PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد فعال سازی دیتا



kawir
10-12-2006, 10:27
سلام به دوستای گل و مدیران عزیز .
من در مورد فعال کردن دیتا روی گوشیم ( که نوکیا 6260 هستش ) نیاز به کمک دارم . بعد فعال سازیش یه پسورد بهم دادن و گفتن خودشونم بلد نیستن چی کار باید کرد .
از دوستایی که می تونن کمک کنن لطفا نظر بدن که چی کار باید کنم و با دیتا چه کارایی میشه انجام داد روی موبایل ؟
ممنون از همگی

kawir
12-12-2006, 13:21
کسی نمی تونه کمک کنه؟

kawir
13-12-2006, 15:07
کسی از دوستان نیست که بتونه کمک کنه؟

kawir
28-12-2006, 14:24
؟ آقا انگار كسي به اين تاپيكها رسيدگي نمي كنه؟

bl4ck.c0d3rz
23-01-2007, 19:56
خوب یوزر و پسووردی که بهت دادن تو اون قسمت Access point وارد میکنی و بعد کانکت.
فقط یعصی سایتها رو میتونی ببینی.

hamed.sharafi
24-01-2007, 00:50
ولی به نظر من استفاده نکن . هزینش پشیمونت می کنه . در ضمن تو ایران کار خاصی هم نمی تونی باش بکنی . حالا تو خارج یه سفارش کالایی ، آب و هوایی ، کنترل ترافیکی ......

hamed.sharafi
24-01-2007, 00:58
ولی به نظر من استفاده نکن . هزینش پشیمونت می کنه . در ضمن تو ایران کار خاصی هم نمی تونی باش بکنی . حالا تو خارج یه سفارش کالایی ، آب و هوایی ، کنترل ترافیکی ......

alirezag
27-01-2007, 15:52
من بيش از يكساله ديتا دارم و استفاده هم ميكنم. سرعتش كمه، هزينه ثابت ماهي 10 هزار تومان داره، ولي لنگه كفشه وسط بيابون. ايشالا gprs راه بيفته بهتر ميشه. ولي روش استفاده:
1- اگر لپتاپ داريد كه bluetooth داره ، با اون ميتونيد از طريق كامپيوترتون يك network connection بسازيد و آدرس گوشي تون رو كه search كرده و به كامپيوتر معرفي كردين به اون ميدين با تلفن و user id و password شركت isp كه ازش استفاده ميكنيد. اونوقت ميتونيد از ie يا ... استفاده كنيد ولي با سرعت دق آور. خوبيش اينه كه يه وقت وسط جاده بدون خط تلفن خواستيد يه چيز تو اينترنت چك كنيد ميشه.
2- با خود گوشي كه راحته، و بستگي به گوشيتون داره. فقط اينو بدونيد كه خيلي از سايتها اصلا نمياد. خيلي ها خلاصه شده مي آد و بعي سايتها مخصوص موبايلش مي آد.
موفق باشيد.

kawir
05-03-2007, 08:54
ممنون از توضیحاتتون. فقط لطفا راهنماییم کنید که پسورد یا همون شماره ای رو که دادند چی کار کنم اگه بخوام با خود گوشی وصل بشم به وب . ممنون

mtkh
13-08-2010, 16:00
سلام به دوستای گل و مدیران عزیز .
من در مورد فعال کردن دیتا روی گوشیم ( که نوکیا 6260 هستش ) نیاز به کمک دارم . بعد فعال سازیش یه پسورد بهم دادن و گفتن خودشونم بلد نیستن چی کار باید کرد .
از دوستایی که می تونن کمک کنن لطفا نظر بدن که چی کار باید کنم و با دیتا چه کارایی میشه انجام داد روی موبایل ؟
ممنون از همگی

با عرض سلام فعال كردن dataبصورت دستي ازتنظيمات گوشي شماامكانپذيراست ولي براي راهنمايي بيشتربايدبه اين دوسؤال پاسخ بدهيد
1-نوع سيم كارت شما؟همراه اول يا ايرانسل
2-زبان منوي گوشي شما؟:hello::hello: