PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : EFY arabizer for omnia2 i8000 (عربایزر اصلی سامسونگ امنیا 2)



MOHAMMED
30-01-2010, 09:55
EFY arabizer for omnia2 i8000 (عربایزر اصلی سامسونگ امنیا 2)

این فایل عربایزر اصلی سامسونگ امنیا 2 هست که از رام میدیل ایست استخراج شده و روی 6.1 به خوبی کار میکنه و باید روی 6.5 هم جواب بده (البته من تست نکردم)

mjhamed
02-03-2010, 09:53
ممنون
فقط میخواستم بگم که روی 6.5 هم بدون مشکل کار میکنه

رادان
16-03-2010, 22:56
سلام میشه لطفاً بگید چطور این فایل عربایزر رو میشه نصب کرد؟

petros_q
18-03-2010, 05:57
متاسفانه تنها مشکلی که داره اینه که با resco explorer ناسازگاره
البته گوشی من omnia lite هست و در رام آپدیت شده رو خودش همین عربایزر نصب بود.
مشکل اینطوریه که وقتی وارد رسکو میشید ، تصویر چند بار میپره و دوباره ثابت میشه و بعد هم ازش میاد بیرون.
خواهشا اگر برای رفع این مشکل راه حلی دارید بفرمایید و یا لااقل 1 اکسپلورر خوب به قدرت رسکو معرفی کنید تا ما از این مخمصه بیرون بیاییم.
با تشکر فراوان

dr_ehsan
15-04-2010, 11:17
با سلام خدمت دوستان
من از وقتي EFY arabizer for omnia2 i8000 رو نصب كردم، نوشته هاي انگليسي به جاي اينكه سمت چپ صفحه باشن سمت راست صفحه هستن. چكار ميشه كرد كه برگردن سر جاشون؟!
با تشكر

chehh
10-06-2010, 10:56
من این. نصب کردم فارسی دریافت میکنه امه هرچی که بنویسی یا مسیج اماده هم بفرستی همشو مربع نشون میده .بیشتر مواقع مسیجام نمیره sending failed میزنه

ASMA83
16-06-2010, 17:39
باسلام: من گوشيموتازه خريدم اون فايلي كه گفته بوديد رادريافت كردم نميدونم كجابريزم؟

chehh
17-06-2010, 01:17
مبارکه
فایلو بریز تو یکی ازپوشه هایه رم یا حافضه داخلی و بعد ازطریق my file اونو نصب کن
تمام

H@M!D
25-06-2010, 13:52
متاسفانه تنها مشکلی که داره اینه که با resco explorer ناسازگاره
البته گوشی من omnia lite هست و در رام آپدیت شده رو خودش همین عربایزر نصب بود.
مشکل اینطوریه که وقتی وارد رسکو میشید ، تصویر چند بار میپره و دوباره ثابت میشه و بعد هم ازش میاد بیرون.
خواهشا اگر برای رفع این مشکل راه حلی دارید بفرمایید و یا لااقل 1 اکسپلورر خوب به قدرت رسکو معرفی کنید تا ما از این مخمصه بیرون بیاییم.
با تشکر فراوان


دقیقا من هم همین مشکلو دارم.
فقط یک مسئله دیگه هم هست اینه که ریسکو فول اسکرین نیست و قسمت انتهایش در امنیا خالی می مونه.
آیا کسی فول اسکرینشو داره؟

satyr
22-08-2010, 23:58
تروخدا یکه یه فارسی ساز درست واسه امنیا 2 معرفی کنه...مرصاد فاینال نصب کردم جواب نداد، هرچی نصب میکنم جواب نمیده، 10 باری هارد ریست کردم، رامم اورجیناله، امنیا دارا چی استفاده میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehran_k
29-08-2010, 16:58
فقط MOBiDIV_Arabware_454_AR_6.5_ALL_TSD_2010_Jan_28 :hello:

Miraclefd
15-10-2010, 14:25
فوق العاده ممنونم ، من Omnia lite 5300 دارم و 100% کار میکنه و هیچ مشکلی نداره .
اگه دوستی داره نصب کنه و لذت ببره:bo:

kv7_shadow
24-10-2010, 21:46
من امنیا2 را خریده ام. ولی وقتی دیدم از فارسی پشتیبانی نمی کند، دادم به نمایندگی رسمی پارس مایکروتل و روی آن یک رام دارای efy arabizer نصب کردند. الان بعد یک ماه دیگر کار نمی کند و فارسی ها را به صورت مستطیل نشا ن می دهد. خواستم آنرا remove کنم نمی شود چون به صورت پیش فرض نصب بود( رام آن این طور بود ). چه کار کنم؟ :ak: :ak: :ak: