PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرمور™Nik_Envy_E8 گوشی E8 ، شاهکار دیگری از Nikhil ::آپلود شده در سایت



HOSSEIN_MEDIA
04-03-2010, 17:36
دم سازنده و نقل کننده و استفاده کننده همگی درد نکنه .

این سازنده کارش چیه که هر 1 ماه به یک ماه یک فریمور میده بیرون .؟

اینجا هم نحوه فلش کردن این فریمور است :

مقدمات آپدیت فریمور گوشی موتورولا e8 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75058)

MOJI3180
20-06-2010, 03:44
سلام
این Firmware به صورت 18 پارت در همین پست ضمیمه شده و میتونید به راحتی و با خیالی آسوده در فرصت مناسب دانلود کنید و بعد بوسیله نرم افزار WinRAR فایل رو Extract کنید ! (تمام پارت های دانلود شده رو درون یک فولدر قرار بدید و بعد روی یکی از فایلها راست کلیک کنید و گزینه Extract files... رو بزنید )

نسخه WinRAR v3.90 Final رو میتونید از اینجا (http://motorola.persiangig.com/Software/WinRAR%20v3.90%20Final.zip) دانلود کنید !


حالا طبق آموزش مقدمات آپدیت فریمور گوشی موتورولا e8 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75058)این فیرمور را روی گوشی فلش کنید

Bluetooth man
20-06-2010, 10:56
سلام

به دوستان پیشنهاد میکنم این فیرمور رو تست کنن . این طوری که به نظر میاد فیرمور بسیار خوبی هست.

MOTO MAN
20-06-2010, 11:56
سلام

اندکی صبر پیشه کنید تا این گوشی را به دست آورم.

MOTO MAN
26-06-2010, 16:26
1.Please backup your phone memory before flashing this fw !!
2.If you have already patched cg31 no need to patch again just flash the fw otherwise follow this

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75058

3.I want to tell you that just flash the phone without memory card , it can also be flashed with it !! but as you need to perform a delete all data my advice is to flash witout a mem card
4.after flashing if memory card is inserted please remove it and perform a delete all data !! it takes hardly 3 min or less !! this is necessary as previous fw's do create unneccesary files which make the phone slow
5.after delete all data insert the mem card and put in whatever data wwas there in the phone and observe the speed !!
6.Please do follow these steps for a clean flash and speed test !!


سلام

یکی میشه این تیکه را به فارسی برام توضیح بده.

برای اینکه بخواهیم اولین بار گوشی را فلش کنیم باید فایل کیل بوت لودر را فلش کنیم بعد فایل cg31 را دیگه؟؟

در ضمن اگه این کارها را انجام دادیم برای اینکه بخواهیم یه بار دیگه هم فلش کنیم باید این کارها را انجام بدیم؟

یعنی لازمه قفل بوت لودر را بشکنیم و cg31 را فلش کنیم؟؟؟

ممنون

MOJI3180
26-06-2010, 17:25
ببین مهدی جان شما اول از همه باید گوشی را NORSA کنی یعنی همون کیل بوت لودر را روی گوشی فلش بزنی . تو تاپیک مقدمات فلش این گوشی هم گفتم حتما باید فایل مطابق با بوت لودر گوشی را فلش بزنی . این قسمت که کلا باید انجام بشه بی برو و برگرد !
بعد از این قسمت باید کد گروپ 31 یا همون CG31 را روی گوشی فلش کنی .(با توجه به ورژن بوت لودر)

حالا متن بالا :
1- لطفا از حافظه گوشی قبل از فلش کردن بکاپ بگیرید . (منظورش همون دفترچه تلفن و ... هست)
2- اگر شما قبلا پچ CG31 را روی گوشی اعمال کردید نیازی به فلش دوباره این پچ ندارید در غیر اینصورت طبق تاپیک زیر عمل کنید .(MOJI3180 : لینک داده شده هم دقیقا همین روش فلش فایل کیل و پچ کد گروپ 31 رو میگه)

3- بدون memory card گوشی را فلش کنید . البته با memory card هم میتوانید فلش کنید ولی باید تمام اطلاعات و فایل های روی ان را پاک کنید .

4- اگر گوشی را فلش کردید در حالی که مموری کارت در گوشی بوده حالا باید تمام اطلاعات و دیتا ها را از رویش پاک کنید . این عمل دیتا های غیر ضروری فیرمور های قبلی رو پاک میکنه که باعث کاهش سرعت گوشی میشدند .
5- بعد از پاک کردن تمام فایل های مموری کارت حالا مموی کارت را جا بزنید و اطلاعات و دیتا های خودتون را به گوشی برگردونید و سرعت گوشی را مشاهده کنید !
6- این مراحل را برای داشتن یک فیرمور ایده آل و با سرعت انجام دهید !


مهدی جان به فرض بوت لودر گوشی شما 06AC هست . باید فایل NORSA مطابق با این بوت را روی گوش فلش کنی . الان اگر بوت لودر گوشی را چک کنی باید یک NORSA بهش اضاف شده باشه .
وقتی بوت لودر NORSA شد یعنی برای همیشه شده و نیازی نیست که برای فلش بعدی هی گوشی را به این فایل فلش کنی . آخه هدف ما از فلش فایل NORSA شکوندن قفل بوت لودر هست و NORSA کردن آن است .

در مورد CG31 هم همینه . معمولا فیرمور ها بدون CG31 هستند پس ما باید خودمون این کد گروپ را روی گوشی فلش بزنیم . حالا که فلش کردید دیگه لازم نیست که دفعه دیگه اونو روی گوشی فلش کنیم . میدونی چرا CG31 را معمولا جز فیرمور نمیذارن ؟ چون اگر بذارن اون موقع فیرمور ها میشه بر اساس بوت لودر . باید برای هر بوتی یک فیرمور معرفی کنند ولی با حذف این فایل این فیرمور را برای تمام بوت ها قابل فلش کردن، کردند .



پس جواب سوالاتت اینجوری میشه :
اول فلش فایل NORSA و بعد CG31
برای فلش دوباره نیازی به NORSA کردن و CG31 نداریم .
برای اولین فلش حتما باید قفل بوت رابشکنی و CG31 را فلش کنی .

توجه : حتما حتما گوشی را قبل از NORSA کردن فول شارژ کنید . حالت یو اس بی در حالت مودم باشد .
توجه2: >>امکان دارد<< بعد از فلش فایل CG31 گوشی در حالت بوت بماند شما نگران نباشید فیرمور را فلش بزنید .
تاپیک نحوه فلش کردن لینوکس مد مطالعه شود !

کلا بد تایپ میکنم اگر واضح نیست ببخشید .! اگر کسی بهتر میتونه توضیح بده خیلی خوشحال میشم !!

MOTO MAN
27-06-2010, 07:03
خیلی عالی بود مجتبی جان.

بسیار خوب توضیح دادی و ابهامات را از ذهن من زدودی!!!

دستت درد نکنه. :8:

MOTO MAN
28-06-2010, 13:13
سلام

من فلش زدم فیرمور خوبی هست ولی یک کوچولو سرعت را می خوابونه!!!

میخوام برم سر فیرمور zmod!!

میشه دقیق مراحل فلش کردن فیرمور zmod و لینک های لازم برای فیرمور استوک و مراحلش را برام توضیح بدی مجتبی جان؟؟

مرسی

MOJI3180
28-06-2010, 14:19
تبریک میگم . گفتم تو میتونی !
swap رو هم فعال کنی سرعت بهتر میشه .
در مورد فیرمور زد مد هم چشم تو تاپیک مربوط به خودش توضیح میدم البته فعلا خستم ! 12 ساعت بهم فرصت بده !
ورژن s/w گوشی الان چیه ؟!

MOTO MAN
28-06-2010, 14:26
تبریک میگم . گفتم تو میتونی !
swap رو هم فعال کنی سرعت بهتر میشه .
در مورد فیرمور زد مد هم چشم تو تاپیک مربوط به خودش توضیح میدم البته فعلا خستم ! 12 ساعت بهم فرصت بده !
ورژن s/w گوشی الان چیه ؟!


ممنون الان دارم مراحل فلش کردن فیرمور zmod را انجام می دم و مشغول دانلود کردن...


الان رو گوشیم تست می کنم و نتیجه را هم گزارش می دم.


ممنون مجتبی جان

poet666
28-06-2010, 18:40
بابا ما که خسته شدیم هی فرم ویر دان کردیم و عوض کردیم.فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه.رو اونهایی که من تست کردم سرعت تقریبا همونه.نمی ارزه ادم هی دان کنه و هی فلش کنه به نظرم.یکی از مدلهای nikh رو فلش کنی فکر کنم کافی باشه.چون اکثر امکانات جدید رو هم داره

poet666
28-06-2010, 18:52
مهدی جان منظورش از توضیحات در مورد cg31 اینه که کلا این فرم ویر cg31 نداره.یعنی خیالت راحت باشه!من که این cg31 رو نفهمیدم اخر چیه.میگن صفرهای اضافی رو پاک می کنه!من که قبلا اصلا نمی ریختم این cg31 رو فکر کنم بهتر بود!در مورد فلش هم قبل از فلش همیشه حتما بوت کیلر رو فلش کن تا مشکلی پیش نیاد.چون اگه خدایی نکرده فرم ویر قبلیت لاک باشه و بخوای به انلاک فلش کنی .... .

MOTO MAN
28-06-2010, 19:03
بابا ما که خسته شدیم هی فرم ویر دان کردیم و عوض کردیم.فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه.رو اونهایی که من تست کردم سرعت تقریبا همونه.نمی ارزه ادم هی دان کنه و هی فلش کنه به نظرم.یکی از مدلهای nikh رو فلش کنی فکر کنم کافی باشه.چون اکثر امکانات جدید رو هم داره

سلام

zmod یه چیز دیگست. فلش کنی پشیمون نمی شی مثل من.

سرعتش معرکست. دقیقا عین استوک می مونه سرعتش.

واقعا حرفه ای ادیت شده.


هدی جان منظورش از توضیحات در مورد cg31 اینه که کلا این فرم ویر cg31 نداره.یعنی خیالت راحت باشه!من که این cg31 رو نفهمیدم اخر چیه.میگن صفرهای اضافی رو پاک می کنه!من که قبلا اصلا نمی ریختم این cg31 رو فکر کنم بهتر بود

فکر کنم rsa بوت لودر باشه که از گوشی حفاظت می کنه.

حتما فلشش کن چون با مشکل بر می خوری.


فقط مونده این hsa ....

موفق باشید...

pm3x
05-09-2010, 22:37
سلام اليكم به همگي
كسي هست بگه ميشه اين F/W رو واسه BT 06A3 noRSA فلش كرد...

در ضمن 2.4.5 Z-MOD رو ميشه بدون فلش كردن فیرمور استوک R6713_G_71.14.1CR_A روی گوشی،فلش كرد...

پيشاپيش تشكر.

goostaw
11-10-2010, 12:18
سلام به همگی.
من یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن دارم.
بعد از فلش به این فیرمور اکسن گوشی قاط زده و فونت ها مشکی شدن. کسی هست من را یاری کند؟
البته می بخشید اینجا سوال پرسیدم.

MOJI3180
16-10-2010, 22:26
سلام . جای خوبی برای سوال پرسیدن انتخاب کردید !! راحت باشید ...
اگر اسکین ها قاطی میشه میتونید اسکین های جدید رو از بخش تم و اسکین دانلود کنید و با اونا تست بزنید . اگر دیدید که بازم مشکل داره پیشنهاد میکنم یک بار تمام اسکین های نصب شده روی گوشی را (بغیر از اونی که الان دارید ازش استفاده میکنید) پاک کنید و گوشی را خاموش و روشن کنید و یک بار دیگه اسکین های مد نظرتون را نصب کنید .
اگر با رنگ فونت و سایز اونا مشکل دارید تو بخش آموزش موتومگس نحوه تغییر رنگ فونت و سایز موجوده که میتونید طبق اموزش پیش برید . البته اصولا اگر اسکین هم عوض کنید رنگ فونت ها تغییر میکنه چون رنگ فونت ها بستگی به تنظیمات اسکین ها داره .

ازا ینکه تاخیری در جواب دادن پیش اومد هم از شما عذر میخوام .
پست ارسال شده توسط موبايل