنیم ؟
خب اینجاست که دات نت کم میاره و باید بریم سراغ Native API . نکته اول اینکه دامنه کارهایی که میشه با native code انجام بدیم بسیار گسترده است و هدف من این نیست که در این مقاله همه اونها رو نام ببرم . فقط این نکته رو بگم که برای استفاده از یک قابلیت خاص احتیاج به یکسری اطلاعات داریم .اول اینکه کار مورد نظر ما رو کدوم تابع انجام میده ؟
دوم اینکه این تابع در کدوم dll قرار داره ؟ و سوم روش صحیح استفاده از اون چو جوری ؟ ( مثلا لیست نام و نوع پارامتر های ورودی تابع و نوع بازگشتی تابع )
برای فهمیدن این سوالات راه های زیادی وجود داره مثل جستجو در اینترنت یا استفاده از MSDN .
در نهایت میریم سر اصل مطلب یعنی : راست چین کردن لیست contact ها
1-پروژه قبلی رو که انجام دادید باز کنید و فایل آماده را از ضمیمه پست شماره 13 دانلود و باز کنید .
2-به صفحه کد مربوط به فرم یعنی form1.cs برید و در قسمت using ها ، خط زیر رو وارد کنید


using System.Runtime.InteropServices;
توجه کنید که برای استفاده از امکان Interoperating استفاده از دستور بالا الزامیست.
3-سپس در بدنه کلاس frmMain یعنی بعد از دستورات public partial class frmMain : Form
کد های زیر رو وارد کنید


public const int GWL_EXSTYLE = (-20);
public const int WS_EX_LAYOUTRTL = 0x400000;

[DllImport("coredll.dll")]
static extern int GetWindowLong(IntPtr hWnd, int cmd);
[DllImport("coredll.dll")]
static extern IntPtr SetWindowLong(IntPtr hWnd, int nIndex, int dwNewLong);
این قسمت دقیقا جواب با اون سوالات بالاست که قبلا اشاره کردم یعنی داره به دات نت میگه میخوایم از توابع GetWindowsLong و SetWindowsLong که هر دو در فایل core.dll تعریف شده اند به ترتیب معرفی شده و با این پارامتر ها استفاده کنیم .( برای اطلاع از کار این 2 تابع به MSDN مراجعه کنید) به عبارت های DllImport و static و extern توجه کنید ! این عبارات همیشه ثابتند .
4-حالا باید یه تابع بنویسیم که با فراخوانی اون دو تا تابع به صورت صحیح کار مورد نظر یعنی اعمال خاصیت RightToLeft به listBox رو انجام بده . پس تابع زیر را در کلاس فرم وارد کنید :


public static void SetControlDirection(Control c, bool p_isRTL)
..
int style = GetWindowLong(c.Handle, GWL_EXSTYLE);

style &= ~WS_EX_LAYOUTRTL;

if (p_isRTL == true)
..
// rtl
style = WS_EX_LAYOUTRTL;
}

SetWindowLong(c.Handle, GWL_EXSTYLE, style);
c.Invalidate();
}
4- در نهایت باید بعد از load شدن فرم این تابع رو صدا بزنیم تا listbox راست چین بشه پس رویداد مربوط به load شدن فرم frmMain رو به صورت زیر اصلاح کنید :


private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
..
OutlookSession os = new OutlookSession();
for (int i = 0; i < os.Contacts.Items.Count - 1; i++)
..
lstContacts.Items.Add(os.Contacts.Items[i].LastName +
"," + os.Contacts.Items[i].FirstName);
}
SetControlDirection(lstContacts, true);
}
تبریک میگم کار تمومه و میتونید برنامه رو اجرا کنید . خواهید دید که لیست به راست به چپ نمایش داده شده . این نکته امروز رو خوب مطالعه کنید و از کدهاش یه کپی داشته باشید چون برای نوشتن برنامه های فارسی همیشه بهش احتیاج دارید . خودم کلی گشتم تا یه روش خوب و کم دردسر پیدا کنم . امیدوارم مفید بوده باشه .
================================================== ========================
منتظر آموزش های بعدی و البته حرفه ای تر باشید . از تمام دوستان صمیمانه تقاضا دارم هرگونه پیشنهاد و انتقاد خودشون رو با من درمیان بزارند . همچنین آماده پاسخ گویی به سوالات شما درباره مباحث برنامه نویسی هستم ( البته در حد توان )
به امید روزی که به جای مصرف کننده ، تولید کننده باشیم !

