PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد network pin



mr.hanzaleh
10-11-2009, 10:47
با سلام
دوستان یه گوشی قدیمی موتورولا مدل C168i با سیم کارد AT&T دستم رسیده که داخل سایت همراه اول REG کردم و گفت میتونین با سیم کارت همراه اول use کنین. حالا گوشی که می خواد بیاد بالا ازم می پرسه Network pin رو وارد کنین در حالی که من هیچ کدی ندارم چند بارم که اشتباه می زنی block میکنه باطری رو در می آری روشن می کنی باز از اول می پرسه. کلی سرچ زدم اما به نتیجه نرسیدم. راستی با سیم کاردAT&T بالا اومدم یه Master Reset و Master Clear کردم که فایده ی نداشت. الان باید چی کار کنم؟
خیلی ممنون می شم یکی راهنماییم کنه.
با تشکر002:

mr.hanzaleh
10-11-2009, 18:52
یکی از دوستان لطفا جواب بده

MOTO MAN
10-11-2009, 21:01
با سلام
دوستان یه گوشی قدیمی موتورولا مدل C168i با سیم کارد AT&T دستم رسیده که داخل سایت همراه اول REG کردم و گفت میتونین با سیم کارت همراه اول use کنین. حالا گوشی که می خواد بیاد بالا ازم می پرسه Network pin رو وارد کنین در حالی که من هیچ کدی ندارم چند بارم که اشتباه می زنی block میکنه باطری رو در می آری روشن می کنی باز از اول می پرسه. کلی سرچ زدم اما به نتیجه نرسیدم. راستی با سیم کاردAT&T بالا اومدم یه Master Reset و Master Clear کردم که فایده ی نداشت. الان باید چی کار کنم؟
خیلی ممنون می شم یکی راهنماییم کنه.
با تشکر

سلام دوست من

راستشو بخوای من اطلاعات زیادی ندارم ولی احتمال می دم همراه اول باید کدش را بهت می داد.
ولی 12345 را هم امتحان کن اگه جواب نداد به تاپیک زیر برو

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=42149

ولی فکر نکنم گوشیت را ساپورت کنه تا imei را عوض کنی.

ولی در هر صورت صبر کن تا دوستان دیگه کمکت کنند.

موفق باشید...

mr.hanzaleh
11-11-2009, 15:53
من 12345 رو تست کردم روی گوشی اما جواب نداد کسی دیگه ایده ای داره ؟ راه دیگه ای هست ؟

OMIGA
11-11-2009, 18:04
دوست عزیز
من فکر می کنم مشکلت قضیه زیر باشه ولی راه حلشو نمی دونم!
ببین در خازج از ایران Network Provider های زیادی وجود دارند و اینها هر کدام بنا به دلایل خاصی روی بعضی گوشیها یک کد امنیتی می گذارند تا نشه از اون گوشی جاهای دیگه استفاده کرد مثلا من یکیشونو می شناختم که یه گوشی رو تو قرعه کشی چند ثبت نام کننده جدید به یه نفر داده بود و این کارو با گوشیش کرده بود! بنابراین این قضیه زیاد به همراه اول مربوط نیست البته بعضی از وقتها هم گوشی ممکنه مال یک Region خاص باشه و باند کاریش و ... به شبکه نخوره که قدیم همراه اول برای این تنظیمات پول می گرفت الان رو نمی دونم! اما اون گوشیا آنتن نمی دادند مشکل شما این نیست متاسفانه فریمویر گوشیتون لاک شده تا فقط از AT&T استفاده کنه و شما باید این لاک رو برداری!
اگه گوشیت مثل خودمA1200 بود می گفتم فلش کنی درست می شه ولی گوشی شما رو نمی شناسم باید توی سایتایی که در موردش توضیح دادن دنبال Unlock بگردی حالا ممکنه لاک کد بهت بدن یا هر چیز دیگه ولی هست فقط سرچ کن بعضی وقتها بهت پچ می دن می گن فریمویر گوشیتو بکش بیرون پچش کن و دوباره بریز روش درست می شه! خلاصه راهای زیادی دیدم ولی نمی دونم کدومش به کارت میاد فقط باید سرچ کنی!

MOTO MAN
11-11-2009, 18:10
دوست عزیز
من فکر می کنم مشکلت قضیه زیر باشه ولی راه حلشو نمی دونم!
ببین در خازج از ایران network provider های زیادی وجود دارند و اینها هر کدام بنا به دلایل خاصی روی بعضی گوشیها یک کد امنیتی می گذارند تا نشه از اون گوشی جاهای دیگه استفاده کرد مثلا من یکیشونو کی شناختم که یه گوشی رو تو قرعه کشی چند ثبت نام کننده جدید به یه نفر داده بود و این کارو با گوشیش کرده بود! بنابراین این قضیه زیاد به همراه اول مربوط نیست البته بعضی از وقتها هم گوشی قاره مال یک region خاص باشه و باند کاریش و ... به شبکه نمی خوره که قدیم همراه اول برای این تنظیمات پول می گرفت الان رو نمی دونم! اما اون گوشیا آنتن نمی دادند مشکل شما این نیست متاسفانه فریمویر گوشیتون لاک شده تا فقط از at&t استفاده کنه و شما باید این لاک رو برداری!
اگه گوشیت مثل خودمa1200 بود می گفتم فلش کنی درست می شه ولی گوشی شما رو نمی شناسم باید توی سایتایی که در موردش توضیح دادن دنبال unlock بگردی حالا ممکنه لاک کد بهت بدن یا هر چیز دیگه ولی هست فقط سرچ کن بعضی وقتها بهت پچ می دن می گن فریمویر گوشیتو بکش بیرون پچش کن و دوباره بریز روش درست می شه! خلاصه راهای زیادی دیدم ولی نمی دونم کدومش به کارت میاد فقط باید سرچ کنی!

سلام

فکر کنم ایشون کاملا درست بگند و فیرمور گوشی برای یک منطقه ی خاص هست و برای مناطق دیگه قفل هست.

اگه یه کم مدل گوشیت بالاتر بود می گفتم چه جوری قفل فیرمور را برداری ولی مدل گوشیت خیلی پایینه.
خلاصه فکر کنم باید بدی بیرون برات با باکس قفلش را بردارند.( فکر کنم باکس اسمارت کلیپ و موتو فان این قابلیت را داشته باشه)
احتمال زیاد با تغییر فیرمور مشکلت حل می شه.

موفق باشید...

mr.hanzaleh
13-11-2009, 11:29
خیلی ممنون دوستان یه سر میرم علاالدین ببینم چی میگن.