PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح کوچک درباره ی فرق بین Touch Pro 2 GSM و Touch Pro 2 CDMA



tighoor
12-12-2009, 20:01
با سلام...
دو نوع تاچ پرو 2 ( Touch Pro 2 ) وجود دارد.


GSMd
CDMAs

فرق بین این دو این هست که GSM سیمکارت میخوره و CDMA دقیقا همون GSM هست که ابزار تلفن رو نداره و اصلا سیمکارت نمیخوره.
اگه رام های GSM روی Touch Pro 2 CDMA نصب بشه در واقع نرم افزارهای ابزار تلفن بیخودی روی ویندوز هست.
ویندوز CDMA چون سبکتر ست و نرم افزار ها و Driver های مربوط به تلفن رو نداره سریع تر هست پس بهتره روی CDMA ویندوز ها مخصوص CDMA نصب بشه.

اگه روی Touch Pro 2 GSM ویندوز مخصوص CDMA نصب بشه با این که سخت افزار مخصوص سیمکارت خوردن و تلفن در Touch Pro 2 GSM وجود داره ولی با توجه به عدم وجود Driver ها
تنگار که گوشی شما CDMA هست و سیمکارت نمیخوره.

:atten: Touch Pro 2 CDMA بسیار بسیار در ایران کمیاب است

majhool_yf
22-06-2010, 15:54
يه سوال
ميخواستم بدونم كه اين tp2 ها كه مال at&t است و ظاهرا بهش tilt ميگن رو ميشه انلاك كرد و در ايران استفاده كرد ؟ اصولا همونطور كه ايفون ميشه براي اينم بايد راهي باشه؟!

S I N A
22-06-2010, 16:03
يه سوال
ميخواستم بدونم كه اين tp2 ها كه مال at&t است و ظاهرا بهش tilt ميگن رو ميشه انلاك كرد و در ايران استفاده كرد ؟ اصولا همونطور كه ايفون ميشه براي اينم بايد راهي باشه؟!

دوست عزیز

تا اونجایی که من یادمه به tytn II میگن tilt اما به هر حال آنلاکش میشه کرد. فقط باید یه کد برای آنلاک از انترنت خریداری کنید(قیمتش حدود 20 تا 30 دلار هست). میتونید بدید براتون آنلاک کنن.

موفق باشید

majhool_yf
22-06-2010, 16:38
با تشكر
درسته به تايتن٢ ميگن tilt و به پرو ٢ tilt2.