hamedpc007
19-12-2009, 15:46
یه سوال از دوستان با تجربه.چرا توی کد های ارسالی علامت آکولاد باز رو به صورت دو تا نقطه نشون میده ؟

saeed_vb
22-12-2009, 18:42
سلام ممنون از آموزشتون. و امیدوارم کارتون تا پایان ادامه بدید
دوتا نکته
اول اینکه سایتی هست که بشه داخل اون نمونه کد پیدا کرد؟
دوم : میشه همین برنامه ها رو با زبان وی بی دات نت نوشت؟

hamedpc007
22-12-2009, 23:18
سلام ممنون از آموزشتون. و امیدوارم کارتون تا پایان ادامه بدید
دوتا نکته
اول اینکه سایتی هست که بشه داخل اون نمونه کد پیدا کرد؟
دوم : میشه همین برنامه ها رو با زبان وی بی دات نت نوشت؟

خواهش میکنم . قابل دوستان عزیز موبایلستان رو نداره . به کمک و دلگرمی شما دوستان به امید خدا ادامه میدهم
1-برای نمونه کد سایت های زیادی وجود داره مثل http://www.codeproject.com
2- بله . با هر کدام از زبان های .net میشه نوشت vb.net هم البته که میشه

saeed_vb
23-12-2009, 20:41
مرسی از پاسختون.
حالا دوتا سوال دیگه؟
اول اینکه چکار باید کرد که برنامه ای که داخل ایمولیتور اجرا میشه زبان فارسی نشون بده؟
دوم. چکار باید کرد که ایمولیتور سریعتر اجرا بشه؟ . ران شدن یک برنامه انقدر طول نکشه

hamedpc007
23-12-2009, 22:37
مرسی از پاسختون.
حالا دوتا سوال دیگه؟
اول اینکه چکار باید کرد که برنامه ای که داخل ایمولیتور اجرا میشه زبان فارسی نشون بده؟
دوم. چکار باید کرد که ایمولیتور سریعتر اجرا بشه؟ . ران شدن یک برنامه انقدر طول نکشه

خواهش میکنم .:32:
1- خب یه سوال من از شما بپرسم . شما برای اینکه برنامه های گوشی فارسی ساپورت بشن چی کار می کنید ؟ دقیقا ! فارسی ساز نصب میکنید امولاتور هم دقیقا مثل گوشیه هیچ فرقی نداره شما میتونید هر برنامه ای که دلتون خواست روش نصب کنید . از جمله فارسی ساز:43:

2- متاسفانه راهی نداره این برنامه ذاتا سنگینه روی سیستم خودم با core 2 due 2.2 و 3gig Ram باز هم کمی کند اجرا میشه ! :47:منطقی هم هست چون باید تمام فراخوانی های سیستمی windows mobile رو تبدیل و بعد اجرا کنه

saeed_vb
25-12-2009, 00:55
بازم متشکر
ببخشید من زیاد وارد نیستم.
روی امولاتور چطوری میشه برنامه نصب کرد؟
درصورت نصب برنامه روی امولا تور برنامه به صورت ثابت باقی میمونه یا در هر بار اجرا باید فاسی ساز نصب کرد؟

شما چه فارسی سازی پیشنهاد میکنید؟

hamedpc007
27-12-2009, 01:33
بازم متشکر
ببخشید من زیاد وارد نیستم.
روی امولاتور چطوری میشه برنامه نصب کرد؟
درصورت نصب برنامه روی امولا تور برنامه به صورت ثابت باقی میمونه یا در هر بار اجرا باید فاسی ساز نصب کرد؟

شما چه فارسی سازی پیشنهاد میکنید؟
برای نصب برنامه روی امولاتور دقیقا مثل گوشی فایل های cab رو روی مموری کارت کپی میکنید و بعداز file explorer اونها رو نصب میکنید
برای فعال کردن مموری کارت رو امولاتور باید کارهای زیر رو انجام بدید :
1-برنامه امولاتور رو باز کنید و از منوی file گزینه configure رو انتخاب کنید
2-در صفحه باز شده از برگه general مورد آخر shared folder هست که مسیر یه پوشه کامپیوتر رو بهش معرفی کنید . حالا هر چی توی این پوشه کپی کنید توی امولاتور تو قسمت storageCard ظاهر میشه

برای فارسی ساز من از mobidiv 431 استفاده میکنم
وقتی میخوای برنامه امولاتور رو ببندی ازت سوال میکنه که تغییرات رو ذخیره کنم ؟ اگه پاسخ مثبت بدید برنامه های نصب شده باقی میمونه

Vagrik
30-12-2009, 12:27
با تشکر از زحمات حامد عزیز؛



درخواست مهم شدن تاپیک رو به مدیران دادم

hamedpc007
02-01-2010, 21:12
با تشکر از زحمات حامد عزیز؛



درخواست مهم شدن تاپیک رو به مدیران دادم

به به گل بود به سبزه نیز آراسته شد :8:. واگریک جان واقعا لطف کردی :8:. قدم به روی چشم ما گذاشتی . با وجود شما اساتید عزیز واقعا دلگرم میشم . اگه ایرادی مشکلی هم وجود داشت ممنون میشم کمک کنی بالاخره استادی گفتن شاگردی گفتن :4: . با این قوت قلبی که جناب vagrik به من دادن دیگه نشستن جایز نیست امشب باید آپدیت کنم . منتظر باشید

sayrex
03-01-2010, 01:09
با سلام...من در به در دنبال همچین مفالاتی بودم چون این گوشی رو برای همین کار خریدم!....ممنون میشم به جز اون کتابی که معرفی کردید اگر منابع دیگه ای هم سراغ دارید معرفی کنید.....
واقعا خوشجالم که همچین تاپیکی زدید......خدا خیرتون بده.....ممنون

hamedpc007
03-01-2010, 03:10
باز هم سلام . بنا به قولی که به دوستان داده بودم وظیفه خودم دیدم یه آپدیتی بکنم . مخصوصا با لطفی که vagrik عزیز داشتند . هر چند که هنوز استقبال کمه اما مطمئنم اگه یه کم فعالیت رو مداوم تر و مرتب تر انجام بدم دوستان دیگه هم همکاری میکنند و تاپیک یه جونی میگیره . فقط از شر این امتحانات اگه راحت میشدم ... :003: بگذریم !
خب قرار بود یه برنامه دفترچه تلفن بنویسیم و امکاناتش رو به مرور کامل کنیم . تا اونجا پیش رفتیم که ابتدا لیست اسامی موجود در دفترچه تلفن را توسط کلاس OutlookSession در listBox نمایش دادیم . خب تا این قسمت فقط اسامی رو داریم و انتظاری که از این برنامه داریم اینه که بتونیم با ورودی های لیست ، تماس برقرار کنیم یا به اونها پیغام یا ایمیل بفرستیم . برای براورده کردن این اهداف .net Compact Framework دو تا راه رو جلوی پای ما میزاره . که هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره .

1-روش اول : استفاده از دیالوگ های استاندارد ویندوز موبایل که همه باهاش آشنا هستید . توی دفترچه تلفن ویندوز موبایل ،حتما به نمونه ای از این نوع دیالوگ ها برخورد کرده اید . وقتی شما رو یکی از اسامی موجود در دفترچه یک بار کلیک (tap درست تره !) میکنید صفحه ای مثل شکل زیر ظاهر میشه که امکانات خاص اون ورودی خاص مثل برقراری تماس و ارسال پیغام رو در اختیار شما قرار میده

http://hamedpc007.persiangig.com/image/mobilestan-smartLearn/smartProject2/4-contactDetail.gif

استفاده از این امکان ، راحت تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید . مزیت این روش ساده و استاندارد بودن اون هست ولی خب یه محدودیت هایی هم داره مثلا شما هیچ کنترلی در نحوه نمایش اطلاعات نخواهید داشت و ...

2-روش دوم : نوشتن برنامه سفارشی : در این روش شما از هیچ فرم استانداردی استفاده نمیکنید و مراحل بازیابی اطلاعات contact و نحوه نمایش اون رو خودتون انجام میدید یعنی براش فرم طراحی میکنید و کد های لازم رو مینویسید . واضحه که این روش احتیاج به کار بیشتری داره اما هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت و همه چیز دست خودتونه !

دراین آموزش روش اول رو توضیح میدم و به امید خدا در آموزش بعدی ، همین مثال رو از روش برنامه نویسی تکمیل میکنیم .

کمی تئوری :

الگوریتم کار ، همان طور که قبلا هم گفتم بسیار ساده است :

سوال اول : این قطعه کد ها چه موقع باید اجرا بشه؟
درسته ! با انتخاب هر کدام از آیتم های موجود در لیست . یعنی وقتی که شماره ایندکس فعال listBox تغییر کرد (SelectedIndexChanged). پس تنیجه اینکه کد های لازم را باید در رویداد SelectedIndexChanged از شی lstContacts اضافه کنیم.

سوال دوم: دیالوگ استاندارد رو چطور نمایش بدیم ؟
هر شی از نوع contact متدی به نام ShowDialog داره که اطلاعات اون ورودی رو نشون میده .

پس به طور کلی :
با کلیک رو هر کدام از آیتم های لیست این کار ها رو انجام بده
1- شماره ایندکس آیتم انتخاب شده رو بدست بیار
2- Contact با ایندکس مساوی با آیتم انتخاب شده رو انتخاب کن
3- متد ShowDialog را روی این شی اجرا کن

پس کد مربوطه به صورت زیر باید وارد شود :


private void lstContacts_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
..
OutlookSession os = new OutlookSession();
os.Contacts.Items[lstContacts.SelectedIndex].ShowDialog();

}

به همین سادگی . حالا برنامه رو اجرا کنید . با انتخاب هر کدام از ورودی های دفترچه ، دیالوگ ظاهر میشه و میتونید با اون تماس بگیرید و بقیه کارهای دیگه . موفق و پیروز باشید تا آموزش بعد خدانگهدار . نظر یادتون نره. (به ساعت ارسال پست توجه کنید :43:)
================================================== ========================
منتظر آموزش های بعدی و البته حرفه ای تر باشید . از تمام دوستان صمیمانه تقاضا دارم هرگونه پیشنهاد و انتقاد خودشون رو با من درمیان بزارند . همچنین آماده پاسخ گویی به سوالات شما درباره مباحث برنامه نویسی هستم ( البته در حد توان )
به امید روزی که به جای مصرف کننده ، تولید کننده باشیم !

Vagrik
03-01-2010, 08:19
هر چند که هنوز استقبال کمه اما مطمئنم اگه یه کم فعالیت رو مداوم تر و مرتب تر انجام بدم دوستان دیگه هم همکاری میکنند و تاپیک یه جونی میگیره .

بیشتر کاربران (و من هم نیز) بر مبنای اشتراکات به تاپیک‌های مختلف رجوع میکنیم و از تازه ها با خبر میشویم... هر چند این وظیفه من هستش که به تمامی تاپیک‌ها سر بزنم، ولی خب، یکی یکی نگاه کردن، خیلی سخت هستش و مجبوریم از طریق اشتراکات به تاپیک‌ها رجوع کنیم.

به هر حال، مطمئن باشید کاربران در صورت خبردار شدن از این بخش، استقبال خیلی خوبی از اینجا خواهند کرد.


من هم اینجا شاگردی میکنم و شما استاد من هستید. :love:

امیدوارم در این سال میلادی جدید، این تاپیک رونق بگیره و دوستداران ازش استفاده کنند.

بدرود

hamedpc007
03-01-2010, 22:17
با سلام...من در به در دنبال همچین مفالاتی بودم چون این گوشی رو برای همین کار خریدم!....ممنون میشم به جز اون کتابی که معرفی کردید اگر منابع دیگه ای هم سراغ دارید معرفی کنید.....
واقعا خوشجالم که همچین تاپیکی زدید......خدا خیرتون بده.....ممنون

اولا بسیار خوشحالم که میتونم به دوستان کمک کنم . از شما هم تشکر میکنم .
کتاب های برنامه نویسی موبایل توی اینترنت 8 9 تایی پیدا میشه.آدرس دقیق ندارم بیاد بگوگلی !:4: اما اگه مشکل سرعت نداری کتابهایی که دارم 3 4 تا میشه برات یه جا آپلود کنم :30:

mohsen-unique
10-01-2010, 10:47
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خیلی خوشحالم که این تاپیک رو می بینم اما کاش توی خود بخش ویندوز موبایل می زدید تا همه باخبر شن
کاش اول اصول برنامه نویسی رو می گفتید آخه اینطوری برای بچه هایی که تا حالا برنامه نویسی نکردن و تازه می خوان شروع کنن یه خورده سخته.
اگه کمک خواستید من در خدمت هستم در حد یه مبتدی برنامه می نویسم برای ویندوز موبایل
کارتون خیلی عالیه

vagrik جان چرا این تاپیک رو به بخش ویندوز موبایل منتقل نمی کنید تا همه از اون استفاده کنن؟
اصلا یه بخش برنامه نویسی برای ویندوز موبایل را بندازیم خیلی عالی می شه

Vagrik
10-01-2010, 12:42
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خیلی خوشحالم که این تاپیک رو می بینم اما کاش توی خود بخش ویندوز موبایل می زدید تا همه باخبر شن
کاش اول اصول برنامه نویسی رو می گفتید آخه اینطوری برای بچه هایی که تا حالا برنامه نویسی نکردن و تازه می خوان شروع کنن یه خورده سخته.
اگه کمک خواستید من در خدمت هستم در حد یه مبتدی برنامه می نویسم برای ویندوز موبایل
کارتون خیلی عالیه

vagrik جان چرا این تاپیک رو به بخش ویندوز موبایل منتقل نمی کنید تا همه از اون استفاده کنن؟
اصلا یه بخش برنامه نویسی برای ویندوز موبایل را بندازیم خیلی عالی می شه


محسن جان؛

بزودی این کار عملی خواهد شد... یکمقدار بایستی اول به کل بخش برسیم تا بعد اون بخش‌هارو هم اضافه کنیم.

موفق باشید

mfaliasghar
08-03-2010, 14:57
با سلام و تشکر و خسته نباشید به شما دوست عزیز hamedpc007

لطفا آموزشها رو ادامه بدید . بی صبرانه در انتظار ادامه آموزشها هستم . پستهای قبلی بسیار خوب و مفید بود . در ضمن می خواستم بدونم به قسمتهای برنامه نویسی شبکه روی گوشی هم می رسیم یا نه ؟

Vagrik
08-03-2010, 15:11
با سلام و تشکر و خسته نباشید به شما دوست عزیز hamedpc007

لطفا آموزشها رو ادامه بدید . بی صبرانه در انتظار ادامه آموزشها هستم . پستهای قبلی بسیار خوب و مفید بود . در ضمن می خواستم بدونم به قسمتهای برنامه نویسی شبکه روی گوشی هم می رسیم یا نه ؟


سلام و درود؛

بزودی بخش برنامه نویسی ویندوز دات نت، راه اندازی خواهد شد.

موفق باشید

hamedpc007
08-03-2010, 22:41
با سلام و تشکر و خسته نباشید به شما دوست عزیز hamedpc007

لطفا آموزشها رو ادامه بدید . بی صبرانه در انتظار ادامه آموزشها هستم . پستهای قبلی بسیار خوب و مفید بود . در ضمن می خواستم بدونم به قسمتهای برنامه نویسی شبکه روی گوشی هم می رسیم یا نه ؟

با سلام خدمت همه دوستان و با عرض شزمندگی ! :9: به دلیل مشکلات کاری و عدم دسترسی به اینترنت یه مدتی توی کارم تاخیر افتاد . منتظر آموزش های جدید باشید . انشاالله جبران میکنم

بله دوست عزیز یه مقدار اگه صبور باشید به اونجا هم میرسیم که عشق خودم هم هست:8:

hamedpc007
10-03-2010, 15:27
خب بعد از يه غيبت نسبتا طولاني دوباره برگشتم و در خدمتتون هستم و ميخوام كه آموزش ها رو ادامه بدم البته بر خلاف دفعه قبل مي خوام موضوع مباحث رو با كمك و پيشنهاد شما انتخاب كنم كه براي شما مفيد تر و جالب تر باشه پس هر چند روز يكبار يه ليست رو آماده ميكنم و دوستان به اونها راي بدن بعد هر كدوم كه بيشتر راي آورد اون مطلب رو ادامه ميدم البته اگه موضوعي مورد علاقه دوستان بود كه من توي ليست نياورده بودم باز هم شما بفرماييد من به ليست نظر سنحي اضافه ميكنم این لیست رو به مرور تکمیل میکنیم و به امید خدا کم کم
کاملش می کنیم.

خب براي شروع اين چند تا مطلب رو در نظر دارم نظر بديد تا شروع كنم :

1. ادامه برنامه دفترچه تلفن و برقراري تماس و ارسال sms
2. طراحي يك مديا پلير ساده
3. طراحي يك ماسين حساب مهندسي
4. طراحي يك دفترجه يادداشت با قابليت ايندكس

mfaliasghar
14-03-2010, 11:48
موضوع شماره یک البته با اضافه نمودن بخشی به منظور خواندن sms های خوانده نشده .

aminkz
30-03-2010, 14:44
یک

amir_abbas96
02-05-2010, 15:40
سلام و سپاس فراوان برای زحماتی که می کشید.
شماره ی 2 البته اگه به مدیا پلیر پیشرفته هم تبدیل بشه که دیگه ...:38:

kkiann
09-05-2010, 21:01
سلام و خسته نباشید
امیدوارم با توجه به اینکه چند روزیه به این تاپیک سر نزدید، بتونم جواب سوالم رو ازتون بگیرم.
من تا حالا هیچ پروژه ای برای پاکت پیسی ننوشتم. ولی چون کارم برنامه نویسی ویندوز و وب هست، فکر نکنم که برام مشکل چندانی پیش بیاد. الان یه پروژه بهم پیشنهاد شده (البته از نوع رایگان!) که من چون در مورد خودم مطمئن نبودم، هنوز جوابی بهش ندادم.
توی این پروژه احتیاج به یه Database هست که اطلاعات رو نگهداری کنه و یه برنامه Report گیری که برام نمودارهای مختلف رو بکشه. میخواستم بدونم که امکان استفاده از Database توی Pocket PC به چه صورتی هست. از چه Database ای میتونم استفاده کنم اصلا؟! از SQL Server میشه استفاده کرد؟ یا Access؟ یا جفتشون و یا هیچ کدومشون؟!
و اینکه میشه از Crystal Reports برای Report گیری و کشیدن نمودار روی Pocket PC استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه بتونین منو راهنمایی کنید.
مرسی

mohsen-unique
09-05-2010, 21:20
سلام و خسته نباشید
امیدوارم با توجه به اینکه چند روزیه به این تاپیک سر نزدید، بتونم جواب سوالم رو ازتون بگیرم.
من تا حالا هیچ پروژه ای برای پاکت پیسی ننوشتم. ولی چون کارم برنامه نویسی ویندوز و وب هست، فکر نکنم که برام مشکل چندانی پیش بیاد. الان یه پروژه بهم پیشنهاد شده (البته از نوع رایگان!) که من چون در مورد خودم مطمئن نبودم، هنوز جوابی بهش ندادم.
توی این پروژه احتیاج به یه Database هست که اطلاعات رو نگهداری کنه و یه برنامه Report گیری که برام نمودارهای مختلف رو بکشه. میخواستم بدونم که امکان استفاده از Database توی Pocket PC به چه صورتی هست. از چه Database ای میتونم استفاده کنم اصلا؟! از SQL Server میشه استفاده کرد؟ یا Access؟ یا جفتشون و یا هیچ کدومشون؟!
و اینکه میشه از Crystal Reports برای Report گیری و کشیدن نمودار روی Pocket PC استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه بتونین منو راهنمایی کنید.
مرسی

از خود SQL Server که نمی شه استفاده کرد ماکروسافت برای این کار یه نسخه از SQL رو تحت ویندوز موبایل درست کرده به اسم Microsoft SQL Server Compact که می تونید از اون استفاده کنید ولی امکاناتش نسبت به نسخه ی کامل کمتر (موقه ی کار باش متوجه می شید)
اما درباره ی Report گیری من تاحالا امتحان نکردم نمی دونم شاید برنامه ی معادلی برای این کار باشه

kkiann
10-05-2010, 00:03
از خود SQL Server که نمی شه استفاده کرد ماکروسافت برای این کار یه نسخه از SQL رو تحت ویندوز موبایل درست کرده به اسم Microsoft SQL Server Compact که می تونید از اون استفاده کنید ولی امکاناتش نسبت به نسخه ی کامل کمتر (موقه ی کار باش متوجه می شید)
اما درباره ی Report گیری من تاحالا امتحان نکردم نمی دونم شاید برنامه ی معادلی برای این کار باشه

مرسی. یه ذره گوگلیدم و Compact Edition رو یافتم. ولی هنوز چیزی در مورد Report گیری پیدا نکردم. حالا اگه پیدا کردم خودم اینجا خبرشو می دم.
مرسی :015:

mohsen-unique
30-06-2010, 04:31
ممنون ازمطلبتون
آیا می شه فایل با فرمت
sis.
رو ساخت و بدن کابل موبایل برنامه رو د ر موبایل اجرا کرد؟
دوست عزیز اینجا بخش پاکت پیسی هست نه نوکیا
تازه اینجا بخش برنامه نویسیه لطفا توی بخش مربوطه سوالتون رو مطرح کنید:14:
پست شما حذف گردید

mohsen-unique
18-08-2010, 09:42
سلام

دوستان عزیز اگه ممکنه نحوه اتصال به دیتابیس سرور با pocket pc رو آموزش بدید

متشکرم
دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو توی بخش پرسش و پاسخ مطرح می کردید
پست شما منتقل شد

mohsen-unique
07-09-2010, 16:13
من قبلا يه ماشين حساب خاص نوشتم كه يه سري محاسبات خاص رو برام انجام ميداده توي محيط c# 2008 هم نوشتم كه الان دارين بحثش رو مي‌كنين....

امكانش هست كه همون برنامه رو به برنامه قابل اجرا روي ويندوز موبايل 6.5 تبديل كرد؟ سوري برنامه رو هم دارم

ميشه سورس برنامه‌هاي ديگه رو هم از نت گرفت و همينجوري تبديل كرد؟
دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو توی بخش پرسش و پاسخ مطرح می کردید
پست شما منتقل شد
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1541083&posted=1#post1541083

yashila_81
08-09-2010, 09:24
سلام ، ببخشید من تازه اومدم و عضو شدم.
میشه این کتابها رو که در 3-4 تا لینک بالا صحبتش بود برای من ایمل کنین. چون من شدیدن مشکل محدودیت سرعت دارم. البته اگه لینکشونو هم بدین از یه جایی سعی میکنم دانلودشون کنم.
مرسییییییییییییییییییی

yashila_81
08-09-2010, 09:35
سلام.
من لینک Windows Mobile 6 Professional and Standard Software Development Kits رو در بالای صفحه نتونستم استفاده کنم. گم و گور شدم :ak:
میشه لطفا یه لینک معتبر تر نشون بدین؟ خیلی ممنون میشم.

mohsen-unique
11-09-2010, 22:29
سلام.
من لینک Windows Mobile 6 Professional and Standard Software Development Kits رو در بالای صفحه نتونستم استفاده کنم. گم و گور شدم :ak:
میشه لطفا یه لینک معتبر تر نشون بدین؟ خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز معتبر تر از خود سایت مایکروسافت سراغ ندارم ...
کفی بود یه کلیک می کردید
لینک مستقیم (http://download.microsoft.com/download/f/2/3/f232f773-7edc-4300-be07-d3b76a5b3a91/Windows%20Mobile%206%20Professional%20SDK%20Refres h.msi)

mohsen-unique
16-09-2010, 17:50
سلام
1- به نظرتون ساده ترین راه برای حل مشکل righttoleft چیه؟
2-دکمه ها و کنترل های زیبا و شکیل برای برنامه نویسی ویندوز موبایل سراغ دارید؟

