PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : MOBiDIV Arabware 454 (عربایزر اصلی hTc HD2)



MOHAMMED
30-01-2010, 10:10
MOBiDIV Arabware 454 (عربایزر اصلی hTc HD2)


دوستان این عربایزر از رام جدید اچ دی 2 که مخصوص میدیل ایست هست استخراج شده

و قابل اجرا بر روی تمامی گوشیهای 6.5 میباشد !

Behnood
30-01-2010, 18:04
به به عالیه محمد جان.مثل همیشه پیشتازی دی!

Behnood
30-01-2010, 22:53
دوستان فعلا این فارسی ساز رو نصب نکنید.من کردم بعدش خود گوشیم خود به خود هارد ریست شد و همه ی برنامه هام پاک شد....

MOHAMMED
31-01-2010, 00:07
من خودم نصب کردم روی امنیا 2 به خوبی جواب داد و قشنگ داره کار میکنه و هیچ مشکل هم نداره !

البته معمولا قبل از نصب فایل فارسی ساز یا همون عربایزر همیشه بهتره که گوشی هارد ریست بشه ، تا دیگه مشکلی پیش نیاد /

این نسخه ای که در پست اول گذاشتم نسخه شکسته شده این برنامه هست که روی همه گوشیهای سیستم 6.5 جواب بده

حالا نسخه شکسته نشده که مخصوص اچ تی سی هست رو ضمیمه کردم این رو امتحان کنید احتمالا مشکلی نداشته باشه :

arash_best
02-02-2010, 08:11
اقا من دومی رو رو گوشیم htc toch 2 نصب کردم به خوبی هم جواب داد بدون این که قبل اش هارد ریست کنم .

MOHAMMED
02-02-2010, 16:15
رو hd2 کار نمیکنه

اولی یا دومی ؟

دومی رو تست کنید البته قبلش هارد ریست کنید باید جواب بده

mrmostafa
14-02-2010, 21:56
برای ویندوز 6.1 هم جواب میده؟؟؟ هنگ نکنه و اینکه اس ام اس ها بهم رخته و نا منظم نباشه

mm-morteza
18-02-2010, 13:35
سلام...من روی امنیا 2 ورزن 1/6 نصب کردم جواب میده ...ولی منوهام عربی شده...لطفا کمک کنید...بینهایت ممنون

h_khodaee
21-04-2010, 19:29
من نسخه دوم رو ریختم زبان گوشی عربی شدهٰ چیکار کنم دوباره انگلیسی بشه؟

haddad1102000
02-05-2010, 21:52
من نسخه دوم رو ریختم زبان گوشی عربی شدهٰ چیکار کنم دوباره انگلیسی بشه؟

وارد برنامه میشید و از منوی التحکم گزینه English with Arabic Enabeld رو انتخاب میکنید و ok میکنید بعد گوشی رو ری استارت میکنید.بعد از روشن شدن دوباره وارد برنامه بشید و و از منوی country ایران رو انتخاب کنید.

amir2u
05-07-2010, 08:04
وارد برنامه میشید و از منوی التحکم گزینه English with Arabic Enabeld رو انتخاب میکنید و ok میکنید بعد گوشی رو ری استارت میکنید.بعد از روشن شدن دوباره وارد برنامه بشید و و از منوی country ایران رو انتخاب کنید.

سلام
من هم همین مشکلو دارم
این کار هم کردم
اما منوی استارت نصفش عربیه
مثلا توشته مکالمه اشخاص و...
توی آل ستینگ هم عربی نوشته
تامین
النظام
و...
جدیدترین رام رو از خود سایت شرکت دان کردم
اما mobiDVکه نصب میشه همش عربی میشه
میشه راهتمایی کنید؟

best-phone
16-12-2010, 00:09
دوستان بر روی hd2 جواب داد البته دومی رو امتحان کردم .
اون دسته از دوستانی که مشکل دارن شاید مشکلشون برگرده به رامی که دارن استفاده میکنن به نظر من واسه فارسی ساز mobdiv 440 رو امتحان کنید و کیبرد هم فینگر کیبرد و اگه کار با فینگر کیبرد واستون سخته میتونین رسکو کیبرد و فارسی ساز مرصاد رو نصب کنید .

fari gole
28-12-2010, 10:42
دوست عزیز واقعا از لطف شما ممنونم . قبلا از فارسی ساز های دیگه استفاده کرده بودم و این یه چیز دیگه ست ، حالا یه سوال : بعضی از منو هام عربی شده که نمیتونم انگلیسیش کنم ولی با کیبورد رسکو فارسی رو تنظیم کردم و تمام حروف رو دارم . راهنمایی کنید چطور منو رو به انگلیسی برگردونم .

Lord©
16-05-2011, 12:50
تاپیک پاکسازی شد ... ( 6 )

لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید ...

moji2002
21-05-2011, 19:14
رو دیاموند 2 جواب داد