PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفندهایی در مورد استفاده بهینه از htc hd2



Alien
26-12-2009, 09:39
ترفندهایی در مورد استفاده بهینه از hTC HD2
http://i.imagehost.org/0438/87009a85bf891305_HTC_HD2.png

اگر شما از دارندگان این هیولای کمرباریک هستید برای استفاده بهینه از پاکت پی سی خود حتماً ادامه مطلب را بخوانید.
ضمناً هرگونه کپی برداری باید با ذکر نام و لینک به My PDA (http://mypda.mihanblog.com) باشد.
================================================== =====
قسمت اوّل

برای فعالسازی بازی های مخفی با یک File Explorer به پوشه ویندوز رفته و فایلهای مخفی bubblebreaker.exe و solitaire.exe را در پوشه StartMenu در ویندوز شرتکات کنید.
================================================== ====
برای فعالسازی Thumbnail ها در Back برنامه Opera با یک رجیستری ادیتور تغییر زیر را انجام دهید:
HKLM\Software\Opera\Info

گزینه EnableVisualBack را به عدد 1 تغییر دهید.
و برای افزایش رزولوشن Thumbnail ها:
HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs
گزینه History Thumbnail Size را از 128 به 512 تغییر دهید.
================================================== ====
برای افزودن حداکثر Tab ها اپرا با یک رجیستری ادیتور تغییر زیر را انجام دهید:
HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs
گزینه Maximum Allowed Tabs را از 3 به عدد دلخواه تغییر دهید.
================================================== ====
برای اینکه در Task Manager دکمه X برنامه را به جای Minimize کردن ببندد فایل زیر را دانلود و نصب کنید و سپس Soft Reset کنید.
http://gunner.parsaspace.com/start-download.png (http://onlygunner.persiangig.com/other/Duttys%20Task%20Manager%20for%20Leo.cab)
================================================== ====
در اپرا می توانید از دکمه Back سخت افزاری جهت بازگشت به صفحه قبل استفاده کنید.
================================================== ====
برای بهینه سازی ویندوز برنامه های BsB Tweaks (http://mypda.mihanblog.com/post/214) ، JZ SmartMort (http://mypda.mihanblog.com/post/116) و SKTools (http://mypda.mihanblog.com/post/212) را توصیه می کنیم.
================================================== ====
برای جلوگیری از اشتباه هنگام تایپ از Input Options تعداد کلمات پیشنهادی T9 را کم کنید.
================================================== ====
حتماً .Net Framework 3.5 را نصب کنید و برای اطمینان از اینکه ویندوزموبایل از .Net 3.5 استفاده کند و نه 2 با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
به HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework بروید
2.0.7045.00 را از 1 به 0 و 3.5.7283.00 را از 0 به 1 تغییر دهید.
================================================== ====
برای فعالسازی حالات مخفی Camera با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
Video Share Mode:
HKLM\Software\HTC\Camera\P9
مقدار Enable را 1 کنید.
GPS Photo Mode:
HKLM\Software\HTC\Camera\P10
مقدار Enable را 1 کنید.
3.5.7283.00 را از 0 به 1 تغییر دهید.
================================================== ====
برای گرفتن عکسهای 5 مگاپیکسلی به جای 4 مگاپیکسلی در منوی Advanced گزینه Widescreen را غیر فعال کنید.



Normal screen = 2592 x 1944 pixels = 5,038,848 pixels = 5MP
Widescreen = 2592 x 1552 pixels = 4,022,784 pixels = 4MP

================================================== ====
برای ضبط فیلم بهتر با دوربین (http://mypda.mihanblog.com/) به Video Settings/Advance Settings/Capture Format رفته و فرمت را از H.263 به MPEG4 تغییر دهید.
================================================== ====
حتماً متوجه شده اید که نمی توان با دستکش از صفحه خازنی HD2 استفاده کرد؛بهترین راه استفاده از یک دستکش چرمی نازک است.
================================================== ====
اگر می خواهید هنگام دریافت SMS یا Missed Call چراغ LED چشمک بزند:
یا
1-برنامه زیر را دانلود و نصب کنید:
http://gunner.parsaspace.com/start-download.png (http://onlygunner.persiangig.com/other/LED%20Notification%20Enabler.CAB)
یا
2-با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
برای SMS:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"AvailableOptions" را به 15 تغییر دهید
برای Missed Call :
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D660-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"AvailableOptions" را به 15 تغییر دهید
برای VoiceMail:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D661-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"Availabel Options" را به 15 تغییر دهید.
================================================== ====
برای فعال نگه داشتن AudioBooster پس از پخش یک آهنگ برای همیشه به جای Done از دکمه سخت افزاری Home استفاده کنید
================================================== ====
برای اضافه کردن یک Album Art دلخواه برای یک آلبوم موسیقی ابتدا عکس مورد نظر را با سایز 256x256 و 96dpi تهیه کرده سپس نام و پسوند آنرا به صورت زیر تغییر دهید:
برای مثال نام آلبوم Siavash 2010 است:
Siavash_2010.vin~
(علامت ~ قبل از نام آلبوم)
حال فایل را در فولدر آلبوم مورد نظر کپی کنید
================================================== ====
اگر از S2U2 استفاده می کنید و از باز کردن دوباره ی قفل صفحه ناراضی هستید با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKCU\ControlPanel\Keybd
مقدار DeviceLockWhenSuspend را به 0 تغییر دهید
ویا فایل زیر را دانلود و نصب کنید:
http://gunner.parsaspace.com/start-download.png (http://onlygunner.persiangig.com/other/Disable%20Auto%20Device%20Lock.cab)

Alien
26-12-2009, 09:40
قسمت دوم

برای خروج کامل از hTC Album هنگام فشار دادن دکمه OK یا X و در نتیجه صرفه جویی در مصرف RAM با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbumv"ok_minimize"
به 0 تغییر دهید
================================================== ====
برای استفاده از لینکها در اپرا بدون نیاز به زوم با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM/Software/Opera/Info/az_overview_threshold
از 64 به 32 تغییر دهید.
================================================== ====
برای افزایش سرعت پاکت پی سی با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\FATFS
cachesize را به 4096 تغییر دهید.
================================================== ====
برای جلوگیری از Tap شدن ناخواسته هنگام Scrollبا یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM/System/GWE/Touch/Filter/Minimumtaptime
از 0 به 30 تغییر دهید.
================================================== ====
برای داشتن یک Task Manager زیبا و FingerFriendly از برنامه استفاده e-Native Showcase (http://mypda.mihanblog.com/post/158) کنید.
================================================== ====
برای افزودن گزینه Mark All Read به منوی Email برنامه زیر را دانلود و نصب کنید:
http://gunner.parsaspace.com/start-download.png (http://onlygunner.persiangig.com/other/MarkAllReadInbox.CAB)
================================================== ====
برای افزایش سرعت Scroll در تب های Internet و People و همچنین صفحات Album و All People با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM/SOFTWARE/HTC/HTCScroll/velocity_factor
را به 20000 یا عدد دلخواه تغییر دهید.
================================================== ====
برای فعالسازی Reflow و در نتیجه خواندن بهتر متون در Adobe Reader ابتدا تغییر زیر را در رجیستری اعمال کنید:
current_user/software/adobe/adobereaderle.25/Enablereflow
مقدار را به 1 تغییر دهید
سپس در Adobe Reader گزینه Tools/View/Reflow را انتخاب کنید.
HKLM/SOFTWARE/HTC/HTCScroll/velocity_factor
را به 20000 یا عدد دلخواه تغییر دهید.
================================================== ====
برای افزایش سرعت Scroll در حالت Landscape در آلبوم با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM/SOFTWARE/HTC/HTCAlbum/rotate
از 1 به 0 تغییر دهید.
================================================== ====
برای گرفتن عکسهایی با کیفیت تر با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM\software\htc\camera\image\jpegquaity\superfin e
5Msize را از 643628 به 746028 تغییر دهید.
================================================== ====
برای گرفتن فیلمهایی با کیفیت تر با فرمت MPEG4 با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
[HKLM\Software\HTC\Camera\recparam\MP4VGA
BitRate را از 2097152 به 4194304 تغییر دهید.
================================================== ====
برای فعالسازی فرمت های ویدئویی دیگر جهت ضبط تصاویر با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
[HKLM\Software\HTC\Camera\P2
EncodeFormat را به 2147483647 تغییر دهید.
این تغییر فرمت های زیر را فعال می کند:
H263(3gp): CIF 352x288 \ M 176x144
MPEG4: L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480
3GPP2: S 128x96 \ M 176x144 \ L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480
MOTION JPEG: S 128x96 \ M 176x144 \ L 320x240 \ CIF 352x288 \ VGA 640x480
H264: L 320x240 \ CIF 352x288
================================================== ====
با توجه به صفحه بزرگ HD2 زوم کردن با دو انگشت یک دست در Opera بسیار مشکل است برای فعالسازی نوار زوم با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM\Software\Opera\Defaults
ZoomSliderEnabled از 0 به 1 تغییر دهید.
================================================== ====

امیدوارم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید
با تشکر
My PDA (http://mypda.mihanblog.com/)

ali asghar
26-12-2009, 10:47
سلام

علی جان مثله همیشه خوب و عالی بود.امیدوارم به دوستانی که hd2 دارن نهایت استفاده رو از این ترفندها ببرنند.


تاپیک به مدت یه ماه مهم شد

mehrdad201
26-12-2009, 14:25
دوست عزیز ضمن تشکر از شما

اگه امکانش هست همینجا یه برنامه رجیستری ادیتور که مورد تایید خودتون هم هست رو معرفی کنید.

سپاسگذارم.

Behnood
26-12-2009, 14:36
دوست عزیز ضمن تشکر از شما

اگه امکانش هست همینجا یه برنامه رجیستری ادیتور که مورد تایید خودتون هم هست رو معرفی کنید.

سپاسگذارم.

شما این برنامه رو نصب کنید دارای رجیستری ادیتور هم هست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=88104

S I N A
26-12-2009, 15:09
شما این برنامه رو نصب کنید دارای رجیستری ادیتور هم هست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=88104

به به میبینم که بهنود جان تو این یه هفته که نبودم به جمه ppc دارا پیوستی:4: اونم انقدر شاخ.

مبارک باشه بهنود جان.

علی جان کاره شما هم عالی بود.:merci:

alireza76
26-12-2009, 18:53
قسمت دوم

================================================== ====
با توجه به صفحه بزرگ HD2 زوم کردن با دو انگشت یک دست در Opera بسیار مشکل است برای فعالسازی نوار زوم [/COLOR]با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM\Software\Opera\Defaults
ZoomSliderEnabled از 0 به 1 تغییر دهید.
[COLOR=#000000My PDA (http://mypda.mihanblog.com/)[/COLOR]
[/CENTER]

نوار زوم کجاست؟؟؟؟؟؟؟:7:

Alien
26-12-2009, 22:37
نوار زوم کجاست؟؟؟؟؟؟؟:7:
نوار زوم خود اپرا منظور هست نه سخت افزاری

mehrdad201
28-12-2009, 00:30
یه سوال

میشه بفرمایید این اطلاعات رو چطوری بدست اوردید.

البته اگه فضولی نیست.

SAEEDWIZARD
28-12-2009, 10:56
یه سوال

میشه بفرمایید این اطلاعات رو چطوری بدست اوردید.

البته اگه فضولی نیست.

منبع این اطلاعات که همانطور که مشخصه وبلاگ تخصصی و بسیار خوب MyPDA هستش. اما منبع اصلیش رو توی پیغام خصوصی بهت می گم. در واقع تمام پاکت پی سی بازها در سراسر جهان یک مرجع دارند و اون فرومی است به نام ... (پیغام خصوصی:4:)

manuelcalavera
28-12-2009, 11:07
مهرداد جان مرجع اصلی اینجاست

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638

XDA-Devs یا دقیقتر انجمن ِ forum.xda-developers.com چیزی نباید باشه که بخواید از کسی مخفی کنید
مرجعی که بیش از 1 ملیون یوزر داره و هر چی ما میگیم ، بیشتر تجربیات ِ اونهاست که ترجمه میکنیم

ضمن ِ اینکه کار علی جان بسیار تحسین بر انگیز هست که مرتب و منظم اینکار رو انجام دادن

مسئله ی دیگه اینکه اگه عادت کنیم با مرجع اصلی کار کنیم هم سواد انگلیسی ما در شاخه ی handheld میره بالا و اینکه میتونیم برای بقیه هم مفید باشیم ، کاری که علی انجام میده

سعید عزیز ، مدیرجان ، بعید بود ازت :دی

به هر حال ، کوچیکترین مسائل رو میتونید از این جا
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

دنبال کنید ، همونطور که میبینید اطلاعات به 4 دسته تقسیم شده :

عمومی

لوازم جانبی

رام و دولوپ

برنامه ها ، تم ها و امثالهم

موفق باشید

mehrdad201
28-12-2009, 11:51
ممنونم

میشه بگید اینها چطوری این اطلاعات رو بدست میارن؟ ازمون و خطا میرن جلو (مثل اکثر کارهای ایرانیها) یا اینکه نه ریسورس ها و داکیومنتهای این دستگاه ها رو دارند؟

manuelcalavera
28-12-2009, 13:00
ممنونم

میشه بگید اینها چطوری این اطلاعات رو بدست میارن؟ ازمون و خطا میرن جلو (مثل اکثر کارهای ایرانیها) یا اینکه نه ریسورس ها و داکیومنتهای این دستگاه ها رو دارند؟
نه شاید 10-20 درصدش آزمون خطا باشه ، Registry یک علم هست و بیشتر این ها با رجیستری ها کار میکنن ، حتی Cab file ها تغییراتی رو با یک رجیستری میدن که شما فک میکنید wow ، یه فایل ِ 1 کیلوبایتی چقدر مخوفه :دی

SAEEDWIZARD
28-12-2009, 15:26
سعید عزیز ، مدیرجان ، بعید بود ازت :دی

موفق باشید

ذکر نکردن منبع اصلی توی پستم تنها به خاطر احترام به N'ash و لوس نکردن زحمات ایشون بود. فرض کنید میومدم می گفتم منبع اصلی فلان هستش. جالب نبود خب. حداقل به این دلیل که همه ی ما توی XDA این مطالب رو خوندیم اما هیچکدوممون نیومدیم بشینیم ترجمه کنیم و توی سایت قرار بدیم. اما N'ash این زحمت رو کشید.
بنده هم برای احترام به کار ایشون منبع اصلی رو توی پست ذکر نکردم و تنها برای اینکه جواب مهرداد رو داده باشم، پستی زدم و ضمن تشکر ضمنی دوباره از کار N'ash، مرجع رو هم در پیغام خصوصی به اصلاعشون رسوندم.
امیدوارم متوجه شده باشید.

شاد و پیروز باشید

mehrdad201
28-12-2009, 16:23
حق با شماست

همه دوستان انگلیسیشون ممکنه قوی نباشه و خیلی از ماها وقتی فروم انگلیسی رو بخونیم شاید دقیق متوجه نشیم که چی گفته.

در ضمن جناب N'ash مطالب رو در کنار تجربیات خودشون مطرح کردند که کارشون واقعا جای تقدیر و تشکر داره.