پیشاپیش ممنون


بهتر نیست سوالات درباره ی برنامه نویسی رو توی تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کنید؟
پست شما به تایپک پرسش و پاسخ(مشکلات برنامه نویسی) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101715) منتقل شد...

omid66613
29-11-2010, 16:34
با سلام و تشکر از زحماتتون.
میشه بگین اسم این کد ها چیه؟باید دنبال چی بگردم واسه پیدا کردنشون؟من تا الان دنبال #cگشتم ولی پیدا نکردم.

mohsen-unique
30-11-2010, 08:18
با سلام و تشکر از زحماتتون.
میشه بگین اسم این کد ها چیه؟باید دنبال چی بگردم واسه پیدا کردنشون؟من تا الان دنبال #cگشتم ولی پیدا نکردم.
می شه بیشتر توضیح بدید ؟
کد نویسی های این تاپیک همه با c# هستن

omid66613
07-12-2010, 11:23
می شه بیشتر توضیح بدید ؟
کد نویسی های این تاپیک همه با c# هستن


میشه بگین برای یاد گیری این کدها باید دنبال net framework بگردم یا c# ؟
راستش گیج شدم.من باید یه برنامه ساده بنیویسم و تحویل بدم ولی کد های ساده رو نمیدونم باید چی سرچ کنم که پیدا شه

mohsen-unique
09-12-2010, 09:17
میشه بگین برای یاد گیری این کدها باید دنبال net framework بگردم یا c# ؟
راستش گیج شدم.من باید یه برنامه ساده بنیویسم و تحویل بدم ولی کد های ساده رو نمیدونم باید چی سرچ کنم که پیدا شه
net framework کتابخونه ی C# و شما بدون اون نمی تونی توی C# کد بنویسی
شما اگه می خوای C# رو از ابتدا یاد بگیری بهتر مقاله ی محمد هاشمیان رو پیدا کنی و بخونی خوب توضیح داده
یه سرچ بزنی پیداش می کنی

MEH D
09-12-2010, 13:38
net framework کتابخونه ی c# و شما بدون اون نمی تونی توی c# کد بنویسی
شما اگه می خوای c# رو از ابتدا یاد بگیری بهتر مقاله ی محمد هاشمیان رو پیدا کنی و بخونی خوب توضیح داده
یه سرچ بزنی پیداش می کنی


این مقاله تو سایت موبایلستان هست یا ...

mohsen-unique
09-12-2010, 16:32
این مقاله تو سایت موبایلستان هست یا ...
یه بخشی از اون توی تاپیک مقالات برنامه نویسی هست
من سعی می کنم امشب توی سایت بزارم...

FVSS
30-01-2011, 12:53
سلام
یه colordialog میخوام.
از کجا میتونم پیدا کنم؟

mohsen-unique
01-02-2011, 08:56
سلام
یه colordialog میخوام.
از کجا میتونم پیدا کنم؟

سوالتون رو توی بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

جایی نمی تونید گیر بیارید خودتون بنویسید کار سختی نیست مشکلی داشتید بپرسید

sonicuser
30-06-2012, 14:12
ببخشید من ویژوال استدیو 2010 رو دارم ولی موقع نصب windows Mobile 6 Professional and Standard میگه که باید ویژوال استیو 5 به بالا را نصب کنید + windows mobil center + net com چیکار کنم تروخدااااااااااااا:please::dx:

mohsen-unique
01-07-2012, 14:40
ببخشید من ویژوال استدیو 2010 رو دارم ولی موقع نصب windows mobile 6 professional and standard میگه که باید ویژوال استیو 5 به بالا را نصب کنید + windows mobil center + net com چیکار کنم تروخدااااااااااااا:please::dx:
شما اگه می خواین برای ویندوز موبایل برنامه بنویسید باید حتما از ویژوال استدیو 2008 استفاده کنید ویژوال استدیو 2010 مخصوص ویندوز فون هست و شما نمی تونید از توی اون برای ویندوز موبایل برنامه بنویسید