PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک : درخواست iTunes برای motorola L7



zargol
23-11-2009, 15:45
سلام.
شرمنده از اینکه این تاپیک زدم. باور کنید هر چقدر گشتم نتونستم iTunes مخصوص L7 رو پیدا کنم.
ترو خدا منو راهنمائی کنید چون من قبلا یدونه E1 داشتم با iTunes ش خیلی حال میکردم و عالی بود ولی العان به تازگی از یکی از دوستام یه L7 گرفتم میخوام باهاش MP3 گوش بدم برنامه خودش خیلی خوب نیست و کیفیت هم نداره ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید.

MOTO MAN
23-11-2009, 16:19
سلام دوست من به راحتی نمیشه روی گوشی که فلش نشده itunes نصب کرد.

اگه اشتباه نکنم شما در تاپیک مونستر این گوشی پرسیدید که چه جوری رو گوشی فلش کنم من هم لینک آموزش را براتون گذاشتم الان هم می گم بهترین راه اینه به مونستر زیر که لینکش را دادم فلش کنید و این مونستر به طور پیش فرض itines داره همچنین با فلش بهش می تونید از قابلیت های بیشتری برخوردار شید.
در ضمن فلش گوشی های موتورولا ساده است و احتیاج به باکس و ... نداره.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=84362

موفق باشید...

shockedpie
23-11-2009, 16:51
اول باید قفل RSA رو از رو firmware برداری. بعد میتونی Itunes رو L7 نصب کنی. اینم خود Itunes که آپلود کردم.
در ضمن اگر بلد نیستی قفل رو برداری، میتونی با یه سرچ پیدا کنی. یا اینکه که MonsterPack فلش کنی تا راحت باشی. :30:

zargol
23-11-2009, 16:55
با سلام من این فلشی که شما دادین نصب کردم ممنون.
ولی منظور من از iTunes اینه :

MOTO MAN
23-11-2009, 17:02
با سلام من این فلشی که شما دادین نصب کردم ممنون.
ولی منظور من از iTunes اینه :

شرمنده منظورتون را متوجه نمی شم مگه itunes روی خود مونستر نبود و این عکس ها چیه؟ مگه مال گوشی شما نیست؟

zargol
23-11-2009, 20:55
نه مال گوشی من نیست اینو از اینترنت در آوردم. اون مونستری که شما گذاشتین اصلا این iTunes رو نداشت فقط یک mp3 پلیر معمولی داشت.
یا شاید من بلد نیستم پیداش کنم لطفا منو راهنمائیی کنید.

™ALI
23-11-2009, 21:45
نه مال گوشی من نیست اینو از اینترنت در آوردم. اون مونستری که شما گذاشتین اصلا این iTunes رو نداشت فقط یک mp3 پلیر معمولی داشت.
یا شاید من بلد نیستم پیداش کنم لطفا منو راهنمائیی کنید.

سلام دوست عزیز...

اگه ورژن بوت لودر گوشیتون 08.D0 هستش میتونید مونسترپک زیر رو نصب کنید ! فکر میکنم راضیتون کنه... :003:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=80528

موفق و شاد و سلامت باشین...:8:

MOTO MAN
24-11-2009, 08:40
نه مال گوشی من نیست اینو از اینترنت در آوردم. اون مونستری که شما گذاشتین اصلا این iTunes رو نداشت فقط یک mp3 پلیر معمولی داشت.
یا شاید من بلد نیستم پیداش کنم لطفا منو راهنمائیی کنید.

سلام برای اجرای itunes فکر کنم باید اون کلید کناره ی گوشی سمت چپ را بزنی تا اجرا بشه اگه مطمئنی itunes نداره می تونی از فایلی که بالا گذاشتند استفاده کنی و itunes را نصب کنی و احتیاجی به rsa free کردن نداری. اگه هیچ کدوم جواب نداد می تونی از مونستری که علی آقا بالا معرفی کردند استفاده کنی ولی به نظر من از نظر موسیقی به خوبی همین moto music نیست.

موفق باشید...

zargol
25-11-2009, 17:42
اول باید قفل RSA رو از رو firmware برداری. بعد میتونی Itunes رو L7 نصب کنی. اینم خود Itunes که آپلود کردم.
در ضمن اگر بلد نیستی قفل رو برداری، میتونی با یه سرچ پیدا کنی. یا اینکه که MonsterPack فلش کنی تا راحت باشی. :30:

با سلام من نتونستم طریقه برداشتن RSA رو از روی firmware پیدا کنم. اصلا نمیدونم چرا هرچی برنامه jar میریزم گوشیم اجرا نمیکنه. من گوشیمو با مونسترپک moto music فلش کردم بهتر از بقیه هست. لطفا منو راهنمائی کنید که چطوری میتونم این Itunes که شما گذاشتین نصب کنم.

MOJI3180
26-11-2009, 17:34
سلام zargol عزیز

راه ساده را انتخاب کنید .!

تا وقتی این همه مونسترپک جدید که همشون ورژن جدید برنامه ایتونز دارند وجود داره لازم نیست که بخواید RSA گوشی را پاک کنید !

این عکس هایی که شما گذاشتید مربوط میشه به پایین ترین ورژن برنامه آیتونز که الان هیچ محبوبیتی نداره . چون برای ریختن آهنگ به داخلش باید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید ولی نسخه های جدید برنامه به کامپیوتر نیاز ندارند و خودشون یک راست دیتا بیس درست میکنند .

در بالا دوستان دو لینک دادند که میتونید گوشی را به هر کدومشون که میخواید فلش کنید.

دادن این چند تا لینک زیر هم خالی از لطف نیست !

***چگونگی کار با برنامه آیتونز –واکمن**** (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=51916)

***آموزش تصویری نحوه نصب برنامه آیتونز*** (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=53448)

اگه تصاویر باز نشد ازتون عذر میخوام .

حالا اگه اصرار دارید که خودتون RSA را پاک کنید اطلاع بدید تا براتون نحوه کار رو بگم .!

موفق باشید ......