از SAEEDWIZARD هم سپاسگذارم.

manuelcalavera
28-12-2009, 18:21
ذکر نکردن منبع اصلی توی پستم تنها به خاطر احترام به n'ash و لوس نکردن زحمات ایشون بود. فرض کنید میومدم می گفتم منبع اصلی فلان هستش. جالب نبود خب. حداقل به این دلیل که همه ی ما توی xda این مطالب رو خوندیم اما هیچکدوممون نیومدیم بشینیم ترجمه کنیم و توی سایت قرار بدیم. اما n'ash این زحمت رو کشید.
بنده هم برای احترام به کار ایشون منبع اصلی رو توی پست ذکر نکردم و تنها برای اینکه جواب مهرداد رو داده باشم، پستی زدم و ضمن تشکر ضمنی دوباره از کار n'ash، مرجع رو هم در پیغام خصوصی به اصلاعشون رسوندم.
امیدوارم متوجه شده باشید.

شاد و پیروز باشید

ضمن ِ اینکه کار علی جان بسیار تحسین بر انگیز هست که مرتب و منظم اینکار رو انجام دادن

این رو من نوشته م !
مطمئن هستم ایشون از اینکه وقتی پستشون خونده میشه ، یوزر های مشتاق هم با خودشون هم با وبلاگ ِ خوبشون هم با xda با هم در یک جا آشنا میشن خیلی بیشتر خوشحال خواهند شد .
لوس شدن برای کسی که کار ِ ترجمه و انتقال رو انجام میده فک میکنم معنی نداشته باشه .
همه مون وقتی پستی رو میزنیم اگه منبع ذکر نمیکنیم واسه این نیست که فکر میکنیم لوس میشه ، واسه اینه که شاید دلیلی ندیدیم . حالا که کسی میپرسه ، سه نقطه و اینا نذاریم بهتره ...

من نظرم رو گفتم ، به هر حال حرف ِ اول و آخر رو شما میزنید .

milad621
24-01-2010, 15:15
این HD2Tweak انگار اصلا هیچ کاری نمی‌کنه.الکیه

iranshahi
24-01-2010, 17:52
این hd2tweak انگار اصلا هیچ کاری نمی‌کنه.الکیه

این رو همه ی رام ها کار نمیکنه. ورژن رام شما چیه؟

milad621
25-01-2010, 00:41
این رو همه ی رام ها کار نمیکنه. ورژن رام شما چیه؟
دیفالت خودش.
1.48.488.1
(71294)

mehrdad201
25-01-2010, 02:06
به نظرم رام میری بیس 1.66 مصرف باتریش زیاد تر از رامهای رسمیه

milad621
26-01-2010, 16:10
بالاخره باید چیکار کنم؟

milad621
26-01-2010, 21:36
حل شد.
نسخه ۱.۲.۰ hd2 tweak.

milad621
26-01-2010, 21:50
حل شد.
ورژن 1.2.0 hd2 tweak رو نصب کردم.

Sezar
26-01-2010, 21:58
tweak حرف نداره......

majid_mz760
27-01-2010, 16:39
علي جان سلام دستت درد نكنه ...
من حدود 10روزه اين گوشي رو گرفتم مي خواستم برنامه اي كه بجاي x رو بزنم و برنامه بسته بشه رو دانلود كنم ولي مي ترسم كه برنامه گوشي ام بهم بخوره ميشه بيشتر راهنمايي كني ؟
ممنونم

iranshahi
27-01-2010, 21:24
علي جان سلام دستت درد نكنه ...
من حدود 10روزه اين گوشي رو گرفتم مي خواستم برنامه اي كه بجاي x رو بزنم و برنامه بسته بشه رو دانلود كنم ولي مي ترسم كه برنامه گوشي ام بهم بخوره ميشه بيشتر راهنمايي كني ؟
ممنونم
واسه چی بهم بریزه؟همه تصب کردن هیچی نشده.واسه شما هم چیزی نمیشه. فوقش خراب شد هارد ریست میکنی همه چی درست میشه.اصلا ترس نداره.

™EXITMOOD
14-03-2010, 22:55
دوستان یه پرسش داشتم. آیا راهی برا بیشتر بالا بردن رزولوشن تصاویر رو hd2 هست؟ سایز فونت های منوی اصلی و سیسترای یکمی بزرگه به نظرم. کلا از فونت هاش خوشم نیومده. حس می کنم به نسبت ابعاد بزرگ صفحه زیادی بزرگن!

serenti
17-03-2010, 02:02
سلام.از مطالب مفیدتون ممنون.میخواستم بپرسم از طریق ریجستری راهی هست که مشکل گیر کردن موزیک پلیرو گرفت؟

naeemtop
19-03-2010, 16:26
میشه در مورد فعالسازی بازیهای مخفی توضیح بدید

من رفتم ولی چیزی پبدا نکردم

saber nokia
28-03-2010, 22:56
اين تغييرات در رجيستري با هارد ريست از بين ميره ؟

hoomantab
29-03-2010, 01:50
من با Resco فقط HKEY_CLASSES_ROOT و
HKEY_CURRENT_USER و
HKEY_LOCAL_MACHINE و
HKEY_USERS
دارم.
پس HKLM کجاست؟؟؟

drritalin
29-03-2010, 07:34
من با resco فقط hkey_classes_root و
hkey_current_user و
hkey_local_machine و
hkey_users
دارم.
پس hklm کجاست؟؟؟

دوست عزیز hklm مخفف hkey_local_machine هست.
موفق باشی

kavirnet
01-05-2010, 09:02
سلام دوستان یکی لطف کنه مسیر رجیستری در resco رو بگه:37:

sar4591
07-05-2010, 10:21
سلام با عرض معذرت شايد سوال بسيار احمقانه باشه اما من بلد نيستم و اطلاعاتي ندارم منظور از hklm چيه؟؟؟
بازم مي گم من بلد نيستم لطفاً كسي نخنده:020:

reza0175
09-05-2010, 00:43
چه های hd2 دار لطف کنید برید توی file explorer توی قسمت my device حافظه خود گوشی هرچی فولدر هست برای من بنویسید من اسم یکی از فولدر هام تغییر کرده و باعث شده بعضی برنامه ها کار نکنه ممنونم

narnia.lussi
14-05-2010, 10:23
دوستان يه لطفي بهم بكنند برنامه resco رو برام بزرارن تا ما هم حالشو ببريم

HusseinR
14-05-2010, 14:25
برای فعالسازی حالات مخفی Camera با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
Video Share Mode:
HKLM\Software\HTC\Camera\P9
مقدار Enable را 1 کنید.
GPS Photo Mode:
HKLM\Software\HTC\Camera\P10
مقدار Enable را 1 کنید.
3.5.7283.00 را از 0 به 1 تغییر دهید.
================================================== ====
برای گرفتن عکسهایی با کیفیت تر با یک رجیستری ادیتور تغییرات زیر را انجام دهید:
HKLM\software\htc\camera\image\jpegquaity\superfin e
5Msize را از 643628 به 746028 تغییر دهید.
منظور از حالات مخفی Camera چیست؟
اون تغییر رجیستری برای افزایش کیفیت عکس هم انجام دادم اما سایز عکسها هیچ تغییری نمیکنه!! مشکل از کجاست؟
با تشکر

HusseinR
17-05-2010, 14:27
منظور از حالات مخفی camera چیست؟
اون تغییر رجیستری برای افزایش کیفیت عکس هم انجام دادم اما سایز عکسها هیچ تغییری نمیکنه!! مشکل از کجاست؟
با تشکر

نیست یاریگری که مرا یاری کند!!؟

SAEEDWIZARD
17-05-2010, 14:37
منظور از حالات مخفی Camera چیست؟
اون تغییر رجیستری برای افزایش کیفیت عکس هم انجام دادم اما سایز عکسها هیچ تغییری نمیکنه!! مشکل از کجاست؟
با تشکر


این ترفند عملا فقط عکس رو شارپ تر می کنه.
همین.

اگر چیز مهمتری بود که مطمئن باشید مهندس های شرکت htc خودشون توی گوشی لحاظ می کردند. اون ها نسبت به چیزی که ساختند مسلط تر هستند تا من و شما ! :003:

پس کلا خیلی تاثیر نداره. فقط عکس کمی شارپ میشه.

valas
17-05-2010, 16:39
Man Crack Resco Ro mIkham .

alinmohseni
05-06-2010, 11:48
برای ارسال چند فایل از طریق Bluetooth چی کار باید کرد؟

msmahmodi
07-06-2010, 12:48
دوست عزیز
من چند تا از این ترفندهایی که با ادیت رجیستری انجام می شود را انجام دادم ولی وقتی ریست کردم ویندوز بالا نیامد. در واقع در هنگام اجرای HTC Sense هنگ می کرد.مجبور شدم ریست سخت افزاری کنم.نمی دانم کدام تغییر رجیستری باعث این شده بود.رام ورژن 1.66.415.3

msmahmodi
07-06-2010, 15:10
دوستان گرامی
با سلام .اکثر این ترفندها را می توان با نرم افزار bsb tweaks1.6بدون نیاز به رجوع به رجیستری و در محیطی کاملا گرافیکی انجان داد.

aghazal2
26-06-2010, 19:10
دوستان من هر کار کردم هیچ تغییری تو گوشیم ایجاد نشد

AmiR.Gun
26-06-2010, 20:51
برای ارسال چند فایل از طریق Bluetooth چی کار باید کرد؟

يك نگاهي تو قسمت نرم افزار هاي مخصوص HD2 بنداز هست اسمشم Resco Explorerهست پيدا ميكني:003::003:

hamedhell
27-06-2010, 00:35
توی فایل منیجرهای این گوشی(چه مال خود گوشی چه Resco Explorer) نمیشه چند فایلو مارک کرد و با بلوتوث فرستاد، چه کار کنم؟؟

HusseinR
27-06-2010, 19:33
توی فایل منیجرهای این گوشی(چه مال خود گوشی چه resco explorer) نمیشه چند فایلو مارک کرد و با بلوتوث فرستاد، چه کار کنم؟؟


اتفاقا با رسكو دقيقا اين كار امكان پذيره. از منو يا ابزار برنامه فایلها رو مارك كنید و با نگه داشتن انگشت روی آنها و از منوی جدید سند رو انتخاب كنید
پست ارسال شده توسط موبايل

f_tasharofi6631
03-08-2010, 11:12
salam khaste nabashid
man manzur az rijister editor ro motavaje nashodam mamnunam tozih bedin

Mr.Mobile
03-08-2010, 11:33
salam khaste nabashid
man manzur az rijister editor ro motavaje nashodam mamnunam tozih bedin

یه برنامه است که می تونی رجیستری گوشی رو دستکاری کنی دیگه
البته اگه resco نصب کنی یه فایل همراهش هست که اینو به resco اضافه می کنه

feransiska
24-08-2010, 00:50
خدا قوت!
آقا من چندتا برنامه و بازی تو رم خارجی نصب کرده بودم ولی رم خود گوشی پر شد و فقط حدود 5mg خالی داشت!
الان چندتا از ترفندها رو اجرا کردم دیدم رم گوشی 30mg خالی داره:ai:

saeed_z
24-08-2010, 19:49
سلام به همه دوستان.
یه مشکل من این ترفندها رو انجام دادم همش کار کرد ولی الان داخل تماس که میگیرم یا میگیرن تمام گزینه ها غیر فعال میشن هیچی کار نمیکنه یعنی روشون میزنم ولی عمل نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید.

Mr.Mobile
25-08-2010, 00:08
سلام به همه دوستان.
یه مشکل من این ترفندها رو انجام دادم همش کار کرد ولی الان داخل تماس که میگیرم یا میگیرن تمام گزینه ها غیر فعال میشن هیچی کار نمیکنه یعنی روشون میزنم ولی عمل نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید.

خب رامت چیه؟

saeed_z
25-08-2010, 19:54
خب رامت چیه؟

فکر نکنم ار رم باشه چون قبلا کار میکرد.
(23569.5.5.0)5.2.23569
Enegacia ROM V8.5 WWE

tifoolghezy
22-09-2010, 10:47
man taze be in sait oomadam vali besiar khashhalam
daste shoma dard nakone

ali santor
25-09-2010, 20:26
دوستان عزیز من از رام انرزی gtx استفاده میکنم .وقتی وارد دوربین میشم نمیتونم فلش رو دایم روشن کنم.یعنی فقط به صورت اتوماتیک کار میکنه.ایراد از کجاست؟ راهی برای حل مشکل من میشناسید؟

aquamari
26-09-2010, 00:17
جالبه
اسم تایپیک :بهینه .......
اونم دوتا پست
بقیه ............:au::au::au:

shaheenmohebbi
15-10-2010, 01:28
با سلام
از مطالب پر بارتون متشکرم

maxi
19-10-2010, 01:42
آقا دمت گرم جالب بود:bp:

aminclick68
23-10-2010, 01:16
دوستان اگه تونستید برای دریافت تغییرات کامل رجیستری به این تاپیک یه سری بزنید
لینک تاپیک (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=117370&page=3)

jak-jak
23-10-2010, 19:09
ببخشید اینhkeyو امثال اینها رو چجوری میشه تغییر داد

Mr.Mobile
24-10-2010, 12:42
ببخشید اینhkeyو امثال اینها رو چجوری میشه تغییر داد

وا.. روش کلیک می کنی یه value داری می تونی به هر عددی که خواستی عوض کنی

ali xperia
24-10-2010, 19:14
سلام به همه
من می خوام بدونم روش Hard Reset سخت افزاریش چیه؟؟؟؟

ali xperia
24-10-2010, 19:23
ممنون خودم فهمیدم
1- باید دکمه Volume up/down رو هم زمان نگه داری
2- باید دکمه پاورو فشار بدی و نگه داری
یه صفحه ابی میاد که میگه اگه می خوای ادامه بدی دکمه Volume up رو فشار بدید
و...:dn:

mmsoft
24-10-2010, 21:41
ممنون خودم فهمیدم
1- باید دکمه volume up/down رو هم زمان نگه داری
2- باید دکمه پاورو فشار بدی و نگه داری
یه صفحه ابی میاد که میگه اگه می خوای ادامه بدی دکمه volume up رو فشار بدید
و...:dn:

کاش همه مثل شما بودن البته خودمونیم شما هم یکم دیر فهمیدیا!

وبقول یکی از اساتید که خیلی با این حرفش حال می کنم و بهش اعتقاد دارم !
و خداوند سرچ را آفرید...

mmsoft
24-10-2010, 22:00
man taze be in sait oomadam vali besiar khashhalam
daste shoma dard nakone

دوست عزیز ماهم خوشحالیم که یه دوست جدید به جمعمون اضافه شده ولی تاپیک جای ابراز احساسات ورودیه های جدید نیست
ضمنا قوانین رو مطالعه کنید
پست دادن به زبانی غیر از زبان پارسی خلاف مقرراته


با سلام
از مطالب پر بارتون متشکرم

پست تشکر هم خلاف مقرراته لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید و برای ابراز لطف بیشتر به کاربر مورد نظر امتیاز بدید



آقا دمت گرم جالب بود:bp:

حالا کار نداریم شما از چی خوشت اومده که می بایست از نقل قول استفاده کنی تا هم منظورت شفاف باشه هم اینکه اگر پست واقعا انقدر مفیده که ما یه پست بزنیم با محتوای **آقا دمت گرم جالب بود** بقیه هم یک فلاش بک بزنن و پستی که مفید بوده رو مطالعه کنن و از مطالبش استفاده کنن!

با تشکر و عذرخواهی از اساتید / مهدی

mohsen_nzrn
25-11-2010, 13:13
plz komak. agha en hd2 man vaghti bahash miram poshte khate kasi neshon nemid

Rob010010
28-11-2010, 16:49
plz komak. agha en hd2 man vaghti bahash miram poshte khate kasi neshon nemid
مشکل از hd2 نیست یا از شبکه مخابراتیه یا از رام
احتمال اینکه رام باشه خیلی زیاده

goldentoch
29-11-2010, 11:43
سلام
دوستان یه سوال داشتم! این درسته که از 512 مگ رم فقط 200 یا 300 تاش ازاده؟ اگر اینطوره میشه بفرمایید چهجوری میشه همشو ازاد کرد؟
مرسی و منتظرم.

Mr.Mobile
29-11-2010, 16:30
سلام
دوستان یه سوال داشتم! این درسته که از 512 مگ رم فقط 200 یا 300 تاش ازاده؟ اگر اینطوره میشه بفرمایید چهجوری میشه همشو ازاد کرد؟
مرسی و منتظرم.

بله
رامت رو باید عوض کنی
به بخش رام ها سر بزن

majid.mosavi
14-12-2010, 15:10
================================================== ===
برای اینکه در Task Manager دکمه X برنامه را به جای Minimize کردن ببندد فایل زیر را دانلود و نصب کنید و سپس Soft Reset کنید.



دوست عزیز من لینک دانلود نمیبینم میشه لطف کنین برنامه رو اپ کنید:ci:

majid.mosavi
19-12-2010, 02:44
كسي نيست جواب بده

Mr.Mobile
19-12-2010, 12:46
كسي نيست جواب بده

چرا هست
بفرما

majid.mosavi
19-12-2010, 23:46
مقداد جان دست گلت درد نكنه
الان نصب كردم اما وقتي ضربدر رو ميزنم نميبنده مثلا فايل منيجر يا اكسپلوره رو كه باز ميكنم نميبنده چرا؟
ريست هم كردم از رام ميري استفاده ميكنم ممنون دوست من

majid.mosavi
20-12-2010, 14:17
ممنون درست شد

Muhama
23-01-2011, 13:00
سلام دوستان
من HD2 دارم. حالت های زنگ هشدار گوشی 3 تا بیشتر نیست. من اگه بخوام این Alarm ها رو بیشتر کنم در کدام قسمت های باید دست ببرم؟ خیلی ممنون میشو اگه راهنمایی کنید. مثلا 5 تا زنگ هشدار
لطفا دوستان راهنمایی کنید

Mr.Mobile
24-01-2011, 00:09
لطفا دوستان راهنمایی کنید

همه اینها تو فولدرای ویندوزه فولدر ring ,htc tone رو چک کن

LORD --- Max
24-01-2011, 10:04
لطفا دوستان راهنمایی کنید

سلام...
شما میتونی یه برنامه ی Alarm خوب گیر بیاری بنصبی ...:ax:

soheil00019
14-03-2011, 00:07
سلام. من 2 تا سوال دارم. 1- چه کنیم که delivery sms خودش یک اسمس نباشه؟ 2- من فایله disable auto lock رو نصب کردم. هالا میخوام پاکش کنم! تو قسمت remove program نیست که بتونم پاکش کنم! چی کا کنم؟؟ مرسی

maisam_muh
15-03-2011, 08:14
کمک کمک
یه شیر مرد پیدا میشه منو از دست این پیغام gprs رها کنه دیوونم کرده

maisytk
30-04-2011, 20:10
این که delivery خودش بصورت sms نیاد یه مشکله. این که تو delivery به جای شماره مخاطب، اسم مخاطب رو بزنه یه مشکل بزرگتر!
اینجوری باید شماره ها رو مثل قدیم حفظ کنیم! :ca:

maisytk
30-04-2011, 20:14
می خواستم تجربه شخصیم رو بگم. تنها چیزی که باعث می شد گوشیم جوری هنگ کنه که کار به hard reset بکشه، تغییر در مقادیر Cache Size بود.
احتمالا هر کسی که بعد از اعمال تغییرات تو رجیستری گوشیش هنگ کرده و مجبور به Hard Reset شده، Cache Size رو تغییر داده!
واسه رفع مشکل هیچ اطلاعاتی ندارم! دوستان اگه می تونن راهنمایی کنن. :ac:

maisytk
30-04-2011, 20:30
مخفی کردن فولدرهای شامل عکس در برابر HTC Album
این مطلب رو از خودم نمی گم. قبلا توسط آقا سعید تو قسمت نرم افزارهای مخصوص HD2 بیان شده. ولی چون دیدم حیفه که اینجا نباشه، میگم. (البته با اجازه سعید آقا).
1- خوب باید برید تو رجیستری و بعد به آدرس زیر:
HKLM\Software\HTC\HTCAlbum\Ignored
2- سپس در اونجا یه String Value درست می کنید (Menu-> New-> String Value).
3- تو قسمت Name مثلا اسم اون فولدری رو که میخواین تو HTC Album نباشه رو بنویسید. تو قسمت String هم آدرس اون فولدر رو وارد کنید و ذخیره کنید. اون فولدر دیگه تو Album دیده نمیشه.
مثال: من یه فولدر به نام Private دارم، در Storage Card\Other\Private که نمیخوام به همین راحتی عکساش تو HTC Album دیده بشه. میرم به همون آدرس رجیستری و یه string value درست می کنم و تو قسمت Name اسم فولدر رو می نویسم و در قسمت string ادرس رو دقیقا می نویسم، یعنی storage card\other\private. و ذخیره اش می کنم. همین!
مخلصیم...

hsss
15-06-2011, 13:42
دوستان سلام چطور میشه برای کلیدهای سخت افزاری پایین عملیت خاصی رو تعریف کرد (شورتکات)

*SNOOP DOGG*
21-08-2011, 15:37
اساتید محترم بنظرتون گوشی رو چه موقعی باید شارژ کرد
باید صبر کنیم تا خالی شه
یا...

$ SCARFACE $
21-08-2011, 17:55
اساتید محترم بنظرتون گوشی رو چه موقعی باید شارژ کرد
باید صبر کنیم تا خالی شه
یا...

2رود
بذار کامل خالی بشه بعد هم بذار کامل شارژ بشه
اگر در حالت روشن شارژ میکنی سعی کن در حین شارژ باهاش کار نکنی
از شارژر خودش استفاده کن(نکردی هم مهم نیست :4:)
اگر گوشیت به هر علتی داغ کرده بذار خنک بشه بعد شارژش کن
بدرود

*SNOOP DOGG*
12-09-2011, 16:27
سلام دوستان
من هرموقع از نرم افزار کور پلیر استفاده میکنم کوشه میهنگه
کور پلیر دیگه خوب اجرا نمیشه
مجبور میشم هارد ریست کنم
راهکار چیه؟؟؟
مرسی

msafavi
05-10-2011, 09:21
با درود و سپاس فراوان

*SNOOP DOGG*
11-10-2011, 06:54
با درود و سپاس فراوان

برادر اینیکه نوشتی مشکل گوشی هستش ؟؟؟!!!
من که سر در نیووردم هرچی گشتم توگوشیم پیدا نکردم

:spam:

Mr.Mobile
11-10-2011, 11:49
برادر اینیکه نوشتی مشکل گوشی هستش ؟؟؟!!!
من که سر در نیووردم هرچی گشتم توگوشیم پیدا نکردم

:spam:
کدوم ورژن داری؟
1.3.6 رو نصب کن.بقیه ورژن هاش از این باگ ها دارن رو بعضی رام ها

*SNOOP DOGG*
12-10-2011, 08:43
دوستان سلام
شارژ کردن گوشی بوسیله یو اس بی کامپیوتر بهتره یا خود شارژر

raminjon
28-11-2011, 11:33
دوستان سلام
شارژ کردن گوشی بوسیله یو اس بی کامپیوتر بهتره یا خود شارژر

با خود شارژر برق ..... usb رو هم شارژش رو غیر فعال کن

*SNOOP DOGG*
28-11-2011, 13:36
با خود شارژر برق ..... usb رو هم شارژش رو غیر فعال کن

شما ی دلیل منطقی بیار
مگه کامپیوتر چ ضرری داره :by::at:

morteza_yaz2000
23-11-2012, 09:36
سلام. من 2 تا سوال دارم. 1- چه کنیم که delivery sms خودش یک اسمس نباشه؟ 2- من فایله disable auto lock رو نصب کردم. هالا میخوام پاکش کنم! تو قسمت remove program نیست که بتونم پاکش کنم! چی کا کنم؟؟ مرسی

سلام
من هم مشكل شما با دلايوري اس ام اس رو داشتم
وقتي رام ميري رو نصب كردم خوب شد توي اين رام دلايوري بصورت فقط يك الارم هست
:lol:

morteza_yaz2000
23-11-2012, 09:41
دوستان عزیز من از رام انرزی gtx استفاده میکنم .وقتی وارد دوربین میشم نمیتونم فلش رو دایم روشن کنم.یعنی فقط به صورت اتوماتیک کار میکنه.ایراد از کجاست؟ راهی برای حل مشکل من میشناسید؟

مشكل از رامته يه برنامه مثل FlashLight بريز مشكلت حل ميشه
البته رامهاي ميري اين برنامه رو دارند:mobilestan:

morteza_yaz2000
23-11-2012, 09:51
میشه در مورد فعالسازی بازیهای مخفی توضیح بدید

من رفتم ولی چیزی پبدا نکردم

كلا hd2 بصوذت پيش فرض سه تا بازي بيشتر نداره
Teeter كه هميشه توي منوي گيم هست
Bubble Breaker و Solitaitre كه اين بازي ها هم توي پوشه ويندوز گوشي هست ميتوني بري اونجا و دنبالشو بگردي
:mobilestan: